Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Nekem épp ma adták fel a fekete-vörös vapor-t.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
ittakary
nagyúr
válasz manchester85 #47747 üzenetére
Maga az egész iOS7 lassabb... Nagyon rossz szerintem, hogy ilyen lassúak az animációk
Ugye, ugye droidon beállítom a szorzót, hogy hányszoros sebességű animációt akarok
-
madgie
titán
válasz ittakary #47755 üzenetére
Ne is mondd, baromi jó, mikor megnyitom a híváslistát, szépen, dizájnosan felkúszik, már nyomom is mondjuk az előzményen a nevet, akit hívni akarok... és aztán ő mást hív, mert még nem frissítette magát az utolsó hívás óta. Én meg ész nélkül nyomom a pirosat alul, hogy neazthívdb@zdmeg.
Zseniális ez a droidOS...
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz manchester85 #47747 üzenetére
Pedig gyorsabb az 5S -el az ios 7.
Amilyet írtok, hogy animációk lassúak, meg a híváslista nem frissül wtf?
Nem tapasztaltam semmi ilyesmit...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Ragnar95
félisten
válasz Zjunior #47759 üzenetére
Abban igazuk van, h az animációk hosszúak, tehát mire használni tudos az appot, több idő telik el, mint eddig telt animációk nélkül, de nekem bejönnek, mert sokkal látványosabb tőlük az egész UI
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
madgie
titán
-
-
Cyberpunk
félisten
Nekem sincs vele bajom. a fanyalgóknak meg minek kellett frissíteni? Alap szabály, hogy várunk vele pár napot, ha nem akarunk kísérleti nyulak lenni.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Xero
nagyúr
válasz Totheground #47761 üzenetére
Miattuk sem tudtam ilyen néven céget indítani. A kis szemtelenek. Pedig én hamarabb használtam a Xero nevet az internetes scene-ben.
A másik gond, hogy némi átfedés is van a termékek között, szóval hatványozottan káros lett volna.De fene a jó dolgukat, egyszer felvásárlom őket.
-
Tim82
félisten
válasz Cyberpunk #47770 üzenetére
Nem feltétlenül igaz. Én is frissítettem i4-en végül, ráadásul nem csináltam visszaállítást/újként beállítást. Érzek néhol röccenéseket, de alapvetően kellemesen fut. Még semmilyen komoly bug-ot nem tapasztaltam (iPad Mini-n is csak a Gmail app omlik össze hetente, más gond nincs).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Cyberpunk
félisten
Az Android biztonságosabb mint az iPhone Imádom ezeket a kijelentéseket, főleg indok nélkül.
-
Cyberpunk
félisten
r3dsnake jól elvan a kutyus.
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #47749 üzenetére
Hát igen, az ios sem mentes az összeomlásoktól. Droidon ilyenkor feljön egy ablak, hogy az alkalmazás leállt - jelentés - kilép - ok gombokkal. A lényeg, hogy ha vársz egy kicsit akkor újra válaszol a program, miután rendezi a sorait. Amúgy most olvasom, hogy 4S-en 7ios nem megy a wifi? Pfff.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #47778 üzenetére
Köszi, nagyon aranyos. Imádom ezeket a bolond husky-kat
Amúgy ma amíg a dóm téren várakoztam csináltam egy macskás/szobros képet, téged lehet h érdekelne: KÉP
Meg vettem egy kurvajó tigrises pólót new yorkerben, de nem találok neten képet róla, csak a fejemmel együtt van fotó. Szóval sztem mindenki jobban jár, ha azt nem dobom fel.
-
manchester85
veterán
Cyberpunk!
Amit tegnap leírtam itt a topikban, pont azt írta ma meg a macrumors.
[link]i6 Silver
-
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #47794 üzenetére
Én is csináltam tegnapelőtt egy hasonlót, bár ez nincs szerkesztve... Majdnem 5 megás képre sikeredett...
Most nézem 3 hetes a telefon és már több mint 1200 képet csináltam vele... Vagyis ha a képek automatikus nevéből generált számokat nézem akkor ez azt jelentheti.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #47796 üzenetére
5. kerületbe egy épületen volt, bár annyira a szobrok nem hoznak lázba hogy fotózgassam. Inkább növények meg virágok, azok szépen kiadják a színeket (ezek szerintem nem lettek rosszak).
Ezt meg most csináltam (egy tányér alátétből), háttérképbe jól néz ki szerintem... (1, 2)
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz manchester85 #47787 üzenetére
Az Apple megteheti azt is, hogy saját felhasználó bázisával teszteli - jövőre nézve nagy horderejű - fejlesztéseit. A siránkozás helyet húzzátok ki magatokat, a jövőt építitek. Az Ubuntu is ezt teszi, csak ott szoros kapcsolat van a mezei okostojások, és a fejlesztők között. Ezért is lesz meghatározó ez a platform a jövőben. Elsőként fogják integrálni a telefonba desctop operációs rendszert. Ennek a jelentőségével minden gyártó tisztában van, volt. ( vajon minek is kell 64bit-es csip az iPhone-ba, vajon mikor fognak megjelenni a >4GB ramok? ) Már a mikiszoft is bejelentette a jövőt illető elképzeléseit, miszerint az asztali és mobil eszközein ugyan azt a OS-t fogják futtatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest