Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20741) B4ndiBuild3r


B4ndiBuild3r
tag

Sziasztok!

Van egy teljesen új WD Elements Portable (WDBU6Y0020BBK-EESN) külső HDD-m. Arra a célra vettem, hogy HD filmeket és sorozatokat tároljak rajta és közvetítsek a PC és a TV között.

A használatos TV egy Samsung KS7000 lenne, ami egy úgynevezett One Connect eszköz segítségével csatlakozik a külvilághoz, ami egy praktikus kis doboz a TV állványon, viszont ezen csak kettő USB 2.0 kimenet van, de a TV hátulján van USB 3.0 kimenet, amit egy USB hosszabbító segítségével elérhetővé tudok tenni a külső HDD kábelja számára (a falon helyezkedik el a TV).

A kérdésem az lenne, hogy lenne valami féle lejátszási probléma (akadozás), ha az USB 2.0 portokat használom a csatlakozáshoz?

Lenne előnyöm, ha az USB 3.0 portot használnám?

Mennyire rossz megoldás, ha az USB 3.0-nál maradunk, hogy két kábel is van a közegben (USB 3.0 - USB 3.0 hosszabbító, USB 3.0 - Micro gyári kábel), vagy ebben az esetben érdemes a gyári kábelt egy hosszabbra cserélni, hogy egy kábel legyen?

Szokták felhozni a nem megfelelő tápellátottságot az USB csatlakozáskor, az USB 3.0 már több áramot tud leadni, lehet ezt már előnyként tekinteni?

Mivel a TV-k általában nem rendelkeznek "kiadás" funkcióval, így a TV kikapcsolása után érdemes leválasztani, amikor már biztosan nincs olvasás, vagy teljesen mindegy?

Nem lesznek rajta létfontosságú dolgok, de ha már kiad az ember pénzt valamire vigyázzon rá, azért kérdezem ezeket. :)

[ Szerkesztve ]

„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.