- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #3399 üzenetére
Azt mondod? Valahogy nekem se jönnek be ezek az Ebay-esek, valami azt sugallja, hogy nem venném sok hasznát
Istyle honlapján vannak jó ozakik, 10-12K még megfizethető, lehet akkor azt fogom inkábbEz pl. a hátulját is védi+kitámasztható [link]
-
Chereiose
addikt
Akkor ezt megrendelhetem? Mondjuk nem túl drága,egy próbát megér, igazából csak a károsodás miatt aggódtam, de akkor bepróbálom. Egész jóféle, mert smart case és jól lehet hajtogatni is.
S van valakinek tapasztalata, hogy ezek az Ebay-esek mennyire használhatóak? Tehát, hogy pontosan illeszkednek stb...
-
Vasinger!
nagyúr
Ha már Smart Cover. Valaki Smart Cover-ből nem látott olyat, amit Y módon lehet hajtogatni? Mint ez: link, de csak Smart Cover, nem Smart Case. Lehet Ebayes és rendes bolti link is.
-
Chereiose
addikt
Amik Ebay-en vannak ilyen 2-3 ezer Ft-os Smart Coverek, azok mennyire jók? Károsíthatják az Ipad-et a benne lévő rossz mágnesek? Túlzásnak tartom az eredeti Apple árakat, de valamilyen tokot szeretnék majd rá (Ipad Air). Ti milyet használtok?
Pl [link]
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #3390 üzenetére
Ezért írtam, h attól függ, mihez képest nézzük a használhatóságot.
Viszont az tény, hogy az iOS7-hez képest gyakorlatilag nem romlott használhatóságban a 8, tehát ha a 8 nem megfelelő valakinek, akkor a 7 sem lesz az ilyen szempontból. -
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3390 üzenetére
Én, aki eredetileg kérdeztem, ismételten megköszönöm az infót!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3387 üzenetére
Pedig jobb előtte szólni, mint utólag köpködjek...
:-) -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #3387 üzenetére
Jobb, ha vásárlás előtt történik meg a "szembesítés", mint ha vásárlás után jön rá az ember,h nem azt kapta, amire számított.
Persze nem mondom, h nem szabad már sima Minit venni, van az az ár, amennyiért szabad, de nem lehet azt várni tőle, hogy úgy fusson rajta az iOS7/8, mint mondjuk egy Airen, ahol retina Mini kell. -
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3381 üzenetére
Oké, ha lassan is de összeraktuk...
Köszi mindenkinek az infót!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3381 üzenetére
Lehet, amíg hadakoztam a 8 ellen vagy 3x töröltem.
Más: Egyébként a nem hivatalos kereskedők mikor akarnak igazodni az árcsökkentéshez? Jelenleg annyi a sufnigsm-ekben is az Air, mint az Apple Store-ban. Tetszik az Air 2, főleg a 2GB RAM miatt, de majd 200 ezer egy tábláért.
-
vadászcsiga
félisten
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3378 üzenetére
Lehet iOS7-nél is törölni már.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3378 üzenetére
Úgy értettem, hogy nem kell ragaszkodnom kizárólag olyan készülékhez, amin 7.x fut.
7.x alatt, vagy 8.x alatt "nem lehet törölni"?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3373 üzenetére
Köszi, ezek szerint akkor nem szükséges a 7.x megléte...
Így kicsit egyszerűbb a helyzet. Az "automatikus letöltés", így a felesleges helyfoglalás 7.x alatt nem megkerülhető?
-
ROBOTER
addikt
válasz
_Csaba_ #3375 üzenetére
....-szék meg!
Köszi!
És ezek a QuickOffice HD Pro for Offline Microsoft Office Edition féle dolgok a store-ban micsodák?
Ha esetleg Air 2 mellett döntök legközelebb, szükségem lenne valamilyen offline office-ra, ami mindent tud, amit a QO tudott. Pl. hogy amit emailből megnyitottam vele, azt inboxban offline tárolta azonnal.
-
ROBOTER
addikt
Sziasztok!
Még iPad 1. gen. időszakomban vettem egy QuickOffice HD Pro szoftvert a store-ból. Azon még normálisan műkdött. Később cseréltem 3. generációs iPadre, telepítettem rajta a QuickOffice-t, de a szövegszerkesztő használhatatlanul lassú lett, késve jelennek meg a leütött karakterek, viszont a táblázatkezelőt napi szinten használtam. Jöttek a frissítések, de semmi nem változott.
iOS8 telepítése óta nem lehet menteni semmit, mert a QuickOffice összeomlik és kilép. Tehát használhatatlan. Tegnap frissítettem 8.1-re, most már indulás után összeomlik. És jó ideje, hónapok óta nincs update.
Azt viszont látom, hogy a store-ban vannak új QuickOffice-ok, természetesen újra fizetnem kellene értük. Valami nagy váltás volt, csak nem figyeltem?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3371 üzenetére
És mi van akkor, ha "már letöltötte"?
Ezt nem lehet "menüből visszaállítani" úgy, hogy megmaradjon az aktuális verzió?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Oldman2 #3370 üzenetére
Döcög sajnos, ne reménykedj.
Restore-olni mar csak a legújabbra tudsz illetve menüből egy teljes visszaállítás de vigyázni kell mert ha a készülék letöltötte már a frissitest akkor cumi, és úgy tudom 7-nél még nem lehetett torolni a készülékrol.
8-nál már van egy olyan lehetőség hogy menüben a használat alatt kitörölhető ez a letöltött update -
Oldman2
nagyúr
Rövid kérdésem lenne:
Egy iPad Mini-n a 8.1-es iOS hogyan muzsikál? Lehet hogy vennék egy Mini-t, de ha a 8.x döcög rajta, akkor a downgrade hiánya miatt inkább olyanba vágnék, amin még iOS 7.x fut.
Ha találok ilyen készüléket, egy teljes "Reset" nem akarja majd feltenni a legfrissebb iOS-t ugye?
-
petroczy
csendes tag
válasz
ImpersonatoR #3302 üzenetére
A hangszórója megint kicsivel jobb lett, tisztább és hangosabb az Air 2-nek.
16GB után 12,8GB a használható kb
-
_Csaba_
senior tag
válasz
szabogabor10 #3362 üzenetére
Ez gyors volt végülis..
-
scream
veterán
Sziasztok!
Adott egy Ratinás iPad, elvileg firssült valami, de azóta csak egy USB kábel és egy nyíl jön be, ami az iTunes-ra mutat, ha bekapcsolom. Ilyenkor mi a teendő? Mentés nem volt előtte.
-
mrkorooo
aktív tag
van mar valami datum h mikorra varlahto idehaza?
-
_Csaba_
senior tag
válasz
Ragnar95 #3354 üzenetére
Jah, még kevesebbet bír. De annyival nem csökkent a fogyasztás. Mellesleg nem értem mért nem maradhatott benne ugyan akkora akku, és ha valósan csökken a fogyasztás, akkor még tovább is üzemképes lenne.. Na de mindegy, ez van. iPad air 10nél elérjük a papírvékonyságot és az 1 órás max üzemidőt is!
-
_Csaba_
senior tag
Tegnap olvastam hogy az iPad air 2 -nek több mint 1000mah-val kisebb akksija van mint a sima air-nek. Így már biztos nem cserélem le.. Hihetetlen amit az apple csinál mosanában. Az 5S iphoneis 6órát bír ha rendesen használja az ember.
-
Otthoni netközpontú használatra elég a 16, bár azt vedd számításba, hogy egy-egy játék több gigát is foglalhat, és a ténylegesen használható hely kb. 12 giga körül van. Ha nem sokkal drágább a 32-es, én inkább arra szavaznék, mert egyrészt módosulhatnak a felhasználói szokásaid (pl. többet utazol, és szeretnél offline filmezni), másrészt drágábban tudod majd eladni, ha cseréled egy későbbi modellre.
-
legiaap
félisten
Imádom mikor működik a keresés: [link]
-
Chereiose
addikt
válasz
Ragnar95 #3345 üzenetére
Mondjuk én sok böngészésre használnám, valamint Youtube és némi játékra. Úgy, hogy jelenleg I5-öm van, s az a sebesség nekem teljesen megfelel, szerintem akkor az Air a jobb procival bőségesen elég lesz netezésre
Tárhely igényemet se mondanám nagynak, 16 gigás iphoneomnak 8 gigája szabad
Szóval nem tudom akkor így 16 vagy 32gb-osat vegyek belőle majd, zenét se tennék rá, filmet is max 1-2-őt, játékból se sokat, lehet felesleges lenne az a 32-es
-
Chereiose
addikt
válasz
Ragnar95 #3341 üzenetére
2 évre minimum tervezem, aztán meglátjuk, majd szeretném Air 2-re váltani, vagy akkor majd Air 3-ra vagy ami lesz
Viszont csak 2 hónap múlva, karácsony körül tervezem a vásárlást, hátha lesz valami ünnepi akció, szóval nincs teljesen kizárva az Air 2, de azért elég valószínű, hogy "csak" a sima lesz.
De olyan rossz vételt azért azzal se csinálnék szerintem, nagyon jó kis tábla az még nem? -
adolfka00
tag
válasz
vadászcsiga #3339 üzenetére
Köszönöm a választ
-
Chereiose
addikt
Air 2 megjelenésével hülyeség az előző Air-t vennem? Nem nagyon szánnék rá annyit amibe kerül, mivel itt hardverapron 100-110 körül lehet kapni bontatlan Air-t, az Air 2 meg 50K-val drágább, nekem meg annyit nem igazán ér egy tablet...Viszont kérdés, hogy hülyeség már az előzőt vennem, vagy az is elég? 2-3 évre tervezném utána cserélném, ennyi időre elegendő a benne lévő hardver?
-
adolfka00
tag
Köszönöm szépen a válaszokat. Egyébként mindegyik iPad 3 retinás ? Ebayről rendelt már valaki iPad-et ? Vagy esetleg valami tapasztalat ?
-
Tomics
addikt
Volt már iPadem (még az első retinás) de eladtam miután megvettem az i5-t (ez volt az első okostelefonom Samsung Wave után ami elég nagy ugrás volt és nem nyúltam utána az iPad-hez). De most jól jönne egy tab, 95%-ban kiváltaná az asztali gépem szóval valamennyire vágom a rendszert csak nem tudtam hogy van Hearthstone iPad-re és ez külön pluszpont neki
Ha már ennyi pénzt kiadok rá akkor a legfrissebb hardver kell hogy vagy 3-4évig ne kelljen váltani, iphone5 is kibírja még 1-2 évig főleg az Air 2 mellett.
-
zotyesz66
őstag
iPad-nál nem nagyon van jobb, de esetleg érdemes lehet fontolóra venni egy valamilyen LG G Pad-et is, akár a 8.3-at, akár a 10.1-et, szerintem azok szoftveresen eléggé el vannak találva és árban sincsenek elszállva, a nexusok sajna jóval drágábbak. Ha lehet számítani a Blizzardra, akkor talán droidra is normálisan megírják az alkalmazást.
-
HardRic
addikt
Hearthstone-ra tökéletes választás az Air az biztos. Alig merül tőle, játszhatod egész nap. Nem tudom Androidon milyen lenne. Androidos telefonokkal az a tapasztalatom, hogy kb a legegyszerűbb játéktól is felmelegednek, és merülnek is rendesen tőlük. Félnék, hogy a tabletek is így viselkednek.
Ha mégis Android vonalon nézelődsz, akkor a nemrég bemutatott Nexus 9 jó lesz szerintem. Igazi Nexus iPadA Samsungoktól óva intenélek, nagyon sok tabletet nyomnak ki, nem frissítenek valami gyorsan, és a 16:10-es képarány nem való szerintem 8-10"-ra. Az UI meg ronda és néha szaggat.
-
Crymic
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárlást tervezek. Idáig az iPad Air 1/2 volt a kiszemeltem, mert csak ezeken futott a Heartstone.
Most viszont, hogy androidra is kijönnek, kicsit elbizonytalanodtam. Mindenképpen egy jobb modelt szeretnék, hogy valamennyire tartós legyen. Meddig bírja egy iPad kb? Esetleg pár szót mondana valaki az Air 1/2-es eddigi tapasztalatairól? Milyen tabletek vannak hasonló kategóriában?
Előre is köszi a választ. -
adolfka00
tag
válasz
vadászcsiga #3313 üzenetére
Ez nektek biztos könnyű de nekem az utolsó apple-s cuccom az iPhone 4 volt
iPad-em meg sosem volt tehát mint laikus vagyok most itt
-
Ragnar95
félisten
Utóbbi jó hozzájuk, ahogy a leírásban is szerepel, de az iPadhez nem érdemes ezt használni, mert nagyon lassan fog csak feltölteni róla.
Amúgy nem érdemes ilyenekkel szórakozni, vegyél 1 iPad töltőt és tölts mindent arról, hiszen az iPadnek kellő áramerősséget úgyis csak az tudja leadni. -
Livius
őstag
Hello!
Az iPod töltők és adatkábeleik használhatóak iPhone-okhoz és iPad-ekhoz is, akár a mostani újakhoz is?Az egyik töltő egy Apple A1070 W008A130 (FireWire kábeles) amiről érdekelne, hogy jók-e a fent említettekhez is, a másik pedig egy Apple A1205 (USB kábeles).
[link]
Erről a linkről azt már beazonosítottam hogy az USB-s töltőt azt a legelső iPhone-okhoz is adták már. -
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Abban kernem a segitsegeteket, hogy mi a folyamata diakkedvezmenyes apple store vasarlasnak? Mikor es hol kell bemutatni a diakot az online vasarlas soran? A helyzet az, hogy Ausztriaba rendelnek a baratomhoz ugy, hogy nekem van csak magyar diakom. Ez mukodne? Ha nem, akkor van nemet baratom, aki rendel maganak, es majd elkuldi postan, de jo lenne, ha tudnam neki mondani, hogy mi a folyamata a proceduranak.
Koszonom elore is a tapasztalat megosztast,
Fulmi -
adolfka00
tag
Hali ! Az iPad 2-õt és a 3-at honnan tudom megkülönböztetni ? Előre is köszönöm !
-
kexksz
addikt
iPad-en van valami lehetőség rá, hogy több user legyen és azok közt lehessen váltani? Ergo ha ketten használjuk ne kelljen külön ki- és belépkedni Facebookból, Twitterből, Gmailből, etc.
-
Ragnar95
félisten
Például mert csomó olyan funkciója van, amit más böngésző nem tud vagy gagyibban, esetleg 1-1-et tud ezek közül...
iCloud lapok, bookmark sync, olvasási lista, stb és akkor az UI-ról még nem is beszéltem, mert az szubjektív...
Ráadásul mivel az alapértelmezett böngésző nem változtatható, minden link Safarival nyílik meg... -
Értem. Fura, mert én Mercury-t használok Mini Retinával, és ahhoz képest, hogy mennyien panaszkodnak a folyamatos lapújratöltésekre, nekem eddig nem tűnt fel a dolog, bár négy-öt lapnál több egyszerre sohasincs megnyitva. Az animációk szaggatásáról nem tudok nyilatkozni, még mindig "csak" 7.1.2-t használok.
-
HardRic
addikt
iOS-en minden böngésző Safari csak más GUI-val, mert az Apple nem enged más motoros böngészőt az Appstore-ba. Továbbá a Nitro engine amitől a Safari olyan gyors, a többiben nincs jelen, egy korábbi, sokéves javascript engine-t használnak. Ezért.
Leszedhetsz Chrome-ot, Dolphint, akármit, csak egy kiherélt Safarit fogsz kapni. Akármelyikkel hasonlítottam össze a gyári böngészőt, mindig lassabb volt.Szerk.: Voltak hírek, hogy apple elérhetővé teszi a nitro-t másoknak is iOS8-tól, de ezt nem vettem észre sehol sem, mindegyik böngésző amit próbáltam, maradt a régi.
-
Kíváncsi leszek mi a véleményed róla.
T-mobilnal is beárazták mar.
Remélem hangszórója is megfelelően hangos lesz. Meg egyben lesz mint az elődje és nem spóroltak az anyaghasználaton.
Erre a tükröződéscsökkentő felületre azt mondtak, hogy nem igazan lehet észrevenni rajta amit néztem videót róla.
Igazából nálam az lesz a kérdés, hogy air vagy air 2 legyen. Vagy megéri e azt a + 35.000 Ft. ot amennyivel többe kerül.
Egyébként 16 Gb bol mennyi marad szabadon egy szűz rendszernél. 11Gb ? -
Most ezt nem kekeckedésből kérdezem, és lehet, hogy már volt róla szó korábban, de miért ragaszkodik ennyire sok ember a Safarihoz? Nekem sohasem jött be, rengeteg olyan funkció hiányzott belőle, ami szerintem egy böngészőben kellene, hogy legyen, pedig nem vagyok valami extrém user. Valamennyi Apple készülékes ismerősöm már rég megszabadult tőle, és én is csak véletlenül szoktam elindítani, ha pl. emailen belül egy linkre nyomok. Ismétlem, nem kekeckedés, de mi miatt ragaszkodik ennyi ember hozzá? Mi az, amit ők látnak benne, csak én nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!