Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
Foglalkozik itt valaki Aqua Garant pelletekkel?
-
veterán
-
gban
Közösségépítő
válasz sityupityu #31504 üzenetére
Csak nehogy ezentúl otthon is követelje a pecán megkedvelt kütyüket
Postázást nem vállalok.
-
szuszinho
őstag
válasz tepenzed #31509 üzenetére
Én hozattam haverommal egy 25-ös zsákot. Kétszer voltam vele a Lógán. Nem aromáztam, csak áztattam. Nagyon sok halat adott. Többször alig tettem le a botot, már vitte. Volt, hogy két boton is egyszerre volt kapás. Próbálgattam a horgon gumikukoricát, pelleteket, mini bojlit...
-
veterán
válasz szuszinho #31510 üzenetére
A Dorogi lógatót mondod?
Egyébként most csak az nem fogott halat a hosszú hétvége alatt aki nem akart. Volt benne hal amúgy is rendesen, de ráadásnak csináltak még egy kisebb telepítést is ami megmozgatta az egész állományt. Sokan 25-30 pontyot fogtak fejenként. Haverjaim azt mondták, hogy kb mindegy volt, hogy mit raktak fel, ha jó helyre dobtak akkor szinte egyből jött a hal.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
szuszinho
őstag
válasz sityupityu #31517 üzenetére
Bizony, nagyon élvezetes volt nekem is ez a két peca. Telepítettek, állítólag tok is van benne megint.
-
veterán
-
tepenzed
őstag
válasz szuszinho #31516 üzenetére
holnap megyek, idén már kétszer betliztem ki kell fogni a jó helyeket, mert már 7kor általában csak a szarabb helyek maradnak vagy át kéne menni a másik oldalra, csak ugye rohadt lusta az ember (light cuccal meg sajna nem bírom megdobni a partot)
Jó amúgy, amikor szélcsend volt, a helyem is megvolt és becsúzliztam kaját,nem rakóztak a környékemen, akkor fogtam délelőtt 6 pontyot, 2 compót, 6 keszeget és 2 nagy kárászt, szóval van benne hal, csak nem mindig akarnak enni
A lógán idén még csak egyszer voltam, nyitáskor, akkor nagyon húztam a jó erőben lévő pontyokat.
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
válasz sityupityu #31520 üzenetére
Nem volt már benne. Párszor beszéltem mostanában az öreg halőrrel, Ő mondta, hogy megint van tok.
tepenzed:
7-kor? Fél 6 körül szoktam odamenni.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz szuszinho #31522 üzenetére
Akkor lehet, hogy megint raktak bele, de volt is benne. Az öreg lósz@rt nem tud a vízről! Szegény barátom aki ott rendezte ezeket a hal dolgokat sajnos lebetegedett, az öreg meg nem tud semmit. Tokot nem is lehetett elvinni egyébként sem. Olyan 3-4 éve is voltak egyébként belerakva kis tokok.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
jansky1
senior tag
Természetesen vizeken, egyesületi tavakon használja valaki az aqua pelleteket? Milyen eredménnyel?
-
golyós
addikt
A pisztrángos 2mm aqua pellet a stégnél 25kg 15500ft.
A sima pontyos 10500ft.
A kettő keverve lenne a király, így 520 ft-ra jönne ki a kilós ára.
Én vennék szívesen de nekem sok ekkora mennyiség. Szét lehetne dobni de csak akkor éri meg ha közelben lakunk, mert postázva már nem akkora bolt, illetve kinek van ideje feladogatni a csomagokat?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
tepenzed
őstag
Amúgy ezt a pellet pumpát mire használjátok? Az én 2mm-es etetőanyag pelletemhez lenne valami értelme?
-
tepenzed
őstag
válasz vendingo #31536 üzenetére
kár azt hittem a beáztatásnál van valami szerepe, mert nekem az a bajom, hogy nem sikerül egyenletesen aromázni. Este beáztatom és ahogy néhány versenyző tanácsolta, csak reggel aromázom meg, így az a minimális szárazsága is elmúlik, ami este összejött. Csakhogy hiába locsolom én meg aromával és kezdem el rázni, olyan hamar megszívja magát, hogy egyértelműen ott vesz fel csak sok aromát, ahol összetapad, a többi helyre nem nagyon jut.
-
vendingo
veterán
válasz tepenzed #31537 üzenetére
Én nem áztatok.
Úgy szoktam, hogy előző este száraz pelletre öntöm az aromát, utána összerázom, majd érzésre adok hozzá vizet. Reggel megnézem, hogy kell-e még víz hozzá, aztán ha kell, akkor azt pont felszívja mire kiérek a tóra.
Egyszer próbáltam hagyományos áztatásos módszerrel, még jó hogy volt itthon sima etetőanyagom, mert dobhattam ki a pelletet, úgy szétázott. Hiába öntöttem le róla a felesleges vizet, sár lett belőle.
Nekem eddig mindig tökéletes volt, ahogy én csinálom.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
hermanyi
addikt
Aqua bol én jövőhónap elején hozok elvileg . A profibol 2mm es 25kg . Steady papának ha kell még akkor a 6mm es potyos ,és abbol nekem is kell , Darálni keverni és tuti kaja .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Steady74
Topikgazda
válasz tepenzed #31534 üzenetére
A pellet pumpa lényege, hogy vákuum segítségével folyadékot tudsz a pelletek belsejébe juttatni. Elsősorban kemény, lebegő pelletekből lehet nagyon puha, de mégis horogálló süllyedő pelleteket készíteni. 2mm-es pelletnél nem sok értelmét látom, az süllyedő lesz akkor is ha beáztatod simán.
-
golyós
addikt
válasz tepenzed #31537 üzenetére
Én az aromát beleöntöm a vízbe, azzal öntöm fel a pelletet.Nem öntök annyit, hogy elfedje mert akkor le kéne önteni a felesleget.Így viszont beszívja az egészet, forgatom-rázom egy kicsit és kész.Reggel meg sima vizzel ránedvesítek ha kell, vagy a pumpás spriccelőbe rakom az aromázott vízet és azzal locsolgatom, ez szépen porlasztja az egészre, nem csak "helyenként".
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
veterán
-
Grillo
őstag
Én egy-két hét átfedéssel járok szerte az országban, mostanság biztos lesz pár utam, Győr-Sopron, Kecskemétre-Békéscsaba, Eger, Nyíregyháza, Kaposvár, Debrecen, Szeged, Szombathely, Kisvárda, Körmend. Meg még jópár hely. Ha valakinek kell valami, de nem baj, hogy pár héten belül valamikor, akkor szóljatok. Ja, Bp-ről megyek.
Én Tereskére Dunakesziről indulok, majd gödi kollégával még egyeztetünk, de fér még ember, ha útba esik. Korán reggel tervezek menni (Steady, találkozunk valahol, aztán konvoj?), és maradnék kifulladásig. 230 cm hosszig fér be cucc, korlátozott mennyiségben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest