Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz Blaise #54247 üzenetére
A 3D nem lenne rossz, főleg, hogy van egy-két 3D-s játék. Azért az LG-t néztem, mert ott a Dual Play funkció tetszene a későbbiekben. De ha ez a funkció nem túl jól működik, akkor nem fontos, csak a 3D.
Az okosság meg nem érdekel.Xero: köszi, de valami könnyen és normális helyről is beszerezhető tv-t szeretnék, ahol hitelkártyát (Amex) is elfogadnak. MM vagy Edigital ok, ilyen szempontból. Ja meg legyen ingyenes házhoz szállítás, mert autónk az nincs.
-
Blaise
veterán
-
Blaise
veterán
válasz DanielK #54261 üzenetére
Elég kényesek még a plazma panelek, bárki bármit mond, oda kell rájuk alaposan figyelni.
Ha sok RTL Klub és hasonló adót nézel, akkor ottmaradhat a csatornalogó egy kis ideig, vagy olyan játék amin fix HUD van az is szépen meg tud jelenni utána huzamosabb ideig. Nézz be a Plazma TV topicba, van néhány ghosting kép a GT60-ról, bár ott úgyis azt fogja mondani a sok elvakult plazma őrült, hogy ez nem fog előfordulni soha
GT60 már jó lesz egyébként, aktív 3D-t tud, ezt sokak szeme nem szereti, csekkold le előtte.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Blaise #54264 üzenetére
Nézd, az autónak sem tesz jót, ha mindig ugyanabban a sebességfokozatban használod és nem váltasz
Akinek 24/7 RTL Klub igénye van, az beutalót kérjen az idegre, ne tévét a bótban
Szerk: egy átlag ghosting már akkor látszik, mikor bekapcsolod a tévét. Ha én például bekapcsoláskor az Apple tv ikonjait látom (mert mondjuk a Plex-et próbáltam beállítani rajta fél órán át), akkor világos, hogy nem fogom még egy óráig azt nézni, hanem mondjuk rövidebbre veszem a képernyőkímélő bekapcsolási idejét, vagy "kimosom" öt perc Discovery-vel (vagy AirPlay-en valami YT videóval).
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Egyértelmű LCD-nél mindig van egy kis után húzás. A nyomába sem ér a plazmának az LCD technológia. Egyébként én projektor párti vagyok a méret a lényeg, itt meg csak a vetítési távolság, meg a hely szebb gátat a mókának. Ráadásul megvan a mozi feeling-je is.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
DanielK
addikt
válasz Blaise #54264 üzenetére
Köszi, akkor ezt elvetem. Nem az rtl klub miatt, hanem az aktív 3D miatt. Akkor marad az LG vagy a Sony tv. Az LG-nél a Dual play mennyire működik? Még ezt kéne megtudni valahonnan.
Ha nem túl jól, akkor lehet Sonyt vennék a PS4 miatt. Ha viszont működik, akkor egy LG-t.
Mit mondtok? -
Cyberpunk
félisten
Napizene lehet volt már nem emlékszem, de ez zseniális.
-
DanielK
addikt
válasz bigdady #54274 üzenetére
Az annyira nem zavarna, tvben azért nem 1-2 évre tervezek. Ha már veszek, vegyek olyat, ami 8-10 évre minimum kitart és jó minőségű.
A PS4-es topikban írták, hogy a sony tvk esetén a 4-6 ms a válaszidő, ha a games profilon van. Azért az nem rossz.
Erre gondoltam igazából ittakary! Csak fogalmazni nem tudok...Szóval a kérdés:
190-ért LG Dual Play-jel [link], vagy 220-ért Sony [link]?[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz DanielK #54277 üzenetére
Ja hát sima gamer profil az nagyon sok TVn van. Én sokkal inkább arra céloztam, hogy ilyen Sony-Sony eszközök közötti barátság nem létezik
8-10 év mai TV közül? Egyik sem ezt most mondom neked... ezek már nem azok a régi TVk amikbe raknak anyagot az árért cserébe. Sajnos
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Ma vettem észre, hogy kifogytam a konktaktlencséből. Na erre telefon optikusnak, mert vizsgálaton is 4 éve voltam.
Rémlett, hogy lassan jön meg a lencsém, mert kicsit spéci, de közölte, hogy azok a típusok amiket használtam 1 hónap. Na mondom fasza, ennyit a két ünnep közti síelésről.Viszont bedobott valami új magasabb szilikon alapú verziót, ami 14 óráig is bírja egy nap szemben a 10-12-vel, hamarabb megjön és modernebb.
Holnap megyek vizsgálatra és kapok próbalencsét. Nagyon kíváncsi leszek rá. Egy húzósabb sínapon (8:30-17:30), azért rá tudott gyógyulni a szememre becsülettel, szóval örülnék ha ez javulna. A minőség sem volt olyan hűde az utolsó verzióknál (Frequency Xcel, Dispo). Fingers crossed.
Esetleg ha valaki lencsés és már próbálta ezt a szilikonos csodát, ne adj Isten tórikus lencsében próbálta, az mesélhetne róla.
Plusz van itt optikus is, szóval csendben várnám a biztató szavakat.
-
nofi
addikt
Én CV Biofinity-t használok lassan 5 éve. Irodai munka, száraz levegő, monitornézés mellett délután szoktam néha 1-1 csepp műkönnyet csepegtetni, egyébként egész elviselhető. Tórikus lencsét is próbáltam, de az ennél a típusnál is macerásabb volt, majd az optikus mondta, hogy azért a sima lencse sem tökéletesen illeszkedik a szemre, ezáltal kicsit kiegyenlíti a különböző irányú eltéréseket.
Én most azon agyalok, hogy 8 éve használok lencsét és azóta csak optikus nézte meg a szemem. Bár "kopp-kopp" nincs panaszom, azért lehet lassan elmegyek egy szemészhez is.Te amúgy síoktató lennél?
Xbox GT: nozsolt
-
Xero
nagyúr
Nem.
Csak szeretek síelni/boardozni.Nekem sajnos elég komoly eltérések vannak (70 és 100 fok), szóval a tórikus lencse must have.
Lényegében csak síelésre és néha vezetéshez használom (ha napszemüvegezek), mivel az időm jelentős részét gép előtt töltöm, ott pedig nagyon nem jó nekem.
A vizsgálatot én felváltva szoktam csinálni, illetőleg az optikusnál van bizonyos napokon az egyik (talán volt) főorvos asszony.
Bár titkon nézegetem a kiírásokat és egyszer meg akarom csinálni a magyar oktatóit Ozsiéknál.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Na megvan a következő tvm. [link]
Ez is tudja azt, amit az LG, csak itt SimulView a neve. Viszont PS-hez a W65 és W805 szériát ajánlják az alacsony válaszidő miatt.
Már csak kérdés, hogy mikor krepál be a másik, mert páromnak megígértem, hogy csak akkor veszünk tvt, ha tönkre megy az előző. Ő a józan a családban.... -
Xero
nagyúr
-
madgie
titán
Nem sz@r az, van egy srác, alkesz szegény, havonta-kéthavonta töri a szemüveget... na, neki -13.0 sph -3.0 cyl 180 lencséket csiszolok
Cyberpunk: olcsóbb és vékonyabb üvegből. Csak hát nehéz meg törik... nem tudtam soha rábeszélni a műanyagra (pedig 99%-ban már nem üveggel dolgozunk).
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz madgie #54289 üzenetére
Én a múltkor jól megszívtam, ugye elég jól kitakar a perifériás látó meződből a szemüveg. Olyan mint a lovaknál a szemellenző. Melóban az egyik gépben jártam derékig, aztán kész szépen belekarcolt a lencsébe az egyik kiálló csavar.
-
Mela Kehes
addikt
Hirdetem a kompozit av kábelem és jött rá egy ilyen kérdés:
Érdeklődnék, hogy a kábel az A1388-as, vagy az A1422 -es modell?
Sem a dobozon, sem az apple store honlapján nem találtam ilyen adatot. Van ilyen egyáltalán?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Xero
nagyúr
válasz Cyberpunk #54290 üzenetére
Itt sem vicces mondjuk vakon lecsúszni. Anno egy nagy havazáskor voltam itt másodjára és a párától a pálya első felét alig láttam, utána meg egy buckánál a jobb lencsém elcsúszott. Nem kicsit voltam betojva, hogy hogy jövök le.
Ha meg már itt járunk Svindal-tól van egy piszok jó video. Lényegében nem pislog a teljes futam alatt. Na ott egy lencsének van ideje kiszáradni.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz DanielK #54261 üzenetére
nekem is plazma van, és biza beég. a sport tv logója meg a Premier League féle eredményjelző is. De normális nézési távról nem látni, csak akkor vettem észre amikor tesztképeket nézegettem direkt, és odafókuszáltam. míg az lcd bevilágítási problémái baszottul zavarnak. még bolti körülmények között is, hát még otthon este a sötét szobában egy filmnél. vibrálás meg foszfor lag az 0 nálam szerencsére (pana G30).
-
bigdady
nagyúr
Asszem a technológiát is maga a Sharp fejlesztette ki...
St60 Plazma helyett majdnem az általad linkelt sharpot vettem mert brutális jó képe volt de végül úgy látszik nálam is bejött hogy ha egyszer volt plazmád nem veszel többet mást (van itthon az is de az botrány, mondjuk alsó kategóriás is )Ui: most hogy pana leáll a plazma gyártással nem tudom mi lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest