Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DirtyDave
csendes tag
Sziasztok,
Problémám lenne. Kritikus fajta. Anyósomnak vett egy ipadet az após hardverapróról.
iPad 4. A legfrissebb iOS 8.1.2 van rajta. És elkapta az iOS 8-as népbetegséget azaz a Blue Screen of Death-et. Próbáltuk updatelni fileból. Restorolni, restorolni file-ból. Resetleni. Factory resetelni. A hiba randomra előjön. Az ipad fogja magát és leáll random időpontokban. Aztán egyszercsak el sem indult és csak DFU módba tudtam már rakni. Így látja az itunes de 3194-es és 4005 ös hibával eldobálja a firmware frissítési próbálkozásaimat. Most gyakorlatilag brick....volt a mai napig amikor is egyszer csak a próbálkozások közepette bedugtam az USB-be bekapcsoltam és csirbú-csirbá elindult mikor megnyomtam a power gombot. Aztán megint kék halál, majd ezek után itunesból frissítettem IPSW fileból. Újraindult majd 5 perc után megint Blue screen of death. Ezek után restore IPSW-ből. Megint kék halál ezúttal megint brick állapotba került. Csak DFU megy ott is annyit lát az itunes hogy ez egy ipad.
Végig túrtam a netet lehetséges megoldásokért. 4 napja ezzel szívok, de nem sikerül megoldanom. Tapasztalt valaki még hasonlót (külföldi fórumokon azt olvasom nem mi vagyunk az eredetiek és sok embernek van ilyen hibája főleg 8.0.0. óta)? Esetleg valaki tud rá valami megoldást??
Jelenleg azt se értem, hogy sikerült mégiscsak elindítani a mai nap. Garancia már nincs a készülékre és akitől vették pedig nem elérhető már telefonon, szóval megoldást keresek, de kezdem feladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest