Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Ma reggel:
Egy végigdolgozott délutános hét után reggel 6-kor keltem, hogy kiélvezhessem a hétvége minden percét.
Kávéfőző indít, bemelegszik, víz nem jön...
Szétkaptam amit tudtam, víz továbbra sincs. Vízkőtelenítettem (pedig 1 hónapja már megcsináltam)+tersonetezés, új gyanta a patronba. Beáztattam mindent tersonetes vízbe, csillog villog minden. Végre jön a víz. Főzném az első kávét, erre kifogy a mythosból a kávé. Ez azzal jár, hogy ilyenkor el kell pancsolni egy kevés kávét, mert durva lesz az őrlemény ha kevés van benne. Végre minden frankó, főzöm az elsőt... Kész az első, de ilyenkor mindig gyors csinálok egy fejöblítést+törölgetést a fejen. Hol a mocskos citromsavas, tersonetes pohár, amibe vissza kéne öblítenem? Természetesen abba főztem le a frankó kávét... Kezdhettem előröl a kávékészítést.
Persze reggel 7-kor az egész család felébred a csörgésre, anyázásra, berregésre.Ami viszont jó volt, az a múlt vasárnapi blendem amit reggel bontottam frissen. Ilyen jó kávét már nagyon rég nem ittam.
Múlt héten alig volt zöldem, ezért összeborogattam az összes maradék nyers kávét, így 4 fajta fogalmam sincs milyen kávéból készült blendem lett, ami nagyon finom, de ha akarnám se tudnám reprodukálni, mert ötletem sincs, hogy miből mennyi ment bele...Kezd elegem lenni a faema-ból, mert folyton szívat, random 2 havonta van vele valami nyűg.
Szerintem visszatérek a manual karos világba: pavoni, caravel, cremina...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs