Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tibee86
üzenetére
OK.
Múlt héten 2 és fél nap alatt adtam el 85 ezerért a 11 hónapos wifi only 16-os Airt, adtam hozzá a szintén 11 hónapos elég viseltes Skech tokot. Sokat használtam, de tökéletes állapotban volt. Kérhettem volna 90-et is, de akkor hetekig árulgatom, így még bőven versenyképes ajánlat volt.Itt egy 1 hónapos +Cellular modellről beszélünk, szvsz ez megér plusz 10-15 ezret. Én speciel Air2 alapkivitelt vettem 105-ért Áfával, de vártam rá jó 2,5 hónapot.
-
Kleroo
veterán
Vodafone függő 16gigás csak kipróbált 1hónapos air1 mennyit ér a reális ár alján(ki mennyiért venné, ha nem izgatná hogy lemarad róla,elszalasztja)
-
-
erdoke
titán
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Olyan, mint a dobozos Windows, belül van egy kód. Azzal lehet(ne) online hozzárendelni a készülékhez, de nekem még mindig fel kellett hozzá hívnom almásék zöld számát...
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
26k szerintem iszonyat sok, egy 80-at érő készülékhez.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Lövésem sincs!Sajnos már akkor se volt rendelhetö 1-2 embernek sikerült azthiszem...
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ja ez nem olyan, hogy imei-re aktiválják, hanem te aktiválhatod, amikor akarod az imeidre?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Jöhetne!Jó befektetés lett volna,jobb mint az arany!

-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Jöhetne még.

-
vadászcsiga
félisten
Elégedett, és elégedetlen iPad2 tulajok véleményét várom akik frissítettek 8.1.3-ra. Milyen lett?
-
Szabikaa20
őstag
Nincs az 1,5-2 éve!
Nekem van meg 1 éve és jóval utánna volt a topikban sláger... 
Na itt is van... Mondom én hogy nincs az annyi ideje március végen lesz 1 eve hogy először írtátok...

-
erdoke
titán
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Az utolsó pár darabot akciózták annyiért az Edigitalban úgy 1,5-2 éve.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nagyon érdekelne 6-ért.
Akció volt? Mikor szokott lenni, és merre érdemes nézelődni? -
Kleroo
veterán
Ok, köszi srácok. Air betárazva közeljövő beli vásárlásra.
Oldman2: Hardver nem izgat. Kizárólag tartalomfogyasztás lesz. Komoly játékok, spéci alkalmazások kilőve. Újabb IOS támogatás szintén kicsit sem érdekel. CSak gyors legyen az alaprendszer(ami mini 1 esetében nekem egyértelműen elégtelen volt )
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nálam volt már Air és Mini is használatban.
Hurcolászni az Air (nekem) egy kicsit kényelmetlen, miközben a kijelző mérete vitán felül kellemes volt.
Ha az ősök otthon fogják használni, az Air jobb lehet.
Én most pusztán az ár miatt vettem egy 32GB-os Minit 45-ért. Teljesen jó számomra.
Ha az ár fontos, 16GB-os Air, ha nem annyira, akkor feltétlen Air 2-est vegyél! A hw jóval gyorsabb, lassabban avul el.
A 16 vagy még több memória pedig egy másik dolog. Egy a lényeg, vásárlás után már nincs lehetőség a bővítésre!
-
bundli
tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
25 ezret nekem nem ér. Ha el akarom adni, akkor nem fog 25-tel többet érni emiatt, ha pedig elromlik, 25-ből már nagyon sok mindent meg lehet csináltatni.
Most nem elvi kérdéseken akarok rugózni, hanem tényleg valami olyasmit találni, amivel vitte már valaki vissza, lehet én se vettem észre még, hogy nem stimmel vele valami.
-
bundli
tag
Van aki vitt már vissza Air-t gariba "kamu" indokkal? Vagy mire lehet ráfogni, hogy ez már garanciális hiba. Én nem igazán vettem észre semmit, egyedül néha a Wifit veszi gyengén, bár ez jellemző az Apple termékekre, de ezen kívül minden oké vele.
Viszont lassan lejár rajta a gari és hát parasztság vagy sem, de szerintem az 1 év elég kevés rá, így szívesen "meghosszabbíttatnám", még ha nem is túl etikus ez a módszer.
-
Szabikaa20
őstag
Szerintem is az idősebb ember mar a nagyobb kijelzőt jobban értékeli,söt azt is néha szemüveggel nézik!A mini mar mini
és az inkább könnyebb praktikusabb hurcolni.Gondolom otthon lesz csak használva ezért is jobb a 9,7"...
Bocsi valahogy elkerülte a figyelmemet,de 80 ért már biztos airt vennék! 
-
Nem mutattam nekik minit, csak az én 9,7-es ipadjeimet ismerték.
Internetet is ismerték, volt PC itthon min. 10 éve, viszont nyűgös volt már a kezelése, lassan bootolt, stb..., végül kukázva lett az iPad érkezésével. YouTube, Facebook nem játszik nekik, de pl. szoktunk Facetime-on beszélni.Idősebb emberek szerintem inkább a nagyobb kijelzőre vágynak, mindketten szemüveggel nézik.
-
Kleroo
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Utsó sorban említem: "Maku használt játszana leginkább"

Köszi srácok. Ez meghökkentő, hogy már Air is kapható ilyen sávban. Arra rá se mertem nézni. na de mossst!

Azt viszont kihagytam hogy full fapad kell. Legkisebb memóriás Wifi only bőségesen elég.
szerk:
focvis
Én ősem 50es évek végét tapossák, szóval korban nem vészes, de még ott tartanak, hogy aztamindenit az interneten van ez a youtube nevű meg facebook nevű csoda.
Ők egyébként nem vágyódtak később a kisebb min méretre? jó ez a közel 10col? -
Az én szüleim (65-70) ősszel vettek iPad Airt (én intéztem), nagyon ügyesen használják, Anyám imád vele fotózni is (lol).
Amondó vagyok, jobb lenne egy normál méretűt venned, nem minit. Ahogy előttem is írták iPad 4-és kijön ennyiből. Btw: a héten 2 nap alatt adtam el tokostól, dobozostól az előző Airemet 85-ért, rendszeresen van a hardveraprón már 80 körül, pl.: [link]
-
Kleroo
veterán
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Igen, nekem is Ipad4 vs mni2-re körvonalazódik a dolog. Rendszerpörgősségben hol van az ipad4?
Mini nekem karcsú, zavaróan lassú amikor ki-be lépkedek. pl beállítás,majd galéria, majd safari, majd térkép. Sokat gondolkodik. A mini2 pompás, ha annál picivel lassabb valami az még belefér. -
Kleroo
veterán
Sziasztok! Szerintem elég common eset: szülőknek akarok egy fancy kis tabletet, hogy ne essenek ki a körforgásból, valami kis kütyüvel benne legyenek a mai pörgésben. Én droid párti vagyok, de nekik túl nagy falat lenne, nem szeretnék meg az eszközt. Így alap hogy apple termék kell. Ipad minit néztem. A retina nem szempont.Viszont egymás mellett nyomkodva sokkal gyorsabban nyitotta az alkalmazásokat a mini2. Hiaba kell 4x annyi pixellel kalkulálnia. A mini nagyon döcögős. Pont annyira hogy egy usernek aki tart még a tapizástól, problémát okozzon(mire megnyílik az app, már megijed hogy nem jól nyomta-e be,megint rányom és megvan a káosz) egyedül a méret kérdéses. Sok gépelés és képnézegetés lenne rajta. Mailezés, és tükrös gépből kiesett családi képek nézegetése papírképek helyett. mini2 szintet mi hoz rendszer gyorsaságban 10colon? Szeretnék 70-80k körül megállni. Várni is tudok akár hátha valami tovább nyomja az árakat. Maku használt játszana leginkább
-
@matthew@
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Na akkor addig nem várok

-
@matthew@
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
iPad mikor szokott kijönni, már össze vagyok keveredve a szokásokkal, melyik cég mikor támad

-
Szabikaa20
őstag
En nem tudom,de nálam 8.1.2 óta nem töltöget újra és nem lépked ki!Igaz én safarit soha nem használok,hanem chrome-ot!Van hogy 10 oldal is nyitva van és nem tölt újra!OLX-nél szokott néha kidobni,ha már nagyon sok oldalt átlapoztam,de ez nem zavaró,mert ilyen ritkán van!
Nekem valahogy nemgyerebe ez az Air2! Megvárom az ideit én is és akkor váltok,ha érdemes lesz,de szerintem már igen!
-
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére

Dell Latitude D630 -> világbajnok cucc, örök élet +1 nap -
válasz
legiaap
üzenetére
kiváncsi voltam a 2 GB RAM-ra, (a laptomom teljesen használható annyival, ~ 8 éves, Win7) - érezni, hogy több van benne, valamivel gyorsabb az Airnél, Safari kevesebbet töltI újra az oldalakat.
Nekem újdonság a Touch ID is, kényelmes. Kb. 10 e. Ft-ból megvolt a csere, nem hagyhattam ki.
A vékonyítás - írtam is - szvsz felesleges, tokban tartva észre se venni.@szabogabor10: köszi!
Airről nem érezni akkora ugrásnak, a 4-es dög nehéz volt. Nem hiszem, hogy megbánnám, egy év múlva csere. Biztos lesz benne vaku, persze ismét új tokot kell venni, mert 3 mm-rel odébb teszik majd a kamerát. -
-
>Deego..
senior tag
Ha valakinek szüksége lenne egy Ozaki O!coat 360 Relax Khaki új Air tokra az keressen, de cserélném is egy Mini tokra.
Egyébként nagyon minőségi darab, s anyaghasználat terén a legjobb amivel eddig találkoztam. Funciókat tekintve praktikus lehetőséget kínál.
-
Ragnar95
félisten
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Az Apple biztos nem, mivel ők itthon nem árulnak biztosítást

Az AppleCare az egyetlen a leírtak közül, ami hivatalos Apple termék, az viszont még mindig nem biztosítás. Az iStyle pedig messze nem egyenlő az Apple-el attól még, hogy hivatalos viszonteladók... -
Süvi
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Ahogy Ragnar95 fórumtárs mondja.
A vásárlás pillanatában lehet 1,1,5,3 éve biztosítást, de mobilra, de lehet érdemes szétnézni biztosítók oldalán is, vagy más helyeken is. -
Ragnar95
félisten
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal.
Az AppleCare csak garanciahosszabbítás, amire te gondolsz, az biztosítás. iStyle-nál lehet biztosítást kötni, de csak a náluk vásárolt készülékekre és nem vagyok benne biztos,h vásárlás után is megköthető és iPadre érvényes-e. -
Süvi
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Nem fog megkarcolódni. Én tollal írok rá, a régi olcsót fóliákat "hetente" kellett volna cserélgetnem.
Az olcsó még attól is karcolódik, ha ronggyal óvatosan letörlöd a zsírt.
Vannak akik nem szeretik az olcsó tapintását. Ennek teljesen más, jó simogatni
-
silmatauki
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
A Keynote natívban támogatja a külső monitort. Ilyenkor más a belső képernyő tartalma (azon vannak kontrollok, de kisebb méretben látod a slideokat is), mint a külsőé (az meg fullscreen csak a tartalmat mutatja).
Ami app meg nem támogat natívan outputot, ott természetesen műxik a screen mirroring, hacsak explicit nincs letiltva (mint pár multimédia streamer appban.)
Szerk: ITT van egy komoly cikk a Keynote kivetítő-outputjáról, videolejátszásról stb. (Angol nyelvű)
-
Vasinger!
nagyúr
Van aki tartott már prezentációt iPadről úgy, hogy ki van kötve Lightning-DSUB kábellel a tablet egy kivetítőre?
Ez plug and play működik? Az iPaden is látok valamit, vagy csak a kijelzőn? PowerPoint és Keynote app érdekelne főle.
-
silmatauki
őstag
Fiúk, akinek a 8.1.3 JB'elhetetlensége miatt fáj a feje: valami módon installája a 8.2b2-t, ami az új, tegnap kijött Taig-gal JB'elhető!!!!
http://www.idownloadblog.com/2015/02/23/taig-windows-jailbreak-ios-8-2-beta/
-
Ragnar95
félisten
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Van rá alapból 1 év garancia

AppleCare-el 2 évre ki tudod tolni a garit, ezt az 1 év lejárta előtt tudod megvásárolni. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
h1ght3chzor
őstag
Garihoz kapcsolódóan, van egy 4 napos ipadom, hogyan köthetek rá garit, érdemes valamit is kötnöm rá?
-
Ragnar95
félisten
Még mindig nem értem, mi a francért nem javíttatod ingyen meg azzal a szervizessel, aki elrontotta vagy fizetteted ki vele a hivatalos javítás árát...
Karcolások és gari miatt nem ugrik a gari, amiatt ugrott, hogy nem hivatalos szervizbe vitted
Mi az, hogy le vannak maradva a riválisoktól?
Az iPad 4 egy 2 éves tablet, ha az akkori gépekkel hasonlítod össze, egyáltalán nincs lemaradva, de ma is tökéletesen megállja a helyét.
Az SD-kártya hiánya még talán érthető is lenne, bár nem tudom, erre hogy csak vásárlás után jöttél rá, de a cserélhető hátlap hiányát remélem te is csak viccnek gondoltad... -
Nauri
csendes tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Igen, viszont ha nagyobb karcolás v repedés kisebb van rajta, ugrik a gari és le vannak maradva a 4es modellek a rivalisoktol nagyon. Se sd foglalat, se leveheto hatlap. Amiert soha tobbe nem fogok venni ilyet ujjat. Kulonben a 2. ipad4esemnél jarok, pont egy éves volt.

-
Nauri
csendes tag
válasz
Megane2000
üzenetére
Érinto van, csatlakozo, soros forrasztas kene kb 3 dbon, az a harom csatlakozo cserere szorulna.
Az a rossz, szerintem 25ezerért, nem vállalnák el. De ki tudja. Vki r privit, kihez vigyem? Legújabban mindenki szervz, aki vesz hrdetls helyet orkglin.

-
Noxy
veterán
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Itt keresgélhetsz: --> [link]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Nem fogod tudni szépen felrakni ekkora felületre szinte lehetetlen. Nálam is smart cover van azt annyiJa, hogy üvegfólia? Akkor nem szóltam
-
Ragnar95
félisten
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Vegyél top rated eladótól és nem lesz vele baj.
Linket sajnos nem tudok adni, mert iPaden nincs semmilyen fóliám, a Smart Case bőven elég, csak iPhone-on van üvegfóliám. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ha jól tudom, ezekben az esetekben azt a Törvényi lehetőséget használják ki, hogy egy külföldről behozott új készüléket felvásárolva, azt "Használtként" értékesítve, a 27%-os ÁFA felszámítása nélkül lehet értékesíteni.
185 * 1,27 = 234,95
és mid ad isten, pont ennyi a Hivatalos ár összege!
:-)Azaz magánemberként érdemes itt vásárolni, de cégesként elszámolható (ÁFÁ-s) számlát nem fogsz kapni.
Hallottam ugyan olyat, hogy egyes cégek ezeket is elszámolják... könyvelőtől függ ez is, mint minden.
-
Ashiyo
csendes tag
Ipad Air 2 [only WiFi] vásárlás előtt állok, de valami nem tiszta.
Az eredeti Apple Store-ban a 64gb-os 199.990Ft, a 128gb-os 234.990Ft.
A http://www.partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=apple -n viszont a 64gb-os 154.000Ft, a 128gb-os 185.000Ft.Értem én, hogy az eredeti forgalmazónál mindig drágább egy kicsit minden, de akkor sem értem ezt a különbséget.
Ha jól láttam, akkor az Apple Store-ban is csak 1 éves jótállás és 90 napos ingyenes telefonos terméktámogatást írnak.
Ha jól tudom (javítsatok ki ha nem) egy Apple terméket bármelyik ilyen szervízbe be lehet vinni, mert valami saját kód alapján azonosítják be, tehát nem feltétlen a vásárlás helyére kell visszavinni.Namármost, ezen a PartNeroGSM oldalon pedig azt írják, hogy "Tisztelt Vásárlók! Az általunk forgalmazott készülékekhez, minden gyári tartozék megtalálható pl.: adatkábel, fülhallgató, memóriakártya, töltő, illetve minden készülék magyar nyelvvel rendelkezik. ", illetve "Bolti Garancia: 1Év", "Apple Garancia: 1Év".
Szóval.. Ha én az utóbb említett helyen vennék egy 128gb-osat 185-ért (ami eredetileg csak egy 64gb-osat forr ki), akkor az szinte teljesen olyan, mintha az Apple Store-ban vettem volna?
El vagyok veszve, nem lehet ilyen egyszerű.. Valaki világosítson már, milyen hátulütője lehet a dolognak.

-
Ragnar95
félisten
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Számít, mert a legvékonyabb is érezhetően vastagabb a fóliánál, úgyhogy a lehető legvékonyabbat ajánlott venni.
Luser2000: kedvencekhez hozzáadod a Dropbox appban a fájlt és máris meglesz offline is. -
Luser2000
addikt
Segítséget szeretnék kérni, kevésbé vagyok tájékozott iOS ügyben.
Van olyan program / kiegészítő / előfizetés / stb. amivel a DROPBOX-ban tárolt fájlokat Wifin vagy GSM kapcsolaton keresztül "állandóan" naprakészen lehet tartani az iPad-en? (Azaz, hogy offline módon letárolja nekem akár az egészet, akár kiválasztott mappákat - főleg arra az esetre, ha éppen netmentes helyen lennék).
Köszi, üdv.:
Balázs -
Ragnar95
félisten
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Sokkal kevésbé karcolódik és a tapintása is sokkal jobb az üvegfóliának.
-
h1ght3chzor
őstag
Süvi, és az az üveg szerinted mennyivel jobb mint mondjuk egy 500Ft-os fólia, amit cserélgetek?
Mennyire karcolódik? Leejteni sosem fogom, szval az az előnye számomra nem játszik, hogy az törik.
-
viking19
tag
válasz
silmatauki
üzenetére
küldtem privit. nem akarom telespammelni a fórunot!
-
Nauri
csendes tag
Segitseget kerek, Bpen 1ik szervizes szetszedte, de rosszul, eltort harom csatlakozo 2db, ami plexivel kapcsolatos, 1 ami a kijelzovel kapcsolatos, ezek forrasztasa mi penz, marmint egy 16 gigas ipad4essel kapcsolatban? Erdemes e v inkabb venni Samsung tabot 38e Ftrt? Hol olcso, hol vallalnak el mas elrontasat? Letezik vhol arlista, mit mennyiert? Amiket kidob gugli, mind 2012es ar, meg hiaba irok, nincs valasz. Megeri e megcsinaltatni? Mert simes fajta, azért kerdelek benneteket? V eladni, ahogy van? mennyiért lehetne legfeljebb legalabb? Az uj plexi feher lett volna. kikeszulok. Help!

-
viking19
tag
válasz
silmatauki
üzenetére
Ok,
Így már tisztább...
Én azt hittem ezt arra lehet használni, hogy az apple TV-s tartalmakat továbbítsa az IPAD kijelzőjére. -
oba
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
a régi shift+restore -os ipsw telepítés már nem működik? csak mert akkor tudna rakni 8.1.2 -őt is
-
viking19
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pont az lenne a lényeg, hogy legyen jailbreak...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi