Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DirtyDave
csendes tag
Igen a hibakódokat megnézegettem. Sok infoval nem segít az apple sajnos ezekben az esetekben. Valamint a hiba kódok csak akkor jönnek elő ha DFU-ból próbálom a telepítést. Amennyiben épp elindul az iOS akkor iTunes-ból probléma mentesen megy a frissítés/restore, amikor viszont vissza esik abba az állapotba hogy nem indul el, az itunes még felismeri nem indul meg a restore.
Ami miatt reménykedek még, hogy csak szoftveres hiba az az 20 oldalas thread az apple support fórumán ahol 8.0 óta és még jelenleg 8.1.2-vel is özönlenek azok a felhasználók akik a frissítés óta ezt a hibát tapasztalják.
https://discussions.apple.com/thread/6540457?start=15&tstart=0
A youtube-on is rengeteg ilyen videó van. Főleg iPadeket érint, de iPhone-okon is előjött. De nem minden készüléknél. Valakinél előjött a hiba valakinél meg nem.
Azért írtam itt hátha volt valakinek hasonló tapasztalata. Ma jön át egy iOS fejlesztő ismerősöm és megpróbáljuk vissza downgradelni 7.1.2-re.
Ami miatt aggódok, hogy több embernek a full restore megoldotta ezt a hibát. Nálam viszont nem. Most ezért a downgraddel megpróbáljuk kizárni a szoftveres hiba lehetőségét. Ha szerencsénk van utána működni fog, ha nem akkor marad a szervíz sajna.

-
Noxy
veterán
válasz
DirtyDave
üzenetére
A hibakódoknak utánna néztél?
Nem is olyan biztos, hogy az iPad-l vannak gondok, mert ezekre a hibakódokra sehol nem írnak lehetséges hardver hibát.
3194-es hiba: http://support.apple.com/hu-hu/TS4451
4005 számú hiba: http://www.solvusoft.com/hu/errors/futásidejű-hibák/apple-inc/itunes/4005-the-iphone-device-name-could-not-be-restored/
http://support.apple.com/hu-hu/TS5314
Bővebben gugli: hibakódok -
legiaap
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Nedves kendővel.
-
válasz
SoldierL
üzenetére
Amiket én használok:
OfficeSuite (dokumentumok kezelése)
Tubex (YouTube kliens)
AppZapp Pro (store akciók nyomonkövetése)
Paper (Facebook követése, de sajnos csak telefonos verzió van)
Mercury BrowserAz olyanokat, mint DropBox, Skype, vagy Podcast nem írom, mert úgyis a hivatalos appok szerintem a legjobbak.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Milyen hasznos appokat ajánlanátok kezdő Ipad tulaj számára? Média fogyasztásra, böngészésre?
-
oba
addikt
válasz
DirtyDave
üzenetére
ez biztos hogy hardver hiba és egyedi eset, nem pedig általános dolog... nekem is ipad 4 van ios 8.1.1 -el és semmi baja nincsen
szerintem leejtette az előző tulaj és azért adta el... nem véletlen hogy nem lehet elérni... garancia gondolom már nincs...
sajnos be kell vinned egy szervizbe mert te nem fogod tudni javítani, de persze ne legyen igazam -
Totheground
addikt
Ti mivel tisztítjátok a smart cover belső (microfiber) felületét? Egy év alatt begyűjtött némi kijelzőre rakódott "zsírt", és azt nem ártana leszedni valahogy. Randa a vörösön.
-
DirtyDave
csendes tag
Sziasztok,
Problémám lenne. Kritikus fajta. Anyósomnak vett egy ipadet az após hardverapróról.
iPad 4. A legfrissebb iOS 8.1.2 van rajta. És elkapta az iOS 8-as népbetegséget azaz a Blue Screen of Death-et. Próbáltuk updatelni fileból. Restorolni, restorolni file-ból. Resetleni. Factory resetelni. A hiba randomra előjön. Az ipad fogja magát és leáll random időpontokban. Aztán egyszercsak el sem indult és csak DFU módba tudtam már rakni. Így látja az itunes de 3194-es és 4005 ös hibával eldobálja a firmware frissítési próbálkozásaimat. Most gyakorlatilag brick....volt a mai napig amikor is egyszer csak a próbálkozások közepette bedugtam az USB-be bekapcsoltam és csirbú-csirbá elindult mikor megnyomtam a power gombot. Aztán megint kék halál, majd ezek után itunesból frissítettem IPSW fileból. Újraindult majd 5 perc után megint Blue screen of death. Ezek után restore IPSW-ből. Megint kék halál ezúttal megint brick állapotba került. Csak DFU megy ott is annyit lát az itunes hogy ez egy ipad.
Végig túrtam a netet lehetséges megoldásokért. 4 napja ezzel szívok, de nem sikerül megoldanom. Tapasztalt valaki még hasonlót (külföldi fórumokon azt olvasom nem mi vagyunk az eredetiek és sok embernek van ilyen hibája főleg 8.0.0. óta)? Esetleg valaki tud rá valami megoldást??
Jelenleg azt se értem, hogy sikerült mégiscsak elindítani a mai nap. Garancia már nincs a készülékre és akitől vették pedig nem elérhető már telefonon, szóval megoldást keresek, de kezdem feladni.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
Természetesen igen
-
Sziasztok!
Micro SIM-es iPad-be bele lehet tenni olyan nano-SIM kártyát, ami egy micro-SIM adapterbe van belehelyeve, ugye?
-
Ragnar95
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én ilyet rendeltem a családban lévő Mini 2-höz.
Annyi, hogy ennek a hátlapja átlátszó műanyag, nem ugyanolyan, mint az előlap, cserébe UK-n belülre 1 nap alatt megérkezett, EU-n belülre is 1 héten belül meg szokott. Lezárás is működik tökéletesen. -
vadászcsiga
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
De már hányan. Legtöbbüknek onnan van a tokja
-
danilla
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én ilyet vettem, és ezzel maximálisan meg vagyok elégedve.
-
IntelKiller7
nagyúr
Ebay-ről rendelt valaki iPad minihez smart tokot?
Én ezt néztem:
[link] -
vadászcsiga
félisten
Ja, nálam olyan is van, igaz csak itt a PH-n hogy a ketujjas zoom nem működik. Kinagyítanam az oldalt erre visszaugrik mint a gumi, es ez 4-5x mire jo
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam is nyugi
-
vadászcsiga
félisten
En is rápróbáltam a napokban újra erre az iCabre de nekem még mindig gagyi hatást kelt, nem beszélve a még mindig fennálló zoomproblémáról. Modulok közt kipipálva az increase maximum zoom izét a következő tab megnyitásáig jo, utána viszaall az eredeti állapotra. Na meg vissza swipe nagyon hiányzik
A zoom bug csak nálam van tudom, múltkor kiderült. Fogalmam sincs miert
-
Ragnar95
félisten
iPad 3-on én sem frissítettem, mert lusta vagyok újra belakni a JB-s rendszert iOS8 alatt, ráadásul nincs gyakorlatilag semmilyen funkció, ami miatt megérné frissítenem, főleg, hogy az utóbbi időben nem is én használom az iPadet

Mondjuk iPaden én az iOS6-ot is úgy ahogy van, kihagytam, iOS5 után egyből iOS7-re frissítettem
-
SoldierL
senior tag
Olvasgattam feljebb ezért javasolnám nektek a Mercury böngészőt. Nálam bevált.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jó lenne már valami szoftfrissítés ami megoldja ezeket a bugokat.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Most hogy ezt írod, kipróbáltam.
Nálam hibátlanul megy. 1 érintésre ott a lebegő menü.(iOs 7.1.2) -
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ha sokat másolsz, akkor érdemesebb lehet ilyenkor az Opera Minit használni webezésre, mert az nem a szabványos kiválasztókódot használja, így bizonyos esetekben sokkal egyszerűbb használni
Másik lehetőség: a környezettel együtt (pl. a teljes bekezdést) kiválasztod a copy-zni kívánt szöveget, Notes-ba másolod, és onnan már könnyű kimásolni.
-
-
oba
addikt
gyári YouTube app ennyire szar vagy nálam van a hiba? ide oda válogatja videó nézés közben a minőséget, gondolom bufferelés elkerülése miatt... más yt kliensnél nincs ilyen gond, pl. ProTube
wifin vagyok a router mellett 2 méterre szóval ezzel sincs probléma
lehet ezzel valamit kezdeni? -
legiaap
félisten
Nálatok nem szokott előfordulni, hogy egy beágyazott youtube videót teljes képernyőre kiteszitek,majd a végén a bal felső sarokban rányomnátok a done-ra és nem lép ki? Csak a safari újraindítása segít.
-
-
SoldierL
senior tag
Létezik direkt Ipad-hoz gyártott játék controller?
-
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Egyszerűbb, ha regelsz újat, mert csak bankkártya nélkül tudsz váltani, hiszen a kanadai ID-hez kanadai bankkártya kell, a mostanidhoz meg feltételezem nem az van, mivel nem is lehet hozzá az.
-
válasz
univerzita
üzenetére
Ja nekem is maradt anno 10 cent, beszéltem a supporttal es mondtam, hogy nullazzak le...
-
TheMarci
addikt
Ezt nem tudtam, hogy lehet váltani, sorry. Ilyenkor a magyar ID-hez adott kártyával tudok vásárolni UK/US storeból appokat?
-
válasz
univerzita
üzenetére
En simán tudok régiót váltani a jelenlegi ID-mal. Nem regeltem újat. Próbáld ki.
-
TheMarci
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Regelsz egy újat, országnál kiválasztod, hogy Kanada, majd követed az instrukciókat.
-
univerzita
addikt
Szeretnék tanácsot kérni. Külföldön fogok néhány hónapig dolgozni(Canada) . Ha szeretném a canadai Apple Store-t használni akár vásárlásra akkor mit kell tennem? A mostani Apple ID- használhatom ?
-
Ragnar95
félisten
válasz
weinmaker
üzenetére
Ez azért nem éppen ilyen egyszerű

Csak és kizárólag iTunes segítségével lehet frissíteni, az meg ellenőrzi az Apple szerverein a frissítést, ráadásul mostmár nem is csak SHSH kell, hanem valós időben generált ellenőrző kód is, ezért nem lehet feltörni a downgrade-et.
Ha találnának hardveres exploitot, mint anno a 3GS esetén, akkor menne a dolog gond nélkül, de sajnos valószínűleg többször nem követi el az Apple ezt a hibát, hogy hardveres exploitot hagyjon, ráadásul a 3GS esetében is javították azt a new bootrommal. -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A 14 napos elállás nem népi kezdeményezés, hanem az EU online vásárlásokra vonatkozó hatályos szabályozása. Ugyanaz, ami miatt indoklás nélkül vissza tudod küldeni a neten rendelt cuccokat.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok. Nem olvasgattam mielött megvettem a Retinát és frissítettem is 8.1.2-re. Viszont nálam stabil a gép, csak 1-2 gameloft játéknál hülyéskedik. Az is igaz nincs összehasonlítási alapom mivel ez az első Apple termékem. Tudnátok egy linket ahol nyomon lehet követni az adott eszközökre érkező frissítéseket?
-
Összesen 1+8= 9 db Opendott táblát vettél? Az szép

Több helyen olvastam, hogy annyit nagyon megér, Android 4.4 van rajta, Karácsony előtt még 30-ért kínálta a Tesco.Én a feleségemnek vettem egy refurbished Nexus 7-est 26-ért, nem nagyon használja, kb. iPad2 sebességet tud 1 GB RAM-mal.
-
weinmaker
őstag
Amúgy én még most sem értem, hogy nem tudja valaki megoldani, hogy fel lehessen tenni egy 7.1.2-t rá.
Ez csak egy szaros hardver, biztosan rá lehetne tenni valahogy, illetve tutira van is olyan aki meg tudja csinálni
-
Mister_X
nagyúr
Ne frissítsd... én megbántam, hogy az Airem felfrissítettem, hát még mi lenne iPad 2 esetén.
Ellenérvek: (enyhén, de) érezhetően alacsonyabb üzemidő, párszor lehallt az érintőkijelző (nem tudtam elcsúsztatni a kijelzőt feloldásnál, restart segített csak), 7.1.2 alatt nem fagyott ki a Safari, itt már előfordult. Pár designbeli változás is volt, a régi jobban tetszett.
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Használatba vettem anyu régi iPad 2 -jét, amin még iOS 7.1.2 van, és az a kérdésem, hogy érdemes-e telepíteni rá a legújabb 8.1.2-t? Amire használom (eddig): email, játék, kevés böngészés, kevés chat.
Milyen pro és kontra érvek szólnak a maradás és a fejlesztés mellett?
-
mrkorooo
aktív tag
Meg mindig nem megy ez a 25pp dolog ,valaki valami ötlet ?

-
Süvi
őstag
Sokszor használom a táblagépet télen, szabadban, hidegben, filmek vetítése stb.
Azért, hogy védjem az Air-t, vettem egy 15 e -ft-os OP3N dott csodát, a családnak is vettem ma 8 olyat
, meglepődtem, hogy nem olyan rossz. Sose volt Androidom, nem olyan rossz, mint gondoltam.Viszont minőségi, reklámmentes, táblára szabott alkalmazásokban az IOS messze az andorid felett van véleményem szerint.
-
lordring
aktív tag
BUÉK!
Tud valaki olyan hangoskönyv-lejátszó alkalmazást, ami kezel NAS-t ( Kingston Mobilelite WG2)
és van benne alvás időzítő?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Mar van hasonlo autonk (volvo), lesz hasonlo tab...vegyel LG G3-at hogy legyen teljes a kor

-
Ragnar95
félisten
Pofonegyszerű rárakni zenét, mivel az iTunes magától rárakja, csak egyszer kell beállítani a szinkront. Film 1 fokkal bonyolultabb, mert mp4-en kívül mindenhez 3rd party app kell, de utána az se sokkal bonyolultabb, kb 4 kattintás 1 filmet rárakni és FTP-n keresztül is mehet pl böngészőből a transfer a legtöbb appnál.
Bővíteni sehogy sem tudod, max wifis vinyóval.
Használt mehet nyugodtan, ha hibamentes és jó állapotú esztétikailag is. -
bongeszo
aktív tag
Egy iPad mini retinat pont kapsz is ennyiért. Mondjuk inkább 16gb-st, amin 12gb szabad hely van. Ez nem bővíthető. A többivel nincs gond. A rámásolgatás nem gáz, a videos programoknál tudsz bárhol akár wifin keresztül is.
Ja meg ugye nem 16:9-es képarány ami esetleg a videónál zavaró lehet, a böngészésnél pedig előny... -
Szigorúan SZVSZ válaszok.
Vehetsz nyugodtan használtat, azt nézd meg, hogy ne legyen karcos a screen és ne legyen elszineződés rajta.
Macerás.
Csak wifis tárral bővíthető, szóval kvázi bővíthetetlen.
iTunes segítségével (= macerás). Torrent se megy rajta.Nem találtam még alternatívát. Ha nem lenne az iTunes-os másolási macera és menne a torrent, akkor nem is kellene keresni mást.
Ami mellette szól számomra:
-akksi brutál (először leesett az állam)
-1 GB memóriával (Air) jobban viszi a 3D játékokat mint a 2 GB-os droid telefonom (Moto X)
- nagyon minőségi a kivitelezése -
csyo
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék tabletet vasarolni, de nem tudom melyik lenne a legmegfelelobb...
Amire hasznalni fogom:
- filmet nézni utazas kozben
- netezni mikor uton vagyok
- zenet hallgatni (letoltott mp3, nem itunes store)
- Hasznalt gep is jo lesz, 60-80 ezer forintom van ra (vagy hasznaltan ne vegyek?)Hallottam, hogy az iPad eleg maceras, es bonyolult ratenni zenet, filmet, es nem bovitheto.
Valaki meg tudna ezt cafolni?
Hogy bovthetem az iPadet?
Hogy lehet ratenni zeneket, filmeket?Ha nem javasoljatok megsem az iPadet nekem, akkor mit vegyek helyette?
-
weinmaker
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nálam is érezhetően többet ment 7.1.2-vel, és tökéletes használta a külső focusrite hangkártyát, most meg szarakodik a felismeréssel, és van, hogy 4-5 nekifutásra sikerül csak működésre bírni. Ha tehetném egyből visszatenném a 7.1.2-őt.
-
atees
őstag
Sziasztok!
Ipad 2höz keresek kábelt, tudnátok mondani egy helyet, ahol olyat lehet venni, ami tényleg működik is?!
Köszi!
Egyébként az ipad2ön 7.1 van csak youtube megy rajta már, 30% fényerővel 19óra használatot produkál😀 -
mrkorooo
aktív tag
Ezt a 25pp dolgot valaki próbálta már air 2ön?
-
Flanagan
csendes tag
válasz
peti0211
üzenetére
Én mintha azt olvastam volna, hogy úgy kapod vissza a pénzt, amilyen módon az alkalmazást vetted. (De azt is írták, hogy ha megnyitottad az alkalmazást, akkor nem kötelesek visszaadni, pl. végigtolsz egy játékot, és utána kéred vissza a pénzt. Konkrét szabályzatot nem olvastam, csak egy cikkben...)
-
ARCADIA
újonc
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Megértettem és tiszteletben tartom! Még egyszer köszönöm a gyors és határozott segítségetek!
-
peti0211
csendes tag
olvastátok az apple új szabályait az applestore-ra vonatkozólag? van ár vissza térítés 14napon belül és itt lenne kérdésem hogy kártyára kerül vissza a refound összeg vagy apple id-ra mint egyenleg?
-
ARCADIA
újonc
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm, hála Nektek ez a része sikerült. Bár frissítette magát IOS 8.0-ra. Remélem ez nem probléma a további Jailbreak-elésnél. Most már csak a kérésem, kérdésem második része maradt, hogyan tudom rárakni és futtatni a játékokat, ennek mi a módja?
Előre is köszönöm Mindnyájatoknak! -
ARCADIA
újonc
Nagyon köszönöm gyors válaszod, remélem nem veszed zokon, hogy ha még feltennék pár kérdést. Mivel úgy látom, hogy ott vagy a témában (természetesen, ha nem érsz rá vagy csak unod a kezdő, mint én együgyű kérdéseit és nem válaszolsz, is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és szántál rám pár percet).
Tehát: mivel pár napja ismerkedem még csak ipad-emmel , amit válaszban leírtál egyenlőre még számomra kemény dió, bár idővel talán majd én segítek ilyen témában másoknak. Nem igazán értem azon kívül, hogy bedugom és rácsatlakozom az iTunes-ra, utána mi a teendő? Ebben szeretném, ha adnál egy leírást, vagy egy tutorial-ról szóló linket.
Azért is mertem belevágni a Jailbreak-ba, mert szeretnék játékokat futtatni (ingyenesen), amiket a Ncore-ról töltök le. Annyi már világos, hogy APK-fileba vannak feltöltve a játékok, de a letöltésük után merre, hogyan, hány méter - tehát maga a játékok felmásolása és futtatása a ipad-on számomra még nagyon nem világos. Ezért kérnélek meg, hogy pár mondatban, vagy a már előbb említett tutorial-okban vagy megadott linkekben, vagy a linkek elérhetőségében segíts.
Tudom, hogy így ünnepek alatt kisebb dolgod is nagyobb annál, hogy engem korrepetálj, de még egyszer tisztelettel szeretnélek megkérni, ha kedved vagy időd engedi segíts elindulni ezek az ipad-es dolgok világában.
Még egyszer köszönöm fáradtságod és segítséged. Szabolcs -
ARCADIA
újonc
Szevasztok ! Kérlek segítsetek ...Jailbreak-eltem az ipad minimet,de egy idő után eltünt róla a Cydia ..Próbáltam újratelepíteni ,de a Pangu meg sem mozdult ,és azt gondolom itt követtem el azt a hibát ,hogy megpróbáltam így ebbe az állapotába visszaállítani (összes tartalom ,beállítás törlésével....Azóta nem tudom visszaállítani gyári beállításokat mivel csak a töltés ábrája pörög-pörög körbe..Csak úgy tudom leállítani ,ha egyidejűleg nyomom a ki-be kapcsolásgombját és az alsó kör alakú gombot...Így most se jailbreak ,sem pedig ,ha el akarom adni nem tudom alaphelyzetbe állítani . Nagyon örülnék ,ha bárki tudna mihamarabb segíteni...7.1.2 verzióju és 6.02.00 Firmware... Ennél boldogabb Új évet Mindnyájatoknak !

-
oba
addikt
jön majd a YouTube Music Key, zene stream, háttérben, akár offline is, mint spotify
persze fizetős lesz
szóval az alap YouTube app soha nem fog tudni háttérben lejátszani... de amióta spotifyt használok tényleg értelmetlennek látom hogy miért is kéne tudnia a YouTubenak háttérben szólnia
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gumi és felni topik
- Foxpost
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

5 ujjas gesztusok se mennek mindig,battery doctor se megy úgy ahogy kell...pffff