Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz csokaym #8334 üzenetére

Szép idő lett, szóval kiszaladtam egy hegymenet tesztre. Sajnos csak félig volt
    töltve, így nem lehet egzakt módon összehasonlítani, meg most túl sok minden
    változott egyszerre (a gumi kerülete se ugyanaz, állítanom kell a kalibrációt is),
    de összességében tetszik. Stabilnak tűnik, nem kapar, kicsit komótosan indul...

Viszont külön van első-hátsó elektronikus fék (fékkarokról a bowden működtető
    szerelvényeket egyelőre levettem, amíg nem tudom mire használni, ne akadjon
    el benne visszafelé), amiből a hátsó nagy tempónál kifejezetten erős. És regen.
    Elvileg. (Még nem mértem, hogy mennyit tölt, de ami késik, maga esik bele.:D)
    Kis tempónál mintha ott se lenne. Olyankor az első fék (gyári Kugoo) a "nyerő".

Ui: a GPS-t nem zavarja a kalibráció hiánya. Majdnem úgy megy felfelé, mint a
    korábbi teljesen feltöltött tesztnél 15+30A vezérlővel: fél töltésnél nem semmi...
    (A grafikon sem illeszkedik teljesen, mert a végén feltartott egy kocsi, akinek a
    20-as tábla semmit sem jelentett, 30-nál is muszáj volt megelőznie, s persze jól
    odavernie magát a fekvőrendőrön.) A nagy vezérlő nem is adott le még 40A-t...
    Lehet, hogy azt az igazán nagy emelkedőkre tartogatja, vagy hát az ég tudja.:DDD
    A 11+20A setupnál mindenesetre gyorsabb, nagyjából ugyanolyan feszültségnél.

Új hozzászólás Aktív témák