Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Ha használnál olyan rollereket amiket FID , pl.: Nami Klíma, Teverun Mini Ultra , Ninebot G3 aztán mennél egy Kukirin G2 vel akkor talán megértenéd miről beszél .
Régen is a Trabantosok , Dacia tulajok fikàzták a Merciket meg az 1500 S Ladát .
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az jó ha gyorsan kell irányt váltani 😁
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Dombon elindulást írtam . 1050 Watton megy az enyém .
Van másik is , ez a hordozós gépem . A 8400 Wattos jobban ment 90 felett 😉 . Volt olyan is . Mentél olyannal ? Tök jó élmény ahogy 50 ről még kipörög a kerék és cibálja a kormányt . -
Sirtaky
csendes tag
Dobd le a Magurát , rakd fel a Kuki 1 oldalas bowdenes féket , olvashatod hogy azzal milyen jól meg lehet állni 50 -ről
Gyerekek , miket olvasni itt az hihetetlen .
Kukirin G2 -vel 1 próbautat mentem , hát emelkedőn a húzott Xiaomi Pro2 - m jobban elindul , meg el sem férni rajta a hátul támasztó lábnak már nem kényelmes a hely . 165 cm-ig lehet jó kb .
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Szépek így, hogy még nem égett le a festék róluk !

-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem tudom hogy van összerakva. Mantisnál pl a dió ami el szokott törni akkor a kezedben marad a kormány. Van javított verzió az már jobb .
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Igen csak a Xiaomi 5 Max rendesen rugózik elöl, A Navee GT3 Max meg szinte semmit . Van minőségi különbség köztük.
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Már senki nem ír ide mert megjön az ügyeletes " Okoska " . A mindenhezisértő...

-
Sirtaky
csendes tag
válasz
PociAti
üzenetére
https://kaabostore.eu/product/mantis-8-dual-1
Parancsolj, a gyári forgalmazó oldala .
Majd ha szerepel a gyári kiskönyvében vagy alul a matricán ami a típusát írja hogy PLUS akkor majd úgy hirdetem de NINCS ilyen felirat .
Nagyon jó hogy te mindent jobban tudsz kiGuglizol mindent más témában is . Ilyen elméleti okoska vagy .
Gyakorlati tapasztalatod a nagyobb rollerek világában nincs , elporoszkálsz 20-25-tel a naplementében...
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
PociAti
üzenetére
Kaabo Mantis 8 Dual motoros rollert hogyan hirdetnél ? Igen ez van a Vásárlási papíron a Garijegyen is . Van a Single 1 motoros meg a 2 motoros hajtásút nevezzük Dualnak . Ezt minden Kaabos így használja mindenhol Magyarországon és egyből tudja mindenki miről van szó .
Nem ez nem PRO az a 24,5 Ah Minimotors vezérlős négyszögjeles rángatós finoman nem adagolható rettenet .
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
M365 ha patika, kevés km van benne akkor ér max 80 -at . 100 ért jó állapotú Pro2 van és az azért jóval jobb roller erő, hatótáv, kijelző, picit nagyobb is .
10 000 km rel meg annyi töltési ciklussal max 50 et ér. -
Sirtaky
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Majd a 2. Vagy a 3. Tulajnak lesz ebből nyeresége hogy nem töltöm fel 100 % ra a Pro2 rollert ami 30-35 km elmegy / töltés ?
Volt 650 töltés számmal , teljes töltés 350 felett nálam M365 Pro az már csak 26 km-t tudott 4 évesen. 😉 -
Sirtaky
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Lehet vele nyerni pár km + hatótávot . + 400 mAh
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Xiaomi Pro2 esetén lehet varálni a BMS verzió cserével és akkor magasabb feszültségre tölti fel az akkumulátort. Tehát a teljesen feltöltött akku mégis más feszültségi szintet jelent .
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Anno nekem a szakvéleményt is kifizették. Az még Smkp volt de szerintem Mind1 .
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Szikravadász
üzenetére
Xiaomi Pro 2 használtan pár száz km-rel már 100-120 E Ft -ért megvehető. Azon jó eséllyel rengeteg Tuning szoftvert találsz hozzá a neten . Tök jó méret ha cipelni kell. Hatótávja is parádés.
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
2020-tól volt a váltás, utána erősített oldalfalú gumival jöttek ki a Xiaomi rollerek. Kívülről semmit nem látsz, de vastagabb, erősebb az oldalfaluk. Van több ilyen gumim, érezhető a különbség kézbe véve. (Új gumik amit a rollerhez adtak.)
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Redlight2
üzenetére
Inmotion S1 használtan. 140 kg a hivatalos terhelhetősége és erős is. Dombokkal is elboldogul. Hatótávra is a legjobb pálcika roller.
75 kg alatt D fokozatban hétvégén 73 km-t elment 1 töltéssel Balcsinál sík kerékpárúton.
( 24 km/h ami valós GPS szerint 22 km/h sebességgel ) -
Sirtaky
csendes tag
Viszonylag "sokat" megyek 1 kézzel mert folyik a könnyem, orrom, ha hideg van, fúj a szél, végsebesség teszt van meg ilyenek stb.
Bármivel mentem ez nem igazán jelentett problémát.
Na az S1 az más állatfaj. Ilyen idegességet első keréktől, kormánytól még nem tapasztaltam.
Tök jó bicikliúton túrázva - mert ez majdnem 60 km-t tud és mindig koppon használom, 28-30 km/h nem sok. 1 kézzel láthatatlan pici hupli is úgy ki tudja billenteni az elejét hogy konkrétan életveszélyes. Pedig tök jó hosszú, most hogy lepuhítottam a rugózását jól is rugózik.
Talán a Kugoo g2 Pro a régi- amivel most halt meg épp valaki az volt hasonló.
Mantissal, E-Twow GT-el simán megyek 45 felett is 1 kézzel. -
Sirtaky
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Igen 160-ért megvették, ma már hirdeti is 200-ért.
-
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
PociAti
üzenetére
Olvasom itt már többedjére hogy nincs alkatrész a Mi 3 -as szériához.
Az Mi 3 -nál csak a hátsó fék más meg a kijelző előtti plexi van egyben.
Hátsó fékhez 2-3 000 km előtt nem igen kell nyúlni.Mi3 Lite az amiben több eltérés van de azzal a kis akkuval én biztos nem vennék rollert csak kezdésnek. -
Sirtaky
csendes tag
válasz
Ragdoll.Girl
üzenetére
Szia! Kormánycsapágyat kell picit szorosabbra állítani. Szétszedés, tisztítás, zsírozás sem árt ha már 1 éves.
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nem tudom de olyan 250 körül biztos vennék csak remélhetőleg a tuningosok is kitalálják hogyan gyorsítsák fel 30-35 -ig.
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ninebot KickScooter MAX G2E -re nézzél rá. 320 e ft.
-
Sirtaky
csendes tag
Niu KQi3 rollerrrel valakinek tapasztalata? Ninebot G30-hoz képest milyen lehet?
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
HUNShon
üzenetére
Az Mi3 egy pici, nagyon könnyű gép de erős 300 Wattos motorral. 1 kézzel könnyen vihető, emelhető. Pro2 már pár cm-rel nagyobb, nehezebb. A 10 collos Ninebotok még nehezebbek, méretre nagyobbak. De kényelmesebbek. viszont kicsit "lustán" mennek. Ezeket kell eldönteni kinek mi.
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Hát ez nem semmi!
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Mr. Csonti
üzenetére
Állítólag valósan 22-23 km/h amit tud. A felfüggesztése túl puha, hamar leül. Pedig tetszik nekem is nagyon, de így... Á
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
intuicio
üzenetére
Hátsó csapágy szokott hamar bezajosodni Xiaomi rollereknél is mert éri a víz, por. A porvédője gagyi a csapágynak. 500 ft/db áron már a gyárinál jobb minőségűt lehet venni, 1000 Ft-ért már jót kapsz. A hátsó cseréje nem bonyolult, az elsőé nehezebb a motor miatt.
4500 Km-rel 160E ft-ért F40-et? ( 149E-ért harmad annyit futottat találsz a hirdetések között.)
-
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
1 km kb 0,5 Ft.
De számold 1 km =1 Ft az könnyű megjegyezni és annál csak kevesebb ennél a járműnél. (Pici akku, pici motor.) -
Sirtaky
csendes tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ez kamu hirdetés, telefonszám nincs, aznapi regisztráció.
Íram neki én is de feladás óta be sem lépett.
-
Sirtaky
csendes tag
Sziasztok! Xiaomi Essential rollerem van, már módosított szoftverrel. Valahonnan meg lehet állapítani hogy milyen progi fut rajta és ki írta? 29-30 km/h a vége Sport módban.
-
Sirtaky
csendes tag
Üdv! Xiaomi Essential rollerre Motronic első rugóstagot érdemes venni? Illetve + akkut amit a meglévő alá lehet beszerelni . Jól osszedolgozik a gyárival?
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest