- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DirtyDave
csendes tag
Sziasztok,
Problémám lenne. Kritikus fajta. Anyósomnak vett egy ipadet az após hardverapróról.
iPad 4. A legfrissebb iOS 8.1.2 van rajta. És elkapta az iOS 8-as népbetegséget azaz a Blue Screen of Death-et. Próbáltuk updatelni fileból. Restorolni, restorolni file-ból. Resetleni. Factory resetelni. A hiba randomra előjön. Az ipad fogja magát és leáll random időpontokban. Aztán egyszercsak el sem indult és csak DFU módba tudtam már rakni. Így látja az itunes de 3194-es és 4005 ös hibával eldobálja a firmware frissítési próbálkozásaimat. Most gyakorlatilag brick....volt a mai napig amikor is egyszer csak a próbálkozások közepette bedugtam az USB-be bekapcsoltam és csirbú-csirbá elindult mikor megnyomtam a power gombot. Aztán megint kék halál, majd ezek után itunesból frissítettem IPSW fileból. Újraindult majd 5 perc után megint Blue screen of death. Ezek után restore IPSW-ből. Megint kék halál ezúttal megint brick állapotba került. Csak DFU megy ott is annyit lát az itunes hogy ez egy ipad.
Végig túrtam a netet lehetséges megoldásokért. 4 napja ezzel szívok, de nem sikerül megoldanom. Tapasztalt valaki még hasonlót (külföldi fórumokon azt olvasom nem mi vagyunk az eredetiek és sok embernek van ilyen hibája főleg 8.0.0. óta)? Esetleg valaki tud rá valami megoldást??
Jelenleg azt se értem, hogy sikerült mégiscsak elindítani a mai nap. Garancia már nincs a készülékre és akitől vették pedig nem elérhető már telefonon, szóval megoldást keresek, de kezdem feladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Játékmenet videón a Don't Nod új kalandjátéka, az Aphelion
- Milyen autót vegyek?
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Tesla topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest