- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-24 09:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
-
galervin93
addikt
-
galervin93
addikt
-
vendingo
veterán
-
hermanyi
addikt
Hőlégfúvóval melegíttetem le . És a Soudal Fix All al raktam vissza . 1K MS Polimer anyag közel 2N/mm2 szakítóval . Ragad a víz alatt is . Rugalmas stb .
Amit lehet ezzel ragasztok 2 okból :Melóhelyen van ,és nagyon jó anyag .Szerk: sityupityu Az a 6 tag a BDG 100+ m es feederezéshez kell . Mire onnan kiszeded a halat az utolsó 3 méter már kínszenvedés
DG ki is fogja adni haarosan a 6 m es szegecses nyelet 
-
RufuszX
senior tag
-
Djsaba
senior tag
-
Djsaba
senior tag
Nekem jobban tetszik az ötlet, hogy nagyobb pellet darabok vannak a kosárban, szebben, előszőr kisebb pellet formában bont, majd oldódik. Gondolkoztam még a 8mm-esen is, lehet hogy arra fogok majd áttérni, kezdetlegesen szerintem csalogatóbb hatású a nagyobb pontyokra(is) a nagyobb méretű etetés.
Pellet kosárba belefér igazából minden, hogy ennek mennyi valóságérzete van, azt még nem tudom.A 2mm-es pellet meg szinte etetőanyag jellegű, persze method kosárba jobb a kisebb. Viszont én csak pellet kosarat használok.
vendingo: Környéki. Tavaly mi is nagyon rááltunk a pergetésre, de nincsenek igazán jó vizek a közelben erre a technikára, szerintem. Lőrintén lehet nagyokat fogni, de bólyával, stupekkal inkább. Halimbát próbáltuk még tavaly párszor, szinte kapás nélkül. (mondjuk minden esetben elég "sz*r" időben voltunk, vagy 50fokban, vagy fagyban
) -
golyós
addikt
-
tepenzed
őstag
-
vendingo
veterán
-
zsola32
őstag
-
miska17
tag
-
gerigorrd
csendes tag
-
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
-
gban
veterán
Ezt ugye te se gondolod komolyan.
Hal csak ott van ahol kéklik a víz, illetve más HD etetőanyag kerül a vízbe. Ott viszont sorszámot húznak a horogért, legyen az 10, 20 vagy 150 méterre.
100m fölé meg csak azért dobnak, mert ennyire profi felszereléssel egyszerűen nem lehet az alatt dobni. -
csƵ
addikt
-
tepenzed
őstag
-
golyós
addikt
-
tepenzed
őstag
-
tween
őstag
-
gban
veterán
-
joe979
senior tag
-
Gabesz26
senior tag
-
joe979
senior tag
-
Szeszkazán
senior tag
-
VIBO
őstag
-
Szeszkazán
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DG ki is fogja adni haarosan a 6 m es szegecses nyelet

Steady74