Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
Darth_Revan #2096 üzenetére
Minden iPad Apple világgaris. Külön papírt nem kapsz hozzá, gyári szám alapján vannak beazonosítva, a granciaidő az aktiválás pillanatában indul.
Az Aqua emellett ad egy a boltjukba szóló garipapírt, de ennek semmi jelentősége, ha elromlik ők is csak hivatalos szervizbe küldenék, ahova jobban jársz ha magad viszed el. -
válasz
HardRic #2095 üzenetére
Asphalt 8 is röcög időnként Airen, olyankor újraindítom, vagy soft resetet nyomok - utána napokig hibátlanul fut. Battery Doctor memóriapucolása nem segít ezen.
@Ragnar95: a game center sem menti el a játék állását? Megvallom, igazából nem tudom, mire való a game center.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Darth_Revan #2096 üzenetére
Egy évet.
-
Darth_Revan
veterán
Az Aqua elég jó áron adja a 32 GB-os iPad-et. 1 év garanciát adnak hozzá, ez szerintetek "bolti garancia" vagy Apple gyártói garancia? Mennyi garanciát ad az Apple ?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Darth_Revan #2091 üzenetére
Próbáltam utánakeresni, hogy valyh hány FPS-sel fut. Ezen a videón egy iPad 4-en fut a program, elég extrémen szánt végig a világon és semmi lassulás vagy röccenés. Apple A7-es cumókon meg még annyira sem akadna be.
-
legiaap
félisten
válasz
Darth_Revan #2091 üzenetére
Én egy Samsung fülessel hallgatok zenét gond nélkül.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Ragnar95 #2082 üzenetére
Aha, tehát akkor szóval még ezen a 2048 x 1536 felbontáson is stabil 30 FPS-el fut és nincs jelentős beakadás? Az akkor ismét gondolkodásra késztet...
Köszönöm mindenki válaszát, lehet ez lesz az első iOS készülékem, még megvárom, hogy mit tud felmutatni az NVidia a Shield Tablet-el, mert ha maga a gyártó nem tudja megcsinálni, hogy több, mint 1 órán keresztül teljesítsen úgy a CPU, hogy ne legyen szemmel látható belassulás igen komoly 3D játék alatt (nem úgy, mint a Xiaomi Mipad esetében), akkor jön az iPad
u.i.: Lehet hülye kérdés, de hagyományos jack dugós fülhallgató működik az iPad-el gond nélkül vagy abból is spéci áppöl verzió kell?
-
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita #2085 üzenetére
"De játékot felteheted iCloudba"
Nem tudom, mire gondolsz, de ilyen opció nem létezik
"Ha megveszel egy játékot és ha letörlöd újra nem kel megvenni csak letöltöd"
Ez tény, de a mentésed ettől még elveszik...
Csak az iPad tárhelyén tudsz appokat/játékokat tárolni, amiket ha letörölsz, akkor mindenhonnan törlődik a mentésük, de az tény, hogy bármennyiszer letöltheted őket újra ingyenesen, ha egyszer megvetted őket. -
univerzita
addikt
válasz
Darth_Revan #2079 üzenetére
Ha föleg játékokra fogod használni akkor megéri a plusz pénz. De játékot felteheted iCloudba.Ha megveszel egy játékot és ha letörlöd újra nem kel megvenni csak letöltöd.A játszás minöség érzete kárpótol a plusz kölcségért.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Darth_Revan #2075 üzenetére
Létezik flasdrive direkt iOS eszközökhöz, vagy ott vannak a zsebrevágható, féltenyérnyi, akár TB-os wifis hátterek is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Darth_Revan #2081 üzenetére
Itt fix grafika van, nem tudod állítani csak a fényerőt...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Darth_Revan #2081 üzenetére
Dehogynem, csak a felbontás gyengébb a kijelző felbontásából adódóan. De iPad 3-on is tökéletesen megy a SA pl, márpedig ezen retina felbontáson fut.
Ennyit számít egyszerűen az optimalizáció.
Játékfronton sosem fogja egyik oprendszer sem utolérni az iOSt, mert maga az Apple és a fejlesztők is jóval nagyobb munkát fektetnek a játékokba és ez az előny csak egyre nagyobb lesz, ahogy beérik a 64bit, Swift és Metal. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Darth_Revan #2070 üzenetére
Nekem egy nem mai darab ipad 2-m is van, GTA SA.-t most néztem meg rajta, hibátlanul megy legújabb iOS alatt.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Darth_Revan #2075 üzenetére
Nem, sőt JB-el sem egyszerű, mivel a legtöbb pendrive áramellátása túllépi a lightning csati áramleadási képességeit.
Ha nem akarsz 32GB-osat, akkor egy wifis merevlemez vagy hordozható NAS a legjobb megoldás, de az appokat mindenképp a készüléken kell tárolnod. -
Darth_Revan
veterán
válasz
vadászcsiga #2076 üzenetére
Tegra k1 elegge leszerepel a mipadban, mert ha tul meleg, felere veszi az orajelet...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Darth_Revan #2073 üzenetére
Ez iOS, mivel csak pár modellre kell optimalizálni, így elég sok időt fordítanak rá, ráadásul maga a rendszer is jóval kevesebb erőforrást emészt fel, mint a droid, 1GB RAMmal tökéletesen fut minden.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ez nem droid vagy windows, nem kell foglalkozni órajelekkel, meg hasonlókkal
Minden játék folyamatosan fut gyakorlatilag iPad 3/4-től kezdve az összes iPaden a legkomolyabbak közül, így a retinás Minin is, elég komoly hardver van benne, ráadásul ki sincsenek még használva a 64 bit lehetőségei rendesen, még legalább 2-3évig fog rajta futni minden játék tökéletesen. -
Tenager18
senior tag
válasz
Hát nekem Ipad 4-en is simán megvan a 30fps San Andreas alatt, és tökéletesen tölti be a textúrákat
Mini 2 kétszer ilyen erős
-
Darth_Revan
veterán
Meg tudna valaki mondani, hogy jatekok hogy futnak ipad mini 2 (retina) tableten? Kivancsi vagyok Tegra K1-hez kepest jobb-e...
A GTA San Andreas K1 alatt a Xiaomi Mipad-al (ahol szerintem meg van optimalizalni valo a szoftverben) mindent maxra tolva stabil 30 fps-el megy es csak nagyon minimalis megakadas van uj texturak toltodesenel...
Mi a helyzet a 64 bites A7 cpu-val? Neztem youtube-on videot de ott nem ugy nez ki, hogy meglenne a stabil 30 fps es textura toltesnel is picit jobban beakad, mint K1 alatt...gyakorlatban is igy van?Valamint mennyire gond itt a thermal throttle? Itt is felere csokken a cpu orajele amikor igazan felmelegszik?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2068 üzenetére
A gond az hogy a két idézeted között is ellentmondás van. Most vagy a mondatot, vagy a bekezdést jelöli ki.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2066 üzenetére
Szerintem inkább elbeszélünk egymás mellett.
"Tudtátok hogy szövegdobozba való íráskor ha egy szoveget két ujjal megérintek, kijelöli az egész mondatot?"
"Érzékeli a pontot, bekezdést. Ha nincs benne enter, akkor az egészet jelöli ki. Okos ez
Safari, Chrome, Evernote alatt nekem erre mindig bekezdést jelöl. Ha érzékelné a pontokat, akkor mondatokat jelölne ki. Ha két mondat között ütök egy entert, akkor azok bekezdések lesznek.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2064 üzenetére
Nálam bekezdést jelöl ki dupla ujjas koppintásra, pontokat semmibe veszi.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #2052 üzenetére
Na ezt én sem tudtam!
Pedig sokszor szerettem volna kijelölni mikor hosszabban írok és új lapot kell nyitnom nehogy eltünjön amit addig írtam...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Próbaképp elkezdtem írni ide valamit, több mondatra tagolva.
Nekem az egész bekezdést kijelöli
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Négy év után miket tudok meg... Baromi hasznos, sokat szívtam eddig hogy a virsli ujjaimmal próbáltam terelgetni a kis pöttyöt., hogy kihúzzam a jelölést.
-
HardRic
addikt
válasz
Nem tudtam, köszi. Nagyon hasznos lesz. Annyi ilyen apróság van, miért nem reklámozza az Apple?
-
erdoke
titán
válasz
legiaap #2051 üzenetére
Fontos, hogy Mac töltő is legyen egyben? 4 USB portos töltőből van bőven az Amazonon. Otthonra ezt a típust, utazáshoz pedig kicsit könnyítettet is találni.
(#2052) vadászcsiga
Nem tudtam, de nálam a böngészőmben nem is működik, mert a két ujjas tapi már foglalt. -
vadászcsiga
félisten
Még így évek múltán is fedezek fel újdonságot iOS-ben. Tudtátok hogy szövegdobozba való íráskor ha egy szoveget két ujjal megérintek, kijelöli az egész mondatot?
-
legiaap
félisten
Tudtok mondani ehhez hasonló cuccot csak több csatlakozási ponttal? Jó lenne személyes tapasztalat.
-
Mister_X
nagyúr
Nem lehet valahogy rávenni az AppStore-t, hogy mindenképp töltse le a 100MB-nál nagyobb tételeket WiFi nélkül? Kint vagyok vidéken, de nem tudok Hearthstone-ozni, mert a rendszer nem hajlandó letölteni az update-et
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy régebben használtam az "Airplayer Hd" programot az Ipad 1-en, wifin keresztül filmnézésre.(nem letöltöttem hanem streameltem).
Kicseréltem egy Ipad 2-re Ios 7.1.2-vel.
Rátettem a programot, de nem fordítja el a képet teljes képernyőre, a neten utánanézve sajnos nem egyedi probléma, nem szeretik egymást(Airplayer vs. Ios 7)
Alternatívaként Oplayer Hd-t tettem rá, így látja a gépemet, de mikor csatlakozni próbálok, nevet és jelszót kér.
A gépemen XP van és nincs jelszavazva.
Mit kell beállítanom, hogy müködjön?
Előre is köszi a segítséget!! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #2033 üzenetére
Igen, ez tény. Ezen az Auchan-oson meglepődtem viszont tényleg, tök normális minőség, és 500Ft. Jobb lett volna megveszem az egészet és 1500-ért itt eladom...
-
HardRic
addikt
Apple TV itthon mire használható screen mirroringon kívül? Akinek van mire használja, miért szereti?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Auchanba vannak most tök jó tokok akcióban. Ilyen plüss belső, mágnesesen zár a lehajtója, a külseje meg ilyen cseppálló szerű anyagból van. Air pont belefér, mindez 500 Ft-ért, van egy fokkal nagyobba is, az 800 Ft.
-
bododani
senior tag
Sziasztok használtan egy iPad Air 16GB-os wifis mennyit ér? 100 ezer körül?
-
Süvi
őstag
válasz
Dreadloord #2020 üzenetére
Szia!
Letöltöttem Air-re, ott semmi ilyet nem látok.
Minden nagyon szép.
Üdv. -
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, ipad 4-re letöltöttem a prezi.com-os appot, majd el indítottam pár prezit, és azt tapasztalom, hogy szaggatnak az átmenetek, animációk, egyszerűen bántja a szemet...
Ezt h lehet megoldani? Ha egy 30K forintos dzsunka wayteq-en szaggatna, azt mondom oké, de ez egy 180K-s felsőkategóriás Ipad.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Mister_X #2015 üzenetére
Általában szokták írni, hogy támogatja-e a controllert a játék (van, hogy csak később egy patch formájában, ahogy a Modern Combat 5-nél is). Viszont létezik egy oldal, ahol szépen írják mindig a játékokat, illetve, hogy melyik fogja támogatni. Itt a közvetlen lista.
-
Sonja
nagyúr
válasz
legiaap #2013 üzenetére
Létezni létezik, illetve hamarosan lesz egy a SteelSeries-től is. Most kapható a Mad Catz C.T.R.L. i controller, ősztől pedig a SteelSeries Stratus XL.
Én a Stratus XL-et akarom majd megvenni.
-
legiaap
félisten
Létezik szerintetek vezetéknentes kontroller ipad vagy akár iPhone-hoz? Valami hasonlóra gondolok, mint az xbox-é.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Ragnar95 #2004 üzenetére
Köszi! Hosszan nyomva választott alkalmazások már tárolják a fájlt, de ami alapértelmezetten nyitja meg, ott nem találtam ilyen lehetőséget. Ez valami beépített .pdf olvasó?
Levél törlése után is megmarad a fájl, de mi a teendő ha később törölni szeretném? Chrome mutatja a helyet "external-file", de gondolom ide csak JB-vel lehet hozzáférni.
Akkor ezért is fogy a tárhely, mert az összes megnyitott fájlt tárolja, jó lenne ezeket valahogy törölni. -
Gekkito
tag
Rendben, szerintem felhívom őket holnap.
Amúgy 2 éves iPhone 4 amit kéz alól vettem, állítólag garanciába cserélt, 0 percesnek ígérve. Ha felhívom őket és kiderül hogy nem szabadna forgalomba lennie, akkor lehetséges hogy letiltják? Meg pl ha felmegyek vele app store-ra nem kéne kiszúrniuk nem szabadna forgalomba lennie?
Amúgy az a szám szerepel a telefonban is mint az iTunesban.
-
válasz
Gekkito #2005 üzenetére
Azt írja, hogy egy olyan készülék szériaszámát adtad meg, amelyet már kicseréltek.
Nem tudom, honnét olvastad le a szériaszámot (esetleg a dobozról), de azt gondolom, hogy egy garanciában kicserélt készülék számáról beszélünk. Nem arról amire - tehát újra - kicserélték, hanem a rossz, régi készülék számáról.
Szerk: újraolvastam a hsz-edet: iPhone-nál lövésem sincs a dolgokról, de az angol szöveg továbbra is arról szól, hogy egy lecserélt készülékről beszélünk.
-
Gekkito
tag
Hm.. beírtam a telefonom sorozat számát amire ezt írta: "We're sorry, but this is a serial number for a product that has been replaced" Nincs angol nyelvvizsgám,de ha jól értem azt írja hogy ezt már aktiválva van?!
Amúgy köszi a tippet, bemegyek majd valahova vásárlás előtt és összehasonlítom a Mini retinát a 4-el.
-
pinnacle
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB 5G - Csomagolásbontott, akár beszámítással
- iPad 7th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4125/
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 6 13" M2 128G Cellular Újszerű/2025.09.23.Apple Gar./p4141
- ÚJ! BONTATLAN ! Samsung Galaxy Tab S9 FE, 128GB, 5G - X516B -
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG MSI650
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest