Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
rákérdezek itt is, mert az iPhone topikban nem érkezetett lényegi segítség:
se az iPhone-om, se az iPad-em nem kapcsolja ki estére a wifit, vagy is folyamatosan kapcsolódik hozzá.
így viszont az iPhone-om, ami egy este 2 levelet tölt le push-ban, 10%-ot merül, nem fut semmi a háttérben, és ez így rengeteg. amint bekapcsolom a kijelzőt, egyből ott a wifi, tehát folyamatosan kapcsolódott hozzá. ha kikapcsolom a wifit, 2-3%-ot merül.
anno a 3gs-el tapasztaltam, hogy ha bekapcsolva is hagytam a wifit, estére, mikor nem volt szükség adatkapcsolatra, nem kapcsolta be, csak annyi időre, amíg letöltötte a tartalmat.
az iPhone topikban valaki azt mondta, hogy magától nem kapcsol le - ami egyértelműen butaság, más valaki azt mondta, hogy router-től függ. nos, elég jó a routerem, és szerintem lennie kell valamilyen beállítási lehetőségnek, ha így van, hogy ezen múlik. mi lenne az?a másik dolog pedig, teló és tablet között hogyan tudom megosztani a képeket legegyszerűbben? komplett mappákat szeretnék kijelölni. továbbá, az hogyan kivitelezhető, hogy ha csináltam egy képet a mobillal, az automatikusan letöltődjön iPad-en, és ez így is maradjon mindvégig?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
univerzita #6098 üzenetére
Igazatok van. Viszont a Buzz player ingyenese nem támogatja ezt a formátumot, lehet rááldozok egy kis pénzt.
-
univerzita
addikt
válasz
silmatauki #6097 üzenetére
Ez így van.Én most Buzz playert használok.Annak nem okoz problémát 10-20gigás film. De wifin NAS-ról még a Blu-ray filmek (30-40 gigás) is elindulnak,de ezek már akadoznak.
-
silmatauki
őstag
válasz
h1ght3chzor #6096 üzenetére
"Valószínű a mérettel lehet a gond. 6-7 gigás fájl akadásmentesen megy, 12 már nem. :S"
Ha MKV-ről van szó, akkor lehet, nem a Wi-Fi hálód sebességével van a gond – valszeg olyan playert használtál, ami szofteresen játssza le az MKV-t. Ott minél magasabb a video bitráta, annál több framedrop lesz.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
univerzita #6094 üzenetére
Valószínű a mérettel lehet a gond. 6-7 gigás fájl akadásmentesen megy, 12 már nem. :S
Ha lenne valami apps, ami ezeket is akadásmentesen játsza le, akkor vevő lennék rá.silmatauki köszönöm.
-
silmatauki
őstag
válasz
h1ght3chzor #6086 üzenetére
"Na azokat hogy csinálom meg nason?
"
úgyérted a hardveres mov / mp4 / m4v-lejátszást? Amikor én nézegettem, mind UPnP, mind SMB alatt sokkal több player tudott hardverből NAS-on levő mov / mp4 / m4v-et játszani, mint MKV-ket.
MKV-ben tényleg csak akkor érdemes tartani a filmjeidet, ha a mov / mp4 / m4v mint konténer egyszerűen
1, teljesen inkompatibilis valamilyen trackeddel (pl. DTS hang van benne)
2, valamelyik tracked nem szabványos, de pár (nem sok!) player által mégiscsak támogatott (pl. VobSub bitmap subtitle-ok), és valamiért nem akarod/tudod ezeket a playereket használni.Mint mondtam, az MKV-k remuxolása nagyon egyszerű & gyors (SSD-s átlagos gépen egy 10GB-os Full HD MKV teljes remuxolása megvan kb. 5-6 perc alatt), mert általában csak konténercserét, ill. ritkábban pluszban hangkonverzió (DTS / AC3 pl. AAC-vá) jelent, miközben a videotracket békén hagyja.
Itt van két komolyabb cikk a kétfajta NAS forrásról és azok iOS-es támogatásáról (mind2 angol):
UPnP
SMB -
univerzita
addikt
válasz
h1ght3chzor #6093 üzenetére
Igen nálam is a HD filmek néha akadozik, ez WiFi lassúsága. Eszt úgy lehetne kiküsobonni hogy ha a filmet 720- as felbontásbann töltöd le akkor tálán menne simán. De nem biztos,mert van egy nagyon jól file kezelő appom,sajnos már nincs a stórban különben esz ajánlatam volna. Azon a FullHD filmek simán mennek.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
univerzita #6089 üzenetére
Nagyon szuper apps, és végre egy ingyenes! Egyetlen problémám van, hogy a HD, illetve FullHD filmek laggolnak, kb 2-3 másodpercig megy, aztán megáll, gondolom tölti le, ez a nas lassúsága, vagy a wifim lassúsága miatt van, neked jó?
-
univerzita
addikt
Már elérhető ingyenes offline navigáció a Nokia -tól.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #6090 üzenetére
Főleg iPhone-osoknak jó a Watch támogatás.
-
univerzita
addikt
válasz
h1ght3chzor #6088 üzenetére
Remote Media Manager.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
univerzita #6087 üzenetére
Igen, NAS-ról szeretném nézni Ipadon. Mi az apps pontos neve?
-
univerzita
addikt
válasz
h1ght3chzor #6086 üzenetére
Ha NAS-ról nézed akkor tedd fel a AMSreamer-t. Nálam azzal ac3 -mal indulnak a filmek.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
silmatauki #6083 üzenetére
Na azokat hogy csinálom meg nason?
-
SoldierL
senior tag
válasz
silmatauki #6069 üzenetére
Most írtam 4.alkalommal. Valamivel nyersebb megfogalmazásban. Szépen angolul ahogy kell. Amúgy a Gameloft-ról van szó. Válaszra sem méltatnak
-
silmatauki
őstag
válasz
h1ght3chzor #6080 üzenetére
Több player is támogat AC3-mat. Amúgy ha van egy kis időd, legegyszerűbb az MKV-idet remuxolni transzfer előtt, és az AC3 tracket átkonvertálni AAC-vá. Ha ráadásul MP4 / M4V / MOV-ba remuxolsz (és nem MKV-ba), akkor a fájlt bármi le fogja tudni játszani, hardverből, még a beépített Videos app is.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Valaki feltette már az új frissítést? Vélemények?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
univerzita #6074 üzenetére
Nekem ez a probléma fellép kb majdnem minden filmnél. Ac3 sose sehol nem lesz támogatva? Azokat hogy játszod le?
-
Virag.h
tag
Valakinek vélemény az AppleCare szolgáltatásról? Mini2-re lenne. Mennyire megbízhatóak vagy érdemes azért megvenni? Mennyire könnyen cserélnek ha baj van. Nem kötözködnek?
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #6073 üzenetére
Megpróbálom. A router beállításokba most nem megyek bele mert ezek mindenkinél különböznek. Ha megnitod a VLC -t a menü - ben bal oldalt felülről a negyedik a Lokális hálózat. Eszt megnyiva hozzá tudod adni mihez akarsz csatlakozni. Nálam PC és NAS. Ha pl.NAS- hoz szeretnél csatlakozni akkor a legfelső sorban meg kell adnod a ip címet( 192.168.....) ez általában adott. Majd megadod a belépő neved és jelszót és csatlakozni. Nálam így működik. Nemtudom tudtam -e segíteni,de szeretnélek figyelmeztetni hogy a VLC-ben már nem fog menni a ac3 hang csak a dts. Ha nem sikerülne akkor megpróbájuk egy másik stream progival.
-
Urban Terror
tag
válasz
univerzita #6065 üzenetére
Le tudnád írni (akár priviben) kicsit részletesebben, hogy a VLC-ben és az ipaden mit hogyan kell csinálni, hogy menjen a stream? Illetve a routerben kell-e valamit beállítani?
Köszi előre is! -
SoldierL
senior tag
válasz
silmatauki #6069 üzenetére
Már írtam 3x a supportnak, köszi azért
-
Virag.h
tag
http://imagazin.hu/gyengelkedik-az-app-store/ 😠
-
silmatauki
őstag
válasz
SoldierL #6068 üzenetére
1, Írj a játék készítőinek, hogy ha már pénzért adják a cuccokat, legalább tiszteljék meg annyira a vásárlóikat, hogy a legjobb tudásuk szerint megpróbálják hibamentesíteni.
2, Sajnos soxor van iTunes Store probléma. Ilyen hosszúra viszont nem nagyon emléxem. (Idegesítő, mert a saját appjaimból már reggel ki akartam rakni egy-két frissítést az iTunes Connectre. Azóta se tudok belépni.)
-
SoldierL
senior tag
Köszönöm a válaszaitokat. Azt hozzá tenném, hogy összességében messze felül mulja az összes eddigi Tabletemet, de ez a pár dolog idegesít. Amúgy az összes játék az áruházban tökéletesen fut, multiban vagy single-ben akár. De ezt az egyet rontották így el. Remélem optimalizálják a Ram kapacitáshoz. Az itunes még hagyján, de az áruház tényleg elég váltakozva működik. Most olvasom, hogy senki nem tud tölteni, összeomlott az App Store, azt hittem nálam van a gubanc.
-
univerzita
addikt
válasz
silmatauki #6066 üzenetére
Igazad van csak nem mindenki szeret,,baszakodni" a iTunes -al. Nekem semmi bajom vele,de sok embernek égnek áll a haja tőle.
-
silmatauki
őstag
válasz
univerzita #6065 üzenetére
"Vannak média playerek amik wifin betöltik a filmet, neki csak a böngészőbe be kell írni a http címet és kiválasztani a filmet és már megy,nagyon könnyű."
Megy, csak piszok lassú. Sokkal egyszerűbb 1* felrak(at)ni az iTunes-t, és azzal sokkal gyorsabban lehet fájlokat iPad-re másolni anélkül, hogy előzetes szinkronizálási kapcsolatban lenne a két gép.
-
univerzita
addikt
válasz
SoldierL #6063 üzenetére
Néhány dologban tévedsz,szeretnélek kijavítani. A játékokat illetőleg nem,mert én nemhasználom. Most nem lehet letölteni a stórból mert már néhány órája gubanc van náluk.Ha a barátodnál filmet szeretnél félteni a iPad-re nemkel neki felrakni a iTunes -t. Vannak média playerek amik wifin betöltik a filmet, neki csak a böngészőbe be kell írni a http címet és kiválasztani a filmet és már megy,nagyon könnyű. Pl.VLC-vel(csak sajnos követték a ac3 hangot) A iTunes -is lehet pótolni más appal ami soknak egyszerűbb és átláthatób. Pl.a Syncios -al nagyon könnyű felrakni zenét,képeket,filmeket és törülni róla.
-
silmatauki
őstag
válasz
SoldierL #6063 üzenetére
"Nos a kedvenc játékom úgy ahogy van egy talicska fos ipad-re. Kidob minden meccsből. Itt elgondolkozik az ember a vásárlás utáni első héten. Miért lehet ez? Hiszen ez egy 140.000 Ft-os ipad!! Sebaj biztos frissítik a fejlesztők hamar! Ez volt egy fél éve, azóta is ugyanolyan. Ki hinné, hogy pont ios-ra szarják le ennyire? Oké ezt a fejlesztők kúrták el, vagy mégsem?"
Valszeg RAM-hiány az ok. Sajna az iOS programozók számára olyan, mint egy fapados rendszer, ui. nem kerülhető el a crash memóriaallokálás közben, ha túl sokat akarnánk, és a legtöbb esetben megízhatóan a szabadon allokálható memória mérete sem kérhető le. (én pl., miután a dinamikus RAM-lekéréssel rengeteget szívtam, simán a modellben levő össz-RAM alapján döntök, hogy mennyi memóriát merjek allokálni magamnak, mert tudom, a rendszer lelövi majd azokat az appokat, amelyek az adott időpillanatban még foglalják a RAM-ot, így miattuk nem lehetséges a sima szabad RAM-méretből a kiinulás.)
Tehát ez az Apple sara is. Meg persze a programozóké, hogy nem öltek bele apait-anyait, hogy rendesen kikupálják a programjukat. Ha odafigyelnek, az ilyen hibák teljesen megszüntethetők (saját iOS-programói tapasztalat – meg lehet csinálni, csak viszonylag sok munka).
"Melyik idióta találta ki ezt az itunes-os megoldást?? Ha pl. haveromnál vagyok és szeretnék rá másolni valamit, kérjem meg szépen, hogy előszőr tegye fel az itunes-t? Kész röhely!!"
Ne szenvedj a beépített Videos appal. Bármilyen third-party video playert használsz, a havernak egyes egyedül viszonylag új iTunes-szal kell ahhoz rendelkeznie, hogy a gépén felmásolhass videókat a tiédre, még csak szinkronizálva sem kell lennie az iPad-eddel. (Kb. egy nagyságrenddel gyorsabban, mint Wi-Fi-n. Ez utóbbi is használható persze, ha van időd, iTunes-etek meg nincs.) Plusz az olyan playerek mint az nPlayer sokkal-sokkal többet tudnak, mint az alap player.
Az iTunes-t meg csak 1* kell felrakni, és – ha nem engedélyezed a filetípus-hozzárendelést – utána nem sok vizet fog zavarni (a háttértárfoglaláson kívül persze).
-
SoldierL
senior tag
Írnék pár dolgot, amiért egyre csalódottabb vagyok az Apple-ben. Sokáig kinlódtam az androiddal, míg el nem határoztam magam és befektettem egy ipad mini retinába. Évek során felvesz az ember pár szokást és kialakaul, hogy mire is használ egy tabletet. Én mivel 24 órázom a munkahelyem multiplayer-ben szoktam játszani amikor időm engedi. Nos a kedvenc játékom úgy ahogy van egy talicska fos ipad-re. Kidob minden meccsből. Itt elgondolkozik az ember a vásárlás utáni első héten. Miért lehet ez? Hiszen ez egy 140.000 Ft-os ipad!! Sebaj biztos frissítik a fejlesztők hamar! Ez volt egy fél éve, azóta is ugyanolyan. Ki hinné, hogy pont ios-ra szarják le ennyire? Oké ezt a fejlesztők kúrták el, vagy mégsem? A másik a filmezés. Melyik idióta találta ki ezt az itunes-os megoldást?? Ha pl. haveromnál vagyok és szeretnék rá másolni valamit, kérjem meg szépen, hogy előszőr tegye fel az itunes-t? Kész röhely!! A mások, hogy az app store egy rakás fos. Laggol a letöltés, csak penge wifi mellett kezdi el e töltést, de még van amikor ilyenkor is feladja "Alkalmazás nem tölthető le" címszó alatt. Most meg egyátalán nem tudok letölteni semmit az áruházból. Ráböknék a felhőre, forog vagy kettőt és kész. WTF? Most ez megint milyen hiba? Továbbá vannak laggok, érdekes Anomáliák amit az ember nagyon nem várna el egy felső kategóriás 140.000 Ft-os Tablettől. Javítsatok ki ha tévedek? Hallani ezt azt az Air 2-ről is, rezeg a hangszórója?
-
silmatauki
őstag
Teljesen normális. Én 12W-os táppal töltöm minden iPad-emet és iPhone-omat már több, mint 2 éve. Nem árt nekik; az iPad-ek csak profitálnak belőle (mert gyorsabban feltöltődnek). Persze érdemes ilyenkor megnézni, milyen kábelt használsz, a vastag, rövid, drága, 2.2A+-ra kalibrált kábelek jellemzően 100-200 mA-rel nagyobb töltőáramot képesek átvinni, így vmivel gyorsabban is töltik az iPad-eket.
-
Winne
nagyúr
válasz
silmatauki #6044 üzenetére
Rendben, köszi.
Én azzal a 12W-ossal töltöm a telefonomat is az normális? A telefon gondolom annyit vesz fel, amennyit akar, tehát baja nem lehet.
-
Luser2000
addikt
válasz
silmatauki #6057 üzenetére
Biztos stikában elkezdték átírni az árakat (mint ahogyan a hw árakat is feljebb vitték 10-15%-al).
-
silmatauki
őstag
válasz
peugeotmate #6049 üzenetére
Egesz nap nem ment se az, se az iTunes Connect.
-
D@niel
addikt
szerintem ne bonyolítsd túl. mindkettő megfelelő neked, ha a nagyot veszed, eszedbe juthat idővel, hogy a kicsit könnyebb lehet magaddal vinni, de ha a kicsit eszed, nem fogsz arra gondolni, hogy kellene a nagyobb kijelző.
többet nem tudok hozzá fűzni, add le a rendelést, bármelyiket is választod, elégedett leszel! -
czanga
őstag
Mostmár igen, elsiklottam fele, ezért elnézést.
Pedig nem is keveset írtál.
Nagyon örlődök, mert amennyivel jobban "kezelhető" a mini, könnyebben kézben tartható, a nagyobb kijelző annyival jobb az Air-nél. Nem egyszerű, és bevallom én magam sem vagyok egyszerű eset, amikor döntenem kell.
-
czanga
őstag
Nagyon köszi! Igen tudom, hogy hardveresen egyformák majdhogynem (kijelző difi, és proci mhz difi) , de épp azért írtam ide, mert nem tudok dönteni a kettő közt.
Jelenleg egy iPad mini non retina van nálam kölcsönként, kipróbálni. A sajátom eddig egy iPad 2 volt, amelyet szerettem, és nem volt a méretével sem gondom.
-
D@niel
addikt
válasz
volt egy kis szünet, most már be tudsz menni.
szerk. a letöltések nem mennek .. -
univerzita
addikt
válasz
Nem, Apple szerverrel gondok vannak.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Ti be tudtatok/tudtok ma jelentkezni az AppStore-ba? Egész délelőtt próbálok belépni, de minduntalan azt írja ki, hogy nem lehet kapcsolódni az iTunes Store áruházhoz. Többször újraindítottam, de hiába. Mi lehet a gond? iPad 4, iOS 8.1.3 -
D@niel
addikt
labato for iPad mini, én egyébként ezt használom, 5.500huf volt összesen eBay-en.
-
Hardverileg megegyezik a két készülék (elvileg jobb az Air kijelzője, de én nem látok különbséget), szóval azt válaszd, amelyik szimpatikusabb. Én a Mini híve vagyok, de rengeteget használom egy kézben, ezért nekem az az ideális. Nálad azonban a hordozhatóság annyira nem fontos, így az Air is ugyanúgy megfelelő.
-
D@niel
addikt
válasz
nbence94 #6043 üzenetére
nekem is e héten érkezett, én beállítottam mindent, majd update, megint végig mentem rajta, így két perc helyett három volt, nehezen hevertem ki
@czanga: én is ezt a két modellt néztem ki, a kisebb mellett döntöttem, szerintem ez sokkal jobban használható méret, kézben megfogom és simán megírom ezt a kommentet, busz-vonatozásnál is inkább a Mini a célszerű. annyira egyébként nem kicsi a kijelző méret, hamar megszokja az ember. a videózás nálam is szempont volt, belátom persze, hogy a nagyobb kijelzőn jobb filmezni, de számomra elég ez a méret is, gyönyörű a kijelző, azóta pixelesnek latom a 4s-em
nálam meg a jegyzetek használata a szempont az egyetemen, ez majd szeptemberben derül ki, hogy mennyire jó. az biztos, hogy az irat tartómban simán el fog férni, tokban van, de alig van súlya.
szerintem játszani is jobb kisebb méretben, ezt nehezebben tudom megindokolni, arra gondolok, hogy a kijelzőn megjelenő gombokat (pl bb racing-ezt feltétlen próbáld ki, egyik kedvencem! ingyenes) könnyebben elérem, temple run-kézben van, jobban tudom forgatni.
anno a legelső generációs iPadem volt, ahhoz képest jobb ez a kijelző méret, használat közben úgy is bele merűlsz a tartalomba.
a hordozhatóság, használat közbeni kényelem nagyon nagy előny a Mini javára. -
czanga
őstag
Sziasztok!
Szerencsére ismerem őket, sokat is szereljük őket, de nem gondoltam volna, hogy amikor vennék egyet magamnak, akkor ilyen nehezen tudnék dönteni. Remélem tudtok nekem segíteni!
Szóval a vételi szándék megkörnyékezett.
iPad mini2 , vagy iPad Air1 (32gb mindkettőből, WiFi only)Mire fogom használni:
-hordozgatni, gépet nem vinnék magammal. Amennyiben nálam van, akkor biztos, hogy táska is van nálam, szóval a súly kevéssé számít.
-távolsági VOLÁN buszon filmezni az ölembe véve
-játékra: Repülő szimulátor, Autoverseny szimulátor, Simcity
-böngészés természetesen, olyan helyen ahol már van WiFi
-nagyon minimalis emailezes, azt inkább iPhone 5-ről bonyolítom le
-twitter használatAz ár nem döntő tényező most, azt szeretném venni ami számomra jobb választás lehet. Nem tudom mit hagytam még ki, de kezdetnek megteszi.
-
nbence94
tag
sziasztok! holnap kapom meg az Air 2-t, és láttam hogy kijött a 8.2, többnyire jókat írnak róla, így azonnal szeretném frissíteni. a kérdés az lenne, hogy hogyan érdemes frissíteni? lehetséges olyan, hogy még első bekapcsolás előtt iTuneson frissítem, és csak utána hozok létre ID-t, + adom meg a beállításokat? mert akkor megúsznék egy felesleges kör beállítgatást, ha jól tudom (?) ha új ipadként beállítás esetén újra végig kell zongorázni a kezdő beállításokat....
-
Winne
nagyúr
Mitől függ, hogy 12, vagy 10 wattos töltő van-e a géphez?
-
SoldierL
senior tag
Oké akkor így hagyom köszi
-
silmatauki
őstag
válasz
univerzita #6035 üzenetére
Vagy ha jailbreakeltek, akkor ott van ingyen a RushPlayer+, az mind2t támogatja, és HW-esen gyorsítja az MKV-lejátszást.
-
SoldierL
senior tag
Lehet buta kérdés, Ti rendszerfrissítés után szoktatok nyomni gyári visszaállítást, vagy csak lefrissítitek és kész?
-
univerzita
addikt
válasz
silmatauki #6034 üzenetére
Ėn is így látom,azért írtam hogy nem biztos hogy támogatott lesz. Érdekes hogy valamikor a dts -el volt probléma több player be. Pedig ott is licensz jogokat kell megvenni.Én most Buzz playert használok,itt támogatott a ac3 és dts,de frissíteni nem fogom. Érdekes hogy van két file kezelő appom és ezekben simán elindul a film ac3 - al.
-
silmatauki
őstag
válasz
univerzita #6027 üzenetére
"Aszt nemtudom hogy mikor és vissza-e teszik a ac3 - mat [VLC-be]."
Nagyon nem valószínű, hogy visszaraknák – a Dolby 1 millió $-t követel tőlük. Lásd http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1850830
Szal ne is várjatok AC3-ra a VLC-ben.
-
D@niel
addikt
válasz
@matthew@ #6028 üzenetére
beállítások-általános-backround app reflesh ez nem tudom hogy van fordítva, itt nézz szét ha a háttérben való frissítést keresed.
egyébként Fb messenger, ezt is érdemes kikapcsolni mert a bejövő üzenetek megérkezéséhez nincs szükség frissíteni, Skype ugyan így, elég az értesítést bekapcsolni. -
@matthew@
őstag
válasz
univerzita #6023 üzenetére
Helymeghatározás ki van kapcsolva, nem szeretem használni
így akkor "elvileg" nem is futnak a háttérben?
-
univerzita
addikt
Igen a free Buzz player nem viszi. Én akcióba vettem talán 1€-ért. Viszont írtad hogy a VLC a feliratot nem jeleníti meg. Ha van a filmen felirat akkor a VLC-n legalul jobbról a második kis ablakkal tudod kitenni. Aszt nemtudom hogy mikor és vissza-e teszik a ac3 - mat. Ha találok valami ingyenes megoldás írok.
-
D@niel
addikt
válasz
univerzita #6025 üzenetére
buzz player free, elindítja az avit, hang semmi ...
ha a vlc-hez tudsz valami megoldást, hogy pl át konvertálni a filmeket, szívesen meghallgatom. vlc-t szeretnék használni, elvégre honfitársak fejlesztették : )
-
D@niel
addikt
maradok az üveg fóliánál, meggyőztek az érvek (4s-en matt van, tetszik).
se vlc, se más media player nem játssza le a filmeket, próbáltam mkv-t, avit. elindultak, de hang nélkül, ráadásul a feliratot se jelenítették meg. mi lehet a gond?
-
Winne
nagyúr
válasz
silmatauki #6020 üzenetére
Ez jelenti azt is, ha veszünk alapul két ma vásárolható típusú notebookot, melyeknél az egyik matt a másik pedig fényes kijelzős, akkor a mattnak rosszabb a képe?
-
@matthew@
őstag
iPad Air 17 órát ír használatra, és még 44%-on van, de ez sztem a hátterben való futást is beleszámolja, nem? Skype, FB meg Messengernél ott van h háttérfolyamat, és amikor pl itthon hagyom akkor is merül 2-3%-ot, akkor gondolom ezek az alkalmazások dolgoznak, ezt vhogy ki tudom "lőni"?
-
silmatauki
őstag
válasz
teguran #6016 üzenetére
"Eles a kepe mindenkeppen.
Ha nagyon kozelrol nezem, es apro targyakrol van szo, akkor latszodik csak.
Kinek mi. Egy ekkore feluleten a sok tapinyom sem nez ki jobban, sot...
Mattnal pedig nincs ilyen."Ragnar95-nek teljesen igaza van. A matt fóliák pont úgy működnek, hogy szétterítik a fénysugarakat. Ezáltal érik el a szinte teljes tükröződésmentességet. Igenám, de ezzel a felbontás is csökken, és rossz esetben még a nyakadba is kapsz egy jó kis négyzethálósodást is. Nem véletlen, hogy pl. az Apple egyáltalán nem árul (már) matt iMac-eket, és hogy pl. a régebbi (amúgy, bár viszonylag olcsó, de attól még kitűnő) Dell nagyfelbontású monitorok (U2711 / U3011) legnagyobb problémája pont a túl erős AG coating volt (példathread). (Szerencsére az új U2713H/M már nem szenved ettől.)
-
Ragnar95
félisten
-
nofi
addikt
Feleségem is kap lassan egy ipadet, mert néha én is szeretném a sajátomat használni
Sima Wi-Fi-s, 32 gigás, garis Air mennyiért reális mostanság?
Én 120-ért vettem tavaly tavasszal 32Gb+LTE verziót, 2 hónapos használtan 120-ért, bár sejtem, hogy az nagyon alkalmi vétel volt -
Ragnar95
félisten
-
teguran
tag
air2on matt foliam van.
+: elegans erzes, azonosul a hatlap tapintasaval, ujjlenyomat, maszat sokkal kevesbe marad meg (szinte semennyire), karcok nem lathatoak, eles marad a felbontas
-: eles a felbontas, de ha nagyitoval nezed, akkor nem annyira eles, mint egy clear folia. de abszolut nem zavaro.en csak ajanlani tudom
-
D@niel
addikt
használ valaki matt fóliát iPad-en? tapasztalatok?
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Melyik zug gsm boltban érdemes megvenni az iPadet ahol lehetőleg bontatlan és magyar töltőt adnak hozzá?
-
D@niel
addikt
miután megadtam a vásárláshoz szükséges adatokat, mennyi idő elteltével tudok vásárolni?
-
Szabikaa20
őstag
Lehet frissíteni 8.2-re!
Bocsesz most látom már írta más is! -
@matthew@
őstag
válasz
vadászcsiga #6006 üzenetére
Okés, köszi!
-
@matthew@
őstag
iPad regisztrációval most megkaptam a Pages-t meg egyéb alkalmazásokat, ez hozzá lett rendelve az Apple ID-mhez, és pl iPhone 4S-emre is fel tudom tenni ingyért?
-
Vasinger!
nagyúr
Természetesen EU féle, mert Mo.-n rendes boltból vettem, nem sufni helyről, az AQUA-ból. (Pl. ilyen az iPon, ED, PCX)
Handrasra én is gondoltam, de nem hiszem, hogy ilyen pitiáner ügyekre reagálna, de teszek egy próbát.
bok92:
Hát, ez nem sok újat hozott. Gondolom Apple Watchja se sok embernek lesz itt
-
Süvi
őstag
válasz
Vasinger! #5999 üzenetére
Szia!
Milyen töltő van hozzá? EU vagy nem EU? Ha nem EU biztos nem MO. beszerzés. Úgy gondolom, hogy csak
ezekre a helyekre érvényes a nagyobb garancia, mint Ipone esetében is.
Akivel szerintem érdemes lenne beszélni az Handrás, bár itt a fórumon nincs, a weboldalán pedig nem láttam elérhetőséget. -
bok92
addikt
[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB 5G - Csomagolásbontott, akár beszámítással
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térn
- Ipad Air 4 Space Gray Gps+Cellular Lte,10,9 Retina, Új gyári kijelzővel!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest