Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diesel38
tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Magyar oldalról nem tudok. Megbízható külföldi webshop van már sok akik ezzel foglalkoznak. Azoktól szerintem rendelhetsz. (de nekem nincs velük tapasztalatom)
Viszont a nem temus példányoknak brutál ára van. A készlet árának fele vagy még több is lehet.
https://www.wickedbrick.com/
https://boxxco.co.uk/Ha ennyi kell, inkább használt vitrint keress. Árban és megjelenésben is fényévekkel jobban jársz. Pl ilyen: vitrin
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Azért a CaDA vs LEGO építési élmény egy eléggé szubjektív dolog. A Technic 1:8-as szettek építése elég kiegyensúlyozott, nincsenek benne túl bonyolult részek ugyan, de nem is kell sokat szenvedni, cserébe a funkciók általában működnek. A CaDA szetteknél van ez a motorizációs becsípődés ami 1:8 méretben szerintem teljesen felesleges. A végeredmény jól néz ki, de építeni elég frusztráló helyenként, pl az AMG One esetében mire az összes kábelnek helyet találsz kihullik a hajad. Cserébe van olyan funckiója ami elméletben jópofa, a gyakorlatban viszont nem működik (hátrahúzós KERS).
Jönnek fel ezek a cégek rendesen, de kéne nekik pár tisztességes tervezőt találni, akik nem csak a kinézetre koncentrálnak, hanem egy általánosan jó és érdekes építési élményre, és használható funkciókra is. A LEGO világa tervezői szempontból néha túl restriktív, de ezek a cégek meg a ló túloldalát képviselik egyelőre, kevés az igazán élvezetes középutas megoldás.
-
Dilikutya
félisten
-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Hát, nem is tudom, bár még nem sok részlet derült ki, de nekem kicsit vékonynak tűnik a képek alapján. A LEGO oldalán 15 cm mélynek írják, ami - hozzámértem a Disney kastélyhoz (a régebbi van meg nekem, nem a 100. évfordulós verzió), és az durván kétszer olyan mély. Magasságra és szélességre nem lesz sokkal kisebb, mint az, de sokkal vékonyabb lesz. Meglátom. Szemből, kívülről tetszik, de ha nagyon vékony lesz, nem fog jól mutatni, akkor lehet, hogy mégis kihagyom.
Ui.: Sajnos nem 10 minifigura lesz benne, csak 5, a többi inkább ilyen mini építésű karakter.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Gratulálok!Kiváncsi leszek az SC készletes véleményedre, meglátásaidra! Én ma terveztem megnézni Balázs videóját a témában, tegnap dobta fel a YouTube. Érthetetlen, hogy az SC-knél és a Nigel-es Icons esetében is megtudták oldani a hátul szélesebb gumi kérdést. Az 1:8-asoknál miért nem?Na ezekről a nem éppen apróságokról beszéltem feljebb.. Pedig a Red Bull-t még meg is vettem volna, de így erősen elgondolkozom

-
sb
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Én egy led szettet pakoltam be eddig készletbe, modularba, nem volt vészes, ezért nem is szóltam hozzá mikor írtad/kérdezted.
De ez itt a képek alapján... le a kalappal. Más szint kicsit.
Az eredmény pedig nagyon jó. Alapvetően tetszenek a ledes megoldások, de sok szettnél kicsit erőltetett is, vagy túlzásba viszik. A Titanicnak viszont kifejezetten jól áll szerintem. Pedig ledek nélkül is az egyik legerősebb, tekintélyt parancsoló kiállítási darab szvsz. Mondom ezt úgy, hogy nem az én világom. Ez nekem már az inkább kihagyom kategória. De csak csodálni tudom így is.
@RangerFox
Nem rossz, de kb. fele elemszámra tippeltem volna ránézésre. Ez így mennyi lesz itthon, 60k?@Victoryus
Túlárazott led szettekre valahogy én sem tudom rávenni magam, egy olcsóbbat vettem anno. Aztán mindig tervben van a diy megoldás, de ott is alaposan szét kell nézni, nem mindenhol filléres tétel a led sem, plusz vezeték, ha nem fixre szeretnéd hanem csatikkal (azt pl nem is találtam annyira kicsit külön amit egyes előre gyártott cuccokhoz adnak és praktikusan átfér a lyukakon) akkor azért egy-egy pont nem ennyiből fog kijönni. És még meg is kell csinálni... Ettől függetlenül én is próbáltam így beszerezni, most pl. próbára egy 10-os ali-s "fél"szettet rendeltem. (csatis, ledek nem Legoba integráltak, de a csati/elosztó igen, plusz össze van állítva led+kábel+csati) Meglátjuk mi jön össze belőle. Utca lámpákhoz pl. furkálni is kellene, ill. ott az előre csatlakozóval ellátott (most rendelt) kábelezés sem lesz jó...
Kompatibilis topicban érdemes benézni, van gyártó aki gyárilag beépített világítással adja a modularokat. És nem a gagyi fajtát, falakban elvezetett vezetékek, bontható csatik elemet/levehető falakra, extra ledes megoldások, pl megvilágított plexik, stb... szóval led szempontból is elég top szint és érdekes módon szinte meg sem látszik az áron. Jó lenne utángyártott, de komplett szettekből is ezt a szintet elérni árban.@Hardrada
Elvileg ezek a figek meg kéne, hogy jelenjenek a (bravo)Store-okban is. Ha betévedünk megnézzük és én néha ránéztem a stonewars-on is, hogy mik az aktuális megjelenők, az alapján szerintem "van átfedés". Azért írom így mert nem tudom 100%-os-e a dolog. Volt egyszer - pl. halloweeni figuráknál - amikor fordítva mentünk: láttam a cikket és megnéztük: talán 1-2 figelemet láttunk belőle, mást nem nem nagyon. De pl emlékszem, hogy amikor előzőleg oroszlános lovagok voltak (úgy látom most is van frissen) akkor láttunk torzókat, pajzsokat kirakva. Szóval lehet, hogy nincs mind... vagy amikor mi néztük már lerabolták. Utóbbira tippelnék, szóval sztem elméletben minden lehet, csak utána más a gyakorlat itt is.
Vagy csak én is túl negatívan állok hozzá... de pl. PaB falról is eltűntek elég gyorsan azok az elemek amik érdekesek és megérősek lettek volna nyár körül. -
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Jó lett. Ma a Home Alonra nagyon kiváncsi vagyok, mert az is az egyik kedvenc szettem és én is tervezem a megvilágítását ahogy az Ecto-1-nek is anno, de ha újra összerakom akkor mindenképp.
Jó lenne utól érni magam a tavalyi szettekkel is mert nemsokára remélem jön a Tudor Corner is, meg isten tudja milyen nyalánkságok jönnek még idén, de most meg itt van a lemezjátszóm a jó kis aktív hangfal szettemmel, és mégis beneveztem egy ps5-re is, szóval olyan vagyok mint egy gyerek, már csak a lottó ötös hiányzik, hogy ne kéne dolgozni, ja és a párom igényeit is ki kell elégíteni az évi 4-6 programmal hosszú hétvégével, nyaralással.stb., nem mintha nem élvezném én is, szóval zajlik az élet, glcsak az a 80 év kevés, ha megadatik.
Ja és indul az aranykalászos gazda tanfolyam is, mivel anélkül nem vehetsz nagyobb területet ma kis hazánkban. -
RapaNui1
aktív tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
A Game of bricks, illetve a Zene világítás készletekhez pdf útmutató van képekkel dokumentálva.
A már megépített készleteket kell minimálisan megbontani és beépíteni.
A végeredmény magáért beszél már ha az embert nem zavarja belül illetve hátul a sok kábel.
Én pl most azt vettem észre hogy a game of bricks szettekkel ellentézben a zene szettnél a hozzá adott plusz elemek esetében a kábel elvezeteséhez enyhén be volt vágva az elem, míg korábban ezt a game of bricks esetében nem tapasztaltam, illetve mintha ennél a típusnál vékonyabb lett volna a sodrott kábel, de lehet azóta már a másik cég is fejlődött. -
-
Diesel38
tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ó ne is mond. Én sem vagyok minifig őrült, de nem vennék minifig nélküli készletet mert hát még is hozzá tartozik. De annyira szoktam nevetni, hogy a csoportokba kb lassan nem árulnak készletet minifiggel együtt. mindhez ott van h figurák nélkül. És külön a figurákat fele annyiért árulja mint magát a készletet.
A fekete sólyomnál meg talán külön a figurák kerülnek annyiba mintha megvennéd az egész készletet. Kicsit vicces a helyzet, bár valszeg magyarázható az árral, hogy sokan akkor inkább gyűjtik csak a figurákat. Régebben legalábbis nem emlékszem, hogy mindenhol minden a figurákról szólt 80%-ban. (nincs ezzel baj csak érdekes a visszatekintés, meg kicsit szomorú)
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Én már sokszor jártam így, de képzeld el hogy én a.legtöbb szettet ráadásul el is adom 10-15-20 ezer forinttal vagy akár olcsóbban is miután szétszedtem, szóval megtanultam ezt a helyén kezelni és nem aggódni rajt, bár hazudnék ha azt mondanám hogy néha rajtam sem uralkodik el az apátia. A múltkor elmentünk moziba megint drágultak a jegyek és a nasi is, szóval már nem úsztuk.meg a filmet 10 ezerből mint régen nasival, hanem kb már 13 ezerre jött ki a vége, ráadásul hozzánk a legközelebbi mozi 40 km-re van az oda-vissza már 80-an, így ebben az üzemanyag még nincs benne. Na vajon melyik éri meg jobban?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Azért durva, hogy pár hónappal ezelőtt még 85K körül lehetett kapni a Home Alone szettet (jellemzően az embernek akkor nincs fölös pénze, ha valamit jó áron be tudna szerezni), most meg már másodkézből sem kapod meg annyiért. Lassan már tényleg nem tudjuk, hogyan éri meg jobban: megvenni frissen, megjelenéskor, vagy várni egy kicsit, hátha olcsóbb lesz.
Például a McLaren P1-et megvettem megjelenéskor 150K-ért, amikor még 180K körül volt üzletekben. Most meg már 140K körül is meg lehet venni boltból. Megérte volna várni egy kicsit. A Titanic-kal viszont nagyon jól jártam, 210K-ért sikerült szerezni, mikor 280K volt a legolcsóbb helyen. Egyszer fenn, egyszer lent, úgy tűnik, most a lenti korszakban vagyok.

-
Crus
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
A videó alatt a kommentelési lehetőség ki van kapcsolva. Gondolom azért, mert minden 2. azt firtatná, hogy ez így messze nem egy full Lego technic alkatrészekből összeszórt gép és a hajtása sem éppen Lego alapú. Kár, mert megoldható lenne, igaz menne vagy 2 km/h-val.
-
Throme
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Lehet az idő mindent megszépít, de a siánt - nekem csak az van meg ezek közül -nem volt nehéz építeni. Sokáig tartott az igaz, mert nem vagyok egy gyors építő és az ujjaim végei is elhasználódtak a sok alkatrésztől (technicnél ez azért előfordul).
Lehet inkább azért volt könnyebb, mert már belejöttél?#83242Đusty
Végül is ez is sárga, el lehet engedni a porsche-ét
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Jó munkát
. Egyébként tényleg élmény megépíteni ezeket a bonyolult váltó szerkezeteket, csak ahogy kbalage is írja kár hogy utána el van rejtve az egész, így számomra csak addig élmény amíg el nem készül. Összerakni szívesen összeraknám én is, de utána el is kéne adnom, ami jelenleg macerásabb itt kicsi hazánkban, szóval inkább neki sem állok, de szemet gyönyörködtető látvány így is az biztos. Garatula hozzá. -
Neurotoxin
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
A macska tetszik, a 43e Ft lélektani határ nálam, de 60e-ért komolytalan...dehát LEGO-ék jócskán elrúgták az árakat.
@Pötyi #81974: Érthetetlen számomra, hogy ezek a játékok/sorozatok kapnak akár több méretben is hajókat, de a Jedi: Fallen Order/Survivor-ből kaptunk egy BD-1-t, hivatalos Mantis-t pedig nem, abból is (akár) készíthetnének UCS készletet
Baromira adná magát, marad a MOC-olás. -
sb
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Az 1:8-asok listaára 182k ha a 75k-s Lambo árhoz akarsz hasonlítani. Webshopban meg jelenleg 130k-ért kaphatóak.
Szóval az új se lesz olcsóbb, a 130-150-es sávot is gondolom később éri majd el, nem kiadáskor.@RapaNui1
Úgy gondoltam az állomás vasút téma mindig kapós. A gomba meg cuki+olcsó. Bejött, bár a sziget még korántsem biztos, hogy egyáltalán kifut.A 30e-es darabszám és kereslet érdekes dolog. Én is kiemeltem az új rendszer indulásakor, hogy az 5-10k, majd talán duplázott 20k-s darabszámokhoz képest is jóval több. És már 1db-os limit sincs, ez is mutatta, hogy nehezebben fognak elfogyni.
De igazából ezek nagyon függhetnek a kereslettől, önmagukban abszolút nem nagy számok szerintem. Egy jobb modell 3-5 órás sold out-ja is azért elég meredek ha belegondolsz.
Ezek elég specifikus modellek, szűk kör repül csak rájuk, átlagemberek valószínűleg nem is tudnak a BDP-ről. És így is elég irreális, hogy valami elfogy órák alatt - örökre, és ne legyen olyan akinek nem jutott eszébe, nem ért rá, később ismeri meg, stb...
Nem ismerek gyári készlet eladási számokat, gondolom nem is nagyon adják ki, de szerintem azokhoz képest ez még mindig elég kis széria lehet.
Lehet, hogy merész tipp, de ha muszáj lenne akkor egy sokszorozó, 1-2 nap alatt elfogyó exkluzív gwp-t is hasonló vagy nagyobb szériának tippelnék. Főleg a kezdeti 5000db-oshoz képest. -
Crus
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Az a helyzet, hogy a dobozok, most is tárolhatók kilapítva. Egyszerűen csak teljesen ki kell bontani a dobozt, tehát alul is felvágni, utána, egyik oldalra elnyomni és máris kb. olyan vastag, mint egy nagyon vékony füzet. Részemről én nem művel ezt a módszert, de kórós helyhiánnyal küzdőknek teljesen járható út lehet.
Dettó eladni én sem szeretném, csak extrém vész esetén.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Tetszik ez az új doboz design, kicsit olyan, mint a 90-es években, amikor egyes készleteknél volt egy felhajtható előlap és alatta, az átlátszó részen láttad az alkatrészeket. Félig elkészült szett későbbre történő elcsomagolása, zacsik rendszerezhetősége hibátlan, de az az elgondolás, hogy a dobozban építsek, számomra elfogadhatatlan. Folyamatosan hozzáérsz a széléhez a csuklóddal, engem biztosan zavarna.
-
sb
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
a doboz is úgy lesz kialakítva, hogy össze lehessen hajtani...
Én a meglévőkből az érdemesebbeket elrakom. Nem mind és már ettől is hülyének érzem magam.
De egyben biztosan nem tudnám, mindkét oldalon bontom és lapra hajtva még elfér. Nem hiszem, hogy gyárilag hajthatóra tervezett utána pl. stabilabb lenne. -
RapaNui1
aktív tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
A Flinstone család nekem is tetszett, de sajnos lemaradtam róla, de irtó jól néz ki. Ezek a Creator 3in1 készletek is jók, de ezt a vonalat is elengedtem mára, maradt még épp elég készlet és téma így is ami érdekel, de szépek lettek. A Hófehérke ház, Középkori város főtere, D&D készlet nekem is a listámon vannak, de egyenlőre az SW készletek beszerzése van soron, aztán ha ezek beesnek a megfelelő árszintre vagy black friday alkalmával jöhetnek. Egyenlőre a Mall.hu SW akcióját tekintve érdekes módon idén tavasszal elmaradtak a hatalmas akciózások a boltokban, bár még hátravan a május, de a korábbi évek alapján május 04-e előtt még áprilisban voltak hatalmas leárazások, ami mintha idén elmaradt volna.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Talán így jobban látszik:

Felakasztottam egy LEGO-szétszedőt a zsinór végére, így látjátok, meddig tart. Mindegyiket összefűztem, mégis hiányzik elég sok, nem tudom annyira feszíteni, hogy elérjen a végéig:

A feszítőről szintén le van koppanásig tekerve az utolsó, azaz azt sem tudom már tovább állítani. Pont annyi hiányzik, amennyivel rövidebb a két zsinór, amelyiket elcserélték. Megrendeltem a leírás alapján, ezek kellenek majd:

Pár napon belül itt lesz, és kicserélem őket.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Jó reggelt

Nem akarok beleokoskodni de a kép alapján már valami nem stimt .
Emlékeim szerint a képről jó a hosszúság a madzag oknak csak az egyik hosszabb, mert azt a feszítő te huzod rá amikor szét akarod szedni és kilazítod.
Lazítsd ki teljesen és ha minden egyben utánna húzd meg.
Illetve az árbócolnál sem áll neked jól .
össze fog az menni

-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére

Meg is rendeltem a két hosszabb zsinórt, remélhetőleg nemsokára megérkezik. Amúgy ezen kívül magával a szettel semmi probléma nem volt, tényleg monumentális darab, épphogy elfér a polcon, az első talpa le is lóg róla, szerencsére könyvvel ki tudtam egyenlíteni a talajt alatta. Addig kibírja, amíg megjön a szekrény, amin majd a végleges helye lesz.

Az építési élmény tényleg csúcs, szerintem sikerült kellőképpen elhúznom, múlt szombaton kezdtem el, és tegnap (pénteken) fejeztem be. Egy nap híján egy teljes hétig épült. Persze volt pár nap, amikor a karácsonyi programok miatt nem jutottam oda, de átlagban 3-4 óra hosszát tudtam rászánni, így egy hetet vett igénybe.
Kimondottan hasznos volt, hogy a hajót hat különálló részre bontva kellett összeépíteni, minden dobozban két különálló szakasz volt, majd ebből három fő elem épült össze, amit a végén egymáshoz kellett rögzíteni egy biztonsági csappal. Súlyra is elég tekintélyes, bár nem vészes, ha jól össsze van illesztve, simán meg lehet emelni. Nem mértem le, de 9 kiló környékén mondják az összeépített súlyát.
Látványra is elég impozáns, elsőre nem is gondoltam, hogy ilyen hosszú lesz a végén, hiába láttam róla fotókat és videókat, nem számítottam ekkora méretre. Az asztalon el sem fért, ahol építettem, itt kellett összeillesztenem a polcon.
-
Fifaisshit
őstag
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nem tudom nekem a párom hónapokig épìtette és még én is segítettem neki, szóval mi kiélveztük az építését rendesen
Az 5x MOC várat szerettem volna összerakni karácsonyig, de 2 nappal karácsony előtt a Jézuska lumbágóval ajándékozott meg, szóval napok óta fekvés meg gyógyszer jut, na de majd ha rendbe jövök elkészül.
Egyébként már most látszik hogy milyen hatalmas monumentális és szenzációs lesz a végeredmény.
-
sb
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Én szinte mindig előre fizetek mert egyszerűbb, de kezd problémás lenni. Már nyafogtam itt erről, de a boxok forgalma miatt kezdik nagyon levinni a határidőket meddig átvehető. Mellé párosítva, hogy fogalmad nincs 2 nap múlva jön-e vagy 2 hét múlva már nagyon kényelmetlen belőni, hogy mikor tudsz érte menni. Előtte az otthoni átvétellel voltam így: semmit nem lehetett tudni: otthon ültél. Most HO-ban nem rossz, de itt is megköti a napod és néha cseszik hozni/írni ugyanúgy. A harmadik lehetőség a bolti átvétel, ez vidéken KO, itt pesten ha tehetem sokszor így oldom meg, de itt is elkezdték lecsökkenteni az átvételi időt. Ugyanazzal a tervezhetetlenséggel.
Ha fizetek akkor kicsit kiszámíthatóbb. Emagnál múltkor elfelejtettem átvenni vmit, tartották kifizetve, írtak sms-t, hogy át kéne, stb...
Múlt heti rendelésem 2 nap alatt a boltban volt, sms nem jön, csak email. App-ban megnézem, 12.10-ig átvehető, remek, pont aznap járok arra. Ez +3 nap volt. Erre jön egy mail 12.09-én éjfél előtt, hogy törölve a rendelés.
És akkor a slusszpoén: másnap telefon: nincs telefon,
chatbotAI van! 5 kattintás után várakozás élő személyre, 30-an vagyunk. Laza 25 perc és írnak chaten. Elmagyarázom mi a gondom, többször volt ilyen, összevissza jeleznek/nem jeleznek. Le se sz*rja, annyit ír, hogy ma átvehető a boltban. Köszi!
Boltba el: várok, nézik: "Hát ez a rendelés nem lett visszaállítva, vagy itt van vagy elvitték már. Kivel beszéltem?" Na kivel... aztán 10 perc kattintgatás után közölte, hogy van minden, odaadja.Alza: átvételi hosszabbítás, kifizetés után hosszabbítható kétszer!!! Megnyomom kétszer, kiírja kétszer, hogy meghosszabbítva a mai napig. Telefonon megoldották, de első esetem, ott se nagyon lehet élő emberrel bármit értelmesen megbeszélni...
Nemrég rendeltem mást is, világítástechnika, pár éve év boltja, stb, tényleg jók, nem csak bolt, terveznek, ipari szinten szállítanak, stb... Tőlem 10 percre volt a bolt. Covid után onlineba költöztek, most BF rendelésre előre kiírva, hogy hosszabb lehet az átfutás. A rendelésem 2 hete érintetlenül pihent.
Oké, felhívom őket: telefonszám nincs az oldalon, kiírva, hogy megszűnt, online kezelik az ügyeket, max visszahívnak. Formot kitöltöm, felül felirat, hogy ha BF rendelés miatt kérdezel akkor "ülj a s*ggeden, majd lesz". Alul felirat: az online megkeresésekre válasz eltarthat 3-4 napig. Kör bezárva.
És ha minden igaz telephely még mindig van itt 10 percre tőlem.Lehet, hogy elkalandoztam, de oda akartam kilyukadni, hogy boltban sem tudod mire számíthatsz, szállításban végképp nem. Most jön az a fázis, hogy élő emberrel sem tudsz beszélni. Eddig csak ilyen garázscégek csinálták meg, hogy telszám nélkül, emailre 2 hét múlva válaszolnak. Most majd lehet kergetni a nagyobbaknál is, persze lesz chatbot, de próbáld meg elintézni. Bár ha azt nézem, korábban se nagyon lehetett felhívni őket és néha botnak tűnt az ügyfélszolgálatos is.
Egyszer biztos jobb lehet majd.Kockabolygó és párja nálam ezért skippelős pl. árukeresőn... és akkor jellemzően rögtön 2-3k-val több az "ÁK legalacsonyabb" ár... és itt lehet elgondolkodni azon, hogy ha van a közelben jófogás eladó akkor lehet, hogy gyorsabban elérem mint a chatbotokat/nemlétező ügyfélszolgálatokat.
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Az új szettek minőségével már nincs igazán gond, viszont tervezés és instrukció szempontjából inkább olyan mint egy LEGO MOC. Én kezdő Technic építőknek nem ajánlanám, az AMG One is azoknak való akiknek már unalmas a "gyerekes" színkódolt LEGO 1:8-as supercar és nem nyűgöt hanem kihívást látnak abban pl. hogy full fekete / szürke belül az összes alkatrész, semmit nem tudsz normálisan megkülönböztetni.
-
kbalage2
aktív tag
-
válasz
Vistaboy
üzenetére
Amúgy ezt a marrige processt nem értem, mármint azt hogy ez a nagy hűha ebben a szettben. Megépítem a motor részt meg ami körülötte van meg aztán a hátsó részt, majd a kettőt egyesítem. És? Így csináltam a Defendert, anno a fehér porschét, talán még most a a ford gt-t is.
Szóval azt nem értem hogy ez ilyen nagy hűhának hangzik, közben meg láttam máshol is ezt a megoldást.
Vagy lehet mikor ez kijött akkor még csak a bugatti tudta ezt, azóta meg a többi sett is, és én nem abban a sorrendben találkoztam velük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- piaggio vespa et4 ( papírok nékül )
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Baromira adná magát, marad a MOC-olás.

LÁZ