Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandrush0831
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Persze, leginkább csak magamból indultam ki. Biztos nem univerzális okosság, csak nekem ez a tapasztalatom. Meg én leginkább a kis Xiaomikat látom ész nélkül menni a gázkaron fekve. Nincs rajta félelem.
-
Ráti
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Segway F3 Pro mikortól lesz itthon kapható? Egy helyen találtam meg eddig.
Még mindig az N65 felé hajlok, de lehet elcsábulok a Ninebot KickScooter MAX G2 E-re. Viszont árban meg az F3 Pro ugyan ott van... -
-
xandrush0831
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Amúgy szerintem pont akkor figyelmetlenebb az ember, ha lassabb tempóra képes a roller. Ha 25-el megy a rollered akkor is ha le sem veszes az ujjad a gázról, elunod az életed és nézelődsz jobbra-balra. Tegnap mennem kellett eco-ban 25-el, nézegettem a holdat meg a felhőket.
-
DigitXT
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Azt, hogy milyen gyorsan éri el a végsebességet, semmi többet.
-
PociAti
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Kiragadtál egy pillanatot a közlekedésből.
Sőt, az se biztos, hogy 25 km/h sebességgel kellene nekik közlekedniük. A német, olasz, stb. piacra szánt Segway-Ninebot Max G3 D modellek végsebessége 20 km/h-ban van maximalizálva. Modell szám: 051601D.
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Már senki nem ír ide mert megjön az ügyeletes " Okoska " . A mindenhezisértő...

-
PociAti
őstag
válasz
front3r
üzenetére
Szabály az szabály, az nem számít te mit tartasz hülyeségnek!
Tényleg nem nyomják tövig ész nélkül??
Igazad van, a rollerek többsége nem illik a közútra. Azok zöme nem illik oda. amit az eddigi KRESZ tervezetek szerint le fognak tiltani a kerékpárutakról.
Azok egyszerűen sehová sem illeszthetők be, legfeljebb elhagyott, kevésbé forgalmas, de széles utcákba, földutakra, stb. -
front3r
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
Már megint jössz ezzel a hülyeséggel, hogy hány watt illik a kerékpárútra... a rolleren vannak sebességfokozatok, senki sem nyomja tövig, ész nélkül amit tud a rollerre, már ha ismeri a KRESZ-t persze. A közútra nem illik a roller inkább, ez főként a nagyobb forgalmú utakra érvényesek. Az autósok nagyon nem nézik jószemmel ha ott megy a rolleres, mivel nehezen illik a dinamikába, amit az autósok diktálnak. pl. Figyelni kell a rolleresnek az úthibákat, amikor lassítani fog, akár hirtelen. Sokkal érzékenyebb erre egy roller, mint a bicikli.
-
PociAti
őstag
válasz
gergo5991
üzenetére
Először is meg kell találni a helyét a forgalomban.
Mert a 2.000 W-os max. teljesítményével nem igazán illik a kerékpárútra, viszont az európai változatok 25 km/h sebességben le lesznek korlátozva, így ha a nagyobb kereke és extra lengéscsillapítói miatt még bizonyos szakaszokon az autók között is közel annyira megállná a helyét, mint egyes robogók, a sebessége kevés lesz a forgalomhoz.
Amúgy az eddigi teszt videók alapján, és az elődökből kiindulva nagyon jól összerakott gép. Lásd 20 perces orosz videó, ahol szétszedik. Akik első között rendelték, azok már kézhez kapták, használják és gyakorlatias teszteknek vetik alá, nem csak kicsomagolós videót töltenek fel, vagy renderelt reklámfotók alapján pofáznak róla.
Eddig egyöntetűen pozitív vélemények jönnek róla. (Ha lenne konstrukciós hibája, vagy valami problémája, annak tömeges megjelenésére kb. fél évet kellene várni.) -
gergo5991
őstag
segway g3 maxról mi a vélemény? cseheknél úgytudom 900 euró körüli áron kapni lehet.
annó a g30 max került itthon 799 euróba.
a g3 max meg 48v, 2000w peak power amúgy 700w (2x annyi mint a g30 max asszem), elől hátul hidraulikus teleszkóp /tárcsafék. Nem nézem a piacot már egy ideje, de ez kb olyan nekem, mintha a 2000 eurós mantis gt-t ide adnák 900ért.
Kva sokat tud ez a roller, és ha olyan jó minőségű (tank) mint a g30 max, akkor instant get. -
PociAti
őstag
Reflexből simán rávágtam volna, hogy az ismert hibái ellenére is inkább a Ninebot. (*A korai modelleknél az első villa környékén problémák voltak vele.)
De a https://naveeshop.hu/ árait elnézve, meg hogy 24 hónap magyarországi garanciát vállalnak rá (magyar szervizzel) már teljesen piacképes a NAVEE N65.Szinte csak egyetlen dolog nem tetszik benne, hogy az még IPX4-es, a N65i már IPX5-ös, de annak kevésbé vonzó az ára: 175 vs 200e Ft. Persze más újítások is vannak a N65i-ben, első helyett hátsó kerék hajtás, irányjelző, +1 dobfék, 500/900-as motor helyett 450/1000, és 10,5-ös kerekek.
Alzában a Max G2 E most 255k +5k a szállítás. A Navee N65i 200-as ára helyett én még rátennék 60-at, hogy inkább G2 legyen, de 175 és 260 között már nem ennyire egyértelmű dönteni.
És még ott a tömeg, "sajnos" a Navee is meglehetősen nehéz, kb. 23 kg, (Max G2 E pedig 24,3 kg). Igazából csak egyetlen érv szól mellette, a könnyen elérhető ára.
Szerintem ha ezt a 2 terméket nézzük, akkor főleg a felfüggesztések miatt a Max G2 E sokkal jobb áron van, mint amennyit a Navee N65 nyújt azon az áron. Viszont neked egyszerre legfeljebb 5-6 km távolságot kell megtenned, és ha normális az út, akkor azt egy sima felfüggesztés nélküli 10-es rollerrel is kényelmesen meg lehet tenni.
-
Korábban 18km-t irtál. Bár végülis mindegy, ezek mindegyike tud 20-at is bőven. Emelkedők is vannak az úton?
Segway G2
Xiaomi 5 Pro/5 Max
Segway F3/F3 ProLengéscsillapító nélkül meg:
Xiaomi 4 Pro (2nd gen)
Esetleg Segway F2 Plus/ProA Navee is jó, de már régebbi modell.
Itt össze tudod az adataikat hasonlitani.
-
Ráti
tag
Sziasztok!
Jön a jó idő és nem szeretnek tovább várni a roller vásárlással. Munkába szeretnek járni max 10km/nap, 95 kg vagyok.
Két típust néztem ki:
1. Navee n65. Ez azért tetszik mert vastagabb a gumi és gondolom stabilabb
2. Ninebot KickScooter MAX G2 E. Ez meg azért mert teleszkópos.Tudnátok segíteni pro/kontra? Esetleg másik típust ajánlani?
-
xandrush0831
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Persze, már az első válaszánál sejtettem hogy mire akarja kifuttatni a dolgot, de hiába próbáltam elkerülni. Ezért nem is reagáltam utána érdemben.
De igazából nem is nagyon érdekel, én érzem hogy ez már dombon lefele 60km/h-val sem szitál, meg azt is gyanítom hogy a padkás incidensemnél a Xiaomi/Ninebot féle görkorcsolyákkal repültem volna előre, mert akkora a lengéscsillapítók útja hogy már csak egy Hasbro logo hiányzik róluk. De az a jó, ez szar, mert valaki nagyon habzóan megírta a fórumon.
-
Mustármag
őstag
Amiket elkezdtem nézegetni a rollereket, csalódott voltam hogy csak 25öt megy egy csomó. Néha a hosszú egyenesen is eszembe jut hogy azért túl lehetnénk gyorsabban is rajta...
Ez után a cikk után annyira nem bánom hogy 25 a plafon. Jóvanazúgy.
-
PociAti
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Persze hogy akadnak több ezer km-es rollerek is közöttük.
Mégis milyen munkával sikerült őket életben tartani?
És hányból mondható el, hogy az 5 ezer km-t gondozásmenetsen elérte, vagy a 10.000 km-t? A használt piaci hirdetések sem arról tanúskodnak mennyire jól bírják a használatot.
Itt is igaz a mondás: "olcsó lének híg a leve".
De az a probléma, hogy egy levesnek nincs íze, össze nem hasonlítható azzal a problémával, hogy valaki egy olcsó kínai szarral 40-50 km/h sebességgel vesz részt a forgalomban. -
enginev3.0
félisten
válasz
xandrush0831
üzenetére
Tök mindegy mit mondasz neki, ezt fogja hajtani, olyan mint egy fogaskerék, erőltetett és unalmas is

Az mellékes hogy több ezer km-es kukirin rollerek is vannak, és azért van esetleg több gond ezekkel, mert a vásárlók része tizenéves hülyegyerek akik úgy mennek mint a bolond, és ki tudja mit művelnek a rollerrel amitől tönkremegy, de a lényeg hogy ha ő azt mondja ez mind hulladék akkor bizony ez mind hulladék, mármint alsópolcos.
Nekem is G2 van, mostanában már azért jópárszor mentem vele, végre ebben a 15+ fokban már tudom használni, nem fagyok rá, alig várom hogy hónapokra letegyem az autót
-
PociAti
őstag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Minden egyes típusnál, minden egyes modellfrissítésnél ugyan az a szöveg megy:
"az elődjével még problémák voltak, de ennél már javították".
Ezt a Kugoo / KiKirin tulajdonosok magukra is tetováltathatnák.
A következő modellfrissítéskor ugyan ezt el fogják tudni mondani.A rendkívül rövid garancia, amit vállalnak* az arra enged következtetni, hogy ami most még működik, azt az állapotot nem tudják hosszan garantálni.
*Az értékesítési lánc, ahogy árulják ezeket az alsó polcos kínai termékeket az garancia arra, hogy ne nagyon tudd érvényesíttetni a garanciát. Ha szerencséd van, akkor huzavonát követően küldenek valami alkatrészt, aminek a beleszerelését magadnak kell megoldani.
Vagy ha magyar kereskedőnél veszed, akkor megküzdhetsz velük. Normális kereskedő szerintem nem veszi fel a kínálatára. -
xandrush0831
senior tag
válasz
PociAti
üzenetére
Igen ezek problémásak voltak, ha jól emlékszem vagy a "C"-alak által bezárt szöggel, vagy a hosszúságával volt baj. Sima G2-nél javították, ez már szitálni sem szitál. Múltkor megdurrantottam egy közepes padkát nyélgázon (bicikliúton, autóuttal kereszteződésben) a korábban leírt fény hiánya miatt. Semmi gáz nem volt, elnyelte szinte teljesen, pedig konkrétan durranó hangot adott ki a csillapító.
Sisak nélkül meg eszembe sem jutna közlekedni. Már a 30-at is fullface bukóban mertem csak vállalni.
-
PociAti
őstag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Ha még nem találkoztál vele, ideje lenne elolvasni a tavalyi nyírteleki esetet.
https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_26494-26568.html Még folytatódik ezután is, de a lényeg talán ebben a részben már elhangzott.Amit nagyjából lehet tudni, a srác egy jó minőségű útszakaszon ment a Kugoo / Kukirin G2 Pro rollerjével, feltételezhetően elég nagy tempóban, és egy huppanó megdobhatta. (Nem volt kátyú, nem volt egyéb úthiba, hiába írták ezt egyesek.) Leérkezést követően vagy beszitált, vagy alá fordult a kormány. Az első villája elég kritikus szokott lenni a Kugoo-knak, tervezési hibák tömkelegét cipelik magukon. Ettől függetlenül emberi hiba is lehetett, mert mondjuk nem fogta jól a kormányt (bár ennél a tempónál ez nem valószínű), vagy valami más hiba történt, ez már nem derül ki, de a baleset helyszínét nézve nagyon hamar földet ért a srác. Nem viselt bukósisakot. A sisak a balesettől nem, de a közvetlen haláltól valószínűleg megmenthette volna.
-
xandrush0831
senior tag
Végre itt a jobb idő, lehet menni munkába rolival. Rohadt jó ez a Kukirin G2, hétfő előttig csak hidegben tudtam tesztelni. Majdnem folyamatos 45-50 km/h-val, 84m fel, 98m le szintkülönbség mellett pont megvan a 31 km, jó minőségű kerékpárúton. 95 kiló vagyok. Talán ez még javulhat is, ha nem 10 fokban jövök haza este, hanem mondjuk 25-ben.
Kuickwheel S1C Proval a visszautat már vonattal tettem meg, amikor próbálkoztam.
Ennyi pénzért ez ajándék.
Ami negatív, az a lámpa ehhez a tempóhoz. Sötétben nagyjából 2 másodpercnyire látok el vele rendesen, ennyi idő alatt nem lehet normálisan lereagálni semmit ami többet igényelne egy kisebb kitérésnél. Venni kell rá valamit, ami előre is világít.
Csak szokni kell ezt az 50km/h-t a 30 után, kétszer majdnem nem adta ki a kanyar.
-
PociAti
őstag
Úgy néz ki, az Okai Neon Lite (ES10) típusnál van valami típushiba. Te vagy kb. a harmadik aki erről a hibajelenségről ír. (Az első az még lehet egyedi eset, lehet felhasználói hiba is, másodiknál gyanús, de az eladott mennyiséghez képest kezd aggasztóvá válni.)
Nem állt túl sokat lemerülve a roller? Az új BMS-eknél már gyakori, hogy akku kímélése miatt ha 30% alatt van annak töltöttsége és 7 egymást követő napon át nem kapcsolják be, akkor alvó módba teszi magát.
Vannak akkuk, melyeknél lemerült állapotból az akkucsomagon lévő gomb megnyomásával lehetett feléleszteni. Önmagában a töltés az kevés volt.
Ki tudja mi lehet ennek a hátterében, tucatnyi tippem lenne, de vakon inkább nem lődözgetek.Ami fontos, mi az ami tetszett az ES10-ben, melyik paraméterét tartanád meg, milyen legyen az új roller? Miket vársz el a rollertől?
A tulajdonságok általában egymásnak ellent mondanak, pl. nem lehet egyszerre könnyű és nagy hatótávú, jó lenne rangsorolni, vagy egyértelmű kritériumot megszabni, pl. max. 16 kg, mert buszra fel kell tudni emelni / lépcsőn fel kell vinni. -
Obi-1
őstag
Köszönöm szépen, felírom ezeket, aztán leszűkítem arra, melyiket lehet az Euronicsban kapni, ha csereutalványt kapok.
-
PociAti
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ne találj már ki te is hülye elnevezéseket a rollereknek. Annak létezik normális elnevezése.
És azt tetézed még ügyetlen Google kereséssel, amikor a termék nevének csak egy részletét másolod be, aztán bámulsz mint borjú az új kapura.
- Nem csak a Google létezik.
- Tanuld meg használni a keresőt.
- Ha általánosnak tűnik az elnevezése, akkor valamit rosszul csináltál, használd a termék pontos nevét: "Xiaomi Electric Scooter Elite",
- vagy egészítsd ki szűkítéssel: "Xiaomi Elite roller"A termék neve nem tartalmazza a 5-ös számot. Naná hogy hülyeségeket fog kihozni rá.
A "Xiaomi" "Elite" és "5" szavak permutációja csak kavarásra ad lehetőséget és semmi köze a termékhez. -
válasz
PociAti
üzenetére
Igen, tudom.
De remélhetőleg Kenobi Mester az erő segítségével megtalálta a rollert.Egyébként a "Xiaomi Elite" keresésre Google az ugyanilyen fantázianevű Xiaomi légtisztítót adja be. A képek között ott van ugyan a roller is, de lefelé görgetve csak a Xiaomi Purifier Elite jelenik meg.
Az "5 Elite" az meg vegyesen adja a rollert, ill. a telefonokat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De amúgy jogos, nem úgy hívják a rollert.

-
PociAti
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nerm is létezik olyan roller hogy Xiaomi 5 Elite.
-
Obi-1
őstag
Sajnos a második Okai ES10 rollert is vissza kell küldenem garanciába, ugyanolyan hibajelenséggel, mint az elsőt. Random nem kapcsol be, nem tölrt, aztán később működik. Az előzőt a Tanfield nem javította meg, csere-rollert kaptam az Euronicsban.
Így szerintem másfél év alatt kb 9 hónap volt, amikor gurult valamelyik roller...
Ha egyébként minden más paraméterében megfelelt az Okai ES10, mit ajánlanátok helyette, amit nem kell 4-5 hónap után szervizbe küldeni? -
DigitXT
félisten
Nem tudom, mennyire ismert (nekem új volt), de már töltés szimulátor is létezik.

Tekintettel arra, hogy van mögötte egy borsos árú töltő is, vélhetőleg használható...Megkerestek Xiaomi 1S-be való akku építéssel, inkább elengedném. Jó az gyárilag.
Viszont próbáltam szimulálni adott oldalon, hogy nézhet ki a gyári 5.5 órás töltés?!
(Eddig úgy tudtam, nagyjából 80% kapacitásig megy a CC szakasz, utána jön a CV,
bár mint az sejthető, ennek van köze a cella típusához is: nagyobb belső ellenállás, gyorsabb feszültség emelkedés, ergo gyorsabban ér el a CC szakasz végére. Ezzel értelemszerűen hosszabbá válik a CV szakasz, néha nem is csekély mértékben.
Vice versa: egy kis belső ellenállású/nagy áramú cella tovább lesz CC szakaszban.)Szóval, ha és amennyiben ceteris paribus megküldenénk 4A-es töltővel, feltételezve természetesen, hogy a BMS/kábelezés/csatlakozók elbírják (a cellák biztos: 0.52C) értelemszerűen rövidülne a töltési idő, de nem pont a felére, a CV szakasz miatt.

Kérdésként felmerült, ha Samsung 35E cellákból állna a pakk, mi változna? Ez: 1, 2.
Utóbbi különösen érdekes, hogy a jobb karakterisztikája miatt kb. ugyanannyi idő a végeredmény, miközben a pakk kapacitása nagyjából egy harmadával nagyobb lett!Amúgy igyekeztem worst-case szkenáriót keresni, általában jóval hamarabb készre jelentik a gyári töltők a pakkot, mint hogy lecsökkenjen 0,01A-re az áram, de hát ezt kommunikálta a Xiaomi az adott típussal kapcsolatban, akkor annyi... (Nyilván nem Samsung-26F cellák vannak benne, hanem valami kínai, csak próbáltam közelíteni.)
-
PociAti
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
Egyre több videó jelenik meg a Ninebot Max G3-ról, de többségük még mindig csak webes fotók alapján készült technikai paraméterek felsorolása, vagy kicsomagolós videó.
Ez a spanyol nyelvű anyag azért messze sokkal jobb azoknál (hallgatható angol nyelven, magyar felirattal).
https://www.youtube.com/watch?v=LuBjomvq-KE&t=729
Itt a 12 percnél azt demonstrálja, murvás-homokos út ellenére is milyen jól megbirkózik a meredek emelkedővel annak ellenére, hogy csak az egyik kerék hajtott. (Közben a TCS teszi a dolgát.) -
PociAti
őstag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Vannak azért elég trükkös szituációk, apróságok.
Pl. amikor a szelepszáron lévő menetet kell ki- vagy rá-csavarni.
https://www.reddit.com/r/ElectricScooters/comments/1j2xhfx/how_do_i_remove_this_schrader_valve_stem_nut/#lightbox
Azt írják erre is van célszerszám. Nélküle azért szenvedős tud lenni.A motor szétszereléskor végig erősen koncentrálni kell, könnyen nagy kárt lehet okozni.
Sok olyan apró buktató lehet, ami a harmadik csere után már rutinszerű feladatnak tűnhet, de ha azt nézzük hogy 4.000 km-enként kell csak abroncsot cserélni, akkor az így megszerezhető tudás talán sose fog megtérülni.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
Sokan nem gondolnák, hogy a motor szétszedése sem nagy kaland, viszont megkönnyíti a munkát, hogy nem akadályoz a vezeték, illetve a gyorskötöző is alkalmazható.
Van egy mágneses erő, amit le kell küzdeni (de nem vészes), illetve óvatosan rakni vissza, nehogy becsípje az ember ujját. Ennek módszere, hogy két lábbal állunk a kerék széleire és úgy engedjük vissza lassan a helyére. Az alumínium csapágyházak szerencsére nem fogták erősen a csapágyat, könnyen lecsúszott az is.
A körben lévő csavarokat menetrögzítővel ragasztották, de pontosan illeszkedő csillagcsavarhúzóval / T-kulccsal sikerül kipattintani, sérülés nélkül. Amikor meghúztam őket, pár nap után ismét ráhúzást igényelt, de menetrögzítőt nem raktam bele, azóta stabil.
Hasznos segédeszköznek bizonyult a fűrésszel levágott tömör / kamrás gumi is, arra fektetve lehetett feszegetni, kínozni, taposni. Ezek nem saját képek, valamelyik videóból vágtam ki korábban, de ugyanazt látni:

Ilyen lyukat kellett fúrnom a szelephez, mivel tömör gumis volt, amit megutáltam:

-
PociAti
őstag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Egész jó ez a videó, szinte egyszerű munkának tűnik, csak követni kell a módszert.
A szorítófogós megoldást is láttam (volt aki jobb híján kisebb satut használt erre).
Elég szép kis leszedője van, azt hittem az nehéz ilyet beszerezni, mert Decathlonban, vagy kerékpárboltokban eddig ilyen méretes, mégis karcsú fém leszedőkkel eddig nem találkoztam. Pedig létezik, lehet inkább motoros szaküzletben kell egyet venni és vékonyabbra reszelni / köszörülni a fejét.http://www.robogosoknak.hu/product.php?cat=123&id=22094
2.081 Ft Gumi abroncs leszedő peremfeszítő szerszám 200mmhttps://webbicikli.hu/Szerszam-toopre-gumiszerelo-fem
2.660 Ft Szerszám toopre gumiszerelő fémhttps://www.motorosoknak.hu/gumi-abroncs-leszed-peremfeszit-szerszam-240mm-p-60.html
2.314 Ft Gumi abroncs leszedő peremfeszítő szerszám 240mmhttps://www.motorosoknak.hu/gumi-abroncs-leszed-feszit-szerszam-22mm-kulcs-veggel-p-46738.html
6.461 Ft Gumi abroncs leszedő, feszítő szerszám 22mm-es kulcs véggel -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Azt is bemutatja a videó, gyorskötözők nélkül nem tudtam volna megoldani a CST gumi felrakását:
https://www.youtube.com/watch?v=rGgldr95Ll8
Vagy valaki szorítófogókkal nyomja össze a külsőt, két oldalról.
-
DigitXT
félisten
válasz
PociAti
üzenetére
Igazából ott b*sszák el sokan, hogy nyújtani akarják az acél huzalt:
annak nagyon NEM feladata, hogy nyúljon. Azért van a mélyedés a
felni közepén, hogy oda kell beilleszteni, utána simán rámegy.
Amúgy tök jól leírod, igazad van, mások az arányok. Átlag kerékpár
belsőt gyerekek is le tudnak cserélni. Rollergumit néha szerelők se.Szerk: a méreten felül az adott gumi oldalfal merevségétől függően
néha kézzel simán fel lehet rakni. Mást meg szerszámmal is nehéz.
(Az szokott gondot okozni, hogy bent maradjon a mélyedésben.
) -
PociAti
őstag
válasz
hentes555
üzenetére
Kerékpár gumit kis túlzással törött fél kézzel is le lehet cserélni, roller esetén két kéz is kevés.
Egyszerű fizika.
Okai Neon Lite abroncsa 9-es átmérő és kb. 2-2,5 hüvelyk szélesség,
míg az átlagos kerékpár abroncsa kb. 26-28-as átmérő és 1,5-3-as szélesség.
Utóbbinál (a kerékpárnál) sokkal könnyebb elérni, hogy az fél centit nyúljon, és ráugorjon a peremre, míg a rollernél vért izzadsz ekkora tágulásért. Okai abroncsai kevlár erősítésűek, ami elvileg további nehezítést jelent.Egyértelműen szerviz. Nem csak azért, mert elvileg tudják hogy mit kell csinálni és hogyan, hanem mivel és van is rá eszközük. Ennek ellenére nagyon sok sérült roller felnit látni, mert még célszerszámmal is kemény feladat lehet. (Erősen függ a típustól.)
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
hentes555
üzenetére
Van könnyebb és van nehezebb eset. Ha a leeresztett gumit a nyíl irányában benyomod, megpróbálod letolni a fém belső peremről és azt tapasztalod, hogy már azzal is komoly nehézségbe ütközöl, akkor könnyen lehet belőle nagy kínlódás. Kell valami jó pajszer is hozzá, már ami direkt ilyen célra való. Ilyen típusú köpenyek fel vannak készítve a tömlő nélküli szerelésre is, valószínűleg azért kínos levenni és feltenni is.
De van barátságosabb külső is, ami lazább, tömlős megoldáshoz való, azzal lehet jól dolgozni.

A kép csak példa (nem roller).
-
válasz
hentes555
üzenetére
Amikor az első rollerek megjelentek, a kerékpárszervizek egy része egyszerüen nem is vállalta a roller kerék gumi cserét, mert annyira nehéz volt kicserélni.
Én a kerékpárkerekeket is szervizben cseréltetem, de van aki otthon is meg tudja csinálni a roller kereket is, vannak hozzá tutorialok YouTubeon is, ill. kellenek szerszámok hozzá, ami nélkül nem érdemes nekiállni se, mert csak felni sérülés lesz a vége.
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Belső gumi csere mennyire könnyen kivitelezhető otthon?
Van egy Okai Neon Lite-om, aminek az első kereke 1 nap alatt leenged, biztosan defektes. Vigyem szervizbe vagy könnyen meg lehet javítani házilag is, kb. mint egy biciklinél?
-
frigoo
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm, próbálkozom.
-
-
frigoo
aktív tag
válasz
PociAti
üzenetére
Sziasztok! Még decemberben írtam ide egy Ninebot F25E roller félresikerült régióváltása okán, miután a roller max sebessége 15 km/h-ban maximalizálódott. Tudnátok nekem ajánlani egy szervizet, ahol segítenének nekem a gyári állapot visszaállításában? Én vidéki vagyok (Paks), de nem gond, ha Bp.-re fel kell ugrani. Előre is köszönöm.
-
PociAti
őstag
válasz
dzsidzsas
üzenetére
Egy Kugoo Kirin / KuKirin-nél igaz lehet, hogy minél több minden van rajta, annál több dolog tud elromlani, de a normális gyártó termékeinél egy lengéscsillapítónak ki kellene tudni szolgálnia a roller élettartamát.
És tömör gumis rollerek esetében pont fordítva igaz, annak hiánya ami megrövidíti a roller egészének az életét. Meg annak a használhatóságát.Ha a 30 km elvi hatótáv kevés volt, jól teszed ha 40+ névleges hatótávú rollerek között keresgélsz. De ha már van egy nagyobb hatótávú rollered, miért nem azt használod?
Vagyis ha jól sejtem pont a fent említettek miatt, félsz hogy elromlik a használattól?
-
dzsidzsas
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi, én is gondolkodtam a Segway-en, de kicsit drágálom a +km ért a felárat. Hosszútávra pedig van Kukirin G3-m. Tényleg csak bejárásra kell egy igénytelen roller. Semmi teleszkóp, ingyombingyom, mert minél több minden van a gépen annál gyakrabban megy tönkre valami. Csak gondoltam hátha valakinek van és mond róla valamit.
-
DigitXT
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
-
DigitXT
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
Megszűnt ez a hirdetési lehetőség. Hozzászólásban meg mindig is tilos volt.
(Kivétel persze a megfelelő hirdetési célú topikokban, de szakmaiban tiltják.) -
-
dzsidzsas
tag
Sziasztok! Kizárólag bejárásra kellene nekem egy roller, napi 15km, kicsi emelkedők, 95kg. OKAI Neon Line volt elötte, de 15km szűkösen jött ki, ráadásul egy megszünt szervízben ellopta a tulaj, aki le is lépet. NAVEE V50i Pro gondolkodtam. Véleményetek van róla, mert elég kevés az infó. Köszönöm.
-
bence188
tag
Köszönöm szépen a válaszokat
-
válasz
csibor
üzenetére
Okai Neon Lite.
Media Marktban csak 115ezer.
Kb 20km hatótávja van, úgyhogy 5-re elég lesz.
Itt össze tudod hasonlítani a tulajdonságaikat. -
csibor
addikt
Sziasztok!
19 éves 173 cm magas ~60kg lánynak. Sík útra, alkalmanként kb 5km távolságra. Árakkal sem vagyok képben, kezdésnek 120K körül tudnátok valamit ajánlani? -
DigitXT
félisten
válasz
bence188
üzenetére
Túl sok az igénye. 120 kilósan eleve ne nagyon gondolkodjon rollerben, mert ez a legtöbb pálcika roller felső terhelési határa: léteznek nagyobb rollerek, amik esetleg jók 150 kg-ig, viszont ott meg a 150K-s limit nem lesz elegendő... Aztán a minimum 1000W is felvet pár kérdést, leginkább azt, hogy melyik kategóriába fog besorolódni: aki 150K-t szán az egész projektre, kétséges, hogy szeretne kötelező biztosítást fizetni a roller után minden évben.* Végül pedig a hatótávolság: 20 km nem a világ vége, ahhoz nagyjából 400Wh elég, persze számít, hogy mennyi emelkedő van benne, de fogjuk rá, hogy jó lesz... (Most az, hogy 36V, vagy 48V nem akkora fegyvertény, a vezérlőn és a motor tekercselésén fog a végén múlni.)
Ui: érthető amúgy, hogy megbízható rollert szeretne (ki nem?), de ahhoz jobban a zsebbe kellene nyúlni. Mondjuk legalább a duplája, és akkor jöhetnek az értelmezhető igények.

*: mondjuk emlékeim szerint a KFB-nél nem is írtak elő teljesítmény megkülönböztetést... Ha 25 km/h a tervezési sebesség, akkor lehet 3000W is, akkor sem kell rá biztosítás.

-
PociAti
őstag
válasz
bence188
üzenetére
Egyszerre az olcsó és megbízható feltételek nem teljesülhetnek, kizárják egymást.
Én is a Xiaomi 4 Pro (2nd Gen)-t ajánlanám kiindulási alapnak.
Elvileg csak 120 kg a terhelhetősége, de a jobb mechanikai tulajdonságok miatt ennél a frissített verziónál az alu vázról áttértek acélra. És a 46,8 V-os rendszer miatt a normál 400W-os motorból csúcsteljesítményen ki tudtak szedni 1000W-ot.
Az árukereső szerint most kb. 200.000 az ára, korábban 185k volt a legkedvezőbb ár.
Hardveraprón augusztusban és szeptemberben volt egy-egy példány 150k és 155k áron. -
-
bence188
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
150et ír, de annyiból sztem nem fog kijönni. 25 kmh elég neki. Alatta minimum 15 de inkább 20 kmt bírjon.
Enyémet nem próbálta, én városban lakok, még nem volt rá lehetöség. -
-
bence188
tag
Sziasztok, egyik 120 kilós rokonomnak tudtok ajánlani megbízható rollert? Falun ahol használná az elég dombos, így minimum 1000 W kellene sztem alá, vagy talán még több is. Mi a tapasztalat ilyen súlynál?
-
yodamester10
őstag
Az új "szörnyeteg"csak ne fagytam volna rá,de muszáj volt kipróbálni
-
hunluki
senior tag
Aludtam rá párat, megrendeltem a sima F3-at. Ha megérkezik akkor bejáratás után írok róla

-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
igen, én is arra hajlok hogy full face lesz

-
Peaceliker
addikt
-
PociAti
őstag
válasz
tknof1871
üzenetére
Nem lesz közös EU-s szabály, ahogy autók és más járművek esetén sincs.
Nem, még fixen nem dőlt el milyen szabályok lesznek idehaza, de folyamatban van. Most március 31-ig kell a kormány részére átadni a kész anyagot, amit a szakmai szervezetek eddig alkottak. Totalcar-on volt erről beszélgetés Pető Attila Kreszprofesszorral és dr. Szőcs Károllyal. Nem csak a közlekedés szabályai változnak, hanem azzal együtt változni fognak a bírságolástól, a vizsgáztatáson át az oktatási rengeteg másik szabály (törvény).
Eredetileg úgy volt, hogy a jelen KRESZ-t a régi drasztikusan átszabása lesz, de gyakorlatilag egy új KRESZ-t alkottak. Azért mert új KRESZ lesz, attól még nem kell senkinek újra levizsgázni.
Az anyagnak még a nyári szünet előttig el kellene készülni, terv szerint idén megjelenik, és kb. fél éves felkészülési időt követően 2026. január 1-én lép hatályba.
Viszont ahogy a kötelező biztosításnál is tették, lehetnek vagy lesznek olyan szabályok, melyek 2026 előtt bevezetésre kerülnek.
-
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Csak hallottam valakitől, hogy az e-rollerek szabályozása a levegőben lóg. Meg hogyLehet kismotorjogosítvány kell majd rá
. Most akkor hogy van? Magyarországon már eldőlt milyen szabályok vonatkoznak rá? Lesz egy közös EU-s szabályozás és az minden tagországban érvényes lesz vagy az már megvan és az országok egymás után bevezetik? -
PociAti
őstag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Igen, Belgiumban a helyszínen szétvágják a rollert.
https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_29426-29426.htmlA tulaj jóváhagyásával, mivel még így is jobban jár, mintha a bírósági ügyig neki kellene kifizetnie a rendőrségnek az elkobzott roller tárolási díját.
Milyen bűnt követtek el? Olyan rollerral közlekedtek, melyek 25 km/h sebességnél többre voltak képesek, esetleg nem volt biztosításuk vagy egyéb műszaki tartalommal akadt probléma.
-
PociAti
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem, nem azt írtam hogy nekem néha KELL járdáznom.
Az egyik régi munkahelyem volt olyan helyen, amit a jelen szabályok szerint nem lehetne szabályosan kerékpárral megközelíteni. (Csak tolva.) Úgy tűnik ezen a szabályon változtatni fognak.Meglehetősen szabály követő vagyok, soha nem kellett közlekedési bírságot fizetnem, vagy szembesülnöm holmi figyelmeztetéssel, megrovással. Ha úgy változnak a szabályok hogy ellehetetlenítik az egyik közlekedési módszert, akkor keresek másikat. Nem csinálok belőle ügyet és nem szabálytalankodom.
A roller egy szélsőséges jármű. Ahogy említetted korábban ezt párszor már földközelből megtapasztaltad. A roller az ember tömegénél lényegesen kisebb, és ezzel talán az egyetlen tisztán motoros hajtású jármű, ami ilyen paraméterekkel rendelkezik. Ez elég sok kompromisszummal jár. Ha a gyártók eltérnénk a kis méretétől, kis tömegétől, és ezekhez kapcsolódó alacsony árától, azzal az egyik legnagyobb előnyétől is megszabadulnának.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
front3r
üzenetére
Hogy egy példát mondjak, amikor Spanyolországban mobil próbapadon ellenőrizték a megállított rollereket, ilyenkor sajnos a roller képessége számít, hogy mennyivel tud menni.
Nálunk itt még nem tartanak, de baleset esetén lehet aggódni, hogy bevizsgálják. Meg egy brüsszeli videó rémlik, ahol a riportban nyilatkozó rolleres be volt pánikolva, hogy ő nem meri 30-ra állítani a rollert, mert ha elkapják, túl sokba kerülne.
-
DigitXT
félisten
válasz
PociAti
üzenetére
Egyszerűen nem kellene létezniük.
Tudod, addig könnyű ilyeneket leírni, amíg neked adott dolog nem tetszik (nem fontos).
Csak ha ilyen a gondolkodás, és egyszer a farok rossz oldalára kerülsz, akkor máris nem lesz annyira vicces ez a pálcika-soviniszta hozzáállásod. Azt írod, hogy neked néha KELL járdáznod, ezért elvárod, hogy a szabályozás alád dolgozzon, és örülsz, amíg így van, de bármi más elképzelés esetleg igény (emelkedőn felmenni) az nem normális, sőt tiltandó.
Ui: röhögnék, ha explicit betiltanák a rolleres tempomatot, mekkora műsort csinálnál itt...
Vagy ha neked is kötelezővé tennék a bukósisakot mert: vannak akik önerőből túl hülyék. -
PociAti
őstag
válasz
front3r
üzenetére
A törvények és szabályok pedig azért vannak, hogy betartsuk őket, nem azért, hogy áthágjuk.
Vannak akik önerőből túl hülyék hogy megértsék miként kellene viselkedni egy társadalom tagjaként, leginkább miattuk jöttek létre a törvények. (Többieknek elég volt az iránymutatás is.)Konkrétan a rollereket megnevesítve eddig még csak egyetlen konkrét szabály vanéletben, a kötelező biztosítás. Ott is az úgynevezett "tervezési sebességet" veszik alapul. Hogy az új KRESZ-ben mi lesz, még egy kicsit várni kell. Egyes területek képviselői már végeztek a maguk dolgával, leadták az anyagot. A végleges tervezetet március 31-ig kell átadni a kormány számára.
Feltételezhetően első lépésként a gyári adatokat fogják elővenni. Baleset esetén vagy ha okot ad rá a vezető (pl. kirívó viselkedés) akkor valószínűleg műszaki vizsgálat alá vetik a rollert.Technikai oldalról a hatótáv és sebesség a nagy sebesség nincs összefüggésben. A hatótáv kizárólak akku kapacitás kérdése, a sebesség az motor erő, ami feszültség és a rendszeren átfolyó áram erőssége. Ideértve a vezérlőt a kábeleket és a motort.
Nem normális az, aki 30-40 km távolságra rollerral jár munkahelyre. Tipikusan mikromobilitási eszközként, vagy "last mile" járműként szokás emlegetni. Nagy távolságokat megtenni a legrosszabb baleseti mutatóval rendelkező, kényelmetlen eszközön nem tűnik jó ötletnek. Oda már ülés kellene, és ha az nagy teljesítménnyel párosul, akkor mégis mitől lenne roller?
Járdán való kerékpározás és rollerezés úgy néz ki pont be fog kerülni az új KRESZ-be. Én is dolgoztam olyan munkahelyen, ahol az út 90-95%-ában kerékpárúton közlekedhettem, de az utolsó szakaszon, egy kereszteződésnyi távolságon csak főút és járda volt. Ilyen esetekben szigorú feltételek mellett lehet engedélyezni fogják a közlekedést. Mint ahogy a zebrán való gurulás is lehet legális lesz.
-
front3r
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
De a korlátozásokat fel lehet oldani, tehát a sebességre mennek, a korlátozások csak a törvények miatt vannak. Lásd, hogy már 140 km/h felett is lesznek lassan rollerek.
Szerinted az én rolleremnél a gyári adatlapot veszik figyelembe(pl. rendőrök), vagy a roller tényleges teljesítményét, amit feloldással el lehet érni? Szerintem az utóbbi.
A hatótáv problémát meg nem úgy értem, hogy ne lenne elérhető nagy hatótávú roller, hanem ezzel kötelezően együtt jár a nagy sebesség is. Jó lenne elérni a 100-150km valós hatótávot már, így nem kell töltened a munkahelyen a rollert, ha pl. 30-40km-re van a lakóhelyedtől. Jó lenne ha ez lenne már az általános, mert tudom, hogy vannak ilyen rollerek, de ezekből nem olyan nagy a választék.Az emelkedőkkel kapcsolatban megint nem értek egyet, mert nem mindenki lakik az Alföldön.
Miért ne lenne keresnivalójuk a kerékpárutakon? Azért ez nem annyival szélesebbek, hogy ne férjenek el, még a kormányuk sem olyan széles feltétlenül, mint egy biciklinek.
Ez már megint egy olyan hozzáállás, ami egy beszűkült, buborék nézőpont.
Én se azért vettem ilyet, mert menőzni akarok, hanem akartam egy strapabíró rollert, ami stabil, és több behatást elbír hosszabb távon, és cserélhetőek rajta az alkatrészek, és nem kell a munkahelyen tölteni. Ráadásul nagyobb testsúlyt is elbír. Na ez is egy fájó pont, hogy a legtöbb roller csak 120kg-ra van gyártva.
A járdán meg ne menjen se bicikli, se roller. Ott az úttest, vagy a kerékpárút. -
Mad_Wolf
aktív tag
na bementem a média marktba, volt is kiállítva zt3. élőben is rohadt jól néz ki. meg is rendeltem.
sisakot milyet érdemes venni? sokan a full facet ajánlják, de ekkora sebességnél is kell vajon? ezzel nem fogok 25nél többel menni
-
PociAti
őstag
válasz
front3r
üzenetére
A sebesség feloldása új rollerek esetén fél vagy egy év. Addigra már lemegy a hype körülöttük.
Sebességre mennének a gyártók?
Ezt mégis honnan szűrted le? Európai modellek közel fele 20, a többi 25 km/h sebességre van lekorlátozva. Globális verziók meg 32 km/h korláttal rendelkeznek (de pár amerikai államban 35 km/h a sebességhatár, ott több).
Hatótávval igen is törődnek. RideyLONG és egyéb hangzatos technológiát építenek bele a rollerbe, hogy minél többet képesek legyenek kiszedni az akkuból. Meg lehet nézni a korábbi modellek azonos akku kapacitás mellett kisebb hatótávra voltak képesek.A BMS 2.0 pedig az egyik legerősebb fejlesztés, amivel a felhasználói szokásokról és az akkuk viselkedéséről adatokhoz tudnak jutni. Régi mondás szerint, adat az új olaj.
45%-os emelkedőn felmenni? Minek? Fele is feleslegesnek soknak tűnik.
Jól kell méretezni, megfelelő anyagokat használni. Normális gyártókra kevésbé jellemző. Az indokolatlanul robusztus felépítés súly és árnövekedéssel járna.
Az erősebb rollereknek semmi keresnivalójuk a kerékpárutakon! Egyszerűen nem kellene létezniük. Nincs rá infrastruktúra, mert az autók közé se valók. De attól, mert nem valók az autók közé, attól még sem a járdára, sem a kerékpárútra nem valók. Senkit nem kényszerítenek arra, hogy egy "használhatatlan" járművet vegyen amivel mostohán bánnak a szabályok.
-
front3r
őstag
Az e-rollerek jövőjére leszek kíváncsi. Oké, szoftveresen korlátozzák 25km/h-ra a teljesítményt, de ez jelenleg feloldható, másrészt még mindig a sebességre mennek a gyártók. Szerintem sokkal fontosabb a hatótáv, és az, hogy az emelkedőn is felmenjenek a rollerek. Csak sajnos ez sincs rendesen kezelve, mert nincs megoldva, hogy korlátozva legyen a sebesség, DE fel is tudjon menni egy 45%-os emelkedőn. Ezt is meg kellene oldaniuk a gyártóknak. Na meg a biztonságosabb, robosztusabb felépítés is szükséges lenne, hogy ne törjön el a kormány, stb.
Szerintem ezekkel itt többen is egyetértenének, csak sajnos nem ez az irány jelenleg.
Másrészt az új KRESZ szerintem nem jó abban a tekintetben, hogy az erősebb rollereket sem kellene a bicikliutakról leterelnie. Egyszerűen a rollerek nem a forgalmas autóutakra valók. Persze akik fotelből hoznak törvényeket, azok ezt nem látják be. -
PociAti
őstag
válasz
balintka
üzenetére
És az egyik jelentős fejlesztést le is hagytam. Ezekhez az új rollerekhez 2025Q3-tól vásárolható lesz kiegészítő akku. A vázon kialakították neki a helyet.
Ninebot F3 és F3 Pro elvi hatótávja 70 km* (477Wh az akku), ehhez a 460Wh-s kiegészítő akku további 60 km tehető hozzá.A hatótávot 75 kg-os ember alatt mérték, folyamatos sebesség mellett 15, 20 és max sebességen, így lett sebesség függvényében 70, 60 illetve 50 km az elvi hatótáv.
És a Max G3-ra is rakható ez a kiegészítő akku, de az eleve kb. 5-10 km-rel nagyobb hatótávval rendelkezik.
Ha több lenne a végsebessége 25 km/h-nál, azzal alá vágnának az előírásoknak. Úgy meg már kényszer pályára (útvonalra) kerülne a roller.
-
hunluki
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Jelenleg egy mezei m365 van tömör gumival, ahhoz képest mindenképpen előrelépés lesz
-
-
z67
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm
-
Mad_Wolf
aktív tag
nézegettem a segway zt3 pro-t, Media Marktban is kapható, 343e. Holnap megnézem ott, hátha láthatom élőben is. De egyelőre nagyon tetszik. Lehet ez lesz az első rollerem? Valaki vett már ilyet, van vele bármi tapasztalat? Youtube-on van pár külföldi videó, általában jókat mondanak róla.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Lehiñito
üzenetére
én is hasonló paraméterekkel keresek rollert, 120kg, 20-25 km-t bírjon egy töltéssel, Debrecenben túl sok domb nincs
Sebesség nekem elég a 25km/h.
Kukirin G2 Mastert néztem, látványra/teljesítményre tetszik. De most az új xiaomi 5 max és a segway max g3 is bejön. Ez utóbbi mondjuk elég drága, 300 körül szántam volna rá. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
igen, köszi, már a választ is láttam

-
PociAti
őstag
válasz
balintka
üzenetére
Visszatérhetünk az öreg Ford mondására, "Ha megkérdeztem volna az embereket, mit akarnak, azt válaszolták volna gyorsabb lovat."
Nem lehetett olcsó IPX5-ről IPX6-ra feljavítani a rollert.
Ducati PRO-III és PRO-II AS modellek nagyjából azonosok, jószerivel csak 1 IP osztály a különbség, és ez árban 100 €-t jelent.Hatótáv kicsit nőtt, közben a töltési idő majdnem feleződött.
A teljesítmény lényegesen nőtt, és ehhez sokkal komolyabb fékeket kapott. Sőt, most már hátul is van tárcsa fék.
Kerékméret 10-esről 11-esre nőtt, azért ez is jókora különbség, és 120 helyett 130 kilóig terhelhető.Igazán durva és költséges fejlesztések a szoftver oldalon vannak, az ellophatóság ellen minden létező dolgot bevetettek.
A Max G2 E-hez a a ZT Pro E közelebb áll, mint a Max G3 E. Azt mintha nem is nagyon említetted volna.
Meg persze az F3 és F3 pro modelleket, mindkettőnek van elől, hátul csillapítása, és Max G2-höz hasonlóan 70 km az elvi hatótáv. Persze nem rossz a Max G2, de az új generációba elég jó dolgokat pakoltak bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Mobilinternet
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy szavazás lehetett volna róla