Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
"Tudom, hogy a cseheket gazdagítom"
A lego-val meg a dánokat....
-
sb
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
A motoron szemüveg van rajta, én innen Mad Max figurának néztem, de lehet, hogy a tiéd találóbb. Az rögtön kétféle spec hajat jelent vagy hogy kerül rá?
@ssgk
Nekem is bejönnek ezek a figek. Bár alapvetően a gyerekek miatt ilyesmikre le szoktunk csapni de azt hittem kihagyhatom majd. Viszont túl jópofák lettek.
- Az jó, hogy nem az izzadtságszagú spec/extra figurá(ka)t érzem a sorozatban aneppereknekgyűjtőknek, amit majd kapni sem lehet. Ezek igazi gyerekfigek.
- Ilyen kosztümösökkel viszont tele a padlás. Igazából mindig kb. mind jópofa, de tényleg ezekre sem lehet lecsapni, mert 1000 féle van konstans.
- Viszont ezek tényleg jók lettek szvsz.@Crus
Lásd fentebb, nálam is ez van. Minimálra mennek érezhetően, semmi nem működik, csak papírozva legyen a pozitív/negatív esemény. A csengetésre is ez volt a válasz, nem az, hogy legközelebb fog, hanem, hogy nincs idő, gurulásból adja ki headsetről hívva vagy nézhetek.Pár új szett:
Játékra:

Ezek a kis diorámák nem rosszak:

De ez a legütősebb:
Nincs a témában szettem, de ezt el tudnám képzelni. Szerintem jól kidolgozták adott (értelmes) méretre. -
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Azóta is bánja a Lego
Sajnos nem hozta meg számukra a megvilágosodást.Szeretem a countach formáját. Valóságban nem egy kényelemes járgány, de ilyen veszély nem fenyeget, hogy lenne.
Ennél a szettnél a csomagtérfedél és lámpa ívek közti éles szintlépés, ami nem annyira tetszik.
Megvan a Firas féle 10295 átalakítás is (ebből majd építek más MOC-ot, van pár, lehet választani).Azért valami más színt választhattak volna. Vagy inkább szín kombinációt.
Még egy hivatalos Diablo-nak örülnék nagyon.Sokakkal ellentétben nekem a Countach 2 (LPI-800-4) is tetszik.
Ha jól megcsinálnák, akkor Porsche RSR méretben (asszem 1:10) meg is venném.
Sanos ehhez a méretarányhoz passzoló felnije, gumija nincs a Lego-nak és ahogy nézem nem is lesz....Aminek meg nagyon sokan örülnének, az a Miura.
Amíg megvan a Lambo licensz, addig léphetnének ezirányban...
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Részemről elfogadom, hogy a SC Countach mellé természetes, hogy van egy nagyobb is. Megértem az árazást is, főleg az akciós árat tartom manapság már elfogadhatónak, de 30k-nál többet nem adnék érte (amennyi soha nem lesz), pedig az IRL autó nyilván nagyon tetszik, a kicsi SC itt van a szemem előtt, mindig látom, de ez a nagy nem adja...
Ornihopoter hasonló... értem, hogy sokak miért kedvelik, de nap végén ez számomra egy kiállíthatatlan* helikopter és még csak nem is ez a legikonikusabb cucc a Dune franchise világából.
*(Elképzelni se tudom hová tenném.)
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Igen, pár napig lehetett vinni, el nem hiszem, hogy ide nem került be. Nekem skip, kis Countach kellett, szeretem, de a nagyért nem adok 50-et se.
-
sb
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Hát ez nagyon gyér még, októberi BF... ez még csak a beetetés.
@Throme
Lehet, hogy rosszul emlékszem de mintha 50k körül is lett volna már. Talán Auchan...
szerk: Hmm, most ránéztem és Auchanban is akciók vannak. Mondjuk a Lambo az elfogyott... ill. online nincs, áruházban talán még van. 56k... a többi itt is elég bevezető akció. Azzal együtt ÁK ár alatt alig van valami.
Úgy látom a többi jó cucc is elfogyott online. Concorde 67k, régi Ford Gt, Creator vár.

-
manokaj
tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Már nagyon gondolkodtam, hogy 135 ért facen megveszem, de ez nagyon jókor jött. A többi készlet nagyjából egy árban van a többi boltal. Amúgy tecsoba is 25 % van mától.
-
hami85
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Ugyanigy vagyok az új 40. Evfordulós casio bttf órával.. annyira promozták de online megvenni kb eselytelen volt. Most ebay már dupla áron tele vele, de már az alap ár is magas volt, ugyhogy ez is kimarad.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Én sem vagyok nagy SC fan, de úgy gondolom, hogy egész jó ár/érték. Én csak a klasszikus autókat veszem, de pl. barátom és unokaöcsém is gyűjti az F1-eseket. Nézegettem őket, egyértelműen nem játékra vannak szánva, akármennyire is próbálják néhányan belelátni, ellenben jól mutatnak a polcon egymás mellett és 6k/db. általában 1-1 akcióban (szinte mindegyik volt már). F1-fanoknak szerintem teljesen rendben van.
-
Timyyy
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Neeeee, ez nagyon komoly
mikre van embereknek ideje (és kreativitása)... -
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Abszolút nem vagyok ezeknek az autós legónak a fanja, de ez még a Skyline-t is veri. 10.000 Ft alá is be fog ez menni már jövőre, de a 10k egyébként 2025-ben mennyire tétel?
Fiam "minap" hősiesen kibírt egy fogorvosi vizsgálatot és voltunk olyan barmok, hogy előtte beígértük neki, hogy IS-ból bármit választhat. Volt ott 40k-ról 12k-ra leakciózott baromi jó robot és nem azt választotta, pedig már kb. térden állva könyörögtem neki, hanem egy licencelt kb. töltőtoll méretű MC figurát, ami semmit nem tudott azon kívül, hogy egy műanyag sz&r és tudod mozgatni a kezeit és lábait.
6.700 Ft-ba került. Mintha a vérem folyna azóta is.

Na most ehhez képest, hogy a játékok árai eleve nem a padlón vannak idehaza (Aliról, Temuról nyilván de, viszont mondd egy 7 évesnek, hogy várjon 1.5 hetet...), ahhoz képest egy 10k körüli Back to The Future kult DeLorean + 2 kult figgel egyszerűen KILLER.

-
Dilikutya
félisten
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Valós autók licence. Amúgy 10 ezerért Friends, City szettet se kapsz jobbat.
-
Melezor
csendes tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Pedig szerintem ez ennyiért instant buy, pláne 2 figgel, valószínű én is előrendelem, ha lehet úgy pontot beváltani, valamire el kell szórnom. (a nagy készleteket nyíregyről szerzem be)
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Universal Pictures licenc. Tudtommal a matek úgy néz ki, hogy nagyobb márkák (SW, Marvel, stb.)10-20% a licencdíj a készlet nettójában. Középkategóriás licencek (Harry Potter, Sonic, Minecraft, stb.) pedig 5-10%.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Majd megvesszük 2-3 hónappal később 8k körül...
-
apholyon
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Visszaigazolták a Lego-tól, hogy ezek valós címek... Mondtam is, hogy értem én, hogy organizáció, de @ után nem simán lego.com, az gyanús...
Egyébként ez a normal BL értesítő volt: Noreply@t.crm.lego.com
-
Melezor
csendes tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Én is valami ilyesmire vártam, a régi nem tetszett, a nagy meg túl nagy és drága, az Ecto-1 kicsi még dobozban, így élhető lesz a filmes vonal.
-
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
-
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Amúgy szerintem a nagy is ütős, nekem ez kicsit most olyan vibe, mint a nagy ecto-1 meg a kicsi. /igaz ott a kisebb verzió az nem speedchamp + ott a nagyból kispórolták a figurákat/
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Az sw advent calendar megjelenese evek ota szept.1. Ugy latszik most jobban beizzitott tobb keszletekkel. Ez az AT-AT nagyon suti.. egyemmeg..
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Fent van már a lego.comon a coming soon rész alatt
-
hami85
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Erre elég kicsi az esély szerintem
80 eurós szetteket szerintem 20-30asával fogják venni aki ebből él, nem lesz olyan hypeja mint a karácsonyi kiadásos XWING-nek. Nem mellékesen a darabszám tekintetében elég vastagon fogott a ceruza.. 80 euró.. -
Dareiosss
senior tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
A dekor meg az f1 nagyon megy nekik, de gyanítom a többi már nem, de ez a két vonal jó ideig elfedi majd a problémákat. Persze ha mindig ilyen szerencsések hogy beletrafálnak valamibe akkor ez így marad. Viszont elképesztő hogy 30% os profitmarzzsal dolgoznak...
-
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Az "illegális" sínek nem ebben vannak, ebben gyári egyenes sínek vannak. Sajna nem találom, de a nem gyári sínezés egy hidas szettben volt/van.
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Naná! Moleman csatornájára less rá... szenzációs interjúk vannak az akkori nagy legendákkal.
-
csaabz
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Megéri. Olyan autókat láthatsz, amit itthon sehol máshol, mindezt profi tárlat vezetéssel, igényes helyen.
-
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Eddig amiből volt/van jó MOC (számomra) abból vettem még egy példányt
Creator mini, creator 31070 noname autó, creator fehér porsche, technic batman autó (legutóbbi).
A creator bordó pick-up esetében nagyon rezgett a léc, mert abbol is van tetszetős MOC, de végül elengedtem.Tudom, hogy benézel oda is, csak pont mostanában volt szó egy fasza szettről, ami jobb, mint a lambo és porsche. Történetesen a legó audi (#90429Petya25 képen látható) megvan és jó szettnek tartom, de az sincs annyira kidolgozva.
Az pedig nem tetszik, hogy a sokáig stabil PF után szinte évente váltogatják a motor rendszereket, kispórolják a távirányítót (használd a saját telód/tableted ha irányítani akarod...vagy vegyél egy külön kaphatót). -
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Személyes véleményem, hogy az a lambo elég gáz, ahogy kinéz.
Tudom, nem kötelező megvenni.
Ha átnézel a másik fórumba, ot látsz olyat, ami ezeket (távirányítós legó porsche és ez a lambo) tönkreveri. -
Petya25
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Nekem is ez az összes motorizált készletem amit látsz, nem éri meg a többletet.
A forma egy kicsit kusza, de azért jól néz ki, már amennyire egy ekkora Technic vissza tudja adni az eredetit. A kisebbeknél még nehezebb, lásd Supra. -
kbalage2
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
A kerékméret hasonló, de a részletesség és funkciók tekintetében nagyon messze van pl a Ford GT-től. Egy sacc/kb Lamborghini-szerű panelszerkezet a mindent egybe hub köré építve, szerintem elég gyenge lett. A Porsche ennél sokkal jobban sikerült, ott legalább az ajtót ki lehetett nyitni a töltéshez, itt le kell szedni a fél oldalát ehhez a mutatványhoz.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Köszi

4 darab ilyen 1:8-as autóra van méretezve!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Köszi
.A nagy, 1:8-as autók miatt csináltattam az asztalt
illetve be lett oldalt üvegeztetve egy eredetileg nyitott "könyvespolc", ami immár így átalakult Lego polccá! -
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Én legkisebb gyerkőccel elmentem, 3D-t kihagyva. Ő nagyon élvezte illetve vagy 1 órát épített is, szóval megérte, de amit te is írsz, egyáltalán nem volt egy nagy eresztés. Ha csak magam miatt kellett volna menjek kihagyom, így azt mondom a gyereknek élmény volt és emiatt megérte.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Nálam 4 nagy dobozos Technic várakozik a dobozában türelmesen (42175, 42202, 42172, meg az általad is említett 42177), majd mikor idő lesz rá. Amúgy én el szoktam nyújtani az építést, jól "kiélvezem", nem sietek vele.
Nem rég raktam össze a nagy SW Tie Interceptor-t (75382), annak viszont nem volt jó az építési élménye, ellenben marha jól néz ki a vitrinben!
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Isten hozott téged is!

Nagyon örülök, hogy sikerült megszerezned. Ilyenkor jó érzés, hogy valakinek mégiscsak segíthet a kiírásom.
Ha csak emlékeztetőnek is.#90231UberMutant röviden, igen. De ha nem tudod, hogy kell / balesetet csinálsz szólj kérlek és törlök / helyreállítok! Köszönjük!

-
tibaimp
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Az a Merci nekem is megvan, csak még dobozban, nem álltam neki.
Nem rég a SW Tie Interceprotr raktam össze, eléggé unalmas volt (nekem eddig csak nagy Technic készleteim voltak), de viszont a szekrény dísze, és ez is volt a szándékom.
-
válasz
Neurotoxin
üzenetére
A hármas metró egyik Relay újságosánál vettem tegnap. Gondolom a nepperek erre is rárepültek, de annyira azért nem ritka.
-
Imy
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
A cobra szép, de tényleg túl van árazva, de nem rég jelent meg, így talán lesz áresés, vagy nem?
-
Imy
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Köszi, remélem meg lesz, csak időt kell rá szakítanom.
Egyet értek veled, kellene egy pár jó Texhnic ami tényleg jól mutat. -
flashpointer
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Ez az aramvonalas forma legobol meg ketszerennyi alkatresszel is igy nezni ki, sajat egybe (mint a vonat) orrkuppal kabinnal + oldalso panelekkel sokkal szebb lenne, de hat csak nem masolhatjak a conbi-t : )
-
Major Lion
senior tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Dehat azert volt leakciozva mert serult volt a doboza, akkor miert vetted meg?
-
Major Lion
senior tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Allegro is csak egy piac, az hogy valakinek egyszer serult dobozban kuldott egy bolt valamit nem jelent semmit...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Neurotoxin
üzenetére
az biztos, hogy hiánypótló, de nekem jó lesz nagyba is
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Valószínűleg igen
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Én olyan 25-30 körül számoltam Sméagolékkal, aztán a pontjaimon vett micro space gwp 15k, a pici nyulas 5k és maradt még kb 3500ft értékben ponton azt is beváltottam volna. Na most 25+15+5+3500+ ingyenes szállítás és ha lett volna 2200 dupla vip pont, ha így számolunk kijött volna kb 50 ezerrel kevesebbre ami 60 ezres vételi árat jelentett volna. Na így már talán megérte volna, de úgy hogy ugrott a dupla vip, a nyuszis gwp, illetve hogy nálunk nem érnek rá kivárni az emberek a vevőt hanem ha felteszed 30-ra Sméagolt akkor a másik már 25-re a harmadik meg már 20-ra és mindig van akinek semmi nem elég drága képes akár 10 ért is eladni csakhogy annyival is csökkentse a költségeit, és tőle vogyék el előbb ne tőled, vahy akár kibaszásból is, na így már valóban nem éri meg és nem is vettem meg. Amúgy a Lego tudja hogyan lehet potenciális vevőket veszíteni mert nekik aztán sokba került volna az a nyuszis gwp meg a dupla pontok a Zsáklakért.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Szegény Sauron, mit tettél a házával
-
balint82
senior tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Eszméletlen.
Kan-dúr
-
Maximo88HUN
csendes tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Én pont az OTP-nél dolgoztam, amikor megjelent a Fizz és elsőre csak mi, OTP-sek érhettük el, belső hálózaton keresztül, teszt jelleggel. Már akkor szemet szúrtak az elrugaszkodott áraik. Az élessé válás után sem változtattak az árazáson. Karácsony előtt volt olyan lehetőség, hogy 75.000Ft feletti, bármilyen termékre kaptunk 10e Ft értékű kupont. Konkrétan 1 darab olyan LEGO sem volt, ami a kedvezmény levonása után ÁK aktuális legjobbja közelébe került volna.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Ideje megnezni a Jurassic Park-ot..
-
Guiles
csendes tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Predator1, Alien2 és a T2 a legjobbak

-
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Müller (pl Vecsés) tele van vele.
De szerintem a legtöbb játékboltban is van. -
RapaNui1
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Neked is beakadt, mint nekem
-
Vistaboy
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Köszi.

Szerencsém volt, hogy kifogtam ezt a 4+1 akciót, ami február 28-ig tartott, már vége van, így újra 100K-ért lehet onnan megrendelni a 10 autót együtt. Úgy tűnik, a LEGO-s csoportokban sem sokan hallottak erről, mert egyedül egy helyen láttam ezt megemlítve, ahol az Amazonról rendelhető különleges csomagolásban kapható Speed Champions Ultimate Formula-1 Collector's Pack-ot keresték megvételre.

Oda beírta valaki, hogy 80K-ért elő lehetett rendelni a LEGO Store Magyarország oldalán, és nem nagyon akarták neki elhinni. Gondolom, nem sokan vesznek ott LEGO-t hivatalos oldalról, máskülönben tudtak volna róla, elég sokáig tartott az akció.

Tegnap megérkezett hozzám a Williams FW14B és Nigel Mansell szett, viszont a Speed Champions készletek csak ma jönnek, tegnap este kaptam meg a DPD-től az email-t, hogy várhatóan ma fogják kézbesíteni. Már nagyon várom, február 14-én itthon leszek, az ünnep alkalmából tartok egy kisebb LEGO-napot, bár ezeket a mini készleteket nem fog sokáig tartani megépíteni.
Ahogy sejtettem, nem volt előrendelői ajándék hozzá, csak egy LEGO katalógust kaptam. Nem mintha nagyon reménykedtem volna, csak hát megemlítették, hogy talán ajándék is lesz az előrendelés mellé. Úgy tűnik, az közben elfogyott...
Mindenképp lesznek képek és vélemény, amiket eddig mondtak róluk a bemutatókban, azok alapján változatosak lesznek az építések, nem sok egyforma rész lesz az autókon. Mondjuk a sok matrica miatt el fog picit húzódni, biztos elvisz némi időt, mire azokat felragasztom.

-
Major Lion
senior tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Jo hat nyilvan nem ugy fogod emelni hogy megfogod egy bordajanal, de nem tunik veszesnek, megemeli a nyakanal meg a farkanal markolva, razza a farokreszt is, nem esett szet

-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Szerintem nem is erről van szó hanem inkább arról, hogy a Lego nyeregben érzi magát es ennél fogva átesett a ló túloldalára és azt gondolja, hogy egy középszerű, gyengén kidolgozott, nulla élettel megtöltött fél téglát is el lehet adni pofátlanul drágán. Most ez a korszaka van, de reméljük a versenytársak és alternatívok fejlődésével, vagy az egyre kiábrándultabb vevőkör csökkenésével előbb-utóbb rákényszerül arra, hogy sokkal jobban odafigyeljen és ha már ennyit elkér egy ilyen volumenű készletért, akkor azt jobban, szebben kidolgozza, vagy legalább megtöltse élettel. Egy a Mississippi folyót szelő lapátkerekes gőzös, melyet a személyszállításra terveztek mit ér a személyzet, kapitány és az utasok nélkül, de ha már nincsenek utasok legalább lenne kidolgozva szebben, részletesebben és arányosabban, de majd meglátjuk élőben

-
manokaj
tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
-
hami85
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Csuvi tavaly kifutott, olcsobb nem hiszem hogy lesz.
-
Xboxone40
csendes tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
+posta ami elég durva és ki tudja, hogy érkezik meg

-
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Én inkább egy tök fekete asztalt csináltatnék, aminek három oldala tömör fa lenne, csak az egyik rövidebb oldalán lenne egy üvegablak, lekerekített, fehér LED csíkkal megvilágított kerettel, hogy a dohányzóasztal úgy nézzen ki, mintha a 327-es dokk lenne a Halálcsillag I-en, amibe felülről bele tud nézni az ember.
Valami ilyesmiben gondolkodom, de csak egy oldalán lenne ablak - a mágnes-zár. Illetve felülről, az üveg asztallapon keresztül, de nekem nem fog majd túllógni a széle:
-
Mauzes
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Hát nem tudom, engem évek óta zavar. Sajnos, jobb lenne, ha nem zavarna.
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
A játék nagyon rendben van, a sorozatot extrém nagy TLOU fanboyként sem bírtam megnézni.
#87718 bordi10:
Ja oks, azt hittem valami ciki dolgot műveltem, pedig szerintem nagyon cuki a MOC. Ha nem lenne olyan nehézkes az alkatrész beszerzés tuti megépíteném, de így nagyon macera. Nem csináltam még ilyen alkatrész rendelősdit soha.
-
Mauzes
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Mall.hu is korrekten csomagolt nekem.
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Igen, szerintem a normális felnőtt létezés egyik alapja, hogy még ha engedünk is a logikátlan csábításoknak, azért azt olyan keretek között tegyük meg, aminek legalább egy kicsi köze van a tudatossághoz.
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Nézd... ha én Fortnite van vagyok, akkor se vagyok hajlandó túlárazva megvenni, hiába tetszik nagyon. A DeLorean a szívem egyik legkedvesebb darabja, de nem túlzok: KETTŐ évet vártam rá, mire végre tavaly emberibb áron meg tudtam venni.
A gyerek kérdéskör jogos, a kis zsebhitlerek valóban ki tudják hisztizni a 60 ezres Fortnite buszt azonnalra... biztos remek emberek lesznek, ha ilyenkor engednek nekik a szülők.
A másik, hogy a kicsit is ötletesebb és egyedibb készletek, kifutás után nyilván nagyot mennek bontatlanul, ehhez nagy tudósnak ugye nem kell lenni, látjuk mindannyian, hogy mi történik ilyenkor.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
A világ egyik legnagyobb játéka. Erre épült fel az egész EPIC játékbolt, ami a steam kihívója lett. Konkrétan minden veszteségüket a fortniteból finanszírozzák.
Más: tudja valaki hogy a harmadik körös bdp készleteket mikor adják fel?
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Abszolút lehetséges, hogy ez a busz évek múlva aranyáron lesz. De, hogy most 2025 elején érdemes kivárni, míg kiöntik a sok fröccsöt az tuti
Már akinek gyengéje, meg ezen akarja az inflációt átvészelni. Nekem 20k-nál többet nem érne. (Abszolút nem érdekel a Fortnite semmilyen szinten.)
-
backdraft81
csendes tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Igen így igaz.
Kicsit bánom is, hogy a legjobban vágyott 5590-es készletet akkoriban nem vettem meg, mert túl drága volt 10 éve. Most meg már tényleg drága - legalábbis dobozzal, - így tényleg nem lesz meg.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Custom made Bacara, kérdés lehet-e alapja a szívárgásnak. Ha igen…. Shutup and take my money
-
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Köszi!
-
sb
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Még gyorsabb az átvétel, ha 2-3 másik vevő csomagját is átveheted egyszerre...
ez ultragáz sztori volt valóban.Nekem azóta csak annyi meglátásom volt, hogy voltam postán. Sajnos. Főposta, 10-15 ablakos, rengeteg ember... ez anno 20-21-ig volt nyitva+szombat. Most zárva találtam, hétköznap 18-ig és ennyi. Majd rákeresve alig maradt posta a teljes kerületben, plázában megszűnt, máshol központi helyen is 18-ig nyitva, egész BP-n talán volt pár darab ami 19-ig nyitva. Egy kis leépülés.
@Throme
Sokat elmond az áráról, hogy ha kilistázom BL-en akkor egy fél marék spec alkatrészen (1 szélvédő, 4 felni és pár kisebb cucc) kívül 53e-t dob ki elemárban a szettre. Komolyan meg kéne nézni, lehet, hogy PaB-ot bevonva dupla pont+gwp-vel még olcsóbb.
-
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Akkor összekevertem ezekkel a kisebb technics-es licenszelt járgányokkal.
Éppen a hétvégén takarítottam legókat, polcokat, köztük ezzel a ford gt-vel. Nem tudom, hogy a Lego-nak hogy sikerült jól áraznia ezt a szettet, ritka kivétel. Az ajtaja ennek a fordnak nem sikerült valami jóra. Formailag okés, de a zsanérja az lehetne stabilabb!
Egyébként ez az 1:12 a kerék mérete miatt jobb. Az 1:10-esekhez kicsi.
Nekem a creatorok bejönnek. Nem lehet legó kockákból miliméter pontos modellt építeni.
-
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Szerintem az speed champion egy sikeres vonal a Lego-nál. Ezt viszik tovább.
Ezért is jön ide egy halom F1 autó. Csak reménykedtem abban, hogy a hagyományos SC vonalat nem hanyagolják az F1 miatt. Ha bejön, amit #85938 sb ír, akkor megbocsájtom nekik az F1-et
1:12 arányban a Creatorra gondolsz igaz? Hasonló méretarényban jönnek Technic autók, de azok nem tetszenek.
-
czanga
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Az elveszett csomagok és a kötsög fiutárcégek összehozzák a legósokat.
-
sb
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
A McLaren régi, a Mercedes már 220 EUR volt.
Ott írtam én is, hogy több lett... ráadásul a Ferrari jóval kevesebb darab. De szerintem azt tök máshogy árazzák, nem darab meg egyebek alapján.A két Icons és SC-k-en látszik jobban mi történik. Azok maradtak EUR-ban (pl. a Williams +100db-al is pedig az ott arányaiban nem kevés!), HUF-ban meg kicsit fentebb kerültek.
-
sb
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Mindegy, túlragoztam. Csak tökre nem értettem hogy kanyarodott oda a téma 2-3 hsz alatt. Az elvi rész (nem is annyira a nepperség, mint inkább a buborékos megmondókultusz) meg eléggé zavar máshol/máskor is mert épp pont ezzel szoktam vitatkozni. Innen jött vélhetően a zsigeri ellenpont.

@RapaNui1
Árak. Kikerültek ugye a 2025-ös F1-esek előrendelésbe.
Annyi látszik, hogy ami EUR-ban nem drágult az HUF-ban kicsit igen.
- Icons McLaren 32k, Williams 33k.
- SC 10k az idei vs 11k az új sorozat. -
RapaNui1
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Én sem bizonygatni akartam és nem sértődök meg. Jelenleg ilyen a világ én sem értem miért, de ha jelenleg ilyen akkor miért ne használnám ki a dolgot. Ha nem ilyen lenne én se venném meg első napon, hanem kivárnám a jó árakat. Hogy miért csinálja ezt a Lego. Lehet épp azért hogy folyamatosan vita tárgyát képezze, beszéljenek róla, folyamat fenntartsa az érdeklődést a termékei iránt. Én azt sem értem egy minifigura miért kerül vagyonokba és mégis vagyonokat adnak érte ahogy egy gwp-ért is. Kihasználom a redszert amíg lehet, miért ne tenném? Ezért nem én vagyok szerintem a rossz, hanem maga a rendszer, de az egész világ ilyen, ilyenek az emberek, szóval ezen kár vitázni.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Nem a hype-ról van szó, pusztán arról, hogy folyamatosan tanulok és sajnos mindig a saját káromon. Kijött anno a D&D szett és nem vettem meg gwp-vel mert azt gondoltam nem éri meg. Ugyan ez a helyzet a Barad-dúr esetében is, és az SW UCS szetten is kerestem 15-20 ezret. Az Endurance esetében nem akarom elkövetni ugyan ezt a hibát. 3 gwp, plusz egy beváltott pontos szett, akciós áron 1500-as utalványok, kapott pontok, ingyenes szállítás. Megtanultam a leckét, hogy meg kell venni, mert sem most, sem később, sem Nyíregyről, sem kifutás előtt nem hozom ki ennél olcsóbbra mint most megjelenéskor. Ez nem hype, ez puszta matek semmi más, es mivel tetszik, ki akarom rakni úgy is megvenném előbb vahy utóbb, hát miért ne most amikor szerintem a legjobb árat lehet belőle kihozni.
-
Warton
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
A G500-ast én is megvettem végül annyiért, jó lesz a Defi mellé alapon.
-
válasz
Neurotoxin
üzenetére
71 810 Ft-ért sztem elég jó ár érte
Ez 30% mínusz a
Lego hivatalos árához képest ami 103 000 Ft
[link]Jófogáson 74-75 ezer Ft körül hirdetik per pillanat.
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Respect, hogy veszed a BD lemezeket. Nekem is nagy filmkollekcióm van a polcon. Ha nem lesz soha többé semmilyen "adás", akkor se jönnék zavarba
A mozit szeretem... sőt nagyon szeretem. De minden megrohad úgy tűnik és ez alól a mozi se kivétel. Idén voltunk egy nagyvárosi moziban egy rajzfilmen. Nem voltunk kevesen mégis kisterembe lettünk terelve, klíma a nyár közepén kikapcsolva, cserébe betettek egy nagy ventit ami rommá fújta a szemem. Mellé a tisztasággal is voltak gondok és az emberek viselkedésével a teremben.
De előtte amikor egy "nagy" filmet néztünk nagy teremben ott meg azon akadtunk ki, hogy itthon kategóriákkal jobb a képminőség, de egy ideje már a hangminőség is. Mert az nem hangminőség, hogy ordít és dörömböl...
Itt a közelben is volt egy mozi, de azt szó szerint egyik haverom "ölte" meg. Az első DivX, Xvid témával. Pedig semmi mást nem csinált, mint elsők között volt ADLS netje és összesen, ha 3 haverjának adta oda a filmeket... igen ám, de azok meg ki tudja még hánynak, így egyszer csak ott állt a jegyszedő a moziajtó előtt és mutatóba se nagyon voltak emberek. Minden pénteken ott voltam, mert csak pénteken volt mozi és minden pénteken fizettem és a büfében üveges ásványvizet is vettem. Ennyit tudtam tenni, hogy támogassam őket, de nyilván más nem így látta és a mozi itt nagyon hamar bezárt sajnos.
Sajnálom a mozit. De az, hogy mi is ott hagyunk 10-12k--t és semmi nem ok, az úgy inkább a thx, but no thx kategória.
Nejem most szólt, hogy Auchanba megy, kell-e valami, küldjem neki át... nála van pont a bankkártyám. Ööööööö.... most nem tudom mi lesz
-
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Csak azért tűnik hangosabbnak a GYU közösség, mert kevesebb rá a tartalom és ha valami ebben a témakörben megjelenik kvázi nagyobbat szól (főleg ha nem jó, vagy nem a karaktereknek megfelelő színész játssza a szerepet). SW-ból a többszöröse elérhető, bármely médiát nézem (könyv, film, videójáték, legó....stb)
szvsz -
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Ebből kettő (ha nem nézzük a nemeket) megvan Anakinnál és Luke-nál.
Mandalóri meg ő nem volt igazán. Legalább is a hagyományokat nem teljesen követte.
Így nem gondolnám, hogy írói túlkapás, csak divat az első, majd - manapság - a második trilógiát (film megjelenési időrendben) szentségként kezelni, pedig ugyan az a zöldség mese
(én szeretem a SW-t csak túl van misztifikálva).
Nekem a sorozatok (anime, élő egyaránt) is bejönnek.Na legóban már nem nagyon van szettem SW-ból. Csak Brickheadz-ek....
-
bordi10
senior tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
ennyi

nálunk a T6 set(75632) "kötelező" ajándék volt Jézuskától, azt rajzolta le kisfiam, hogy azt hozza, a gép+Ahsoka miatt...imádja "reptetni" meg forgatni. -
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Azért írtam, hogy zseniális, mert igencsak hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki még akkor is rendelt, amikor 2 hónapja kerültek fel oda negatív értékelések.
Amúgy Emagról (csak és kizárólag Emag forgalamzótól) én elég sokat rendeltem már és 90%-ban minden nagyon ok, de néha vannak gondok. Viszont, minden gond megoldódik, ha Emag a forgalmazó, de ha nem... ki itt belépsz... -
Llew
senior tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Azért millió helyen le van írva már, hogy az EMAG weboldal egy piactér amin van az EMAG mint forgalmazó, meg millió más partner aki szintén forgalmazó. Ennek fényében kell rendelni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Saját készletük már nincs is? Sok értelme volt szétbaszni az Edigitalt.
-
draco31
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Az szerintem az lesz, hogy nézd meg jól, valóban úgy néz-e ki mint a képen.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Legyen igazad!
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Ez ugye a Mountain Fortress és nem igazán értem, hogy egy kincseskamra, vagy egy titkos kínzókamra helyett miért pont ez kapott ilyen hiteles reprodukciót. Középkori várakon ugye jellemző volt ez a megoldás, hogy ott potyogtatta ki a user a brióst, ahol a fenti képek is mutatják. Számomra ez most már nem is annyira vicces, inkább ijesztő és döbbenetes.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Neurotoxin
üzenetére
nagyon nincs min meglepődni, ha 200k alatt belefutsz vkinél bnib, akkor már jól jártál, nekem szerencsém volt, mert a topikból cseréltem egy rivendellért (amit megoldottam 150be).
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
azaz árdiagram elég szép
-
Djuree
félisten
válasz
Neurotoxin
üzenetére
már szinte én is csak alternatív mocolok, mindenben lenyomják már a legót. erősen gondolkozok hogy hozok be sok készletet és vállalkozást csinálok (persze gyári legó klón szetteket nem hozok be, azok pusztuljanak). ha megismerik az emberek többet rá se néznek a legóra, én meg gazdag leszek.
az a baj egyedül nem érzem magam ehhez elégnek, nem tudom hogy mennek ezek a dolgok, én csak a rendeléshez/mocoláshoz értek.
-
ripla
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Jeansversion megvan, nekem is szimpi a lány.

-
maross
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
sw keszletnel eleg gyakori az 50ft/elem kornyeki arazas, ez se log ki
-
ripla
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Most már fent van a Legonál is, 60 pénz.
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Amerikában egy csomó helyen hetek óta lehet kapni a hivatalosan holnap megjelenő Speed Champions szetteket meg még sok másikat, egyes kereskedők elég rugalmasan kezelik a megjelenési dátumokat.
Ami a papírzacskókat illeti, a gyárak egyenként állnak át az új megoldásra, ehhez kompletten le kell cserélni a csomagoló gépsort. Általában régiónként eltérő hogy hova melyik gyárból jut alkatrész.
-
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Szerintem csak arról van szó, hogy lakhely függő ki milyen kondícióban, mikor kapja meg a cuccot.
Nekem eddig szerencsém volt, jellemzően a csomagautomatákat részesítem előnyben, de címre szállítással se volt eddig gondom (csak fel ne mondjon a mi vonalunkon lévő csapat
).#82233Neurotoxin
Úgy tudom a futárok cím után kapják a zsét, szóval nekik a csomagautomata nem buli, mert a sok fiók csak 1 címnek számít....
Nekik az lenne az érdekük, hogy több helyre menjenek ki azért fura. -
mancer7151
tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Na nálam pont ez ment fordítva. Autóalkatrész jött románból sameday-el, 24 óra alatt volt itt, leesett az arcom hogy ilyen is van. Ennyire még a GLS vagy Fox se gyors.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Én se kaptam értesítést viszont a bl-en az eladók mindig megküldték a rag számot, így a posta oldalán már nyomon tudtam követni hogy merre jár az ajánlott levél.
-
sb
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Nálam is ilyesmi. Pedig McLaren.

Még durvább ha hozzáveszem a pirosat... az F40 reinkarnációval.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha csak emlékeztetőnek is.

. Mellette lesz a C-3po, szerintem egy állványon állat lesz.

LÁZ