Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
ipad4, ios 8.1.1: safariban, böngészésnél nem jegyzi meg a webhelycímeket, nem adja ki rögtön az esetleges találatokat. próbáltam már minden beállítani de semmi.
iphone 4s, és ipad mini (mindkettő ios6) simán megy, tehát ha elkezdem beírni (mindegy h webcím vagy google keresés), már adja is ki az adott weboldalt.mi lehet a probléma?
köszi a válaszokat előre is!
Üdv,
ferikek
-
NyalokAA
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Tud valaki esetleg boltot ahonnan lehet Air 2 -re valami normális tokot rendelni ? (smart case kizárva 25e Ft az elég erős)
Ebayről meg ugye hetek kérdése mire megérkezik( szerk: bocs véletlen nyomtam a válasz gombra )
-
tench
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Szia,
Köszi a választ.
Pana G3- as fényképezőgépem van, és azon a nagyobb felbontás
AVCHD formátumban van. Tudja a JPEG HD-t is, lehet akkor áttérek arra,
ha nincs más megoldás. -
univerzita
addikt
SD kártyaolvasón vannak a filmek és onnan szeretnét rámásolni a Minire? Csak a Apple által támogatott video formátumot lehet( mp4, mov) így importálni. Ha nagyobb felbontású videókat( mkv) szeretnél felrakni ahoz kel egy külsö média player.A app store-ban ingyenes a Dragon Video Media Player. Ebbe lehet importálni akár mkv filmeket, de nem a sd kártyaolvasóval. Vagy iTunes- al vagy simán wifin.
-
tench
tag
Üdvözlet,
Most vettem egy iPad Mini 2- t SD kártyaolvasòval.
Az lenne a problémám, hogy nem minden videòt tudok importálni
a tabletre. A sima VGA, HD- t igen, a nagyobb felbontásúakat nem.
Van erre vmi App, v megoldás?
Köszi -
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Semmiképp
Air a cél 
-
samgar
őstag
Miert nem csatlakozik az ipad a store-hoz?
-
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen, egyébként gondoltam, kár, hogy nem lehet akár milyet, pedig ez jó kis billentyűzet.
S ami Ipad-hez jó az csak a 21 ezer Ft-os apple billentyűzet? -
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kár, pedig ilyen van itthon

-
samgar
őstag
Most csináltam egy restoret az ipad-on, 8.1.1 ment fel rá és nem tudom elindítani a store-t. Az iphone-n fut. Ez miért van?

-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tehát akkor ez nem? [link]
-
Van egyébként olyan fizikai billentyűzet, amin külön gombot kaptak a magyar karakterek is?
-
Chereiose
addikt
Ipad-hez lehet használni olyan wirelles billentyűzetet, ami úgy működik, hogy egy kis USB-s chipet kell bedugni és arra kapcsolódik? Azt tudom, hogy nincs USB az Ipaden, de valami átalakítóval sem működne?
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Folosleges sirni meg foglakozni azzal hogy mennyi az uzemido
Sztem full mas minden usernel..
Probald ki, hasznalt ha nem jo vidd vissza es kerd vissza a penzt, ennyit tudok mondani
csinalok majd kepeket a hasznalatrol, [ltegnap vettem le] -
válasz
silmatauki
üzenetére
Az iPad 3-nak rossz üzemideje volt? Mert nem erről lehetett anno hallani.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
9 iOS + Apple TV?
Vagy 2, ha Air
Vagy majd megszámolom, ha hazaérek.
-
silmatauki
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Valoban erezhetoen kisebb az Air2 uzemideje. Majdnem olyan rossz, mint az iPad3-ome'.
-
Chereiose
addikt
Németországban olcsóbb az Air? Tesóm épp kint tartózkodik, azt mondta van ott Istyle. Ha esetleg onnan venné az jobban megérné?
Vagyis gondolom olcsóbb, csak kérdés mennyivel. Mert nem tudom megéri-e ha csak 10K-val olcsóbb mondjuk, több lenne csak a macera vele.
-
erdoke
titán
válasz
Mister_X
üzenetére
Igen, ez az.
Billentyűzettel a tablet szinte csak gépelésre használható, nagyon kényelmetlen átnyúlkálni a keyboard fölött, és úgy nyomkodni bármit. Talán Word elmegy, de Excelhez kézbe kell venni. Illetve komolyabb munkához laptop, azaz egér és nagy monitor.(#3850) divot
Esetleg egy Hálózati beállítások törlését próbálj meg. -
Érdekes, egy másik fórumban, ahol a 8.1 wifi hibákról beszélgettek, a legtöbben azt írták, hogy megszűntek a problémák a 8.1.1-re való frissítéssel. Tehát szerintem jóval kevesebb embernek lehet már wifi problémája. Egyébként a probléma ott van, hogy az iOS nem szeret bizonyos routereket / router beállitásokat.
-
tepenzed
őstag
na beszerzek én is egy ipad air 2-t. alig várom a 2 éves galaxy 10.1-em után
first time ios 
-
klambi
addikt
-
Eagl3
veterán
Beadtam tegnap az Istyle-be az Ipad mini retinám, becsúszott valami a kijelző alá, olyan 1-2mm-es kis daradbka. Külsérelmi nyom semmi nem volt a készüléken. Mivel egy gyakornok srác vette át tőlem, gondoltam megkérdem tőletek, mire számíthatok az ügyben? Javítás ill. csere lett bepipálva.
-
divot
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na jó, okés, értem én a feszített élettartamciklus fogalmát, de a csávó itt iPad4-tól beszél:
Egyébként az ios 8.1.1 wifi problem kifejezésre keresve csak úgy dőlnek a találatok. Viszont "hivatalosan" a probléma nem létezik.
Csak két napja nem tudom használni az iPademet.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ennyire drasztikusan azért csak nem.

De ha jobban belegondolunk, az iOS7 a 4S wifi chipjét is megölte. -
divot
veterán
Halihó!
A 8.1.1-es frissítés óta nincs wifi-m az iPad 2-n. Konkrétan: felcsatlakozik, majd néhány másodperc múltán elveszti a kapcsolatot, és újra akar csatlakozni, ami vagy sikerül, vagy nem. Szóval használhatatlan.
A külföldi fórumokon is látom, hogy jó pár ember ugyanígy járt - megoldást viszont nem találtam. Esetleg valaki?
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Érdekes,nekem meg nem adott ki ilyen akármit
pedig böngészek teljes csendben vagy játszók . -
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
es hogy lehet elocsalni,vagy mivel

nekem tokban van es folia is van rajta, lehet ez a "baj"... -
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
nem tapasztaltam meg ilyet

de ez mi? ezt a speaker adja ki vagy mi?tolok majd akkor meg ilyen sceen napokat -
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
fele kb, a felett mar zavaro sztem...
Folyamat ment rajta a podcast, onnan neztem a feladatokat, kozbe jatszottam es bongeszgettem.
Vilagon semmi baj nincs az uzemidovel sztem, de ha az iapd air jobb is volt nekem ,jobban jon az h erosebb vas.
Fogok meg csinalni ilyen napokat csak h megnezzem mi a helyzet, ha erdekel valakit esetleg
-
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
[Tegnap ]atlagos nap, tanulas egy kis jatek
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
en a tegnapi napom vegigprintscreeneltem

-
bongeszo
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Ugyanúgy bírja mint az iPad 2-m ami elötte volt. 10-12 óra legalább. Leginkább wifi netezésre, youtube videókra használom.
Ház valóban rezonál ha szól a hangszóró, ami elsöre zavarónak tünt, de 2 nap után már fel sem tünik.
Még annyi, hogy brutál vékony és könnyü.
Sima Airt pedig már nem vennék, nem véletlenül került bele a 2gb ram...Chereiose: én tölük vettem, bontatlan dobozban volt, EU töltövel. Garancia az Apple oldala szerint él.
-
Mister_X
nagyúr
A feladatát ellátja majd: MS Office van rajta, netezni lehet vele, jegyzetelni pláne, HearthStone fut, továbbá a legtöbb paraméterben (kijelző, üzemidő, tömeg) maga mögé utasít kábé bármit, ami a legtöbb noti rákfenéje.
Ez lenne az? Még az árát se mondanám annyira vészesnek.
-
iPad Air 2 tulajok: tudnátok írni a gép üzemidejéről? Ha volt már iPad-etek, azzal összehasonlítva tényleg látványosan kevesebb ideig bírja?
-
Mister_X
nagyúr
Laptopvásárlás előtt állok éppen, a szánt keret azonban 150k környéke. Ennyiért meg egyelőre ke vagyok lombozva. De felvetődött a gondolat, hogy átlakaíthatnám szubnotivá az iPadet egy billentyűzetes dokkolóval vagy mizével. Hisz rendelkezik mindennel, amivel az árkategóriában egy notebook sem: kicsi és egyszerű hordozni, jó a kijelzője, jó az aksija - ha mellérakok valami notit, akkor meg egyenesen félisteni magasságokba száll a ketyere. Mivel notit folyton cipelnek kellene magammal egyetemre, megkaptam a notis topicokban, hogy ebben az árkategóriában kimerül a hordozhatóság abban, hogy otthon az egyik asztaltól a másikig viszem, mert nem lesz hosszú életű. Jegyzetelni meg tudnék iPadenis - azaz most is tudok, vaktában, de mivel nincs nyomáspont, ezért mindig bennem van az a fura érzés, hogy valamit biztos félreütöttem (amúgy ritka) és ezért abbahagyom a gépelést, meg ilyenek.
Így átalakítanám az iPadet, lenne egy nagyon jó szubnotim és a maradék pénzből egy értelmes gépet is építhetnék.
A kérdés az, hogy az ilyesmi billentyűzetes cuccokkal van-e valakinek tapasztalata, melyiket érdemes megvenni?
-
Chereiose
addikt
Én is sima Air-t vennék, csak nem tudom hol éri meg jobban. MM-ben 120-ért már van, régebben volt még ennél is olcsóbban is hardverapron, de most már mindenki az újat árulja...Szóval szerintem én boltban fogom venni.
-
Kasya
nagyúr
Sziasztok!
Ipad-et szeretnek venni. Leginkabb az Air-t neztem ki. Kerdesem, hogy az Air 2-t vagy az elodjet erdemesebb valasztani a kovetkezo cca. 5 evre? Elsosorban internetes tartalom, online streaming (tv), youtube es nyelvi programok mennenek rajta.
A lenyeg, hogy a kesobbi frissitesek utan is maradjon smooth a rendszer. Latvan az Iphone frissiteseket es a keszulekek folyamatos elavulasat e miatt, bizonytalan vagyok. -
coys
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
iCloud 3X kilép, belép és harmadjára már működött is. Köszi a segítséget.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
Így már értem
coys
Nekem ilyen asztali iTunes-ban volt hosszú ideig. Meguntam és azóta nem használtam.
Próbálj meg regelni egy másik ID-t, vagy ha van másik próbálj meg azzal belépni, illetve ha még nem volt próbálj meg a beállításokon belül belépni az ID-del. Vagy iCloud kilép belép, ilyenek.Tibee86
Akkor mást írna ki -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Elsősorban arra gondolok, de sajnos páran írták Apple fórumban, hogy amikor hozzáérnek a géphez (vagy hozzá se érnek), néha pattogó elektroszatikus hangot hallanak a hangszóróból. Ez elég furcsa és nyugtalanító jelenség. Ezért várok még kicsit a vásárlással.
-
coys
csendes tag
Sziasztok, ma vettem az iStyleban egy egy 64 GB-s Air2-t.
Folyamatosan azt írja, hogy nem tud csatlakozni az app store-hoz. Frissítettem 8.1.1-re és így is semmi. Mi lehet a god, mert mind a 2 iPhone-ommal el tudom érni a store-t.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
iPadnek nincsenek furcsaságai hacsak nem szoftveresen
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Air a cél 

Annyi előnye van az itthon hivatalos forrásból vásároltnak, hogy garanciális cserénél újraindul az 1 év, míg a külföldről származónál nem.