Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dozó
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
[link] egy ilyen miért nem jó?
-
dozó
tag
válasz
gyuri860213
üzenetére
a Bekötés valószínűleg jó, igen
Ha minden jól van bekötve SSR relé, hőérzékelő, volt futtatva AutoTuning, akkor jónak kellene lenni. -
dozó
tag
válasz
Tibicsucsu
üzenetére
Szigliget vár fagyizó.
-
dozó
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Miért kellene a fejet cserélni? nem szokott tönkre menni, nemrég még az volt a probléma, hogy lement a króm a fej belsejéből többen emiatt cserélték, most már az új fej nincs krómozva, nincs mi lekopjon róla.
-
dozó
tag
válasz
zolnagy
üzenetére
Egyikkel sincs semmi baj, kinek mi, nem esik le a mágneses (Kinu) 11 mágnes rögziti, 3-5 mm.-ről szabályosan felhuzza, nekem bevált, a menetesben is van kockázat, megkopik a menet, reggel 4 kor sietsz félre tekered, kuka az egész örlő, de mindenki azt vesz amit akar.
Lassan egy éve használok, nagy megelégedéssel egy Kinu m47 Classsic - ot, Mazzer Kony-t váltott. -
dozó
tag
válasz
bbuffy
üzenetére
Ez Cseh cég, onnan postáznak, de nekem nagyon rossz tapasztalatom van velük, a családom karácsonyra rendelt tőlük nekem ajándékba egy Soy ibrik C1G
szenteste kibontom a csomagban nem az volt hanem [Soy ibrik C4 G] egyedül kávézom ezzel nem tudtam mit kezdeni, az emailekre nem válaszolnak, a telefont felveszik a lányom szerint ott kedvesek, elnézést kértek, azt mondták küldjem vissza a csomagot és küldik a megrendelt terméket.
Én úgy gondolom mivel ők hibáztak a vissza szállítást nekik kellet volna állni, ez nem így volt nekem kellet vissza küldeni a saját költségemen 4500Ft. a megrendelt terméket még a mai napig nem kaptam meg.
Soha semmit tőlük. -
dozó
tag
válasz
troszti
üzenetére
Ezt a szűkítőt hol tudom beszerezni? Vagy úgy kell gyártatni? Amúgy ennek az lenne a szerepe, hogy a pogácsára érkező nyomást csökkentse, igaz?
Én 0,75 fúvókat forrasztottam bele, [link] lassabban épül fel a nyomás a pogácsa felett, nem csatornásit, és én nem használok papírt sem a pogácsa alján sem a tetején. -
dozó
tag
válasz
troszti
üzenetére
Milyen vízzel volt ez etetve, hogy így néz ki?
Igaz, hogy nem nekem volt címezve, de a szűkítőt én a pipa cső aljába raknám, 3 ilyen gépbe eddig már oda tettem, a bojlert háztartási sósavval lehet szépen kitisztítani, és lehet hogy felesleges de jól lehet rézcsövezni.
-
dozó
tag
válasz
mézespálinka
üzenetére
Nincs a Mazzerel semmi baj, nagyon jó őrlök, csak már túlságosan is megy a fingfűrészelés, nem hiszem, hogy annyira rossz lenne az őrlöd.
-
dozó
tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Igen Fragola nagyon pontosan felszabályozot késtartóval árul darálót, de mi van, ha a késben is van hiba? vagy az gyárilag ilyen pontos lenne? mert ő órával mért futású késsel rendelkező darálót keres.
Rendszeresen olvasom a topikot, és az az érzésem hogy mára a bolhából már elefánt lett. -
dozó
tag
válasz
mézespálinka
üzenetére
most már csak szabályzott, órával mért futású késsel rendelkező darálót veszek,
Szerintem sajnos olyat nem fogsz találni
-
dozó
tag
válasz
PJónás
üzenetére
De most barmilyen markara keresek ra valaki biztos azt mondja, h szar...es sokszor semmi indoklas nincs hozza...mint ahogy az "azert olcso, mert biztos szar" volt a valasz amikor az egyik tipusra rakerdeztem
Hardcore café - PROHARDVER! Hozzászólások -
dozó
tag
Sziasztok
Flair tulajoktól kérdezném, hogy a Flair gyári nyomásmérő kit mennyire járható út? milyen hamar teszi tönkre a saválló dugattyú a henger falát? -
dozó
tag
válasz
Zsoltika25
üzenetére
A Classichoz milyen őrlőt használtál?
-
dozó
tag
válasz
Osynho
üzenetére
Ha belefújok, az egyiken lukon jön a levegő, a másikon nem. Ez a baj?
Hol fújsz bele? belefujással csak miután a mágnestekercs szárát kicsavarod tudod majd ellenőrizni.
A mágnest, hogy tudom ellenőrizni? ha nincs műszer visszarakod a helyére, feszültség alá helyezésekor, ha hallani egy kattanást akkor jó, akkor felrántja a vasmagot. -
dozó
tag
válasz
bacsi2
üzenetére
[Ez] kellet volna a rúgó helyére, és itt tudtál volna venni egy darab szilikon csövet is pár száz Forintért, a rugót azt mindig cserélheted majd, ha elgyengül, mert az a rugó elfog, és akkor már nem lesz 9-bar nyomás, az állítható OPV-t meg csak beállítod.
De mindenki úgy oldja meg ahogy akarja. -
dozó
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Oké, nem vettem észre. Jó kis cucc, de ezt még meg is kell építeni, lássuk be.
Lényegileg meg nem lesz más a végeredmény, mint a szétfikázott GCIgy van ezt még meg is kell építeni, de lassan ennyi pénzért egy alu kazános GC. kapsz, használtan és még azt is meg kell építeni, és szerintem még nem lesz egy kategória a 2 gép.
ha ezt valaki magának megcsinálja max + 50 000Ft ba megáll, ha mással csináltatja mindegy, hogy milyen gépet visz.Hogy pumpás vonalon milyen mélyen kell zsebbe nyúlni az előrelépésért, azt nem tudom.
Az biztos volt már PID-es GC-om, PID-es GBaby Primo Modelo (jobb a Classicnal), PID-es Brasilia Lady, de több mint 6 éve egy ugyanilyen gépet használok amit magamnak csináltam, és úgy néz ki eddig még ez a nyerő. -
dozó
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
[link] nem akartam ide hozni én hirdetem.
-
dozó
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Két éve volt egy Brasilia Lady talán aprón, mindentbele tuninggal és rézkazánnal ugye gyárilag, talán 200k körül Azóta se sehol semmi.
Azért ezt nem mondanám, most is va fent jó tuningalap gép.
-
dozó
tag
Ahogy nézem még idom sem kell hozzá, ha elfér.
-
dozó
tag
válasz
DrDante666
üzenetére
Szia!
Az Aldi Ambiano acél késes, kúpos őrlőjével van valakinek tapasztalata? (35 őrlési, 11 idő fokozat, 150W, 3 év gari, most 20k)
Hosszú távú tapasztalatom nincs vele, de van a tulajdonomban (nem használom), szerintem egy Bialetti Moka Express- t bőven kiszolgál, a kés szerintem ugyan az, mint a Greaf- ben, hogy egy ilyen őrlőnek milyen hosszú lehet az élettartama azt nem tudom.
nem tudom merre vagy helyileg, de pár napra szívesen kölcsönadom kipróbálni. -
dozó
tag
válasz
Andraskiss6
üzenetére
A te késednek még a profilja sem ugyanaz, mint amit linkeltem, ettől még lehet eredeti, de akkor nagyon silány minőség.
Küld vissza és vedd meg a gyárit max 2000 Ft-al fog többe kerülni. -
dozó
tag
válasz
Andraskiss6
üzenetére
Ha [ez] eredeti, a tied nem igazán tűnik annak.
-
-
dozó
tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Akkor jól rá van gyógyulva, volt nálam pár ilyen gép, mindegyikről simán lejött, az enyém egy kis kocogtatásra indult meg, ha kint van a kazán öntsd fel forró vízzel melegedjen jól fel talán könnyebben megindul, ha így sem akkor a kazánt felső részénél a hegesztésnél befogni a satuba és a fejet leütögetni róla, vagy rá csavarsz egy másik anyát a pipa csőre nem teljesen, és azt ütögeted meg kel, hogy induljon.
-
dozó
tag
Akkor megtörve a csendet, még mindig őrlő téma.
Megnéztem pár videót, és ez érdekes volt.
Egyrészt volt már valakinek dolga a kézi őrlővel?
Kérdezd [soldier2] forumtársat, szerintem neki nem csak volt hanem van is dolga ilyen kézi őrlővel. -
dozó
tag
válasz
gyuri860213
üzenetére
Termosztát a bojler tetején itt is mint a gyári kazánnál. Lövésem sincs mitől van.
A Gaggia Classic- ban a gőz termosztát van a bojler tetején, a másik az oldalán a fej felett.
-
dozó
tag
Az ecsetel felhordott festék eltávolításához valamilyen festék eltávolító vagy egy Nitro hígító, eredeti felületet 600-as papírral felcsiszolni.
A lábak festéséhez 1 db fekete Spray elég kell hogy legyen 2 rétegben, nem kell vastagon fújni csak ködölni úgy nem fog meg folyni, ha marad festék inkább többször átfújni, 1 nap száradás után lakkozni 2 rétegben, (1 lakk Spray) -
dozó
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Talán a hő stabilitás miatt, amúgy abból a szériából ki spórolták még a 3 járatú szelepet, és az állítható OPV-t.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest