Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazoltan
csendes tag
Sziasztok!
kb 20 éve legóztam utoljára és most kiengedték a szellemet a palackból: kaptam egy Jeep Wrangler Rubicon technicet. Szerintem nagyon jól néz ki, ezért szeretnék belőle 4x4-és rc verziót.
Elegge vakon vagyok a témában, soha nem volt motorizált technicem, de jól sejtem, hogy kb jobban megéri venni egy 4x4-és meglévő szettet, mint összeválogatni darabonként?
Illetve beltéren használnám, de nem világos, hogy megéri e az új PU rendszerrel tervezni vagy esetleg még van potenciál a PF-ben. Lassan a lányom is érdekelt lesz a témában.Azt neztem, hogy talán a hernyótalpas kaszkadőr autó (42095)lenne ár/érték arányban jó 30 körül, de mondjuk abban nincs kormánymű, vagy lőni használtan egy régebbi Power function szettet?
Láttam, hogy lehet vásárolni ehhez a projekthez terveket, de drágábbnak tűnik darabonként összeválogatni mindent."A világot nem úgy látjuk, ahogy az van, hanem úgy, ahogyan mi vagyunk." Epiktétosz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD FX
- Büszke apukák és anyukák topikja
- SörcsaPH!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest