- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Ma reggel:
Egy végigdolgozott délutános hét után reggel 6-kor keltem, hogy kiélvezhessem a hétvége minden percét.
Kávéfőző indít, bemelegszik, víz nem jön...
Szétkaptam amit tudtam, víz továbbra sincs. Vízkőtelenítettem (pedig 1 hónapja már megcsináltam)+tersonetezés, új gyanta a patronba. Beáztattam mindent tersonetes vízbe, csillog villog minden. Végre jön a víz. Főzném az első kávét, erre kifogy a mythosból a kávé. Ez azzal jár, hogy ilyenkor el kell pancsolni egy kevés kávét, mert durva lesz az őrlemény ha kevés van benne. Végre minden frankó, főzöm az elsőt... Kész az első, de ilyenkor mindig gyors csinálok egy fejöblítést+törölgetést a fejen. Hol a mocskos citromsavas, tersonetes pohár, amibe vissza kéne öblítenem? Természetesen abba főztem le a frankó kávét... Kezdhettem előröl a kávékészítést.
Persze reggel 7-kor az egész család felébred a csörgésre, anyázásra, berregésre.Ami viszont jó volt, az a múlt vasárnapi blendem amit reggel bontottam frissen. Ilyen jó kávét már nagyon rég nem ittam.
Múlt héten alig volt zöldem, ezért összeborogattam az összes maradék nyers kávét, így 4 fajta fogalmam sincs milyen kávéból készült blendem lett, ami nagyon finom, de ha akarnám se tudnám reprodukálni, mert ötletem sincs, hogy miből mennyi ment bele...Kezd elegem lenni a faema-ból, mert folyton szívat, random 2 havonta van vele valami nyűg.
Szerintem visszatérek a manual karos világba: pavoni, caravel, cremina...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Dacia topic
- Apple MacBook
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest