Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
K...a drága?
Jó cucc... De nem a hazai pénztárcákhoz... Én azt mondom van ehhez fogható jóval alacsonyabb árkategóriákban is... Én max tavasszal szoktam ilyen kajákat használni, akkor is csak keverve, 1:1-ben, vagy 1:2-ben.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
tween
őstag
Methodra van valami ajánlott ár/értékben?
-
gban
Közösségépítő
válasz galervin93 #32105 üzenetére
Tavasszal? Idén olyan nem volt és ahogy nézem, a következő 2 hét is botrányos lesz.
Utána meg nyár, szóval jól becoptukPostázást nem vállalok.
-
zsola32
senior tag
válasz vendingo #32113 üzenetére
hallottál az "atyafi" gyűjteményről? ha jól tudom egy pécsi srác írta a beszámolókat, kb. 120-at, leginkább pergetett, és horgász kajakból űzte a sportot. az első írása bemutatja a megvett eszközt..a többi meg sztori, és mindent leír a pergetésről amit lehet.
(wobblerek, gumihalak, pálcák...stb)
helyszínek ahol horgászott a teljesség igénye nélkül: dráva, duna (holtágakkal)
igazi GURU a srác a témában[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
Ezt most találtam ,nem tudni meg tudta e fogni a kis legyező cuccal .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
vendingo
veterán
válasz zsola32 #32114 üzenetére
Olvasgattam már a blogját. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mennyire lehet 1 főnek kocsira le föl rakni, mert ha 2 fős a mutatvány, akkor megette a fene. Gumicsónak ezért nem is jöhet szóba, mert azt tetőn szállítani, pakolni elég macera, utánfutót venni, tárolni... szintén szívás. Kajak jöhet csak szóba, de a felfujhatókba nem bízok.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
LazacX
tag
-
LazacX
tag
A maga nemében remek bot, csak már nem pergetni. Erő van benne, ez tény. A legnagyobb pergetett csukámat (5.5 kg) ezzel fogtam, simán lehetett kormányozni a halat. Fenekezve rengeteg süllőt fogtam vele, nem sok halam ment el róla, a csontot is át lehet vele ütni. Ez utóbbi már nem mondható el a harmadik süllőző botomról. Travel botnak vettem egy Shimano Vengeance botot mindenes botnak. Kis dobósúlyú, 3.3 m-es, teleszkópost nem akartam a gerinctelensédük miatt, nagy nehezen találtam 3 részes botot. Süllőre úszózni, mártogatni, fenekezni, pontyra-keszegre-kárászra úszózni, fenekezni vettem, de annyira erőtlen a dereka, hogy gyakorlatilag semmire sem jó. Süllőzni teljesen alkalmatlan, sok halat vesztettem már róla, keszegezni megteszi afféle folyóvizi feederbotnak. Ez volt a második, és utolsó bot/orsó, amit rendelve vettem.
[ Szerkesztve ]
-
lótifuti
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni pár darab csapósügér "beszerzéséhez". Én nem horgászom, felszerelésem sincs de egy kerti tóba szeretnék sügereket. Budapest környékén lakom, természetesen értük mennék ha sikerülne fogni valakinek.
-
galervin93
őstag
16mm-es pelletet felveszi a törpe... Eddig két retúrpotyka, meg egy-egy keszeg és kárász, meg egy rakat törpe. Elképesztő... Nem lehet normálisan horgászni...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Szeszkazán
senior tag
válasz galervin93 #32128 üzenetére
Legjobb ha nem megy az ember oda ahol törpe van, sajnos teljesen megöli a pecát.
-
gban
Közösségépítő
Éjfél után pergetett Bokor Karcsi bácsi a F&H-on, sorba fogta a csukákat (tavaly őszi felvétel).
Az elejéről lemaradtam, nem ismeri valaki az alábbi módszert?
A lényege hogy a villantón volt még egy twister farok is.
Az tuti hogy kanálon volt, és talán körforgón is.
Tudtok erről valamit? Hova, hogy rögzíti a farkat? Körforgón is működik?Postázást nem vállalok.
-
LazacX
tag
Csoda minőséget nem vártam el a bottól természetesen, de arra nem gondoltam hogy szinte használhatatlan lesz. Ehhez a bot anyaga sem mentség, valószínűleg túlságosan ki van könnyítve a gerince. Lett volna 50-60g-al nehezebb és kész.
Egyébként ez a 2. botom, ami nagyon lágy volt. Vagy 25 éve vettem az első matchbotomat, egy Silstar Power Windet. Abból a meggondolásból 4.5 m-eset, hogy ez még éppen jó lesz mind a tóra, de a Keletire is úsztatni. Rossz volt az elgondolásom, a Keletire még mindig rövid volt, a tavon meg feleslegesen hosszú. Megvolt az a kellemetlen tulajdonsága, hogy ülve nem lehetett vele dobni komolyabb suhintással, mert a bot spicce éppen elérte a vizet. Volt ismerősnek ugyanez a bot 3.9-es változatban, kipróbltam, azzal már nem volt ilyen baj. Nem is volt meg sokáig a bot.
-
galervin93
őstag
válasz Szeszkazán #32129 üzenetére
Még teszek majd egy próbát tiszta szenessel való etetéssel, aztán ha az sem válik be, akkor hagyom a fenébe. Pedig isteni víz, tele szebbnél szebb keszeggel, kárásszal, de egyszerűen lehetetlen megfogni őket ennyi törpe közt.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
gban
Közösségépítő
-
csƵ
addikt
válasz galervin93 #32128 üzenetére
Biztos nem váltanék jegyet oda, ahol törpe van a vízben. Valósággal meg tudja utálni a pecát az ember miattuk.
-
veterán
-
galervin93
őstag
-
Csabee.
nagyúr
Szombaton megyek ki Joker-re. Valaki esetleg ?
Üdv: Csabee.
-
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
-
tween
őstag
Végre jött egy jobb forma süllő, de képet nem kaptok, mert a kocsiban maradt a telefon A napijegyes megkérdezte miért engedem vissza? Ezek mindent vinnének, mint a piros hetes
-
L_YKing
addikt
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Öregszem
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest