Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
nemethsza: Ezért kell lefőzni először egy adagot a csészébe, otthon kevesen járatják egész nap a gépet meleg csészéért/gépért, bár meglepően meleg maradt a csészetároló, miután lement stand-by-ba, pedig mértem fogyasztást és ilyenkor nem fogyasztott semmit.
Elismerem nem vagyok nagy szakértő, nem sokat foglalkoztam a témával, csak annyit, hogy 18 évig vendéglátóztam, így egész jó gépekkel főzött, egész jó kávékat ihattam (pl. lavazza, Illy...), akár napi 6-8-at is.
Elég sokat el is készítettem ezekkel a gépekkel, vendégek és saját részre is, szóval van némi összehasonlítási alapom, szakácsként némi ízt is érzek, de értem a cinizmust
Amúgy ezekkel az ipari milliós gépekkel is lehet szart főzni, ha nem megfelelően van lehúzva, tömörítve a kávé (túlzottan, vagy nem eléggé) és túl sokat őrölnek le előre, vagy túl sokat, vagy keveset raknak a karba és ez miatt lesz égett, vagy híg....[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
nemethsza
tag
válasz kisza25 #48997 üzenetére
Nem a víz lesz jobb, hanem egy dolog 2-3 dl vizet x fokra felmelegíteni, és egy másik a teljes rendszert (jó esetben sok-sok fém résszel) egy adott fokra melegíteni. Az ital minőségében nem az a fontos, hogy az indulási pontnál hány fokos a víz, hanem amikor odaér a pogácsához.
"Tanútt embernek párlya nincs!"
-
kisza25
félisten
1350W, gondolom kicsi a tartály amiben melegít, azért ilyen gyors, mitől lesz jobb az a víz ami 30 percig melegszik?
Amúgy azt ajánlja a gyártó is, hogy az első adag vizet kávé nélkül a csészébe főzzük, így felmelegítve azt.
Most lemértem 35 másodperc alatt melegszik fel.[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz paljoc #48983 üzenetére
pont tegnap nézegettem, Tusko-ban 20% van az összes kávégépre
de inkább Delonghi DEDICA EC 680.M lett
40eFt-ért, egész jót lehet vele főzni, kellemes csalódás, kb 20 másodperc alatt felmelegíti a vizet, alvómódból 1s alatt felkel, melegíti a csészét, lehet vízhőfokot állítani, kikapcsolást, jelzi, ha túl meleg a víz (pl. mert tejhabot csináltál), lehet mennyiséget állítani, az egész fém, jelzi, ha vízkőteleníteni kell.
Könnyen tisztítható...[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
levytee
csendes tag
válasz mdav88 #48991 üzenetére
Hát én ha kvézom kvzoban,a barista kinézete nem sokat számít csak a kv, na de ez lego. Akkor meg inkább legyen lány, szépen dagadó dekolzázzsal. Már bocs,de ez egy ratyi barista,hiába van szakál rajta. (Bocs attól akinek ilyen van , meg aki saját neméhez vonzódik).
[ Szerkesztve ]
levytee
-
Ábi
tag
A tiéd lehet:
Kávés Larry -
And06
aktív tag
válasz Peti...(16v) #48987 üzenetére
a szakáll természetesen alap
-
bl4ze
veterán
-
mdav88
aktív tag
Esőtánchoz:
Ez megvan?
[link] -
vendingo
veterán
Ma reggel:
Egy végigdolgozott délutános hét után reggel 6-kor keltem, hogy kiélvezhessem a hétvége minden percét.
Kávéfőző indít, bemelegszik, víz nem jön...
Szétkaptam amit tudtam, víz továbbra sincs. Vízkőtelenítettem (pedig 1 hónapja már megcsináltam)+tersonetezés, új gyanta a patronba. Beáztattam mindent tersonetes vízbe, csillog villog minden. Végre jön a víz. Főzném az első kávét, erre kifogy a mythosból a kávé. Ez azzal jár, hogy ilyenkor el kell pancsolni egy kevés kávét, mert durva lesz az őrlemény ha kevés van benne. Végre minden frankó, főzöm az elsőt... Kész az első, de ilyenkor mindig gyors csinálok egy fejöblítést+törölgetést a fejen. Hol a mocskos citromsavas, tersonetes pohár, amibe vissza kéne öblítenem? Természetesen abba főztem le a frankó kávét... Kezdhettem előröl a kávékészítést.
Persze reggel 7-kor az egész család felébred a csörgésre, anyázásra, berregésre.Ami viszont jó volt, az a múlt vasárnapi blendem amit reggel bontottam frissen. Ilyen jó kávét már nagyon rég nem ittam.
Múlt héten alig volt zöldem, ezért összeborogattam az összes maradék nyers kávét, így 4 fajta fogalmam sincs milyen kávéból készült blendem lett, ami nagyon finom, de ha akarnám se tudnám reprodukálni, mert ötletem sincs, hogy miből mennyi ment bele...Kezd elegem lenni a faema-ból, mert folyton szívat, random 2 havonta van vele valami nyűg.
Szerintem visszatérek a manual karos világba: pavoni, caravel, cremina...Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Illesvik
csendes tag
válasz fragola.6035 #48964 üzenetére
Ez engem is érdekelhet. SJ-hez.
-
Casto
csendes tag
Valaki egy Colgate Cappuccinot?
https://www.youtube.com/watch?v=6pHIa35RiFA
Fantasztikus Aquafresh Latte Art
-
adriankoooo
senior tag
válasz fragola.6035 #48978 üzenetére
Oks, köszi.
-
fragola.6035
aktív tag
válasz adriankoooo #48977 üzenetére
Nem tudom. Párat csináltatok és majd megnézzük.
https://caffe35.webnode.hu/
-
adriankoooo
senior tag
válasz fragola.6035 #48964 üzenetére
Compak nagyon más, ahhoz nem fog passzolni?
-
vTamas35
csendes tag
-
HÁZIGAZDA
urak, eladó lesz január végén egy mazzer mini elettronico. gyakorlatilag újonnan vettem, pár éve használom, a kései újszerűek, de van hozzá kvázi új super jolly kés is, jelenleg is ezzel megy. 140e ft, ha valakit érdekel, privátoljon rám.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
HÁZIGAZDA
válasz Gravity1234 #48972 üzenetére
van egy poszt a macskakő kávékupé falán, 21 órája írta attila, ezt, és mellékelt 4 képet: "Vendég a háznál: szerveződő próbanapunk első vendége ma benézett hozzánk. La Pavoni indöhauz. Köszi Zoli!"
egyelőre én is ennyit tudok , de gondolom szerveződik egy pavoni-nap, amikor csattognak a karok, duzzadnak a bicepszek, izzadnak a home baristák és délutánra eldől, hogy melyik a Királypavoni.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
verti1
tag
válasz fragola.6035 #48964 üzenetére
Saját fejlesztés? Dózeres minihez is lesz esetleg?
-
HÁZIGAZDA
válasz Gravity1234 #48965 üzenetére
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
mutyi
őstag
Én is gondoltam rá hogy esetleg vízkő lehet,mert picit csepegett a gőzcső miközben hagytam melegedni a gépet és az olyankor szokott,ha valahol dugulás van
Most volt vízkőtlenítve 2 hónapja,azt nem tudom hogy másfél hét állás miatt kialakulhatott-e vízkő vagy valami dugulás. -
-
mutyi
őstag
Na ismét neki álltam a vakszűrővel visszamosni a gépet, picit tovább ment a gép, a végén hallatszott hogy valamit vissza is engedett.
Ettől függetlenül baromira nem stimmel vele valami, ugyanis alig bírom utána levenni a kart, olyan mint amikor nyomás alatt van és ha nehezen sikerül is levenni, onnan kiömlik egy csomó víz.
Ez eddig nem így működött. Szóval nem tudom mi történt,de ez nem a helyes működése. -
fragola.6035
aktív tag
válasz Keresztapper #48960 üzenetére
De igen. Januárban már lesz normális, gyári minőségű polírozott tölcsér és motortakaró lemez, Mazzerhez, San Marcohoz.
https://caffe35.webnode.hu/
-
HÁZIGAZDA
válasz Keresztapper #48953 üzenetére
"Ebben is nyilván igazad van, bár a gondolatmenet iránya nem pont arra mutat, amerre a topikba összegyűlt emberek igyekeznek általában. Mert hol lehet vajon meghúzni a határt a még eljárni érdemes, és a már felesleges esőtánc között, ha arról van szó, hogy még jobban szeretnénk valamit csinálni."
hát itt a lényeg: ott kell meghúzni, ahol számunkra az a legtöbb örömet adja. magyarán ez nagyon szubjektív.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
mutyi
őstag
Ok, akkor lehet én vagyok most a beszari. Szóval az semmi esetre sem történhet meg hogy szétrobban a fejnél a nyomás miatt?
Próbáljam ki nyugodtan 6-7 mp-ig?
Több mint két éve használom, nyilván van bennem félsz,főleg a múltkori kis rázás kapcsán. Lehet csak én látok ördögöket.
De jobb félni mint megijedni. Szóval ha azt mondjátok,hogy nem tud szétrobbanni és nyugodtan teszteljem 6-7-8 mp-ig is a vakszűrővel, akkor megteszem. -
Keresztapper
senior tag
válasz fragola.6035 #48959 üzenetére
Ilyesmire nem találtál még ki valami karba őrlős átalakítást? Otthonra szerintem sokan inkább úgy vennék.
http://palscoffeetech.com/
-
fragola.6035
aktív tag
https://caffe35.webnode.hu/
-
mutyi
őstag
Kicserélték a Gaggia Baby-ben a gőztartályt,ma be is üzemeltem,de szerintem nem jó. Ebben kérném a segítségeteket.
Feltöltöttem vízzel de még nem volt használva és bekapcsolás után úgy 15-20 perccel sercegett a meleg víz benne, azaz forrt.
Aztán rájöttem,hogy valószínűleg még nem sok víz lehetett a kazánban és azért forrt túl a víz, hiába a PID benne.
Na de a valós problémám most következik.
Feltettem a vakszűrőt,hogy teszteljem a háromirányú szelepet, hogy az is rendben van-e.
Nos 3 alkalommal indítottam el a folyamatot és éreztem hogy ne csináljam 4-5 mp-nél tovább.
Semmi víz nem jött ki alul,hanem minden víz onnan ömlött ki a vakszűrőből.
Ismerem a gépem,tudom hogy ennyi mp után már hallani kellett volna hogy kienged a háromirányú még ha csak minimális vizet is enged ki.
Szóval én ezt így nem merem használni,mert nem akarom hogy valami szétdurranjon.
Egy sima szétszedéstől, gőztartály cserétől, összeszereléstől hogy a picsába romolhatott el a háromirányú szelep? Nem tudom hogyan működik. -
Keresztapper
senior tag
-
bajnokpityu
félisten
válasz Keresztapper #48953 üzenetére
Van esetleg linked a kinai utángyártásról?
-
Keresztapper
senior tag
"friss pörkölés és jó daráló mellett nagyjából tök fölösleges"
Ebben is nyilván igazad van, bár a gondolatmenet iránya nem pont arra mutat, amerre a topikba összegyűlt emberek igyekeznek általában. Mert hol lehet vajon meghúzni a határt a még eljárni érdemes, és a már felesleges esőtánc között, ha arról van szó, hogy még jobban szeretnénk valamit csinálni.
Én akartam egy OCD-t, de úgy voltam vele, hogy vegye meg a tudjátok ki 50.000-ért, így csináltam magamnak egyet. Elsősorban az a vágy mozgatott, hogy egyenletesek legyenek a csapolások, vagyis egy bizonytalansági faktort ki tudjak lőni, másrészt pedig, ahogy te is mondod, nem akartam több gramm kávét a zacckiütőbe söpörgetni és elpocsékolni shotonként még akkor sem, ha én pörköltem, és így olcsóbb volt mint a kokain.
Ami az ital minőségének hajhászását illeti, nyilván azzal sem érdemes vitatkozni, ha valakinek bizonyos szint elég ebből.
Én sajnos semmit sem tudok úgy csinálni, hogy az ne a lehető legjobban feleljen meg a saját elvárásaimnak, szóval mondhatjuk, hogy beteges a perfekcionizmusom, de simán elfogadom, pont az előbb használt jelző okán, hogy más egészségesen is tud dolgokhoz hozzáállni. De azért, és itt nyilván nem fogom tudni elkerülni az önfényezés árnyékát, arra nagyon büszke tudok lenni, ha például a már hivatkozott Kapuczinerből az a visszajelzés jön, hogy a vendégek megjegyezték, hogy pár napja mint ha még az addiginál is jobb lenne a kávé. Ennek a mibenlétéről már nem szólt a fáma, de nekem már az is elég volt, hogy a változást egy kvázi vakteszten is észrevették, és bár nem ismerem János vendégeit, de gondolom, nem mindegyik barista champion, vagy cupping guru.
Szóval tekintsünk is most el a szintén általa végzett műszeres mérés eredményétől, hiszen annak sem a módszertanát, sem pedig a körülményeit nem ismerem, de ha a változás ízben is jelentkezik, akkor ez már egy olyan szempont lehet, amit én az előbbi kényelmi és gazdasági megfontolások mellett, vagy azokon túl, fontosnak tartok.
Ennek a feedback-nek azért is örültem egyébként, mert itt nem egy kvázi vevő értékelése, hanem egy harmadik személyé köszönt vissza, akinek nem kellett megideologizálnia magának, hogy miért is költötte valamire el egy kg CM kávé árát.Azt csak te tudod eldönteni, hogy bruttó 6-8 másodpercnyi esőtánc neked mennyit ér. Én ebben türelmes ember vagyok, másként fogalmazva, ha időről van szó, akkor ennyire kicsire nem adok, bár mindig is szerettem volna forma 1-es pilóta is lenni, de az sem lettem. Hozzáteszem, hogy a Mantrának is az volt a legnagyobb aggálya, hogy ha pörgés van, akkor nincs idő a pepecselésre, de ennyi idő még nekik sem számít, mint kiderült.
Ezeket csak azért írtam le, mert úgy gondolom, hogy az általad üdvözítőnek gondolt 2 in 1 megoldás nem tudná a feladatát jól ellátni már csak azért sem, mert például a szűrőkosárba való benyúlása nem szabályozható. Ha mégis, akkor tök jó, bár az is igaz, hogy próbáltam hasonló élkiképzésű cuccot csinálni, sőt csináltam is, de nem dolgozott szépen. Aztán persze simán lehet, hogy korán adtam fel a kísérletezést ezen a vonalon.
Összefoglalva, én úgy gondolom, hogy valamilyen őrlemény oszlató megoldás alkalmazása mindenképpen jót tesz a végeredmény szempontjából, de ezzel még véletlenül sem állítom, hogy az enyémet kell választani. Már csak azért sem, mert akik eddig gyártották, most bemondták az unalmast, úgyhogy most éppen új helyet keresek. Ott van viszont a kínai alternatíva kevesebbért, mint amennyiért eddig én ezt egyáltalán elő tudtam állítani, és nyilván vannak előnyei és hátrányai az enyémhez képest, de biztosan az is javít valamennyit a végeredményen.
http://palscoffeetech.com/
-
-
Keresztapper
senior tag
válasz bikebutcher #48926 üzenetére
A készítés folyamatáról tényleg jó lenne egy videó, mert ez a csapolás nem az igazi. Nem áll össze egy sugárba, és nekem gyorsnak is tűnik kicsit. Az előbbit okozhatja, hogy rögös volt az őrlemény, és hogy nem oszlott el egyenletesen a kosárban.
http://palscoffeetech.com/
-
tariattila
veterán
válasz adriankoooo #48901 üzenetére
az áthúzott rész pedig igaz!
-
Alvarez81
csendes tag
válasz enterlaci #48936 üzenetére
A gyári LM sokkal jobb. Céges Cuadrán egész eddig csak a gyári(?) noname szűrők voltak. A dupla egész tűrhető volt, de a szimpla az kritikán aluli. Vettünk hozzá IMS szűrőket, a dupla is komplexebb ízvilágokat hoz elő, de a nagy ugrás a szimplánál volt. A kollégák fanyalogtak, hogy kipróbálják, de rábeszélés után mindenki mondta, hogy jobb, mint a régi dupla. AZ IMS nagyon jó, de a gyári LM talán egy fokkal mégjobb. (nem mindig, és nem minden kávéval, de kb 65-70%-ban az jobban ízlik - mostanában otthon a GB-n mindig 2 szimplát főzök a 2 szűrőn...). Szóval bármelyikkel nagyot lépnél előre, nem túl nagy befektetéssel. Most a szimpla LM-et jobbnak érzem általában az IMS-nél, viszont itthon épp nem kapni sehol. Ha valaki rendel a coffeehit-ről, csatlakozz hozzá.
(viszont mindig vizes marad a pogácsa, nem jön ki egyben, úgy kell kimosni, míg az IMS-ből egyben kipottyan, és amíg az IMS soha nem spriccel, az LM minden 3. kávénál spriccel valahol, pedig hústűvel jól meg WDT-zem. Igaz, az LM-be finomabb őrlemény kell, ezért is más ízű.) -
HÁZIGAZDA
válasz Gravity1234 #48918 üzenetére
ha egy kúp/kupac a kávé a szűrőben és úgy tömörít, akkor igen, az "nem igényes". úgy is lehet jó kávét csinálni, de biztosan nem lesz olyan jó a kioldódás, mintha egyenlő mennyiségű kávé lenne mindenhol (azaz síkban van az őrlemény tömörítés előtt). de kávézóban, ahol nagy a pörgés, számos trükk létezik, az egyik, hogy az ujjával elhúzza a barista az őrleményt a szűrő peremével párhuzamosan (azaz lecsapja a kúp tetejét). otthon ez a drága kofiból nem opció, gondolom senki sem akarja shotonként se a kukába dobni az elhúzott 30-40%-nyi kávét, se eltenni holnapra a dózerbe...
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
enterlaci
senior tag
Sziasztok,
rég nem jártam itt, különösebb ok nélkül, de most "jubileum" hogy a napra pontosan 2 éve hozzám került GC mai napig hibátlan masinám. Kösz mindenkinek a sok segítséget amit az elején kértem, mert 0-ról indulva volt kérdésem gép kiválasztásról hiszen nem értettem mitől espresso képes egy gép, vagy egy őrlő és -szűrőkröl, -tamperekről aztán kávé ízekről hőfokról pedig csak a temp surfing volt a kezemben - aztán nagy ugrás volt a Sestos amihez privát üzenetekben vásárlási tippeket, megint mástól beépítési szuper képekkel illusztrált részletes segítséget is kaptam. Mindeközben sok finom kávé élményeket olvastam és most én is elszürcsöltem egy szimplát. Yess.
Szóval kösz a segítségeket, csak meg akartam osztani ezt.u.i.: Jól zenél a gaggia, de asszem kell nekem valami kis újítás bele, szóval a hazai beszerzésű LM szimpla szűrőmet valami jobbra lecserélném és biza a vízterítőm is korrodált már, cserés lenne. Mit javasoltok!
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
bikebutcher
csendes tag
Sziasztok, megérkezett az új kar és a Reneka kosár is [ez]az első csapolás vele, szívesen veszek bármilyen tanácsot, megpróbálok majd egy jobb minőségű videót a teljes folyamatrol rögzíteni.
A kávé egyébként Pacificaffe [Panama] 96fokrol indítva, ami meglepő volt hogy a Reneka kosárral annyira édes volt a csapolt kávé mintha egy kanál cukrot feloldottam volna benne, ugyan ez a gyári kosárral sokkal savasabb eredményt produkált.
-
kaligula
tag
Hali! eladó, de leginkább másik kávés kütyüre (tamperalátét pl.) cserélhető egy alig használt 21grammos naked kar Faema/laCimbali-hoz (Budán)
[ Szerkesztve ]
rovidkv.reblog.hu
-
handrash
őstag
Hol lehet Pesten ilyen üvegeket venni?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Gravity1234
tag
Talalos kerdes!
Tobb tucat youtube videot neztem es nezek is mindenfele kavekeszitessel kapcsolatban.
Sokuk kulon oktato video jelleggel, masok pedig bemutato jelleggel akar egy-egy fajta kave elkeszitesere.
Miert nem latom szinte egyikben sem hogy WDT-zik barki is, de meg azt sem igazan hogy az orlotol elveve a szurot egyengetnenek. Gyakorlatilag ahogy elveszi az orlobol maris tomorit.Ezek mind mind olyan szuper orlok hogy nem kell, vagy mind "nem igenyes" kavekeszites? Ha az utobbi akkor azert meglepo, hogy kvazi egyetlen filmben sem foglalkoznak ezzel?
Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8
-
addikt
jó trükknek tűnik! holnap reggel kipróbálom, ha nem felejtem el
általában üvegpohárból kávézok, mert dupla falú és a kv kb olyan meleg marad benne mint ahogy belefolyt, de holnap előkotorom az előző kedvenc kávés csészémet ami fehérre festett tömör portelán. gyanitom tiszta lesz a viz, de majd meglátom.:)
-
kaligula
tag
Üdv! Nincs vakainek hirtelen eladó iberital challenge, avagy lelit fred-je?
rovidkv.reblog.hu
-
Wolfy999
tag
Én is hasonló konklúzióra jutottam az otthon pörkölésben. A top pörkölők minőségét nem tudom elérni az alap hottoppal, de jellemzően nem is vásároltam 10-15e Ft/kg-os kávékat rendszeresen amúgy se.
Viszont zölden 3-7e Ft/kg között már kapni jó alapanyagot. A saját ízlésem szerint jobbakat pörkölök, mint amiket ebben az ársávban kapni lehet, beleszámolva a pörkölés miatti súlyvesztést is. -
HÁZIGAZDA
válasz weinmaker #48905 üzenetére
minden hozzáállás valid egyébként, az is, aki folyamatosan versenyző üzemmódban csinálja ezt. a lényeg, hogy élvezze és hogy ne gondolja, hogy azért, mert valaki nem hozza ki a maximumot mindig, nem is tudná, nem is érti, nem elég igényes hozzá stb. ráadásul tényleg ki kell maxolni a dolgot ahhoz, hogy tudja az ember, hogy mit és miért választ aztán.
jó példa a pörkölés is: abszolút el tudom helyezni a skálán, hogy mennyit ér egy-egy pörkölésem. ha ringbe kéne szállni bármelyik elit pörkölővel, akkor semmit. ha mindenképp csúcsminőségű újhullámos kávét szeretnék csinálni itthon, nem csak jót, akkor is semmit. ugyanakkor amilyen komplex gyümölcsbombákat húztunk a hondurasból például, az nekünk már tökéletes a mindennapokra. sőt.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
-
Bazsee71
őstag
válasz verti1 #48898 üzenetére
adp is noszogat már egy ideje, hogy próbáljam ki, de ez most igazán meggyőzött.
mufi: Jura, de tényleg óvatosan adj tanácsot, és mondd el neki, hogy a meghibásodás valószínűsége fennáll mindegyiknék. Nálunk ismerősi körben sok automata van, minimális hibával, de sajnos nem ez a jellemző. Azzal, hogy garis, legfeljebb annyit ér, hogy ingyen nélkülözi hónapokig a gépet a javítás idejére (nem tudom, hogy az új Philips milyen, de pl. DeLonghinál tudtommal ez tipikus).
[ Szerkesztve ]
-
tcarina
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy hol vegyek gaggia classichoz szűrőtartó tömítést,mert a neten keresgélve találok 200- tól 1200 ft-ig. Melyik az ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest