- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
pusszycat #33519 üzenetére
Nekem nem kell cipelnem sehova, bár a házba be szoktam hozni, mert a garázsban túl meleg van, de az csak 3 kicsi lépcsőfok, és amúgy is edzek
Nálunk szinte mindenhol jó az aszfalt, legalábbis ahol én járok, a hepehupás utakat is kerülöm (van rá lehetőségem), szóval nekem nincs gondom vele, egyedül a 3 rohadt fekvőrendőrt utálom az egyik utcában.... az nagyon fontos volt oda
-
enginev3.0
félisten
Egyik nap szét szedtem a rollert, néhány részt átzsíroztam, kicsit lazítottam a spirál rugón is
Mos már úgy halad az úton mint kés a vajon
2 imbusz kulccsal, meg 2 villáskulccsal megoldható minden -
enginev3.0
félisten
válasz
xandrush0831 #33500 üzenetére
Esetleg ilyen javító habbal kifújni a kereket? Nem tudom milyen, de autókhoz is használják
-
enginev3.0
félisten
Nem vagyunk egy nagy város, de Kukirin G2-ből van vagy 8-10db
Mennyi jó ízlésű ember -
enginev3.0
félisten
válasz
lemmy71 #33335 üzenetére
Hangtól is függ, de akár lehet teljesen természetes recsegés is, mivel ott munka folyik, így megeshet hogy hangot is hallasz, ha nem hallanál akkor full merev lenne az egész, és előbb eltörne
Viszont mivel ott fém a fémen dolgozik, vagy épp attól hogy erőhatás éri fékezéskor vagy gázadáskor, így nem meglepő hogy az anyag a hangját hallatja
A régebbi xiaomi rollerekhez lehetett kapni ilyen hangtompító gumit, ami arra is hivatott volt, hogy a holtjátékot csökkentse, ehhez nem tudom van-e
Esetleg fújsz be egy kis szilikont oda is, vagy zsírsprayt, hosszútávon lehet megköszöni.
Főleg a forgáspontokhozilletve én nagyon szoktam figyelni arra, hogy se fékezéskor, se gázadáskor, és egyéb esetben se minden erőt ide összpontosítsak, ami a saját magam stabilizálásához kell, sőt, pont hogy inkább minden "támaszkodásomat" a lábaimra igyekszem irányítani, hogy kíméljem a rollernek ezt a részét, mivel kb mindegyik itt szokta magát elsőnek megadni, mivel gondolom egy fékezéskor mindenki szépen nekifeszül a kormánynak és tolja előre, gázadáskor meg húzza magára a kormányt
Én igyekszem kímélni amennyire csak lehet a roller nyakát, és így talán megkíméli ő is az én nyakamatCsak bele kell gondolni, mikor egykerekeznek a rollerrel az emberek, vagy csak egy padkáról lejönnek vele és kicsit próbálják megemelni a roller elejét, hogy ne essenek orra, micsoda erő megy olyankor a kormányra, és a roller nyakára
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
válasz
xandrush0831 #33092 üzenetére
Fogalma sincs miről beszél, nem kell vele foglalkozni
Egy idegesítő "tag" aki a tényekkel ellentétben a saját hülyeségét tolja csak -
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti #32980 üzenetére
Előbb azon rinyáltál, hogy egy 70 éves miatt töröd ki a nyakad, most meg hogy lélekjelenléted miatt nem balesetezel.
Ez nem ugyanazt jelenti?
Ha baleseteznék az ő hibája lenne, de mivel van lélekjelenlétem, ezért nincs baleset
Nem értem mi a gondodŐ 12vel döcög biciklin, amivel amúgy sem egyenesen halad hanem kacsázva, vagy épp gyalogol, én meg megyek akkor mondjuk 40nel csak hogy kihúzzam nálad a gyufát, és mégis nekem köszönhető hogy nincs baleset
"Beleértve tucatnyi olyan eseteket, amikor az autós nem számít arra, hogy"
Van jogsid? Mert nekem azt tanították hogy még az egyirányú meg a behajtani tilos utcákba is nézzünk be, mert vezetéskor mindenre számítani kell és felkészülni, és nem hinni.
Tehát a leírt példád alapján az autós volt a hibás, nem a rolleresHa "messziről" jön egy autó és én autóval állok a stop táblánál, akkor sem megyek ki elé amíg fel nem mértem hogy mennyivel jön, mert ha ő 80nal jön 50 helyett akkor is én leszek a hibás nem ő, hogy oldalba vert
Nincs olyan hogy "azt hittem", "meg én úgy gondoltam"
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti #32972 üzenetére
Annyi de annyi videót csinálhattam volna már neked én egyedül, ahogy megyek a bicikli úton, mellette közvetlenül a gyalogos út, és elém lépnek minden előzmény nélkül, úgy hogy pár méterre vagyok tőle, és nyilván van eszem és már tudatosan úgy megyek hogy vannak ilyenek, szóval nem fogok mindenhol 40nel menni, de igazából tök mindegy lenne hogy annyival megyek, vagy 20szal, ha nem lenne lélekjelenlétem már mindegyiket elütöttem volna, és egyik sem(!) az én hibám lenne, tök mindegy a sebességem.
Egy alternatív univerzumban mehetnék 80nal is a rollerrel, mert ha minden úgy történne ahogy a kresz szerint kellene amit te itt szajkózol, akkor 80nal sem ütnék el senkit, mert épp mindenki odafigyelne arra hogy Ő maga mit csinál, és nem nekem kéne kisakkozni a körülöttem lévő 10 másik ember hibás gondolatát
és ebben az alternatív világban úthibák sincsenek, mert ha tőlem elvárják a biztosítást, a kresz tudását, az adózott fizetésemből az áfával terhelt roller megvásárlását, akkor cserébe szolgáltatának megfelelő utakat is
"Vagy 40-es tempó mellett elegendő lenne a reflexed és a rollered műszaki állapota, hogy idejében megállj?"
Igen, elegendő -
enginev3.0
félisten
válasz
GoodSpeed #32957 üzenetére
Ja, gyalogos meg megy kettővel, közben hátranézés nélkül rálép a gyalogos útról a biciklis útra, én meg átmegyek a nyakán rollerrel, de legalább szabályosan lassan ment
Engedjük már el a baromságot
Gyalog, autóval, rollerrel és minden más eszközzel is sokkal fontosabb az odafigyelés, mint hogy 25 helyett 30cal megy az emberHa rollerrel szabályosan megyek, de a 70 éves biciklis kijön elém, mert ő egy tapasztalt, bölcs, tiszteletreméltó öregasszony, és miatta töröm ki a nyakam, akkor mire mentem azzal hogy lassan megyek?
Én lehet hogy 40nel megyek, de legalább szétnézek, figyelek, megállok, előzékeny vagyok
Más 10km/hval sem képes ezekből egyikre sem. Még egy lidlben vásárlás sem jön össze az embereknek mert beáll a sor közepén a kocsival nézelődni, meg listát olvasni, ahelyett hogy kicsit oldalra húzódna és mások is tudnának haladni, nem még hogy az utakon.... -
enginev3.0
félisten
válasz
gyenesmartin #32880 üzenetére
Biztos nem vennék 90k-ért 3500km-t futott rollert, mikor kicsivel drágábban kapsz újat
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
válasz
Hieronymus #32479 üzenetére
"Nem szól a fiú mentségére, de ez a közlekedési hiba viszonylag gyakori. Nem számolnak a jobbról érkezővel vagy rosszul ítélik meg a sebességét."
Sajnos ők azzal sem számolnak, hogy ilyenkor engem anyám még jól meg is vert volna, ott helyben, aztán meg mikor hazaérek, még egyszer akkor is
kb semmilyen nevelést nem kapnak ezek a gyerekek, és igen, a verés az nevelés, lehet itt tutujgatni őket, csak akkor verés helyett, elüti egy autó
-
enginev3.0
félisten
válasz
Thunderzolee #32474 üzenetére
Szerencsére szerintem az 1500as években élő francia írókról mindent tanítanak, de kreszt kétlem
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945 #32323 üzenetére
Életében nem látott még A1-et, szóval ne foglalkozz azzal amit ír
-
enginev3.0
félisten
válasz
gaborino986 #32186 üzenetére
Második sor az az utolsó megtett út nem? Nem a napi
-
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti #32037 üzenetére
Azt is vágod hogy mire írtam a kommentem?
"En ugy halottam, hogy ha nem mesz vele max sebessegen, hanem olyan 25-30km/h, akkor a gyari ertek meglehet vagyis a kozeleben lehetsz."
Erre.
Neked is lehetne annyi IQ-d hogy fel tudj fogni egy vicces de edukatív kommentet. Egyetlen lényege az volt, hogy megcáfoljam az állítását miszerint összejöhet a gyári érték. Nem, nem jöhet össze, főleg az ő súlya alatt, és mivel a gyári értéket nem úgy mérik ahogy ő fogja használniSzerencsére rajtad kívül mindenki értette
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945 #32028 üzenetére
Kényelem, spórolás (autó helyett), praktikum
Ennyi a roller lényege, élvezd ki
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945 #32020 üzenetére
A gyári értéket egy 50kg-s kínai kislánnyal mérik le, sík terepen, fékezés nélkül
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945 #32017 üzenetére
A hatótáv lesz kevés, nyugodtan felezd meg, vagy maximum a kétharmada lesz meg a gyári értéknek, szóval olyan 25km
A sebességgel szerintem nem lesz gond, vinni fogja a maxot
-
enginev3.0
félisten
Sokszor elgondolkodom hogy kell e nekem ez a roller dolog
Lehet vissza megyek inkább egy robogóra, mégha tankolni is kell -
enginev3.0
félisten
G2-ben nincs NFC
Helyben láttam kb 13-14 éves srácot G4-gyel egykerekezés stb... nem értem hogy tudta a szülő megvenni neki.... számomra felfoghatatlanSajnos mivel nem tudod korlátozni a G2-t így én azt sem ajánlom semmiképp sem 11 évesnek
Biztos nagyon utálni fogja a döntést, de semmiképp se
50km/h... -
enginev3.0
félisten
válasz
User05 #31672 üzenetére
Ez attól függ hol használod
Zsúfolt helyen / rövidebb szakaszokon ott nem feltétlen lassú a 25, főleg ha mondjuk még emberek vagy biciklisek között is kell cikáznodEzzel ellentétben én kis városban használom, edzeni, és boltba járni, és van 2 olyan hosszú út a napi járatomban ahol halálra untam magam 25-tel, 0 autó, 0 ember
Aztán ha felérek a bicikli útra, a városközpontban, ott már figyelnem kell, és vigyáznom, a biciklisekre, gyalogosokra stb... ott már nem száguldozok, mert borzalmas mit tudnak művelni az emberek
De nagyobb sebességben persze sokkal nagyobb a rizikó is, szóval ilyen esetben sisak minimum, mert az esés az nagyon csúnya tud lenni, ezzel pluszban számolni kell
-
enginev3.0
félisten
válasz
User05 #31669 üzenetére
Azok pont azért nem küzdenek meg mert csak annyival mennek, volt Xiaomi 4 pro gen2-m, és szerettem, erős cucc, ha merül az akksi se veszít a teljesítményéből
A megküzd alatt azt értsd hogy nem hozza a max sebességet a G2, de ha pl lekorlátoznád 25re ezt is, akkor nem fogja megállítani a tornádó sem
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
DigitXT #31418 üzenetére
Ennyi, erről van szó, ez egy roller, legyen az bármelyik, kis kerék, torheto anyagok, szar magyar utak, és sokszor idióta felhasználók
Bármelyik ketté törhet
Azt kéne felfogni hogy nem márkát kell nézni a hibák esetén, hanem azt hogy ki hogyan használja
Kukirint 99% hogy több alkalmatlan hülyegyerek veszi meg az erő és a külső miatt, így persze hogy több megy tönkre a kezük alatt -
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti #31376 üzenetére
Te figyelj már.
Az ugye megvan, hogy, ha egy fórumon valaki kérdez valamit, vagy kér egy ajánlást, ott általában több típust is kap az adott tárgy különböző gyártók termékeiből?!Az már onnantól, hogy ezek közül választ-e, és tegyük fel hogy igen, legyen már az ő dolga, hogy utána olvas, még azon felül amit itt az ajánló(k) leírnak a termékekről, és azt választja ami neki tetszik és számára megfelelő.
Gondolom számára is könnyebb hogy a többszáz vagy ezer roller közül már csak mondjuk 10-15 darabból kell választani, amit úgy ajánlottak mások, hogy tudják hogy jó, és megbízható, és van vele tapasztalat, stb...
De azt ne várja el senki (mondjuk ő szerintem nem is várná el, míg te igen), hogy valaki 1 konkrét típust fog mondani, hogy EZT vedd meg a 12 éves, 165cm, 40-42 kg lányodnak, mert jobb esetbe ilyen nincs és nem is lesz, hogy valaki bevállalja azt, hogy csak 1 típust fog mondani, amit esetleg a kérdező megvesz és megszívja vele, aztán meg a segítőkész fórumtárs érzi majd rosszul magát, hogy jajjj hát pedig neki jó volt, nem érti akkor a másik miért épp hibásat kapott, vagy neki miért nem felel meg teljesen.
Nagyon erőltetett amit csinálsz, itt mindenki segíteni akar a másiknak, senki nem akar rosszat senkinek, mivel testi épségünkről is van szó, szerintem mindenki 100%-ban el is fogadja azt amit ajánlanak neki, vagy ami segítséget itt kap, te meg jössz állandóan ezzel a túltolt világképeddel, amit már mindenki un, és ha már 3-4-5-6 ember jelzi ezt neked, még az sem ér semmit.
"Te azt tényleg "érdemben segítésnek" tartod, ha valaki egy 12 éves lánynak egy olyan rollert, sőt több olyan rollert ajánl, aminél a gyártó szerint életkorra vonatkozó alsó küszöb 16 év?"
Igen, fixen nagyobb segítség, mint amit te csinálsz itt
-
enginev3.0
félisten
válasz
xandrush0831 #31077 üzenetére
Tök mindegy mit mondasz neki, ezt fogja hajtani, olyan mint egy fogaskerék, erőltetett és unalmas is
Az mellékes hogy több ezer km-es kukirin rollerek is vannak, és azért van esetleg több gond ezekkel, mert a vásárlók része tizenéves hülyegyerek akik úgy mennek mint a bolond, és ki tudja mit művelnek a rollerrel amitől tönkremegy, de a lényeg hogy ha ő azt mondja ez mind hulladék akkor bizony ez mind hulladék, mármint alsópolcos.
Nekem is G2 van, mostanában már azért jópárszor mentem vele, végre ebben a 15+ fokban már tudom használni, nem fagyok rá, alig várom hogy hónapokra letegyem az autót
-
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti #30938 üzenetére
Megjött a másik ezermester, téged is élmény ám olvasni
Összegyűjtesz pár neked tetsző hirdetést, vagy hibát és aztán azt szajkózod nonstopHatalmas és nagyon hivatalos forrás vagy egy statisztika felállítására, teljesen hiteles
Én legalább leírom hogy szerintem, te meg a saját állításodat készpénznek állítod be mindenkinekHál istennek hogy meg tudod venni te is magadnak azt ami neked tetszik, meg én is, meg a többiek is. Lehetőleg kerüljük egymás hozzászólásait, és akkor nem kell ennyit írnod feleslegesen, újra és újra, és újra
Ha elüt egy autó tök mindegy hogy 25tel vagy 35tel mész ...
És mégis miért üt el az autó? Mert mondjuk 35-ös tempónál kevés ideje maradt téged észlelni!Ez volt a kedvenc részem. 20szal közlekedő biciklist még sosem ütöttek el mi? vagy gyalogost aki 5km/hval sétál?! Vagy futó embert? úristen, nagyon unalmas a sok önkéntes rendőrködés meg minőségellenőr
De, a bicikli sokkal-sokkal biztonságosabb a rollernél. Főleg az ilyen Kugoo típusú gyors, de ócska szerkezeteknél.
Ne keverjük már össze a biciklit a biciklisekkel, és a rolleresekkel
A bicikli egy eszköz, ha elütnek meghalsz, vagy megsérülsz, jobb esetben egyik sem
A rollernél ugyanez a helyzet
Az hogy épp most talán több rolleres baleset van mert "picit" többet vesznek manapság belőle a felelőtlen emberek is, az nem az eszköz hibája, ha mint eszközt nézed a két dolgot, akkor pont ugyan annyira szar a helyzeted az úton meg az út mellett is
Ne azt nézd hogy kik és hogyan használják, mert akkor elkezdhetném ide sorolni a 70 éves öregasszonyt aki úgy megy át biciklivel az úton mintha tank lenne....Csak kerüljük egymás kommentjeit, és nem lesz tele szemetelve a topik, na nem mintha sokat járnék ide, az ilyen mindent tudó emberek miatt
-
enginev3.0
félisten
válasz
#95712068 #30935 üzenetére
Akkor már csak azt nem értem, hogy a Te ismerősöd gyerekének való dolgot hogy tudtad összekötni azzal hogy az én 34 éves nő ismerősöm vett magának egy rollert, amit én segítettem neki összerakni és átnézni
Én semmit nem úgy kommentáltam hogy gyerekre kell bízni mennyivel menjen, vagy hogy bármilyen úton módon is segédkeznék abban hogy egy gyereknek valaki ilyen eszközt vegyen.
Egy gyerek ne is közlekedjen 35-40nel, se ilyen eszközzel se mással, menjen 25tel, ebben teljesen egyetértünk.
-
enginev3.0
félisten
válasz
#95712068 #30932 üzenetére
Az adott márka az egyik legkeresettebb márka, szerintem semmivel nincs rosszabb meghibásodási arányuk mint a többi gyártónak, bár nem kerestem róla adatokat.
A sebességet mindenki maga dönti el, hogy mennyivel megy, ezekkel is lehet menni 15 meg 25-tel is, csak épp adott a 35 vagy 45km/h
Ha elüt egy autó tök mindegy hogy 25tel vagy 35tel mész, elüt. Korábban volt itt valaki aki indulásnál feküdt ki, és kórházba került nem kis sérülésekkel.
Egy rogobó kb pont ugyanennyire veszélyes mint ez, esetleg az még rá is esik a lábadra és a kipufogó megéget, vagy széttöri a lábad a motor ha úgy esik rá.
Vagy kaphatsz vele defektet, de akár nagymotoron is kaphatsz defektet, és majd valaki összekotor.Bicikli sem jobb mint ezek, max azt lusta vagy ennyivel tekerni, és akkor nem lesz akkora esés, de lesz esés, és rajtad múlik hogy könyökkel, csuklóval, vagy fejjel veszed le az aszfaltot.
Az is egyéni döntés (bár lassan már inkább szabályozott lesz) hogy ki milyen védőfelszerelést vesz fel ezekre.
A G4-es meg G2-es kukirint pedig tök feleslegesen kevered össze a második hozzászólásodban. Mert a G4 valóban életveszélyes, ami 70nel megy, és közben beszitál a kormány, a G2 meg egy jól összerakott cucc, ami normálisan gyorsul, és nincs rajta halálfélelmed.
Hadd ne legyen már gond hogy egy elektromos roller topikban elektromos rollerekről van szó, ha ennyire tartasz tőlük, akkor ne vegyél, ne járj velük, és kész.
Beszerzésben meg senkinek nem segédkeztem, csak írtam egy véleményt, és tapasztalatot az eszközről.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #30879 üzenetére
Na kipróbáltuk a G5-öt
A kormány nekem nagyon keskeny, bár a G2-ről álltam át rögtön, és mondjuk azért általában egy férfi jóval vállasabb mint egy nő, szóval nőknek szerintem ez nem gond. A képen látszik is hogy neki kb pont váll szélesség
A sebességadagolás sajnos nem igazán opció, az első egyharmadon szinte semmit nem csinál a gáz, utána pedig elindul, és bár nem úgy gyorsul hogy hanyattesel, de a G2 az szinte minden centin ahogy nyomod a gombot máshogy gyorsul.
Mondjuk csak max fokozaton mentem vele, lehet hogy kisebb fokozaton barátságosabb, ezt nem próbáltam ki.40ig simán felmegy, utána vissza lassul 37-38ra, bár gps-szel nem mértem le, de a g2 se hazudott ilyen tekintetben, és tudtunk egymással haladni.
Míg a G2 azért jobban megérzi az útviszonyokat, a G5 abszolút nem jár oldalra és nem érzed hogy kiszedné a kezedből a kormányt, a jóval szélesebb kerekek miatt, ez elég jó biztonságérzetet ad rajta, kb mintha valami gördeszkán állnál, csak kormánnyal.
A rugózása túl kemény, egy széles fekvőrendőrt még megeszik, de kisebb kátyúkat, annyira nem, offroadra biztos nem mennék vele (mondjuk én oda egyik rollerrel se)
A G2 mellett nagyon alacsonynak néz ki, de ha rajta állsz akkor ez nem zavaró, nekem 180cm-vel nem volt gond a kormány magasság
Lehetne zselés gumija, hogy ne kelljen annyira figyelni a keréknyomást, de ez a gyártó annyira nem preferálja úgy látszik.
u.i.: Mi továbbra is szerencsések vagyunk, kisvárosban, remek bicikli utakkal, vagy ha azokat el akarjuk kerülni akkor vannak olyan autó utak ahol alig jár autó vagy bárki más is, szóval simán elsliccanunk bárhol a város bármelyik pontjára. Emelkedők nincsenek, kátyúk kerülhetőek, én speciel földúton lakok, de azon is simán el lehet menni vele azon a párszáz méteren. Ilyen helyre tudom ajánlani, és ha kijön belőle egy jó 40-50km hatótáv, akkor nőknek tényleg szuper.
Viszont pesten ahol mindent és mindenkit kerülgetni kell, már nem biztos hogy választanám, a gázadagolása miatt, az egy kicsit bátortalanná tenne nagy tömegben. -
enginev3.0
félisten
válasz
lemmy71 #30912 üzenetére
Régebbi xiaomiknal nyekergett ez az, de szétesésről én nem olvastam
Gen2-t is +1 csepp menetrogzitovel raktam össze, a kormányt, így sosem kellett utána húzniNyekerges sem volt, bár talán 400-500kmt mentem vele mielőtt eladtam
Itt is van range teszt videó, de régen találtam másikat is róla youtubeon ahol folyamatosan ment vele a csávó amíg le nem merült
[link] -
enginev3.0
félisten
válasz
lemmy71 #30905 üzenetére
Akkor semmiképp sem neki való
Majd csinálok még képet akár G2 mellett, de ez a G5 hatalmas, főleg a trepni része, mert a kormány meg rohadt keskeny ami nőknek mondjuk nem gond
De ez nem egy felkapom és viszem roller.Ha törékeny a lány akkor nem ajánlom ilyenre
Ha nem kéne osszecsukni és cipelni, csak menni vele és letamasztani akkor már inkábbEgy iscooter 10 szerintem jobb lehet, de ott meg hát nem tom, nekem az nagyon noname és félnék hogy menetközben kettétörik, ami komoly sérüléssel járhat
Bár ehhez nem tudom milyen behatás kellene, de na. -
-
enginev3.0
félisten
Na megjött csajszi ismerősnek a Kugoo G5
Élőben egy fokkal szebb mint a render képen, de így is csúnyácska, bár neki tetszik
Specifikáció alapján 150ért nagyon ajándék voltKerekei brutálak, és a hatótáv még ha 50-60km körül lesz is, egy 60kg-s nővel full sík terepen akkor az nagyon jó, ez nőknél azért elég fontos, ha elfelejti tölteni.
Összesen kemény 2 gomb található rajta
Trepni nagyon széles, tánctérnek is jó
Rugózása szerintem elég kemény, ő lehet semmit nem fog érezni belőle, nekem 80kgval igen csak mozogni kellett rajta hogy rugózzon a hátulja, elejét szóra sem bírtam egyhelyben állvaIndexek szerintem nagyon jól láthatóak lesznek a széles trepni miatt, már ha nem felejti el használni.
Világítás majd este kiderül, bár ennek az oldalsó kék fénynek nem tudom mennyire fognak örülni a rendőrökA markolat textúrázott, de szerintem kicsit béna, ilyen kis szúrós, a Kugoo G2-mnek kényelmesebb
Kipróbálás még nem volt, majd ha végzett munkában, addig töltöm.
-
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti #30303 üzenetére
omg, mekkora nyereség lehet egy egy rolleren a gyártónak
Az az egy szerencséjük hogy rengeteget lehet spórolni egy ilyen eszközzel, én tavaly az évi 10ezer km helyett kb ötöt mentem az autóval, és úgy hogy nem volt meg egész évben a roller
Ha télen nem fagynék rá, akkor igazán ingyen utaznék szinte egész évben, de nekem a szemem kifolyik rajta ilyen időben
-
enginev3.0
félisten
válasz
Thunderzolee #30221 üzenetére
Én 220 alatt nem találtam, ha néha akad egy azt meg biztos olyan gyorsan elviszik hogy pislogni sincs idő
Aovoktól is az anyaghasználat miatt félek
#30222DigitXT@ nem szükséges a 30km, az jó esetben akksi cserélvel is megoldható később, de azért 20 alatt már nem érdemes rollerrel foglalkozni, a körmös oda vissza legalább 15km
és pont ezért félek pl az iscootertől is, pont jó lenne mindenben az i10 max, de nem akarok olyat ami kettétörik menetközben#30223Dr. Szilikát
Kis város vagyunk, fél éve járkál 30-35tel bicikli úton (hibátlan bicikli út) rollerrel, persze azt fel kell fogni hogy ilyenkor neki kell odafigyelnie másokra, de 34 évesen csak nem okoz gondot -
enginev3.0
félisten
válasz
Thunderzolee #30219 üzenetére
Ezek még használtan is 200 felett vannak
Szóval akkor nincs ilyen roller -
enginev3.0
félisten
Nincs olyan roller ami tud 30-35tel menni egy 60kg-s nő alatt, 150-170k körül?!
Hatótáv mindegy, bár azért egy 25-30km-t elmenne jó lenne, de csak kis utakra lenne
Nem akarok olyan használtat amiben több ezer KM van, se olyat ami fizikálisan át lett alakítva ilyen olyan dolgokkal
-
enginev3.0
félisten
Seg. F2 Plus az tuningolható, vagy max 25tel tud menni?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Lehiñito #29949 üzenetére
Nekem pont ez a kettő rollerem volt
Először xiaomi, utána lett a K. G2
Nagyon szerettem a Xiaomit, mert gyönyörű, és az akksija is nagyon jól bírta, bár én csak 80kg vagyok, de nálunk sincs domb, így olyan 45-50km-t ment el egy feltöltéssel, de boltba, és edzeni jártam vele, kb 6-12km-t egy nap, néhány naponta töltöttem, viszont sosem volt olyan gondom hogy ha elfelejtem feltenni tölteni akkor utána gondban vagyok mert már nem merek elindulni vele, teljesen ugye úgysem illik lemeríteni őket, de ha 30-40% körül volt, akkor is simán elmertem vele indulni bárhova.
Az appot ritkán használtam, főleg azért mert garázsban volt a roller, és leraktam, majd utána a házban jutott eszembe hogy ó basszus, megint meg akartam nézni hány km-t mentem vele összesen, de már sosem mentem vissza megnézni. Az viszont tetszett, hogy monitorozta mikor mennyit mentem vele stb... de ritkán néztem, lezárásra meg nem használtam, arra inkább lakat, mármint fizikai lakat.
Aztán meguntam a 25kmh-t, engem nem zavart hogy nincs lengéscsillapító mert nálunk a bicikli út elég jó, így nem ez vonzott, csak a sebesség, hogy 1-2 hosszabb úton csak állok és állok és állok és még mindig nem vagyok a végén, sőt ha elfelejtettem városba valamit vagy boltba akkor nem volt kedvem visszamenni.
Így eladtam és vettem a G2-t, nincs app, de mindig kiírja mennyit mentem vele összesen, így ezt mindig látom. Nekem a BT kapcsolat inkább az okosotthon rendszer miatt hiányzik, ott szívesen látnám az adatait, de telefonon kevésbé foglalkoztat.
A sebesség semmiképp sem összehasonlítható, bármikor van kedvem városba rohanni vele, viszont hátótávban ez már inkább 35-40km, így a töltésre jobban odakell figyelni, de ezzel sincs gondom, csak míg mondjuk a Xiaomit hetente talán 2x tettem töltőre, ezt azért jobban meggondolom, mert mégis kell nekik 8-9 óra töltés.Kényelemben kicsit zavaró hogy a G2-nek jóval rövidebb a trepnije, bár van még hátul a kis lábtámasz, amit rendszeresen használok, a Xiaomin kicsit kényelmesebb volt hogy hátrébb tudtam állni mindkét lábbal (mindig úgy használtam, hogy egymás mellett volt a két lábam). A G2 viszont magasabb, és fixen nem akad fel padkán, ami azért nem egy hátrány.
G4-et akartam, de beszéltem helyi G4 tulajokkal, volt aki eldobta, szitálás miatt, itt viszont nincs ilyen gond, egyáltalán, szóval örülök hogy inkább ezt vettem 170ért mint azt 300ért.
u.i.: Amit PociAti írt az elég meredek, a mindenképp szervizbe kell átnézetni dolog, dehogy kell kapsz hozzá imbusz kulcsot, ráhúzol a csavarokra a biztonság kedvéért és ennyi, esetleg kúszóolajjal befújsz a lengéscsillapítók forgáspontjaihoz, nabumm, ja meg felfújod a kerekeket... nem kell túldramatizálni
-
enginev3.0
félisten
Hogy tudtok még ilyen hidegben ráállni? Nekem 18 fok alatt már eszembe sincs, azóta újra autózok, és a falramászok, de egyszerűen hideg rajta állni
-
enginev3.0
félisten
Kukirin G2-ben nincs BT ugye?
-
enginev3.0
félisten
válasz
csababarca #29744 üzenetére
Ha nem tetszik vissza tudod küldeni
-
enginev3.0
félisten
Nagyon nem szimpatikus ez az időjárás
-
enginev3.0
félisten
Rollert milyen hőmérsékleten szabad tárolni télen?
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Na kipróbáltam
Nagyon szép, nekem egy laza csavar sem volt rajta, kormány csapágyon kicsit majd lazítani kell, álló helyzetben nem zavaró hogy feszes, de menetközben nagyobb biztonságérzetet ad ha könnyebb tekerni
Kicsit rövid a trepni, a 4 pro gen2hoz képest fura hogy ilyen közel állok a kormányhoz, nekem idegen hátra feltenni a lábat a láb támaszra, valahogy jobban érzem magam ha egymás mellett vannak
Abszolút könnyű vele normálisan közlekedni, nem ugrik ki alólad, sőt az első 25km/H még majdnem lassú is mire eléri, utána jobban gyorsul, de szépen adagolható a gáz szóval nagyon könnyű biciklisek vagy gyalogosok között is közlekedni vele, akik továbbra sem tudnak közlekedni mert mennek össze vissza, és ők szidják a rollereseket, nyilván mivel ez új dolog így ezt kell szidni
40 fölött már tompább a gyorsulás, de 45 és az 50km/H is megvolt a kijelző szerint, 80kg-mom alatt sík terepen, majd lemérem telefonnal is hogy mennyit megy
A kijelző számomra nem vészesen sötét, én láttam rajta a sebességet, amúgy meg sokat nem nézegetem menetközben
Rugózása gyárilag is elég jól be van állítva az én súlyomhoz, bár offroadra nem használnám, de nincs is ilyen célom vele, és süllyedős homokban simán el lehet taknyolni ezzel is
Eddig abszolút megérte a +23ezerft ráfizetést
Hatótávot majd idővel lemérem, hogy mennyi a valós -
enginev3.0
félisten
Kibontottam, beindítottam, feltettem töltőre
Már csak holnap szerelem össze, akárhányszor nekiálltam valaminek munka után este, abból mindig katasztrófa lettNagyon nagyon kíváncsi vagyok
Amúgy gyönyörű, nem vészesen nagy, bár még nem álltam rá
Geekbuyingról rendeltem pénteken, hétfőn adták fel, és ma hozták is
A doboz sértetlen, szóval vigyáztak rá
Az érintőképernyő annyira nem is nagyon érdekel, hogy egy ideig rajta hagyom a fóliát -
enginev3.0
félisten
válasz
Thunderzolee #29246 üzenetére
Neeeem, ilyen volt havernak, csak a régebbi, nekem nem tetszik külsőre
G4-gyel találkoztam városban, beszéltem is vele pár szót
De élőben túl nagy, persze nagyon szép, de G2 elvileg kisebb, szóval ilyen szempontból szebb lesz remélem ez is mint a G4
A szitálás elvileg G4en még mindig megvan nagy sebességnél, G2-t ez nem veszélyezteti
Kijelzője napfényben egy vicc, mindkettőnek, ez mondjuk szomorú
És a roller világítása is közel 0 a pro 4 gen2-mhoz képest, egymás mellett álltunk de a xiaomi levilagitotta még a holdat isDe már nagyon várom hogy kipróbáljam
Ha nem lesz olyan hideg, akkor még ma megyek vele, csak későn érek haza -
enginev3.0
félisten
Kaptam emailt, elvileg ma jön a Kukirin G2
Persze dolgozom
De átveszi barátnő
Holnap meg ki is próbálom
Szerzek valami jó kis csapágy zsírt -
enginev3.0
félisten
Elvitték a rollerem, de elfelejtettem a home appból törölni
Ha most hosszan rányomok akkor ott van hogy eszköz törlése, az elég, vagy hozzá kell csatlakozni a rollerhez? -
enginev3.0
félisten
Banggood vagy geekbuy?
-
enginev3.0
félisten
Banggoodról merjen az ember rollert venni?
G2-t néztem, de gari miatt tartok tőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest