Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
válasz
jozsi252 #9120 üzenetére
Ha jobbra kanyarodok, akkor időben hátranézek, ha jönnek mögöttem akkor indexelek a kezemmel, ha nem jön senki, akkor nem. Ha balra akarok kanyarodni, akkor is először hátranézek és időben besorolok középre/felezőhöz, aztán vagy intek balra vagy nem. Meg persze minden kanyarodás előtt kicsit lelassítok. Sokan amúgy azt hiszik, mikor balra kanyarodás előtt középre sorolok, hogy ott fogok menni és elkezdenek dudálni, az elején baromira zavart ez, de most már nem érdekel. Ha ő ettől boldogabb ember lesz, hát dudáljon. Amúgy szerintem indexet szerelhetnének gyárilag az e-rollerekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest