Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
bandigyerek
üzenetére
Az ember ott segít ahol tud
Akarok egy G4et
De még mindig olyan drága
300at nem ér
Egy jó 220-250et adnék érte -
enginev3.0
félisten
Nekem is van egy jó ötletem
Pl nem használjátok télen hóbaSzívesen
-
enginev3.0
félisten
válasz
bandigyerek
üzenetére
Mintha más gyártónál nem emberek dolgoznának, meg mintha máshol nem kilóra vennék meg a minőség ellenőröket
Ne nevettess
Amikor több tízezer segwayt kellett visszahívni, ott milyen minőségellenőr volt?
Amikor kézifék hibás autókat hívnak vissza ott Mizu?
Amikor több tízmilliós német prémium autókat kell szervizbe hordani néhány tízezer km után mert olyan hibák jönnek elő amik a legolcsóbb autóknál sem? Vagy épp a motorja döglik meg -
enginev3.0
félisten
válasz
bandigyerek
üzenetére
Érdekes nekem semmit nem kellett rajta rendbe szedni
Az a minimális karbantartás kell amit illik megadni egy olyan eszköznek amivel 1000kmeket megteszel -
enginev3.0
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Egyébként a leszállás durvább lehet, akkor jobban rá kell támaszkodni a kormányra, kicsit elrántja egyik irányba és arccal puff
-
enginev3.0
félisten
Utálhatják akármennyire is a rollereseket, októberben közel 30ezerért tankoltam, míg nyáron rolleres időszakban két hónap alatt kb 10ért
i <3 rolleresek
kivéve a hülyéket, azokat szidhatják -
enginev3.0
félisten
válasz
xandrush0831
üzenetére
Főleg hogy 1-3 user van aki nonstop tolja itt a kukirin szidását, a többiek meg vagy használják, vagy figyelmenkívül hagyják
-
enginev3.0
félisten
Hátszéllel mentem egy 57et G2vel
Hazafelé már nem leszek ilyen vagány -
enginev3.0
félisten
válasz
Nordik
üzenetére
Függ elég sok mindentől
Ha sík terepen mész akkor a G2 bőven elég
Ha nehezebb vagy és dombos helyen használod, akkor szerintem már kevés lehetDe egyébként G2, G2 master, G2 pro-t eléggé kedvelik
G4-ből a 2025 verziótSzerintem az A1 is elég pofás lett, bár még nem volt hozzá szerencsém
-
enginev3.0
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
és kit érdekel hogy szervizes? Láttunk itt már más szervizes tapasztalatot is, nevettünk rajta pár napot.
Autószerelők első szabálya hogy francia autót nem szabad venni
Ettől függetlenül autószerelő ismerősöm csak francia autót keresett magának, és eddig is azok voltak neki.
Másik autószerelő ismerősöm pont a héten mondta hogy első autónak peugeot 206, mikor kérdeztük tőle, vagy c3 citroenAttól hogy szervizes még ugyanúgy csak szubjektív lesz a véleménye
Én meg mechatronikai technikus vagyok, és mozgólépcsőket tartok karban, sőt, minőségellenőr pozícióban vagyok, kicsit komolyabb eszköz mint egy roller, de nem ezt fogom felhozni érvnek, hanem a rollerekkel szerzett tapasztalatomat, amit még itt másik 4-5 ember megerősít, ketten meg mindenki ellen mennek mert ők az atyaúristenek
-
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti
üzenetére
Miért érzed szükségét annak, hogy hülyeségekkel fűszerezd mondandódat?
Azért mert nem vagyok olyan karótnyelt ember mint te, és rajtad kívül mindig és mindenki érti az ilyen kommenteket, akkor gondolom nem mindenki helikopter rajtad kívülKi az a nem normális?
Ez a kérdés most komoly volt?
- Azok akik részegen mennek vele 50nel.
- Azok akik ketten hárman utaznak egy rolleren
- Azok akik 13 évesen egyfolytában egykerekeznek, ugrajtanak, meg egyéb gyilkos dolgokat csinálnakEbben semmilyen hozzáköltés nincs, csak te akarod annak látni hogy hátha igazad lesz
Te sem tudod bizonyítani hogy nem így volt
Ellenben veled, én tudom bizonyítani, hogy mivel az enyém nem látott vizet, így a szobát sem gyújtottam fel, míg a cikkben le volt írva, hogy a srác SZÁRADANI VITTE BE a szobába
Ennél több bizonyítékot hova? Ja, neked tök felesleges, megy a tiltás, elég volt belőled -
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti
üzenetére
Bocs, elfelejtettem hogy kinek válaszoltam. Neked csak pontos esőcsepp számok alapján lehet kommentet írni, drága minőségellenőr. Azt hogy "megúsztatta a medencébe" nem tudod úgy értelmezni hogy esetleg esőben belement a legnagyobb pocsolyákba mert menő ahogy kitaszítja a vizet maga alatt.
Ja, nemminőségellenőr, mérnök, ne hogy ezt is félreértsd, vagy zokonvedd -
enginev3.0
félisten
Eddig nem tudtam mi ég a házban, de most már tudom a G2, ki is viszem
Bár jön a tél, jól jön az extra fűtés, szóval inkább hagyomNe nevettess már.
Ja, tudjuk tudjuk, múltkor a gyerek bevitte szárítani, miután megáztatta a medencébe, és kigyulladt, a többi sok ezer darab is mind így fog járni, hisz kollektív tudatuk vanCsak tudnám hogy a többezer KM-es G4ek is, amiket már linkeltünk azok hogy mentek el olyan sokat, bár biztos van az a szigszalag mennyiség amivel össze lehet fogni a széttört részeket.
-
enginev3.0
félisten
válasz
matyi0323
üzenetére
Annyira megosztó hogy aki használja az szereti
Akinek meg nincs az utálja, ja és akinek meg van az mind meg is fog halni (egyébként az is akinek nincs)Ha nem pálcika kell akkor ezt ajánlom, régóta a piacon vannak és talán a legtöbb rollert adják el
De akár ott a segway nagyobb rollerei, láthatod hogy ingyen lehet feloldani őket, cserébe garancia off -
enginev3.0
félisten
válasz
matyi0323
üzenetére
Nem nem nyeklik nyaklik
Azért nyeklik nyaklik mert hülyegyerekek ugratnak vele, meg egykerekeznek, meg szakadekba mennek vele mert kezükbe kapnak egy 70km/hra képes gépet 15 évesenNormális felhasználás mellett nem fog kettétörtni
Többen tudjuk igazolni itt a topikban, bár legtöbbünknek csak G2 van
Tudtommal segwayt már most is lehet mokolni, de azt nem tudom mennyiért
Biztos lesz aki megtudja mondani -
enginev3.0
félisten
válasz
alphamooncam
üzenetére
Ezért mondtam, hogy ha valaki tudja, akkor javítson ki
Azt hittem olyan mint a torziós megoldás, ami egy hulladékKöszi a pontosítást
-
enginev3.0
félisten
válasz
madkiller
üzenetére
Eszedbe ne jusson pocokatira hallgatni, állandóan ugyanazt szajkózza, olyan mint egy felhúzott óra, nagyon unalmas
Neki minden szar ami nem olyan mint az övé, igazából csak azt nem értjük, még miért nincs kitiltva innen.
Navee le van korlátozva 25km/hra, nem tudom hogy ennél a gyártónál lehet-e valamilyen módszerrel feloldani a korlátozást, ha nem, akkor tök feleslegesen veszel ilyen robosztus rollert ennyiért, halálra fogod unni magad rajta.
A felfüggesztése úgy látom olyan mint néhány autónál a torziós megoldás (ha nem, akkor javítsatok ki), egy rakás hulladék, már az autóknál is, a spirál rugós megoldásokhoz képest. Egyszer megül, onnantól te már az istenért nem fogod rugózásra bírni.
G2 kb egy százassal olcsóbb
Megint csak hülyeséget ír drága attilánk a beüzemeléssel kapcsolatban kérdés nélkül. Mert meg sem kérdezi hogy fogtál-e már villáskulcsot a kezedben, ha igen akkor fogod magad és otthon 2db villáskulccsal, és ugyanennyi imbuszkulccsal át tudod magadnak zsírozni, és olajozni a szükséges 2-3 pontot. Erről videók is vannak a neten. Ismét hozzátenném hogy ez nem a kukirin hibája. Az igen, hogy gyárilag nem zsírozzák be, de ha be lenne, évente akkor is illene újra zsírozni minden mozgó, forgó részt, mert egy autót, meg egy motort is kell karbantartani, amit 20 millióért veszel meg, ez meg egy 150ezres roller, de ő még mindig a felfüggesztés nélküli puritán rollerekkel hasonlítja össze, amin maximum a kerék forog.
és igen, a G2 tesztjei tényleg jók, azért mert egy jó cucc (tudjuk, attila szerint nem jó).
Kell vele foglalkozni? igen, minimálisan
Meg lehet venni garanciával? igen, valamivel drágábban
attila használt már ilyet? Nem, de attól neki még szar
Többen használunk ilyet a csoportból? Igen és mind megvagyunk vele elégedveKöszönöm a figyelmet
-
enginev3.0
félisten
válasz
pusszycat
üzenetére
Csak nekem tűnik kamunak?
Hogy lett beverve a szeme? Miért nem vérzik sehol, ha már ennyi sérülés van az arcán, szeme környékén is
Szemmel esett kavicsra? Ráadásul egyikket szemhéjjal vette le, másikat meg a szeme alattKicsit inkább ilyen figyelem felhívó posztnak tűnik, amihez asszisztált
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Hiába van ott az ikon, a G4-nek ugyanez a kijelzője van
Biztos lehetsz benne, hogy nincs benne BT -
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
G2ben nincs BT
G4et nem tudom -
-
enginev3.0
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
Ezzel most nem bíztattál :d
Még egyszer befoltozzuk neki, aztán utána majd mondom hogy vigye inkább kézbe
Amúgy pl az önkormányzat képes volt bicikli út mellé gesztenyefát ültetni, tele van szúrós szarral a bicikli út amíg le nem söprik
Meg persze törött üveget is szoktam hagyni az "éjszakások"
-
enginev3.0
félisten
Tényleg nem ajánlott habbal felfujni az belsős kereket?
Csajszi már 3. defektet kap
Mindig osszeszed valami szúrós szartDe korábban arra emlékszem hogy valamiért nem ajánlottátok
-
enginev3.0
félisten
válasz
alphamooncam
üzenetére
Semmilyen sértettségem nincs
Tapasztalatom van, és szerelhet ezeregy rollert, akkor sem fogja tudni az előéletét, csak amit elmond a tulaj mikor odaviszi, hogy ő pont aludt, a roller meg kettétört. Neki erre bólogatnia kell, hogy igen így történt, vagy ha nem, akkor elviszi az ember máshová szereltetni. Ő ebből él, elfogadja amit mondanak neki és kész, megszereli, kifizetik neki, pont.Majd amikor vesz egy 0 km-es rollert, ő maga használja, úgy mint én, és kettétörik alatta, vagy épp 5000km után is rááll és megy, akkor lesz tapasztalata, addig nincs.
Az autószerelők szerinted mennyi mesét hallanak egy egy szerelt autó esetén? "Persze mindig időben van olajcsere, nem értem mitől lett puding belőle", aztán még életében nem látott friss olajat az autó.
Vagy nézd meg a használt autó piacot, minden autónak feszes a futőműve, meg füstmentes a motorja. Igen, az utcasarokig amíg kifizetted, utána meg lekaparod róla a glettanyagot amitől nem látszódott a rohadás.
Messziről jött ember mindig azt mond amit akar.
Senkinek nem hiszek el semmit, csak a saját tapasztalatomat, ami megcáfol eddig minden olyan embert itt, aki "csak látta, hallotta, meg redditten olvastam"
Szerinted melyik lesz hitelesebb számomra? Én saját magam, vagy P.Atilla, aki leírta hogy ő tudja hogy nem jó, mert ezt írták neki, meg zsigerből utál valamit, amivel 0 tapasztalata van, nagyon hihető minden szava.Én sem mondom egy másfél milliós rollerre hogy túlárazott sz..., hogy lehet ennyit elkérni érte? előállítási költsége a tizedébe kerül, nincs értelme annyit adni érte, akinek az kell használja, vegye meg, annyiből én speciel inkább egy használt autót veszek, ettől még nem fogok habzó szájjal tiltakozni ellene
-
enginev3.0
félisten
válasz
alphamooncam
üzenetére
Ok, és? Megcáfol, én meg megcáfolom őt
Ő videók és kétes eredetű képek alapján, én meg tapasztalat alapjánHa én lennék szerelő és hoznák a kettétört rollert hogy pedig nem csináltak vele semmi rosszat, mondanám hogy "aha, oké, elhiszem"
Nem nem hinném el.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Kaparja már meg kicsit a festéket
Lehet hogy egy atcimkezett segwaye van -
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Leírtam, mert ez a vélemény alakult ki róluk, és ez köszönhető a felhasználói bázisnak.
Szerinted miért utálják az emberek a rollereseket? Nyilván nem azok miatt akiknek van jogsija, és tudják hogy kell úgy közlekedni hogy az autós ne tépje ki a haját, hanem azok miatt akiknek fogalma sincs a kreszről. Ez már így is marad amíg világ a világ, valahogy ilyen az ember, mindig mindent utálni kell. Én is utálom az embereket
Őszintén a xiaomi/segwayt összehasonlítani a kukirinnel kb olyan mint egy robogót egy crossmotorral.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Teljesen mindegy, holnap kezdi előről
Pár hónapja komoly érvelése volt, hogy mennyi Kukirin roller van eladó úgy hogy alig használták őket, 100km meg ilyen távok vannak csak bennük.Nos G4-et vadászva néha ránézek hardveraprora is
Gyakorlatilag tele van olyan xiaomi meg segway rollerekkel amikre alig álltak emberek, 90km, 200km, néhány napos stb... ezekre ilyenkor valahogy nem szokott ugyanolyan formában reagálni
Ennyire komolytalan "vitatárs"
Számára csak egy a lényegLényegtelen
Egyébként az időképet elnézve, most nagyon reménykedem hogy azért tévednek
Reggelente 7 fok? Na ne már, én pont akkor járok edzeni, de nagyon nincs kedvem autókázni, főleg nem ilyen korán, mert még november körül azt mondom hogy eljött az idő, de szeptember vége van
Bár emlékszem hogy tavaly ilyenkor vettem a G2-t, és kb rakhattam is el, mert nekem ez már hideg, főleg mondjuk megizzadva, még felöltözve sem szeretek rajta állni, fix a torokfájás -
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti
üzenetére
Ember, 2-3 oldallal ezelőtt volt berakva olyan roller ami gyári és 9999km volt benne, egy G4es
Attól hogy te az ilyeneket ignoralod még vannak, korábban is tettünk már be
Lehet hogy te igénytelen vagy és nem tartod karban a saját rollered más még karbantarthatja, legyen az bármilyen márka
Egy 30 milliós autót megveszel is karbantartod, de egy motort is, mindent
-
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti
üzenetére
Linkeltunk mar nem egyet ahol 6 de 10 ezer km is volt bennük
Arra sosem jött reakciód
Szimplán felhívás volt hogy amíg te azt látod meg amit te akarsz, amellett 100 pozitív is van, de inkább ezer, vagy több.
Továbbra is többezer eladott roller mellett néhányat kigyilkolnak a felhasználók még mindig nem a roller hibája leszNem engem minősít az itteni viselkedésed, hanem téged, és nem én vagyok innen kiutált tag, hanem te
-
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti
üzenetére
Még jó hogy azt is leírták kommentek között hogy valakinek 3000km után sincs semmi gondja vele, csak szimplán vigyáz rá és nem fürdeti meg
Szerencsére ez elkerülte a figyelmed
Napi vicc kommented ma is megvolt
Várjuk a holnapot
Hétvégére néha tehetnél valami bónuszt
Pl ufo támadás volt kifejezetten kukirin tulajokra összpontosítva, vagy ilyesmi
Együtt kitalálunk valamit -
enginev3.0
félisten
válasz
Graphics
üzenetére
Ilyeneket inkább nagyon ne, egyiket sem fogja senki ajánlani
inkább hardverapron valami normális eladótól egy olcsóbb Xiaomit, most is hirdetnek 4-est garanciával 80k körül
vagy 4 lite gen2
Valami ilyesmiket nézegess, és ha esetleg ott találsz valamit ami szimpi, akkor arról is kérdezz itt nyugodtan
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nagyon vágyom egy G4re
De nevetséges hogy új áron árulják a használtakat is320ezret meg nekem nem ér, akkor inkább egy robogó
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ő tiktokon sűrűn szokott liveozni
Azt nem tudom mit beszél mert nem szoktam nézni -
enginev3.0
félisten
válasz
Repsol600
üzenetére
Hát akkor tényleg az egyik BB a G2, főleg külföldről, 150-160k körül beszerezhető, garancia is van rá, mert egyik kolléga kapott egy vadi új hátsókereket és motort, mikor írta hogy valami gond van az övével
De itthon több garanciával beszerzhető 200k körül
Mérlegelni kell az ember melyiket választja
Van hozzá tökéletes beüzemelési videó is youtube-on, igazából 1 óra alatt megcsinálja az ember, egyszer és kész, vagy szezononként azért érdemes átzsírozni, bár ez minden rollerre igaz lenne nálam
Jó választás
Pro-m, nem volt, de az csak 600w, lehet találsz róluk videót ahol egymás mellett mennek hogy melyik hogy gyorsul
-
enginev3.0
félisten
válasz
heavygrip
üzenetére
Nem ismeri a szarkazmust, az iróniát, a költői túlzást, nála ilyeneket ne alkalmazz, mert számára az félrevezető tájékoztatásnak minősül, megkaptuk már ezt itt többen is, pedig egyedül ő nem értette.
Az ő reddites képzelgései azok viszont mindig hitelesek, és sosem hazudnak
de amikor azt kérdeztem tőle, hogy azt miért nem veri nagy dobra hogy egyszer megrántotta a saját rollerjének a kormányát és az rögtön kilazult, arra már nem volt válasz
Szerencsére az isteni márka volt, így könnyen megbocsájtható szerinte, hisz csak "utána kellett húzni"Jobb ha nem is foglalkozik vele senki, beszélgessen itt magában aztán kész
-
enginev3.0
félisten
válasz
heavygrip
üzenetére
Azt hittem már szörfözni is lehet vele pedig, de akkor nem kéne nekem se
#35066heavygrip
Nekem az a gondom, hogy a dupla motor itt szerintem csak az emelkedők miatt fog számítani, hisz ugyanazt a végsebességet kapja papíron
Lehet hogy gyorsulásba se sokat állítanak rajta, hisz ugye gondolom tudják hogy a G2 elég biztonságos lett, ezzel a 45-50km/hval és a gyorsulással, ezért is jó a hírneve -
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ez nem reddites kép, biztos kamu
Meg az itteni tagok is mind kamukNőci ismerős Kugoo G5 rollere is pár hónap alatt átlépte az 1000kmt az is kamu
Csak már kedvem sem volt beírni mert mesterunk két oldallal később úgyis elkezdi sz...zni -
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti
üzenetére
Az első mondatodban arról beszélsz, hogy az én fantáziámon múlik, hogy mennyi vizet kapott
Pár sorral lejjebb, meg már hogy egy kis esőt ki kéne bírnia mindegyiknek, mert ugye te biztos vagy benne hogy csak gurult haza a tulaj kis esőben és bumm, felrobbant a cucc
Ez már nem fantázia, ez biztosan így volt, de amit én állítok az csak fantázia
#35034PociAti@
Ez miért is felhasználói hiba, miért nem gyártói? Más a gyártó? Egy esetleges pocsolyákban való csapatás, az meg gyártói hiba, mi?Kommentjeid súlya egyenlő a nullával
-
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti
üzenetére
Már megint kezded a baromságodat, kár hogy nem végleg dobtak ki, mostmár énis ezt mondom.
A cikkben is le van írva, hogy vizet kapott, gondolom nem keveset, ezért vitte be a szobába a gyerek, hogy kiszáradjon.
Ha a gyártó azt írja rá hogy ipx4 besorolása van, de a felhasználója a tengerbe kezd el vele szörvözni, akkor nem a gyártó lesz a hülye, hogy leég a roller a víz miatt.
Megvan a besorolás, nem annak megfelelően volt használva, leégett, ennyi. user hiba, ismét, megint nem a gyártó a hibásHa az lenne ráírva, hogy teljesen vízálló, és úgy történt volna meg, akkor igen, a gyártó lenne a felelős, így viszont nem.
Ne legyél már ennyire nehéz felfogású, de remélem még pár ilyen komment és ismét mész a topikból, semmi szükség továbbra sem a felesleges hangulatkeltésre.
Már a törökök is korrupció gyanúsak, csak azért hogy igazad legyen, ennél már nem lehet lejjebb süllyedni mint amit te csinálsz
-
enginev3.0
félisten
válasz
INGJOKE
üzenetére
De
"Információk szerint a jármű két nappal korábban megázott, és tulajdonosa szárítás céljából vitte fel a lakásba. A roller az eset idején nem volt hálózatra csatlakoztatva."
Arra hogy tizenéves gyerekeknek ne vegyenek ilyet akik a legnagyobb esőben is csapatják bele a pocsolyába?
Kis esőtől tuti nem lesz baja, mert az nem fog bemenni a trepni alatt
De van az a vízmennyiség ami már igen
Hülye emberekre egyik gyártó sem fog tudni mit kitalálni -
enginev3.0
félisten
Kivagyok tőle, hogy városban 10 éves gyerekek kiabálnak utánam, hogy mennyivel megy? húzd oda neki
istenem, robogón legalább nem hallottam ilyeneket
-
enginev3.0
félisten
A jó anyját, belement egy tüske a gumiba, azt sem hiszem hogy egyáltalán átment rajta annyira hogy eresszen miatta, azért gondolom elég vastag fala van a guminak, de egy pici luk látszódik ahogy kihúztam
Vajon ha eresztene, akkor sima autó gumis műhelyben javítanak ilyet? Felénk nem igazán van roller szerviz
-
enginev3.0
félisten
Én azért megpróbálkoznék egy garanciával
Ezért mondom mindig azt, hogy sosem kapaszkodom teljes mértékben a kormányba, amikor csak lehet hagyom együtt rázkódni az úttal, ahol rossz az út, mert ha rámarkolok és neki feszülök, akkor teszem a legnagyobb kárt
Inkább nyelje el a rezgést a gumi, a teleszkóp, mintsem az anyag, a kormányt meg laza csuklóval tartom hogy az is hadd mozogjon kicsiket előre-hátra, de ha szükség lenne még mindig rá tudok markolni vészfékezés esetén
De ez erősen útfüggő, nekem szerencsém van, 90%-ban hosszan előre belátható utakon közlekedek, nincsenek veszélyes elemek stb stb... tényleg szerencsém van az úttal kapcsolatban ahol én használom, a rossz utakat meg kerülöm ahogy csak lehet, térkövet is
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az komoly
Bár emlékszem hogy tavaly ilyenkor vettem a G2-t, és kb rakhattam is el, mert nekem ez már hideg, főleg mondjuk megizzadva, még felöltözve sem szeretek rajta állni, fix a torokfájás