Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Nagyon gondolkodom egy elektromos roller beszerzésén. Alapvetően arra kellene, hogy elszaladgáljak a boltba vele, illetve városon belüli mászkáláshoz. Ami miatt félek megvenni: Közel 90 kg vagyok, így nem biztos, hogy az én súlyomhoz tervezték ezeket a rollereket, valamint kb. hegy lábánál lakunk, így lennének olyan meredek szakaszok, ahol inkább tolnám rollert. De ez nem sok, az utcánk alja lenne kb. csak ez a rész, 95%ban sík aszfalton használnám és 5%-ban kisebb emelkedőkön.
100-110 ezer Ft lenne az összeghatár, amiért megvenném, ezekbe szerintem a Kugoo S1 (azért nem a pro, mert a teszt alapján csak felszereltségében másabb a pro, teljesítményre ugynaz, mint a nem pro, így nekem nem éri meg azt a ~15 ezres felárat) fér bele itthonról rendelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest