Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Használ esetleg valaki olyan banki appot, aminek normális az ipad-es optimalizált változata?
OTPnél vagyok, ugyan létezik ipad app is, de vagy azt használom vagy a telefonomat regelem be (fuck logic, elképzelhetetlennek tartják gondolom h valaki ipaddel és iphonenal is rendelkezne) ezért mindig safariban lépek be, ami kicsit meh...
Mondjuk hirtelen körülnézve, otpnél legalább a mobilos app használható, sok banknál még azt a lécet se nagyon tudták megugrani
-
pinnacle
nagyúr
Hálózati média fájlok lejátszásra milyen programot ajánlotok?
-
jófejsrác
senior tag
-
i400
senior tag
Örülök, hogy feljött az Air3 és a Pro 10.5 téma, mert én sem igazán tudom, hogy melyik is legyen. Viszont ahogy körbenéztem minimális felárral lenne új 11"os Pro is.
-
válasz
#05304832 #24061 üzenetére
Nettó 689,03 € (mai árfolyamon kb. 223 ezer Ft). [kép]
Vagy ha türelmes vagy, BelindaCsillag is meghozza kb. 3 hónap alatt, bruttó 209 ezerért, [link], ha kicsit nyaggatod, ad számlát is.
#24059) Cyberbeni : Alapvetően igazad van!
De akkor már hadd vegyek egy újat 4,5 év után.
Mindenkinek köszönöm!
-
-
Köszönöm Srácok!
Erre az iPad Pro-ra gondoltok?
Ez kb. 180 e, az új Air kb. 140 e, a normál 2018-as iPad pedig kb. 85 e Ft-ba fájna. Van egy másik Pro is, az kb. 223 e. Ft. (ennyiért tudnám megvásárolni)
A sima ára igen vonzó, ha csak a kijelző más az Air2-hez képest, és nem gyengébb, akkor megfontolandó.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
#05304832 #24051 üzenetére
Csak vicc volt, nem akarom eladni. Van hozzá tok, apple pencil. Ez mind mehetne a levesbe és horribilis összeget kéne költeni, hogy ugyanezt megkapjam az újabb pro szérián. Azt a plusz felárat pedig nem éri meg a faceid - a sebesség többlet tesztek alapján ki sem jön -, egyedül a design tetszik.
-
HIJ
őstag
válasz
focvis #24044 üzenetére
Én is pont most váltottam air2 -ről. A sima ipad -et nem ajánlom air2 után, mert annak a kijelzője inkább az air1 -hez áll közel. Én az air3 és a pro 11 között gondolkozram és végül a pro lett, de egyéni szempontok alapján. Szerintem az air3 vagy a pro 2017 a reális döntés. Én a négy hangszóró, az időtállóbb A12x és a pro motionmiatt döntöttem az új pro melett...
-
Sziasztok!
4 éves múlt az iPad Air2-m; az akksi a végét járja, tippre 70 %-os; amúgy hibátlan, megfelelően gyors ma is.
Érdemes cseréltetni az akksit kb. 20 ezerért, vagy adjam el és vegyek egy újat?Ha újat veszek, melyiket érdemes? iPad 2018-at vagy iPad Air 2019-et? Utóbbi kb. 50%-kal drágább?
Nem szeretnék gyengébbet a mostani Air2-nél.Köszönöm szépen!
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Ebben az új fantasztikus akkumulátor menüben hogyan tudom megnézni, hogy az utolsó töltés óta mennyit ment a kijelző? Mert régen ugyan kevesebb volt a statisztikai adat, de ezt azinformációt legalább megtudtam...
-
Ugyanitt keresek féláron kamionról leesett ipadet!
-
szabi820
tag
Találtam egy bontatlan ipad-et(2018) egy kamionparkolóban.Szerintetek letiltották?Mert futárkocsi vitte volna de a cím már sérült volt.
-
Jst
csendes tag
válasz
Dynamike #24024 üzenetére
Igen pont ez a gond ezért csináltam már telefonnal a beállítások info oldaláról is felvételt , hogy be tudjam mutatni (itt látszanak az adatok tehát nem a netről töltöttem le),
B verzió addig ücsörgök ott míg élőben is meg tudom mutatni és jegyzőkönyveztetem az átvevővel.
De reméljük tényleg szoftveres a hiba és javítják. -
scabi78
senior tag
válasz
Cyberbeni #24026 üzenetére
Szerintem nem ilyen egyszerű. Az iphone-omon lévő alkalmazásokat nem szeretném megosztani a gyerekekkel. Az ipaden csak gyerek játékok vannak, azokat szeretném átrakni egy másik ipad-re.
Ebben az esetben is nézzem meg amit írtál?
Magyar nyelvű az itunes-om és nem ismerem, nem találok semmit
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, van két ipad4, az egyik tele van játékokkal és ezeket szeretném átrakni a másik ipad4-re is. Hogyan tudom ezt megoldani? Nem szeretném egyesével megkeresni az alkalmazásokat.
köszi
-
Madwe
nagyúr
fizikai gombokkal - azaz pont ezért erre nem lesz semmilyen app, ami megoldja, max ha apple gyárilag belerak valamit ios szinten... bár app szinten azt is el tudom képzelni, hogy csak bizonyos helyen lehetne ilyenkor feloldani, pl... de azt meg egyedi app tudná csak, nem rendszerszinten
-
Madwe
nagyúr
válasz
moleculez #24016 üzenetére
Ezzel azt lehet csak elérni, hogy az adott appból ne lépjen ki tapicskolással, de pl a videóba bele tud tekerni, másikat tud elindítani stb, azaz attól még az adott appot tudja nyomkodni
(#24011) Jst Szia, ez a képernyő néhai érintéshibájával kapcsolatos hiba? remélem, s azt is h lassan jön update, néha teljesen felbosszant
-
gaben88
őstag
Kislanyom kezd rakattani a mesekre, de neha meg tapicskolja ossze vissza ilyenkor az iPadot. Le lehet valahogy zarni a kijelzot, hogy nyugodtan tapicskolhassa a kijelzot?
-
Jst
csendes tag
Sziasztok,
Az Ifixit-en olvastam, kevesebb mint 1 napos comment:“Hello!
I'm having the same problem, I contacted apple support, and engineering has requested some diagnostics and videos, will conclude that it is a software problem and are already aware of this issue and will post the fix on the next updates.”
Remélem nem csak lerázták az illetőt az unresponding problémával.. -
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm a tanácsokat.
-
válasz
Luck Dragon #24003 üzenetére
Promotion, azzal kezdtem.
Procik:
Pro 10.5 scores: 3990/9600
Air 3 10.5 scores: 4800/11600Ez nem olyan nagy különbség, ugyanakkor gpu-ban a pro az erősebb, és a kijelzője is nagyobb fényerőt tud. 600/500 nit.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Luck Dragon #24001 üzenetére
Jah értem, én a simára gondoltam. De akkor még így is mindenképp a pro lenne a jobb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- OTP Bank topic
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4125/
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB 5G - Csomagolásbontott, akár beszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8+ / S7+ FE Book Cover Keyboard, billentyűzet - Csomagolásbontott
- IPad Pro 12.9" M2 - 2022, 6. generáció - 11 ciklus - garancia
- ÚJ! BONTATLAN ! Samsung Galaxy Tab S9 FE, 128GB, 5G - X516B -
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest