Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
Sirtaky
üzenetére
Igen biztos a 300 wattos motor jobb az emelkedőn mint a 800 wattos. 😂
Vissza kell küldenem, most tudtam meg hogy nem kényelmes a 190 centimmel. (Amúgy meg kell tanulni állni a lábtámaszos rolleren a sima trepni után. Nekem a derekam fájt rajta egy darabig.) Nem tudom milyen helyhiányra gondolsz, a 45-ös lábam simán elfér rajta. Vagy az 1 lábnak szánt helyen akartál rajta állni 2 lábbal? -
heavygrip
senior tag
válasz
Sirtaky
üzenetére
Igen, jogos,de nem tudni hogy új vagy használt rollerben gondolkodik. Újonnan meg nem ér annyit a fék meg a kicsivel nagyobb akksi miatt keletkező ekkora ár differencia..
Ha új akkor még a G4 jöhet szóba, a 2025 kiadás jó lett. Ahogy Bog mondaná "az a roller már nem akar megölni"
-
PociAti
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
Kaabo és a többi normálisabb roller jó példa arra, hogy nem a C futómű a probléma, hanem a hanyag kivitelezés, az ötlet hozzá nem értő másolása és megvalósítása.
A C futóművet, vagy más néven lengőkaros első futóművet "könnyű" elrontani. Érzékenyebb a rossz tervezésre, mint a hagyományos, párhuzamos villás megoldások.
Mégis sokan alkalmazzák, mert a geometria nagyon jó csillapítást biztosít.
-
válasz
Sirtaky
üzenetére
De hogy tud így "kifordulni" a kerék? Értem, h szitál, és ha nem fogjuk elég erősen a kormányt, ki tudna fordulni, de ez azért nem egyik pillanatról a másikra történik, én legalábbis a szitálós elsőkereket azonnal megérzem, ahogy a sebesség 40köré, vagy afölé érkezik.
Nekem is ilyen a roller, de egyrészt ezért kell rá szitálásgátló, meg hát mivel tudom, h 50-nél már szitál, ezért erősen fogom a kormányt, nem megyek már olyan gyorsan, mit korábban szoktam (50-55helyett csak 40), illetve rossz úton, ahol az úthibáknál beszitálna, még lassabban, vagy inkább másik, párhuzamos úton, ahol jobb az aszfalt.
Lehet ezt azért ésszel is csinálni.Vagy ez meg megvette az Angwattot, azt kiment száguldozni minden tapasztalat nélkül, azt második útján máris igy járt?

-
PociAti
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
A klón kifejezés ebben az esetben szerintem nem helytálló.
A ZERO is csomó olyan rollert gyárt, amit mások is, és ők is csak egyike azoknak, akik megvették a licenszet és különböző minőségű beszállítókkal gyártatják le az alkatrészeket. Vagy a legyártatás is gyakran pontatlan, hanem megveszik amit épp kínálnak, és mindenfelé kilógó csavarokkal, kábelkötözőkkel, összerakják eggyé. Leginkább emiatt a katyvasz miatt tűnnek különböző gépeknek. Az integráció hiánya az egyik leginkább árulkodó jel arra, mennyire alacsony szintű a beleszólásuk.
Korábban volt egy gyűjtésem, sorra lehetne ezeken a kínai csodákon milyen néven fordulnak még elő: https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_29463-29463.html
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Sirtaky
üzenetére
Azért ez nem egy egyszerű tuning!
~300A fázis áram végig.
Lényegében még 120 km/h-nál sem fogy el, amennyire láttam:20 km/h: ~8 kW
40 km/h: ~10 kW
60 km/h: ~12 kW
80 km/h: ~14 kW
100 km/h: ~16 kW
120 km/h: ~18 kW
Sajna a VESC nagyot szór az akku áram becslésénél, ezért kb.
Mindenesetre a fenti adatok egy egyenest írnak le, jó okkal!
(Emlékszem mikor ezt nem igazán láttam át, emiatt azt hittem
teljesen értelmetlen egy ilyen 20kW-os roller, pedig nem, mivel
a mellékelt ábra szerint kihasználható a teljesítmény, csak kell
valami rendesen belőtt fázis áram korlát, hogy ne kaparjon.
)Mindenesetre rettenetesen vakmerő, bátornak talán túl sok is:
nehogy egyszer ne adja ki. De amíg nincs baj, addig nincs baj!Ui: furcsa a fogyasztásmérője skálázása 60 Wh/km a max, így
végig azon áll a mutató. De az átlagon látszik, hogy az 85+.
Nem tudom, mekkora akkuja van, és hogy az merülne le előbb,
vagy a motor égne le, ha 50-ről 100 fokos lett, fél percen belül? -
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Sirtaky
üzenetére
Oké, csak ha amúgy nem lenne csúszás, de pont ezen akad fenn a versenytechnika, az baj. (Nekem is ért le anno az oldalsztender, bal kanyarban, pedig nem mentem túl gyorsan, ám a hasmagasság úgy volt kitalálva, ahogy: amikor a kisebb kerék volt benne elég volt annyit dönteni, elég ijesztő, és konkrétan abból is lehet esés. Én ezzel is számolnék, ha már.
) -
PociAti
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
Az meg csak most esett le, hogy te hirdeted.
Vilmaboy-jal beszéljétek meg.
Nem szólók bele.Sem a gyártóról, általában az általuk létrehozott termékekről, sem erről a konkrét típusról nem mondtam rosszat.
Amit idehaza és (Bulgáriában) az elnevezéssel művelnek, az viszont gáz. Ha jól látom a Mantis 8-ból nincs is egymotoros.Amúgy a 8-as kerékméret, ezzel a 3-as szélességgel kifejezetten szimpatikus, mert közel annyi levegő (azaz rugózást biztosító közeg) lehet benne, mint a Ninebot és hasonló rollerek 10-es abroncsában.
Persze fizikai okokból rendkívül fontos az erőhatás tengelyirányú összetevője, mégis az intenzív felfüggesztései miatt jobb rugózással rendelkezhet egy egyszerű rugós 10-esnél.Az viszont érdekel, hogy akkor semmilyen típus jelölő matrica, felirat, adattábla nem szerepel a rolleren?
És a gyári kiskönyvében sem utalnak a típusra?
Az nem érdekel, hogy a magyarok mit gyártottak hozzá.Mert ebben a hozzászólásban h1mpi már megerősítette:
Ezt anno én is írtam, hogy a dobozon nem volt ott, hogy Dual csak, hogy Plus.
-----
kiGuglizol mindent
Évek óta nem használok Google-t. Egyedül a YouTube-ot használom tőlük, és nagyon ritkán a térkép szolgáltatásaikat. -
PociAti
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
Utána néztél kik ők?
https://kaabostore.eu/page/about-us-1
Kaabostore.eu, it's part of Smart Electric Point (E-Point) - Exclusive Kaabo electric scooters distrubutor for Bulgarian market.Az oly hatalmas bolgár piac kereskedői. Országuk gazdasági ereje fele sincs a magyarokénak.
Azért van náluk mindössze csak 1 Mantis 8-as és kettő a 10-es méretűből. Ez összesen 3 termék a legalább 11-ből.
A Mantis 8 dual elnevezéssel amúgy valójában lefedtek legalább 5 modellt. Ehhez bolgár üzlethez hasonló a magyar Kaboo kereskedők színvonala.
-
PociAti
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
A hirdetés legvégén a szövegben van "elrejtve" a kisebb, 18200-as akku, az alapján tényleg nem a 8 Pro+, hanem a 8 Plus full hidraulikus fékekkel kérve, vagy arra átszerelve*.
Hirdetésben ez szerepel: "2022 modell újdonságai ..."
*Ekkoriban alapesetben csak a 8-as szériánál csak a Pro+ rendelkezett csak full hidraulikus fékrendszerrel (többiekhez opcionális választás volt, de későbbiekben tudtommal nem csak a széria top terméke kapta meg, hanem leszivárgott egyszerűbb modellekhez is).
https://kaabomantis.com/shop/kaabo-mantis-8-plus/
Ha megnézed a Kaabo Mantis 8 Plus adatait, azzal már stimmel a hirdetés:
- dual 800w brushless 48v motors
- The top speed is 50km/h,
- with a huge optimum range of 60km,
- thanks to the 48v 18.2Ah lithium battery.
- Turn Signal / Left-Right Blinkers
-Semi Hydraulic Brake+EABS (120mm)
Ez meg már a PDF:ből:
-
PociAti
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
Hogyan hirdetném őket?
Hát a saját nevén, amit a gyártó megadott, ami a dobozon is szerepel, meg ahogy a dokumentációban is szerepel! Mi sem egyértelműbb.Nem az érdekel, hogy a tájékozatlan magyar kereskedő milyen néven illeti a garancia papírján. Hiszen ha jól sejtem ugyan az a szűk kör foglalkozik velük, ilyen elven csigának és nyuszikának is nevezhetnék őket, úgy is tudnák melyikről van szó.
Miért a hülyeséghez kellene már idomulni? Remélem kikopóban van már!Nézd már meg a Kaboo saját készítésű dokumentációját, abban nem csak 2 roller létezik, az egy és két motoros változat, hanem több.
Abban a bizonyos magyar körben most iszonyat béna módon megy a magyarázkodás, pl. ez a A motoros, B teljesítményű, C akkumulátor kapacitású, D fékrendszerrel szerelt változata.
Helyette csak a termék típusát kellene megadni,. Ha valaki rendeléskor alap felszereltségtől eltért (pl. semi hydraulic-ra full hydraulic fékeket rendelt ahelyett, hogy helyből azt választotta volna), akkor megjegyzésben csak a normálistól való eltért kellene jelölni. Mint ahogy a normális emberek is teszik.
-
-
PociAti
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
A BMS-ekbe eddig komolyabban bele se mentem, de érdekes amit írtál. Biztos vannak jobb leírások is ennél, most ezt a spanyol oldalt találtam a témában:
- BMS 107 (M365)*: (Erről a verzióról nem találtam információt)
- BMS 115 (M365)*: Általában ez található a roller normál modelljén és az M365 (normál) modellhez ajánlott verzió.
- BMS 116 (M365 PRO): Általában ez található a roller normál modelljén és az M365 (normál) modellhez ajánlott verzió.
- BMS 123 (M365 és M365 PRO): A frissített BMS verzió, de az M365 (normál) modellhez a 115-ös, az M365 (PRO) modellhez pedig a 126-os verzió ajánlott.
- BMS 126 (M365 PRO): Az eredeti közös BMS stabilabb változata, javítja az akkumulátor- és cellakezelést.
-- BMS 126 12.800 (M365 PRO, PRO 2 és Essential): Egyedi BMS, amely javítja az akkumulátor-kezelést. Kompatibilis a 12.800 mAh-s akkumulátorokkal.
-- BMS 126 7.800 (M365 és 1S): Egy egyedi BMS, amely javítja az akkumulátorok kezelését. Kompatibilis a 7800 mAh-s akkumulátorokkal.
- BMS 128 (Essential, 1S és PRO 2): BMS, ez van telepítve az új rollerekre.
- BMS 141 (Essential, 1S és PRO 2): Új, frissített BMS, amely kihasználja a robogók teljes akkumulátorkapacitását. -
válasz
Sirtaky
üzenetére
Ez persze, oké, csak az emberek inkább kisebb feszültségre töltik az akksikat, mint nagyobbra, h kíméljék a cellákat.
Ha nem töltjük csutkára a cellát, több ciklust bír ki.
Ezért lehet pl az applikációban is beállítani, h 95, vagy 90%-ra töltődjön az akksi, ne 100%- ra.
Nem éri meg túltölteni szerintem, ha nagyobb hatótáv kell, akkor inkább nagyobb akksis rollert kell venni. -
DigitXT
félisten
válasz
Sirtaky
üzenetére
Meg fel lehet gyújtani a lakást. Ki volt az a marha, aki ezt kitalálta? Azt a "plusz" 400 mAh-t mégis honnan nyeri? Mihez képest? Ha a gyári konfiguráció nem töltött az elvi maximumig (4.2V/cella), annak vajon milyen oka lehetett? Ha meg addig töltött, és még a fölé megy az ember egy kis plusz kapacitásért, 4.25V/cella fölé, hát tényleg jelentkezhet Darwin-díjra.
Persze mindenki saját felelősségére túltöltheti az akkut, csak hát rossz vége szokott lenni. -
-
PociAti
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
Ez már 3 éve is téma volt. A CST elég jó, de a lista valahogy így néz ki:
- Xuancheng
- CST (gyári köpeny)
- TUOVT
- PMT
és azóta még bejött pár gyártó, melyek a CST fölött vannak, mint pl. az aramid (kevlár) szálas erősítésű Chaoyang gumik, meg még más márkák.És persze a legaljára is kerültek mindenféle szerzemények, de CST alá menni nem éri meg. Erősen kopnak, és a magas szerelési költségek, vagy azzal való vesződség miatt az jön ki, hogy rossz üzlet volt olcsó gumit feltetetni.
Ezért az általad kiválónak nevezett CST gyakorlatilag a belépő szint.
-
PociAti
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
Ha kikötés a megbízható márka és a 300k összeghatár, akkor a Xiaomi, Segway-Ninebot pároson kívül más szóba se nagyon tud jönni (esetleg a Navee, de annak nem tudom mennyire van elfogadható hazai képviselete).
Viszont a hatótáv adatokkal nagyon leszűkíted a lehetőségeid. A hatótávhoz darabszámra is sok akku kell, ami annak fizikai méretét megnöveli.
Az akku kapacitását nézve ez a sorrend (az első és hátsó felfüggesztéssel rendelkező rollerek között): Xiaomi 4 Ultra, Navee S65, Ninebot ZT3 Pro E, Navee S65C, Ninebot Max G2 E.
Ezen kívül vannak kifejezetten kerülendő gyártók, meg olyanok, ahol közel a duplájára lenne szükség.És mint minden esetben a nyakunkon lévő új KRESZ-re is megéri gondolni. A 25 km/h végsebesség, 25 kg-os tömeg és 1000W-os csúcsteljesítmény fölé nem "éri" meg menni, ha a városon belül a kerékpárutakat használni szeretnéd, és ne kerüljél egy kalapba a segédmotorkerékpárokkal.
-
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
Megoldható sok minden, volt egy osztrák Youtube videó, rendőrök szedegették ki a kerékpárokat, amire az ott elterjedt felező volt hekkelve. Egyfajta jeladó, ami becsapja a rendszert és akkor 50-et lehet menni, de csak 25-öt mutat a kijelző, így addig megy a rásegítés is.
Kerékpár lefoglalása, műszaki vizsgálat, büntetés, forintban a milliót ütötte, ha jól emlékszem. Ott már nem volt természetes a mosoly.
-
PociAti
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
Érzésre lehet annyinak tűnhet, ha egy szűkebb rétegre koncentrálsz, de mérések alapján alacsonyabb az átlagsebesség.
A legoptimálisabb korosztályban (18-29) is csak a férfiaknál mértek 18,2-es átlagsebességet, nőknél ez csak 16,9 km/h.A Nemzeti Utazási Felmérés adatainak elemzése azt mutatja, hogy Angliában a 18-29 évesek körében a férfiak átlagsebessége 18,2 km/h, a nőké 16,9 km/h volt, míg a 60-69 évesek körében a férfiaké 15,5 km/h, a nőké 14,5 km/h volt.
Felénk a balatoni úton sok versenyzőt látni (felvezető kocsival), vagy ha nem is versenyzőt, hanem sportolási szándékkal kerékpározókat. Az ő tempójuk külön kategória, nem véletlenül lobbiznak az ellen, hogy számokra ne legyen kötelező érvényű a kerékpárút használata. De ők jelentik a szélsőséget, nem pedig a kiindulási alapot, az átlagos közlekedőt.
-
Szikravadász
csendes tag
válasz
Sirtaky
üzenetére
Köszönöm, de sajnos a használtak nem jöhettek szóba céges-számlás igény miatt.
Végül Ninebot E2 Pro lett. Az első tesztfutások alapján egyelőre elégedett vagyok vele. Nyilván nem egy kategória a 6 éves Mi Pro-val, robusztusabb, kicsit nehezebb, de erőlködés nélkül hasít velem.
-
-
-
-
válasz
Sirtaky
üzenetére
Nálam mind a három sor betűvel kezdődik
Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller - LOGOUT.hu Utazás bejegyzés
Nyitottam neki egy blogbejegyzést, és van, hogy 125W-tal tölt
-
PociAti
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
Rendkívül tartós és igénytelen szerkezet a dobfék, csere periódus ideje felhasználási mód függő, így elég széles határok között mozog.
Léteznek szélsőséges esetek, amikor valaki terepen használja. Inkább csak érdekességként rakom be ide egy 12.000 km-t futott Dualtron Mini hirdetését:
"Jelenlegi hibái:
A hátsó dob fék csak lassító fékként működik, mivel a fékpofák és a fékfelület közé por/levéldarab/kicsi kövek mindig bekerültek az erdő menti út miatt, ezért gyakorlatilag szétkopik a felület amire a fékpofa rámegy. Javítása fékfelület kiköszörülése vagy új motor köröli fém rész, dobfék rész csere. Lásd képek között.
Van első dobfék (utólag beépíttetett) és elektromos fék is, meg lehet állni a rollerrel természetesen."
#29372 andrys83
"Miért nem lehet hozzá talalni alkatrészt?"
A szervizek megoldják, nekik megvan a megfelelő beszerzési csatornájuk az EU-s lerakatokkal (központokkal).
A második generációs 4 Pro teljesen más, mint az első, de jelenleg csak az első árai vannak fent a weboldalukon. Viszonyításnak nem rossz.
https://xiaomiszerviz.hu/xiaomi-electric-scooter-4-pro-szerviz/Ha már első kereket kell cserélni, az már rég rossz. Amire eljutsz odáig, addigra lehet annyira elhasználódik a rollered, hogy szervizben egy donor rollerről rakatsz inkább rá egy használtat, és nem újat rakatnál bele.
A legnagyobb reális költség a gumicsere. Kb. 4.000 km-enként kell cserélni, márkaszerviz 18.000 Ft-ot kér ezért, máshol általában olcsóbb. Ha 2 kerékre számolod, akkor 36k/4k = kilométerenként 9 Ft a roller gumi költsége. Ez a legnagyobb reális költség, pár évente el kell ezt viselni.
-
drr
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
ez majdnem 60 km-t tud
- nagyon szerethető ez a tulajdonsága, alattam is megy majdnem ennyit, pedig bőven 100kg felett vagyok.Pedig tök jó hosszú, most hogy lepuhítottam a rugózását jól is rugózik
- én meg a súlyom miatt maxra tekertem, talán hiba volt... sokszor hallok koppanó hangot, ha rosszabb az út, szerintem olyan erővel tolja vissza a villát a rúgó, hogy az koppan. Megpróbálom visszább tekerni... -
-
-
PociAti
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
(#20343) hozzászólásban pescara Mi 3 Lite esetén s garis hibáról, az alkatrészhiányról és a visszafizetésről.
És már jóval ez előtt is többször meg lett említve szervizesekre való hivatkozással, hogy még nincsenek alkatrészek, vagy akadozik az ellátottság.
Ez utóbbi esetén talán már javult a helyzet...De ha jól értem szavaidat, a Mi 3 és az elődök sok közös alkatrésszel rendelkeznek, nem nagyon van alkatrész hiány? (Legfeljebb a Mi 3 Lite a kritikus ebből a szempontból.)
-
phoenix1989
addikt
válasz
Sirtaky
üzenetére
maga a gép tetszik de ez is csak 25 el megy. az a baj nem látok olyat ami az m4 pro hoz közel lenne. tudom sok hibája van de egyébként én szerettem. volt normális hatótáv és sebesség , plusz valamennyi rugózás is. találtam egy G boostert 317k ért . azt irják újra csomagolt meg erős jelei a használatnak karcos de persze kérdés mennyire. mert egy szarrá kopott gépet nem vennék.
-
HUNShon
csendes újonc
válasz
Sirtaky
üzenetére
Világos, köszi szépen mindkettőtöknek!
A Pro2 akkor így kiesett, az Mi3 jelentősen olcsóbb, és a távon kívül kb mindenben hozza a Pro2 színvonalát.
Viszont a kerékméret még megnehezíti az áment.
Kicsit abban reménykedtem, hogy azt írjátok, hogy a 8,5 és a 10 közt nincs akkora különbség komfortérzetben (pl repedések, alacsony járdaszegélyek stb), mert buszon/boltban azért számít, hogy mekkora a mérete/súlya.
Eddig a 12-es TIER-rel és egy 6-os körüli "játék e-rollerrel" van kevés tapasztalatom, hát az utóbbival egy 3-5cm-es repedés/járdaszegély is akkorát üt, hogy majd szétesett szegény
-
válasz
Sirtaky
üzenetére
A Lite az kb az Essential utódja lesz, ha kifut végre.
A Lite akksija kisebb, mint a Mi 3-é.Itt láthatod a különbségeket:
Essential............250W 20km 5100mAh (max 20km/h)
1S....(kifutott)....250W 30km 7650mAh
Mi 3 Lite.............300W 20km 5200mAh (dobfék)
Mi 3....................300W 30km 7650mAh
Pro 2...................300W 45km 12800mAh
Pro 4...................350W 45km 12400mAh (10"-os)
Tömlős gumik
Tárcsafék hátulKorábbi modellek új nevei:
M187 = Essential
M365 = 1S
M365 Pro = Pro 2Elhagyják már végre a 250W-os motorokat, és hát igen, gondolom rájöttek, h felesleges a tárcsafék egy ilyen kis hatotávolságú rollerre.
-
pescara
aktív tag
válasz
Sirtaky
üzenetére
Meg csomo kis valtoztatas , ami miatt nem jok hozza a tobbi alkatreszei, viszont sehol nincs semmi hozza. A garis szerviz azt mondta, hogy belathato idon belul nem is lesz, ezert adtak vissza a penzt. Tok korrektek voltak. Utana a G30 max 2 es a xiaomi pro 4 kozott vacilaltam. Mindenki, koztuk maga a xiaomi szervizese is azt mondta, eszembe ne jusson a pro4, mert ugyanaz lesz vele, mint a lite-vel, nem lesz hozza semmi. Szerencsere a G30 max es G30 max2 kozott keves kulonbseg van, inkabb csak par kulsoseg, a fontos alkatreszek megegyeznek es van hozza minden.
-
bexinho23
őstag
válasz
Sirtaky
üzenetére
Nem igazán érted, miről van szó. Két opció áll fenn:
1. Adnak egy 0 km-es F30E-t (cserélik)
2. Megtérítik a korábban kifizetett vételárat (180e). Ha kell egy 0km-es F30E, akkor még hozzáteszek (bolt függő) + 30-40e-t. Ha időben beleférek, 20e-t (mstore).
Melyik opcióval is járok jobban?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem véletlen nincs 50+ csoportba kukirin, és kukirin csoportba 50+.

~300A fázis áram végig.
)

)

E2 Pro-n:
M365-n piros van, csak a lépcsőházban van alul most. 😆