Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
válasz
Szabikaa20 #99 üzenetére
Nálam meg BlackBerry a telefon, iPad mini Retina a tab.
-
Szabikaa20
őstag
Nálam is Droid a teló...+ipad..
-
50 ezerért már találsz iPad2-t is, csak keresgélni kell, pl. Aprod.hu-n,1-esnél lényegesen jobb.
Egyszerű Androidos tabot 3 napig próbáltam, nekem nem jött be (kb. 4 órát bír az akksi, míg IPad2-n simán 12 órát), telefonban pedig Androidra esküszöm.
iPadet használtan is el tudod majd adni normális áron. -
f.szabo
tag
Üdv, mindenkinek, tabletet szeretnék vásárolni és olvasgatom itt a fórumot, mi a véleményetek: Ipad1 vagy WayteQ xTAB-100qcr retina kijelzős tablet -re, gondoltam nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni, mert csak használtra van pénzem, kb.40-50e ft. köszi
-
i.attila
tag
Helló,
Tudtok ajánlani olyan zenelejátszót, ami tud zenét lejátszani NAS-ról és van benne equalizer is? Köszi. -
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg olyan helyet, ahol Mo-n lehet kapni Ipad Air Sim kártya tálcát? Sajnos valahova elkevertem, és nem tudom igy belerakni a sim kártyámat.
Koszonettel,
Fulmi -
Szabikaa20
őstag
Ma 2x lefagyott a tablet netezés közben!Elöszor kb 10mp után tovább folytatódott másodszor pedig annyira hogy kikapcs ggomb+home gomb együttes tartása kellert hogy újraindítsam!
Nem tudom miért történt!Chrom-ot használok netezésre...idág még ilyen nem történt meg... :/
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet úgy törölni dolgokat (fotók,tkönyv),hogy az csak a készülékről törlődjön ki? Sógorom szeretné a ipad3-át lecserélni és csak a gépet szeretné lepucolni.
Köszi előre is. -
CandySR
tag
Sziasztok!
Még mindig iPad1-et használok. Mitől van az, hogy évekig tökéletesen működött, most meg egy ideje állandóan kidobál app-okból és böngészés közben a Safariból.Megváltoztak az app-ok és az internetes oldalak és már kevés a RAM? Lehet vele valamit kezdeni?
-
weinmaker
őstag
Ha megveszek egy alkalmazást ipadra, azt le tudom ingyenesen tölteni mac-re is? Vagy csak az adott plattformra érvényes?
-
Xero
nagyúr
Beszeljukmac-re írd be.
-
vtechun
veterán
Icloud.com -ra lépj be, ha be volt kapcsolva az ipad keresése funkció, akkor mutatni fogja a pozícióját, feltéve, ha eléggé amatőr a tolvaj, és nem nyomott rajta gyárit - de általában hülyék ehhez az ilyenek, írj, ha valami van. És ezzel mégis jobban mehetsz a rendőrökhöz, wifis? Vagy mobilnet is volt benne?
-
Nem akarom elrontani a kedvedet, de jobb felkészülni rá, hogy szinte esélytelen, hogy megkerüljön az IPaded.
Szerintem egyet tehetsz, figyeled a hirdetéseket, ha gyanús, akkor rákérdezel a sorozatszámára az eladótól, ha találat van, akkor szólsz a rendőröknek (semmit se fognak tenni) és megpróbálod visszaszerezni magad, ehhez fizikum, de minimum bátorság szükségeltetik.
-
phgergo
aktív tag
Skacok ma ellopták az ipad mini 16GB fekete ipad minimet. Esetleg tudtok segiteni, hogy rendörségi feljelentésen kivül mit lehet tenni? FOntos köszöböm. Üdv Gergő
-
asuspc96
senior tag
válasz
univerzita #56 üzenetére
lehet elkerülte a figyelmemet
-
-Solt-
veterán
válasz
Szabikaa20 #73 üzenetére
Én elhiszem, csupán azt mondtam amit én tapasztaltam...
De, ha lesz időm, ezek után ránézek megint...
(#74) Gadgetfan_: Jaj...
-
-
Coc@s
őstag
Nekem is valamilyen ASUS-om van, és megy a töltés minden külön progi nélkül.
Igaz, az iPad kiírja, hogy nincs töltés (mint az előbb írtam is), de azért még töltődik.
Max nem beszél egymással a PC és az iPad. (Szerintem ezért is írja ki)Egyébként tutira nem tölt? Először én is azt hittem, de aztán meggyőződtem az ellenkezőjéről.
Először még fönn sem volt a Battery app, hanem rajta hagytam a gépen a majdnem lemerült iPad mini Retina-t, aztán meg néhány óra múlva látom, hogy FULL-on van. -
-Solt-
veterán
No akkor még egyszer... például az én alaplapom esetében iPad Air nem tölthető csak akkor, ha telepítem az Asus programját a PC-re. (nem kell semmilyen APP hozzá) Sőt, USB 2.0-ról így sem tölt...
Tehát, ha valakinek nem működik a töltés, akkor nézzen szét az alaplapja honlapján...
-
-Solt-
veterán
Business Net M díjcsomagom van, az sem lepne meg, ha ahhoz nem "járna" LTE...
Nekem csak az Asus külön programjával indult el a töltés, akkor is csak USB 3.0-ról...
(#60) Szabikaa20: Az USB 2.0 500 mA, az USB 3.0 900 mA-t tud, előfordulhat, hogy előbbi kevés az iPad-hez... ha jól emlékszem ez az Apple honlapján is fent van.
-
zorromoto
senior tag
Nos csak megoldottam a problémám.A megoldás persze misem egyszerűbb mint a Google+ app.
-
Sify
senior tag
Nekem Airem van, telekom mobilnet, hibatlanul mukodik az LTE. De amikor megveszed akkor eloszor aktivaltatni kell. Ugyfelszolgalat felhiv es aktivaljak. Majd a keszulek kikapcsol es be es mar mukodik is.
Nekem mind az Airt mind a Iphone4-et tolti a gepem rendese, nem kellet semmit sem trukkozni, telepiteni, csak usb2 van a gepemen. -
asuspc96
senior tag
Helló!
Tudtok mondani valamilyen programot vagy módszert amivel könnyen megtudom nézni a pdf-eket amiket a gépre töltöttem le ?
tehát arra akarok kilyukadni, hogy a gépről kellene az ipad-re másolni....
és lehetőleg akkor is megnézhetőek legyenek, amikor offline vagyok -
-Solt-
veterán
Ezek már megvoltak... holnap felhívom őket, de kezdenek már az agyamra menni... Ráadásul Voda után a 3G is katasztrófálisan gyenge...
Azért köszi...
Más:
Láttam valakinek gondja volt a töltéssel... PC-ről csak USB 3.0-n, az alaplapgyártó kiegészítő szoftverével lehet tölteni az iPad-et...
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
iPad Air, vagy iPad mini retina + Telekom mobilinternetet használ valaki?
-
zorromoto
senior tag
válasz
Szabikaa20 #44 üzenetére
Nos sikerült elovarazsolnom a 3 mappát a photo mappán belül ,de a Google-s fényképeimet akkor sem érem el.szerintem ez nem tudja
-
zorromoto
senior tag
válasz
Szabikaa20 #46 üzenetére
Persze tudok,de nem egyszerűbb ha elmondod minek hogy kell állnia ?
A fotó stream es a fotó megosztása is be van kapcsolva
-
zorromoto
senior tag
válasz
Szabikaa20 #44 üzenetére
Letörlöm es felteszem ujra
Ez sem oldotta meg -
zorromoto
senior tag
válasz
univerzita #42 üzenetére
Nem lehet hogy valami másik verzió van nekem?
-
-
zorromoto
senior tag
válasz
univerzita #40 üzenetére
-
zorromoto
senior tag
Szevasztok.
Én olyan App-ot keresnék amivel elérem a google táramba lévő fotóimat.Tud valaki ilyet? -
br4adam
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #33 üzenetére
Köszi a segítséget, már megy is
-
Szabikaa20
őstag
De! N-Player,SNB/CIFS azon belül scan network és megtalálja...De elötte még a windowsban bekell állítanod ezt: Másik topikból való,egyik kolléga írta le nekem is
-
br4adam
aktív tag
nPlayernél csak a Wifi Transferrel tudok filmezni? Közvetlen pcről stream nem lehetséges? Mert így ha jól látom letölti az ipadre a videót.
-
Coc@s
őstag
válasz
univerzita #29 üzenetére
A pendrive csak egy gyors próba volt.
Eredendően USB-RS232 kábelt és terminálprogramot akarok/szeretnék használni. -
Coc@s
őstag
válasz
univerzita #27 üzenetére
Hirtelen nem tudom milyen, de van rajta, nem látja.
Másik fórumon írták, hogy valszeg JB nélkül nem is fog menni, max kártyáról a fotó és videó import. -
Coc@s
őstag
Használt valaki OTG kábelt a minihez?
Ma jött meg egy ebay-es, de első körben hiába dugok rá pendrive-ot, nem látja. (többel is próbáltam.)
Valamit be kell kapcsolni a beállításoknál?
Vagy, ami szintén lehetséges, hogy helyből rossz a kábel, amit kaptam. -
juve600
nagyúr
na töltés megy
következőtegyek rá vibert meg skype-t
bekapcsolom a wifit
net van
app store
kéri az id meg jelszót
azt irja ki hogy nem jó a jelszó vagy az id,pedig jót adok megnem értem
-
domesz
aktív tag
Üdv.
Ipadet elvileg csak Mac-el lehet tölteni.
Viszont ha ezt fölteszed akkor tökéleesen tölti windows-os gép is.
Ép ma csináltam ilyet.
üdv
-
juve600
nagyúr
üdv
ismerősőm ipad -jával van a következő gondom:van hozzá egy usb kábel amin keresztül elvileg tölteni lehetne ,de hiába csatlakozttatom a laptophoz,kiirja a windows hogy felismerte a ipad eszközt de utánna az ipad azt irja hogy nem töltödik
mi lehet a gond ??thx
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Jailbreak nélküli iPad-re létezik remote control program, aminek segítségével PC-ről irányíthatnám az iPad-emet? Az is elég lenne, ha láthatnám valós időben az iPad képernyőjét, irányítás nélkül. Azt tudom, hogy létezik olyan progi, ami képernyőképet tud készíteni és azt megosztja a PC-vel (pl a TeamViewer QuickSupport), de nem tud valós idejű képet mutatni az iPad kijelzőjéről sajnos.
Létezik egyáltalán ilyen program? Egyéb fórumokon azt olvastam jailbreak mentes iPad-re nincs remote control progi (amivel magát az ipad-et lehet irányitani), de remote view talán van?
Ha tudtok valamit erről, osszátok meg legyetek szívesek! Köszi! -
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám.
Adott egy ipad 3 amit gépre dugva az nem ismer föl. Pittyen egyet de se driver telepítés se itunes nem nyílik meg. Az érdekesség az hogy amikor kihúzom a kábelt akkor írja hogy driver telepítése /MTP usb device/ de természetesen sikertelenül hiszen már rá sincs dugva.Több gépen több kábellel próbálva is ugyanez a probléma.
Ötlet?
köszi
-
Genji
őstag
Egy nagyon kezdő kérdés (közben probálok visszaolvasni) kérlek nézzétek el nekem és magyarázzátok el mint egy kétévesnek: Hogy kell filmeket (adott esetben 720p) lejátszani az Ipaden? Egyáltalán hogy rakom rá a filmet? Milyen szotverrel játszom le. Köszönöm ha valakinek akad türelme rám!
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Nemrég vettem egy ipad 3-at, és mivel még eddig semmilyen apple termékem nem volt lenne pár kérdésem.
Jelenleg ios7 van rajta. Ezt lehet-e downgradelni, vagy ez a tuti rendszer?
Feltettem az ibook-ot, de nem tudok lapozni, hanem csak átcsúsztatja a következő lapot. Be lehet ezt valahol állítani?
Ma feltettem egy jailbreak-et, hogy megnézzem, hogy mi az, és milyen extrákat nyújt, de egyelőre nem nagyon igazodok ki rajta. Van ennek egyáltalán értelme, a készülék dizájnolása nem érdekel, csupán a lehető legjobb használhatóság.Szerettem volna kipróbálni pár programot mielőtt "hivatalosan" is megveszem, és azt hittem, hogy a jailbreak erre is jó. Mielőtt valaki lewarezolná a fejem, már jelenleg is vettem programot (garageband), és próbáltam ki mást, ami olyan kaksi volt, hogy azonnal töröltem is.
Ha ilyen kérdésről itt nem lehet beszélni, akkor légyszi adjatok "akár privátban is" linket, vagy választ.
Lenne még özön kérdés flash tartalommal kapcsolatban is, de majd később.
-
Genji
őstag
Sziasztok!
Nem volt még iPad-em, szeretnék venni egy újat. Kicsit elvesztem a típusokban, ár/érték arányban melyiket érdemes venni? Megköszönném a tippeket arra is hol érdemes venni. -
vtechun
veterán
na, köszi, akkor fel is teszem az első kérdésem:
hogy mi a fenét csináljak egy dlink di-524-es routerrel? az istennek se akar rá csatlakozni az ipad2-esem, a 4-essel még nem tudtam tesztelni. valakinek ötlet? ahogy nézegettem a kugliban, másoknak is volt ezzel gondja
amiket ott ötleteltek nem nagyon segített egyik sem
minden más csatlakozik flottul
-
Mivel nem volt átfogó iPad topic, lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 10 64GB Wifi Megkímélt/2025.05.08. Apple gar./Akku 98%/p4124
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Ipad Pro 12.9 (3 generáció) 512GB cellular, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest