- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- lezso6: Szekunder szarkazmus
-
3900 - 3801
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
-
Chereiose
addikt
Viszont szerintem amit én linkeltem, azzal nem hiszem, hogy menne az Ipad, ugye az eleve a chipre csatlakozik, ami USB-s.
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
ipad4, ios 8.1.1: safariban, böngészésnél nem jegyzi meg a webhelycímeket, nem adja ki rögtön az esetleges találatokat. próbáltam már minden beállítani de semmi.
iphone 4s, és ipad mini (mindkettő ios6) simán megy, tehát ha elkezdem beírni (mindegy h webcím vagy google keresés), már adja is ki az adott weboldalt.mi lehet a probléma?
köszi a válaszokat előre is!
Üdv,
ferikek
-
Vasinger!
nagyúr
-
focvis
veterán
-
NyalokAA
senior tag
Elnézést,nem tudtam hogy fenyképezögéphez gondoltad.
Tud valaki esetleg boltot ahonnan lehet Air 2 -re valami normális tokot rendelni ? (smart case kizárva 25e Ft az elég erős)
Ebayről meg ugye hetek kérdése mire megérkezik( szerk: bocs véletlen nyomtam a válasz gombra )
-
univerzita
addikt
-
tench
tag
SD kártyaolvasón vannak a filmek és onnan szeretnét rámásolni a Minire? Csak a Apple által támogatott video formátumot lehet( mp4, mov) így importálni. Ha nagyobb felbontású videókat( mkv) szeretnél felrakni ahoz kel egy külsö média player.A app store-ban ingyenes a Dragon Video Media Player. Ebbe lehet importálni akár mkv filmeket, de nem a sd kártyaolvasóval. Vagy iTunes- al vagy simán wifin.
Szia,
Köszi a választ.
Pana G3- as fényképezőgépem van, és azon a nagyobb felbontás
AVCHD formátumban van. Tudja a JPEG HD-t is, lehet akkor áttérek arra,
ha nincs más megoldás. -
univerzita
addikt
SD kártyaolvasón vannak a filmek és onnan szeretnét rámásolni a Minire? Csak a Apple által támogatott video formátumot lehet( mp4, mov) így importálni. Ha nagyobb felbontású videókat( mkv) szeretnél felrakni ahoz kel egy külsö média player.A app store-ban ingyenes a Dragon Video Media Player. Ebbe lehet importálni akár mkv filmeket, de nem a sd kártyaolvasóval. Vagy iTunes- al vagy simán wifin.
-
tench
tag
Üdvözlet,
Most vettem egy iPad Mini 2- t SD kártyaolvasòval.
Az lenne a problémám, hogy nem minden videòt tudok importálni
a tabletre. A sima VGA, HD- t igen, a nagyobb felbontásúakat nem.
Van erre vmi App, v megoldás?
Köszi -
erdoke
titán
-
Chereiose
addikt
Ha olyat akarsz vagy andriodos, vagy windowos táblát kell valsztanod.
Semmiképp
Air a cél 
-
samgar
őstag
Miert nem csatlakozik az ipad a store-hoz?
-
Wlac
Ármester
Ez tetszik, a háttérvilágításért piros pont (sokat gépelek sötétben). Minihez van hasonló, vagy azt már nem tudták megoldani? Ha nincs, akkor az ékezetes karaktereket ügy csalom elő, hogy hosszan lenyomva tartom a gombot, vagy pedig többszöri lenyomással?
-
vadászcsiga
félisten
-
Chereiose
addikt
Csak olyan bt-s billel tudsz csatlakozni ami támogatja az iOS-t
Igen, egyébként gondoltam, kár, hogy nem lehet akár milyet, pedig ez jó kis billentyűzet.
S ami Ipad-hez jó az csak a 21 ezer Ft-os apple billentyűzet? -
vadászcsiga
félisten
-
bok92
addikt
-
Chereiose
addikt
Ezzel biztos nem tudsz csatlakozni iPadhez. Windowsra csak
Kár, pedig ilyen van itthon

-
samgar
őstag
-
vadászcsiga
félisten
-
samgar
őstag
Most csináltam egy restoret az ipad-on, 8.1.1 ment fel rá és nem tudom elindítani a store-t. Az iphone-n fut. Ez miért van?

-
ROBOTER
addikt
-
vadászcsiga
félisten
-
Wlac
Ármester
Van egyébként olyan fizikai billentyűzet, amin külön gombot kaptak a magyar karakterek is?
-
Chereiose
addikt
Ipad-hez lehet használni olyan wirelles billentyűzetet, ami úgy működik, hogy egy kis USB-s chipet kell bedugni és arra kapcsolódik? Azt tudom, hogy nincs USB az Ipaden, de valami átalakítóval sem működne?
-
mrkorooo
aktív tag
Az iPad 3-nak rossz üzemideje volt? Mert nem erről lehetett anno hallani.
Folosleges sirni meg foglakozni azzal hogy mennyi az uzemido
Sztem full mas minden usernel..
Probald ki, hasznalt ha nem jo vidd vissza es kerd vissza a penzt, ennyit tudok mondani
csinalok majd kepeket a hasznalatrol, [ltegnap vettem le] -
szabogabor10
veterán
Valoban erezhetoen kisebb az Air2 uzemideje. Majdnem olyan rossz, mint az iPad3-ome'.
Az iPad 3-nak rossz üzemideje volt? Mert nem erről lehetett anno hallani.
-
erdoke
titán
Nem tudod hány van?

9 iOS + Apple TV?
Vagy 2, ha Air
Vagy majd megszámolom, ha hazaérek.
-
vadászcsiga
félisten
-
erdoke
titán
-
silmatauki
őstag
"Viszont "hivatalosan" a probléma nem létezik."
Az Apple a legritkabb esetekben ismeri el a gepeivel a bajokat. Lasd meg antennagate ("You're holding it wrong" aranybecsu) stb. -
silmatauki
őstag
iPad Air 2 tulajok: tudnátok írni a gép üzemidejéről? Ha volt már iPad-etek, azzal összehasonlítva tényleg látványosan kevesebb ideig bírja?
Valoban erezhetoen kisebb az Air2 uzemideje. Majdnem olyan rossz, mint az iPad3-ome'.
-
Chereiose
addikt
-
divot
veterán
Igen, ez az.
Billentyűzettel a tablet szinte csak gépelésre használható, nagyon kényelmetlen átnyúlkálni a keyboard fölött, és úgy nyomkodni bármit. Talán Word elmegy, de Excelhez kézbe kell venni. Illetve komolyabb munkához laptop, azaz egér és nagy monitor.(#3850) divot
Esetleg egy Hálózati beállítások törlését próbálj meg.Rezeteltem mindent, padet, modemet, hűtőt, mosogatógépet, és sokadszorra összetalálkoztak és már nem eresztik a másikat. Azért nem volt ez egyszerű.
-
Tibee86
nagyúr
Sajnos kb mindenhol olcsóbb, mint nálunk...
Annyi előnye van az itthon hivatalos forrásból vásároltnak, hogy garanciális cserénél újraindul az 1 év, míg a külföldről származónál nem. -
Chereiose
addikt
Németországban olcsóbb az Air? Tesóm épp kint tartózkodik, azt mondta van ott Istyle. Ha esetleg onnan venné az jobban megérné?
Vagyis gondolom olcsóbb, csak kérdés mennyivel. Mert nem tudom megéri-e ha csak 10K-val olcsóbb mondjuk, több lenne csak a macera vele.
-
Mister_X
nagyúr
Igen, ez az.
Billentyűzettel a tablet szinte csak gépelésre használható, nagyon kényelmetlen átnyúlkálni a keyboard fölött, és úgy nyomkodni bármit. Talán Word elmegy, de Excelhez kézbe kell venni. Illetve komolyabb munkához laptop, azaz egér és nagy monitor.(#3850) divot
Esetleg egy Hálózati beállítások törlését próbálj meg.Munkához ott lesz az otthoni PC, jegyzetelésre viszont jó lesz.
-
klambi
addikt
-
divot
veterán
Igen, ez az.
Esetleg egy Hálózati beállítások törlését próbálj meg.Töröltem, most épp ott tartunk, hogy nem is tud egyszer sem csatlakozni.
Felhasználói élmény növelése iPad2-n - na, ez bejött nekik, hogy a pusztulat esne beléjük

-
erdoke
titán
Igen, ez az.
Esetleg egy Hálózati beállítások törlését próbálj meg. -
szabogabor10
veterán
Érdekes, egy másik fórumban, ahol a 8.1 wifi hibákról beszélgettek, a legtöbben azt írták, hogy megszűntek a problémák a 8.1.1-re való frissítéssel. Tehát szerintem jóval kevesebb embernek lehet már wifi problémája. Egyébként a probléma ott van, hogy az iOS nem szeret bizonyos routereket / router beállitásokat.
-
tepenzed
őstag
na beszerzek én is egy ipad air 2-t. alig várom a 2 éves galaxy 10.1-em után
first time ios 
-
Eagl3
veterán
Beadtam tegnap az Istyle-be az Ipad mini retinám, becsúszott valami a kijelző alá, olyan 1-2mm-es kis daradbka. Külsérelmi nyom semmi nem volt a készüléken. Mivel egy gyakornok srác vette át tőlem, gondoltam megkérdem tőletek, mire számíthatok az ügyben? Javítás ill. csere lett bepipálva.
-
divot
veterán
Vegyél újabb modellt, ezt üzeni az apple
Na jó, okés, értem én a feszített élettartamciklus fogalmát, de a csávó itt iPad4-tól beszél:
Egyébként az ios 8.1.1 wifi problem kifejezésre keresve csak úgy dőlnek a találatok. Viszont "hivatalosan" a probléma nem létezik.
Csak két napja nem tudom használni az iPademet.
-
Tibee86
nagyúr
Ennyire drasztikusan azért csak nem.

De ha jobban belegondolunk, az iOS7 a 4S wifi chipjét is megölte. -
vadászcsiga
félisten
Halihó!
A 8.1.1-es frissítés óta nincs wifi-m az iPad 2-n. Konkrétan: felcsatlakozik, majd néhány másodperc múltán elveszti a kapcsolatot, és újra akar csatlakozni, ami vagy sikerül, vagy nem. Szóval használhatatlan.
A külföldi fórumokon is látom, hogy jó pár ember ugyanígy járt - megoldást viszont nem találtam. Esetleg valaki?
-
divot
veterán
Halihó!
A 8.1.1-es frissítés óta nincs wifi-m az iPad 2-n. Konkrétan: felcsatlakozik, majd néhány másodperc múltán elveszti a kapcsolatot, és újra akar csatlakozni, ami vagy sikerül, vagy nem. Szóval használhatatlan.
A külföldi fórumokon is látom, hogy jó pár ember ugyanígy járt - megoldást viszont nem találtam. Esetleg valaki?
-
mrkorooo
aktív tag
Nem nagyon lehet konkrét dologgal előcsalni. Használni kell, és egyszer csak előjön..vagy nem.

Érdekes,nekem meg nem adott ki ilyen akármit
pedig böngészek teljes csendben vagy játszók . -
szabogabor10
veterán
-
mrkorooo
aktív tag
Erről megoszlanak a vélemények. Néhányan azt gondolják, a processzorból jön, néhányan azt, hogy a hangszóróból. Sokan azt mondják, hogy ez egy elektrosztatikus "zap" hang lehet. De elég sokan írtak az Apple fórumba emiatt.
es hogy lehet elocsalni,vagy mivel

nekem tokban van es folia is van rajta, lehet ez a "baj"... -
szabogabor10
veterán
Erről megoszlanak a vélemények. Néhányan azt gondolják, a processzorból jön, néhányan azt, hogy a hangszóróból. Sokan azt mondják, hogy ez egy elektrosztatikus "zap" hang lehet. De elég sokan írtak az Apple fórumba emiatt.
-
mrkorooo
aktív tag
Engem mindenképp édekelne, ugyanis nagyon hajlok egy Air 2 vásárlásra.

Mindahogy az is, hogy néha hallasz-e pattogó hangot egy-egy érintéskor. Valami ilyesmit (0:25-nél és 0:50-nél). De nem csak a videóban látható szituációban jöhet elő, hanem gyakorlatilag bármikor.nem tapasztaltam meg ilyet

de ez mi? ezt a speaker adja ki vagy mi?tolok majd akkor meg ilyen sceen napokat -
szabogabor10
veterán
fele kb, a felett mar zavaro sztem...
Folyamat ment rajta a podcast, onnan neztem a feladatokat, kozbe jatszottam es bongeszgettem.
Vilagon semmi baj nincs az uzemidovel sztem, de ha az iapd air jobb is volt nekem ,jobban jon az h erosebb vas.
Fogok meg csinalni ilyen napokat csak h megnezzem mi a helyzet, ha erdekel valakit esetleg
Engem mindenképp édekelne, ugyanis nagyon hajlok egy Air 2 vásárlásra.

Mindahogy az is, hogy néha hallasz-e pattogó hangot egy-egy érintéskor. Valami ilyesmit (0:25-nél és 0:50-nél). De nem csak a videóban látható szituációban jöhet elő, hanem gyakorlatilag bármikor. -
mrkorooo
aktív tag
Ez kb. majdnem ugyanaz (talán még jobb is kicsit), mint amit az iPad 4-em tud hozni wifin, nagyrészt böngészgetve és rövid videókat nézegetve, negyed fényerővel. Ráadásul mobilhálózatra is csatlakozva voltál. Örülök neki. Milyen fényerőn használtad?
fele kb, a felett mar zavaro sztem...
Folyamat ment rajta a podcast, onnan neztem a feladatokat, kozbe jatszottam es bongeszgettem.
Vilagon semmi baj nincs az uzemidovel sztem, de ha az iapd air jobb is volt nekem ,jobban jon az h erosebb vas.
Fogok meg csinalni ilyen napokat csak h megnezzem mi a helyzet, ha erdekel valakit esetleg
-
szabogabor10
veterán
Ez kb. majdnem ugyanaz (talán még jobb is kicsit), mint amit az iPad 4-em tud hozni wifin, nagyrészt böngészgetve és rövid videókat nézegetve, negyed fényerővel. Ráadásul mobilhálózatra is csatlakozva voltál. Örülök neki. Milyen fényerőn használtad?
-
Chereiose
addikt
-
Jojo5
őstag
-
Chereiose
addikt
Ugyanúgy bírja mint az iPad 2-m ami elötte volt. 10-12 óra legalább. Leginkább wifi netezésre, youtube videókra használom.
Ház valóban rezonál ha szól a hangszóró, ami elsöre zavarónak tünt, de 2 nap után már fel sem tünik.
Még annyi, hogy brutál vékony és könnyü.
Sima Airt pedig már nem vennék, nem véletlenül került bele a 2gb ram...Chereiose: én tölük vettem, bontatlan dobozban volt, EU töltövel. Garancia az Apple oldala szerint él.
És semmi probléma nincs vele? Ha gariztatom és beviszem mondjuk egy Istyle-ba, akkor ugyanúgy működni fog a gari?
-
mrkorooo
aktív tag
-
mrkorooo
aktív tag
iPad Air 2 tulajok: tudnátok írni a gép üzemidejéről? Ha volt már iPad-etek, azzal összehasonlítva tényleg látványosan kevesebb ideig bírja?
en a tegnapi napom vegigprintscreeneltem

-
bongeszo
aktív tag
Ugyanúgy bírja mint az iPad 2-m ami elötte volt. 10-12 óra legalább. Leginkább wifi netezésre, youtube videókra használom.
Ház valóban rezonál ha szól a hangszóró, ami elsöre zavarónak tünt, de 2 nap után már fel sem tünik.
Még annyi, hogy brutál vékony és könnyü.
Sima Airt pedig már nem vennék, nem véletlenül került bele a 2gb ram...Chereiose: én tölük vettem, bontatlan dobozban volt, EU töltövel. Garancia az Apple oldala szerint él.
-
Chereiose
addikt
-
Jojo5
őstag
-
Chereiose
addikt
-
szabogabor10
veterán
-
Jojo5
őstag
-
erdoke
titán
Laptopvásárlás előtt állok éppen, a szánt keret azonban 150k környéke. Ennyiért meg egyelőre ke vagyok lombozva. De felvetődött a gondolat, hogy átlakaíthatnám szubnotivá az iPadet egy billentyűzetes dokkolóval vagy mizével. Hisz rendelkezik mindennel, amivel az árkategóriában egy notebook sem: kicsi és egyszerű hordozni, jó a kijelzője, jó az aksija - ha mellérakok valami notit, akkor meg egyenesen félisteni magasságokba száll a ketyere. Mivel notit folyton cipelnek kellene magammal egyetemre, megkaptam a notis topicokban, hogy ebben az árkategóriában kimerül a hordozhatóság abban, hogy otthon az egyik asztaltól a másikig viszem, mert nem lesz hosszú életű. Jegyzetelni meg tudnék iPadenis - azaz most is tudok, vaktában, de mivel nincs nyomáspont, ezért mindig bennem van az a fura érzés, hogy valamit biztos félreütöttem (amúgy ritka) és ezért abbahagyom a gépelést, meg ilyenek.
Így átalakítanám az iPadet, lenne egy nagyon jó szubnotim és a maradék pénzből egy értelmes gépet is építhetnék.
A kérdés az, hogy az ilyesmi billentyűzetes cuccokkal van-e valakinek tapasztalata, melyiket érdemes megvenni?
Szubnoti azért nem lesz belőle egy billentyűzettel, de jegyzetelni nyilván jobban tudsz majd. A Logitech tokos billentyűzetek közül a vékony elég ütős.
-
tepenzed
őstag
-
Chereiose
addikt
-
Jojo5
őstag
Amondó vagyok, hogy az ilyen 130k-s EU-s behozatali áraknál megéri Air2-őt venni, én is azt fogok venni.

-
Mister_X
nagyúr
Laptopvásárlás előtt állok éppen, a szánt keret azonban 150k környéke. Ennyiért meg egyelőre ke vagyok lombozva. De felvetődött a gondolat, hogy átlakaíthatnám szubnotivá az iPadet egy billentyűzetes dokkolóval vagy mizével. Hisz rendelkezik mindennel, amivel az árkategóriában egy notebook sem: kicsi és egyszerű hordozni, jó a kijelzője, jó az aksija - ha mellérakok valami notit, akkor meg egyenesen félisteni magasságokba száll a ketyere. Mivel notit folyton cipelnek kellene magammal egyetemre, megkaptam a notis topicokban, hogy ebben az árkategóriában kimerül a hordozhatóság abban, hogy otthon az egyik asztaltól a másikig viszem, mert nem lesz hosszú életű. Jegyzetelni meg tudnék iPadenis - azaz most is tudok, vaktában, de mivel nincs nyomáspont, ezért mindig bennem van az a fura érzés, hogy valamit biztos félreütöttem (amúgy ritka) és ezért abbahagyom a gépelést, meg ilyenek.
Így átalakítanám az iPadet, lenne egy nagyon jó szubnotim és a maradék pénzből egy értelmes gépet is építhetnék.
A kérdés az, hogy az ilyesmi billentyűzetes cuccokkal van-e valakinek tapasztalata, melyiket érdemes megvenni?
-
Chereiose
addikt
Én is sima Air-t vennék, csak nem tudom hol éri meg jobban. MM-ben 120-ért már van, régebben volt még ennél is olcsóbban is hardverapron, de most már mindenki az újat árulja...Szóval szerintem én boltban fogom venni.
-
tepenzed
őstag
-
Jojo5
őstag
-
erdoke
titán
-
tepenzed
őstag
-
tepenzed
őstag
-
vadászcsiga
félisten
-
Jojo5
őstag
-
tepenzed
őstag
-
Jojo5
őstag
-
tepenzed
őstag
én most akartam karácsonyra ipad air 16gb-t venni kb 2 éves távra? akkor ezt már nem is érdemes,inkább vegyek ugyanennyiért egy jó androidot? mert hogy 160-at nem adok egy air 2ért az biztos
-
erdoke
titán
Sziasztok!
Ipad-et szeretnek venni. Leginkabb az Air-t neztem ki. Kerdesem, hogy az Air 2-t vagy az elodjet erdemesebb valasztani a kovetkezo cca. 5 evre? Elsosorban internetes tartalom, online streaming (tv), youtube es nyelvi programok mennenek rajta.
A lenyeg, hogy a kesobbi frissitesek utan is maradjon smooth a rendszer. Latvan az Iphone frissiteseket es a keszulekek folyamatos elavulasat e miatt, bizonytalan vagyok.Hosszabb távra a legújabbat érdemes venni. Elsősorban a jóval erősebb SoC és a dupla RAM miatt.
-
Kasya
nagyúr
Sziasztok!
Ipad-et szeretnek venni. Leginkabb az Air-t neztem ki. Kerdesem, hogy az Air 2-t vagy az elodjet erdemesebb valasztani a kovetkezo cca. 5 evre? Elsosorban internetes tartalom, online streaming (tv), youtube es nyelvi programok mennenek rajta.
A lenyeg, hogy a kesobbi frissitesek utan is maradjon smooth a rendszer. Latvan az Iphone frissiteseket es a keszulekek folyamatos elavulasat e miatt, bizonytalan vagyok. -
coys
csendes tag
Így már értem
coys
Nekem ilyen asztali iTunes-ban volt hosszú ideig. Meguntam és azóta nem használtam.
Próbálj meg regelni egy másik ID-t, vagy ha van másik próbálj meg azzal belépni, illetve ha még nem volt próbálj meg a beállításokon belül belépni az ID-del. Vagy iCloud kilép belép, ilyenek.Tibee86
Akkor mást írna kiiCloud 3X kilép, belép és harmadjára már működött is. Köszi a segítséget.
-
focvis
veterán
-
Tibee86
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
Elsősorban arra gondolok, de sajnos páran írták Apple fórumban, hogy amikor hozzáérnek a géphez (vagy hozzá se érnek), néha pattogó elektroszatikus hangot hallanak a hangszóróból. Ez elég furcsa és nyugtalanító jelenség. Ezért várok még kicsit a vásárlással.
Így már értem
coys
Nekem ilyen asztali iTunes-ban volt hosszú ideig. Meguntam és azóta nem használtam.
Próbálj meg regelni egy másik ID-t, vagy ha van másik próbálj meg azzal belépni, illetve ha még nem volt próbálj meg a beállításokon belül belépni az ID-del. Vagy iCloud kilép belép, ilyenek.Tibee86
Akkor mást írna ki -
coys
csendes tag
-
_Csaba_
senior tag
-
szabogabor10
veterán
iPadnek nincsenek furcsaságai hacsak nem szoftveresen
Elsősorban arra gondolok, de sajnos páran írták Apple fórumban, hogy amikor hozzáérnek a géphez (vagy hozzá se érnek), néha pattogó elektroszatikus hangot hallanak a hangszóróból. Ez elég furcsa és nyugtalanító jelenség. Ezért várok még kicsit a vásárlással.
-
Winne
nagyúr
-
coys
csendes tag
Sziasztok, ma vettem az iStyleban egy egy 64 GB-s Air2-t.
Folyamatosan azt írja, hogy nem tud csatlakozni az app store-hoz. Frissítettem 8.1.1-re és így is semmi. Mi lehet a god, mert mind a 2 iPhone-ommal el tudom érni a store-t.
-
vadászcsiga
félisten
Grat.

Írj majd róla te is (főleg az esetleges furcsaságokról), ha gondolod.iPadnek nincsenek furcsaságai hacsak nem szoftveresen
Új hozzászólás Aktív témák
-
3900 - 3801
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- Lenovo Idea Tab Plus 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi, kék színben , üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 128GB Wi-Fi Mountain Gray Karcmentes állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5153, 91% AKKSI
- Bomba ár! HP X360 830 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Air a cél 

Annyi előnye van az itthon hivatalos forrásból vásároltnak, hogy garanciális cserénél újraindul az 1 év, míg a külföldről származónál nem.