Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
vadászcsiga #8099 üzenetére
De nem baj, az iPad a xar.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
maggi1886076 #8094 üzenetére
Instagram nincs ipadre, viber ahogy a kollega irja van
-
m0ski
aktív tag
válasz
maggi1886076 #8096 üzenetére
Viberből most már van natív iPad kliens, Instagramból valóban nincs, viszont van millió alternatíva. De erről nem az eszköz tehet, hanem a fejlesztők
-
30z.Samu
félisten
válasz
maggi1886076 #8094 üzenetére
Nem tudom mi lehetett a gépeddel, nekem Mini van és minden megy rajta rendesen.
-
maggi1886076
addikt
válasz
vadászcsiga #8093 üzenetére
instagram, viber használhatatlan, gagyi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
maggi1886076 #8092 üzenetére
Részletesebben?
-
maggi1886076
addikt
Eladtam ezt a szemetet. Ezért ennyi pénzt kérni. tizedét nem éri
programokat sem lehet használni rajta normálisan.mire jó így?
-
Petykó78
tag
Köszi szépen a gyors választ. Csak netezni kellene laptopok kiváltására az üzemidő és a mobilitás miatt. Office-ra laptop használnék továbbra is. Megértem az üzletpolitikájukat az árazással kapcsolatban, de hasonló elvet vallok én is.
@ univerzita
Köszi neked is. Nem tervezem filmekre, játékra és zenehallgatásra sem használni. Ezekre már megvannak a bevált célszerszámok. Hacsak nem tud min. 55" méretben vetíteni a falra és 7.1-ben szólni. -
válasz
Petykó78 #8088 üzenetére
Pont úgy használom ahogy Te leírtad. Nekem még pont elég, mert pl. az Office alkalmazás csomag elég sok helyet foglal rajta, ráadásul csak nagy ritkán kell mondjuk egy Excel.
Ha megteheted, vegyél nagyobbat; én elvi okokból nem fizetek ~40 ezret az eggyel nagyobb tárhelyért.
-
lacy86
addikt
Kocsiba valaki tud ajanlani iPad tartot?! ( Air2 )
Esetleg használ valaki innen?! -
atees
őstag
válasz
vadászcsiga #8085 üzenetére
Középről kivágunk egy részt és összeragasztjuk, úgy lesz a jó
-
Siessetek a Smart-cuccokkal tényleg, mert gyorsan el szoktak fogyni a kurrens akciós készletek.
Otthoni T-előfizetésem van, arra szoktam (eddig 3x) rendelgetni, a Mammuthoz kérem, 2 nap múlva ott van, hazafele felveszem, 10 perc az egész, ingyenes a szállítás.
MM-nél van most Air2 125 ezerért, ami még érdekes lehet.
-
Auratech
őstag
Köszönöm a tippet! Délelőtt beviharoztam a győri T-System irodába és sikerült elcsípnem egy szürke, Apple gyári smart case-t 4990-ft-ért, a fiam iPad4-re, ami listaáron 14 700 Ft a hivatalos Store-ban. (Tesóm előfizetésére vásároltam..) Nem vagyok t-s, nem vettem volna észre időben.
Úgyhogy köszi!
Ha a boltban van a termékből és t-s előfizetésed van, közvetlenül vásárolhatsz, nem kell a neten rendelgetned, ahogy alapból kommunikálva van!
A másik lehetőség a netes rendelés és átvétel valamelyik t-pontban, miután valahonnét áthozatják. -
Auratech
őstag
válasz
Luser2000 #8070 üzenetére
Főképp vokális, kamarazenét. Persze kicsit több mikrofonnal(még 3,4) Kapolcsra mentem volna, de az nem jött össze, mert valamelyik nagy cégnek konkurált volna az élő webes közvetítés...
A tokot főképp a bringás közlekedés miatt csináltam. Féltem, hogy kettégörbül egy váratlan bukfenc után és arra drága lenne. Most nem görbül. A smart fedél nem lenne rossz de annyira nem hiányzik. Egy kicsit álcázva is van az AIR2 ebben a fakabátban -
Auratech
őstag
Az Air2-höz beszerzett tok szétesése után a hónapok óta félretett félkész fatokot befejezni "kényszerültem".
Belül párnázott és minden gomb, mikrofonnyílás, csatlakozóhely... rendesen működik. Ha megérkezik, egy üvegfóliát még felteszek a mostani matt helyett. Nem törekedtem mértani pontosságra(kívül), szabadkézzel fabrikáltam, farigcsáltam. Százeves szekrényből van a faanyag java meg olcsó fenyőfurnér az előlap. Abból 2 van. A letört sarkok próbálgatás után a legkényelmesebbnek bizonyultak. Pont jól támaszt.
A gombok működése, okozott némi fejtörést de végül megjött a megoldás belülre feszesen felragasztott gumiszalag képében, amikhez a 3 pici fagomb (kikapcs és hangerőgombok) ragasztva lett. A pontos nyomásponttal jó sokat kísérleteztem. A gombok 6-os tiplifából lettek levágva, csiszolva.
A többi kütyüvel. -
törölt tag
Köszi a válaszokat!
-
Ragnar95
félisten
-
törölt tag
Mennyi az iPad Air-nek a le és feltöltési max sebessége LTE-n és Wifin?! Tehát specifikáció alapján.
-
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita #8055 üzenetére
Már millió helyen leírták, hogy a szabadalmi törvények miatt csomó dolgot levédet minden cég, így többek között az Apple is, amit valójában ők is tudnak,h nagy valószínűséggel soha/jó ideig nem fognak elkészíteni a valóságban, ergo nem sokat jelent egy szabadalom tartalma, mivel simán lehet,h csak azért védeti le az Apple az adott dolgot,h más véletlenül se csinálja meg előttük.
-
univerzita
addikt
válasz
Ragnar95 #8054 üzenetére
Nézd mivel nemszokok ebédelni Tim Cook -kal nem tudom mit fognak meglépni. Viszont ha a szabadalmi kérvénynél a El Capitan -ra való termékeknél szerepelt a,,tablet " eszköz akkor ha nemis a novemberben megjelenő Pro- ra akkor majd valami tableten lehet. Ezek most természetesen mind feltevések. Emlékszel nemrég azon vitatkoztunk hogy iPhone 4s-re biztosan nemlehet iOS 9.Lett. Természetesen ez sokkal más jellegű dolog. Én is kíváncsian várom hogy mit alkotnak.
-
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita #8053 üzenetére
Nem hiszem,h az Apple meglépne egy ekkora váltást és portolná ARM-re az OSX-et. A hibrid oprendszereknek jóval több hátránya van, mint előnye a legtöbb esetben és a felhasználói bázisuk sem túl jelentős, mivel rétegtermékek, így nem tartom valószínűnek,h igaz lenne a pletyka.
Főleg, h az El Capitan pont a bugfixekről szól, márpedig az OSX portolása ARM-re nem éppen kis meló, így nem hiszem,h most megengedhetné magának az Apple,h a Yosemite hibái után kiadjon egy új termékcsaládot, ami csomó potenciális hibát rejt magában... -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #8050 üzenetére
Arról is évek óta pletykálnak már, aztán eddig sosem lett belőle semmi, szóval én nem vagyok olyan biztos benne,h érkezni fog valaha is iPad Pro.
Az mondjuk tény,h valamit csinálniuk kell tablet fronton, mert negatív tendenciát mutatnak az eladások egy ideje, de erre nem hiszem,h az iPad Pro lenne a megoldás, mivel az mindenképp rétegtermék lenne, ami meg nem annyira az Apple üzletkörébe tartozik. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #8048 üzenetére
Ez mondjuk 100%,h kamu, van annyi esze az Apple-nek,h ne csináljon hibrid oprendszert, mert abból jó sosem sül ki. Főleg, hogy most hozták ki a MacBookot, ha hibrid oprendszert akartak volna, arra megcsinálják, tabletre tuti nem fog jönni OSX.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #8047 üzenetére
Azt mondjak OSX fut majd rajta
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #8046 üzenetére
Viccet félretéve...Nem tudom minek lesz az a Pro?!Az Airt is elég nehéz tartani,ráadásul 12"kijeljőt 40-50cm tartani a szem előtt,hát nem tudom... -
Ragnar95
félisten
-
webdeejay
aktív tag
Sziasztok!
Mostanaban gondolkodom egy retina ipad minin, leginkabb jatekra, netezesre es olvasasra kellene. Emiatt szolgaltatonal veszem. Viszont hamarosan jon gondolom az uj ipad mini es az lenne a kerdesem, hogy kibirjam-e addig, vagy ezekre meg ket evre is siman eleg a 2/3? Mennyi ido amig az uj megjelenhet szolgaltatonal kb?
-
Auratech
őstag
Ingyenesen van még a VLC is.
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
iPadre videókat hogy tudok másolni? .avi kiterjesztésűek, szeretnék útra magammal vinni pár filmet, mi a módja, hogy felvarázsoljam rá?Köszi!
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #8035 üzenetére
Bekapcsoláskor nálam teljesen néma, igaz, az enyém retinás Mini2.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #8032 üzenetére
Ez egy hangeffekt, amit a tablet kikapcsoláskor kiad. Természetes.
-
univerzita
addikt
válasz
Atlantisz48 #8032 üzenetére
Nálam is van kattanás.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Tegnap este amikor nagy csend volt, figyelmes lettem arra, hogy amikor kinyitom az okos tokot, az Ipad-nél, akkor ugye bekapcsol a kijelző, és amikor bekapcsolt, abban a pillanatban hallottam egy kattanást, nagyon halkan. És akkor ki is próbáltam többször, hogy ha kinyitom lassan, akkor megint lehet-e ezt hallani, és igen. Úgy is kipróbáltam, hogy a Home gombot megnyomtam, és akkor is lehetett hallani ez a nagyon halk kattanást. Szerintetek ez ilyen kell legyen? Ti is megtudnátok nézni, hogy halljátok-e? IPad Air 1-ről van szó.
Lesz ebből bármi gond a későbbiekben?Előre is köszönöm.
Üdv:
Zoli
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror #8030 üzenetére
Nem, pont az Exchange nem fog működni, mert letiltotta a google, gmailként működnie kéne.
-
Urban Terror
tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror #8028 üzenetére
Gmail fiókként vagy exchange-ként használtad eddig és most melyikként próbálod beállítani?
Esetleg Outlook appot próbáld ki, ott van push is és kezeli elvben a gmailt is tökéletesen. -
Urban Terror
tag
Sziasztok! Azt tapasztalom egy ideje, hogy a gmailes leveleim nem nagyon akarnak megérkezni az ipad postaladajaba, még manuális frissítéssel sem. 2 napja egy levelet sem szinkronizalt le, úgyhogy kitöröltem a gmailes fiókot, majd újra megpróbáltam élesíteni, de a belépési adatok megadását követően, amikor a csuszkakkal mutatja, a szinkronizalando tételeket (e-mail, kontaktok, naptár, stb) akkor "homokorazik" majd visszalép az új fiók felvetele menüre. Természetesen a Gmail fiók létrehozása nélkül.
Tapasztalt valaki hasonlót? Csináljak egy visszaállítását? -
Ragnar95
félisten
válasz
#05304832 #8026 üzenetére
Az újratöltés a betöltés sebessége két teljesen különböző dolog
Az újratöltések gyakorisága, de nem sebessége függ a RAM méretétől, hiszen minél nagyobb a RAM, annál több és nagyobb weboldalt tud böngészés esetén a RAMban tárolni a böngésző, ergo nem kell őket újratölteni, de a betöltés sebességét csak a CPU és böngésző sebessége határozza meg...
És kár a placebo-t és az informatikai tényeket keverni egymással. -
Ragnar95
félisten
válasz
#05304832 #8024 üzenetére
Már nem azért, de a betöltődési sebességhez gyakorlatilag semmi köze a RAM méretének... A böngésző és a CPU sebessége a fő meghatározó tényezők ezen tekintetben.
A tablet pedig még mindig nem váltja ki a teljes értékű asztali oprendszert és gépet, így kár is elvárni,h ugyanazt tudja. -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #8022 üzenetére
Ez valahol érthető is, hiszen az én retinás mini2 iPad-em 2048x1536 pixeles felbontás mellett, ugyanannyi memóriával és ugyanolyan erősségű processzorral nagyságrendekkel simább, stabilabb, mint az előző, középkategóriás Androidos tabletem, 1024x768-as felbontással.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #8015 üzenetére
Ez már túl nagy a mini meg kicsi...Én maradok a 9,7"-nál...
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #8014 üzenetére
http://www.macrumors.com/roundup/ipad-pro/
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #8013 üzenetére
Mármint Pro mire?Macbookra?Jó lenne,mindig olyankor baszakodnak mikor én akarok Apple terméket venni!
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #8012 üzenetére
Lehet váltani Pro- ra. Nos valóban úgy tűnik hogy idén nemlesz új Air. Én viszont tegnap olvastam hogy lehetséges hogy mégiscsak idén is lesz új Air. Kíváncsian várom a fejleményeket.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
hyperspace #8011 üzenetére
Hát arra nem szeretném,azért is vártam/várom az új iPadot...Annyival nem tud többet hogy megérje váltanom 2-esre,legalabbis nem használnám ki.Akkor már csak reménykedem!Úgyis karácsonyra szerettem volna az újat,lehet onnantól már nem kell várni sokat és tavasszal kiadják az ájfonokkal meg iMacekkel...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
hyperspace #8008 üzenetére
Na ne már...idén akartam cserélni és lehet nem is lesz?!
-
hyperspace
őstag
válasz
Szabikaa20 #8007 üzenetére
mobilarénán ez az utolsó hír.
-
Szabikaa20
őstag
Hali...
Új iPadról még nem lehet tudni semmit mit terveznek bele?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Ragnar95 #8004 üzenetére
De, működés szempontjából egyértelműen jobb.
Kijelzője ronda, de mini 2 alatt szvsz felejtős az ipad. Mini2 egész más.Magamnak Nem kéne, de gyereknél nem kell ettől jobb. mini, meg ahogy nőtt a firmware szám, úgy lett a lassuból egyre használhatatlanabb levélnehezék.
Erre gyárilag 4.4et tettek. Négymagos, kis kijelzős. Annyira imádja, viszi magával mindenhova.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #8001 üzenetére
Két tablet is volt. Egy Asus MeMoPad 7, és egy Prestigio Multipad Diamond 8 colos. Az egyikben kétmagos, a másikban pedig négymagos processzor volt. Az elsőn Jellybean 4.1.1 volt, a másikon pedig 4.2.2. Ennél nagyobb verziójú Androidok nem készültek rájuk.
Hibamentesen működtek, csak egyre lassabban.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Azért ne csodálkozzunk már,h egy 10"-os üveglapot ha leejtesz a földre, betörik
Azt meg nem tudom elhinni,h egy 23k-s Samsung tablet jobb legyen, mint egy MiniConcorde tablet volt asszem, amit említettem, hardveresen árkategóriájában az egyik legerősebb, de hacsak nem Nexus, akkor 100k alatt nem igazán szórakoznak optimalizációval, így bármilyen hardver is van alatta, az kevés...
Gyereknek is rá lehet rakni tokot és akkor rögtön nem törik. Ráadásul nem mindegy, mekkora gyereknek, ha mondjuk 8-10év körüli már, akkor simán tud vigyázni a tabletre... -
TheMarci
addikt
válasz
Az, amit a T adott egy használhatatlan vacak. Már az sok másodperc, mire egy weboldalt betölt, de egy alkalmazásból kilépés, majd másik megnyitása is több mp a kijelzőjéről nem is beszélve. A tablet nem dobálásra lett kitalálva, inkább legyen jó anyagból, mint gagyi műanyag, ami nem törik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#93794560 #8000 üzenetére
mik ezek a konkrét gépek?
osános fosok? totál hibamentes összes androidos eszközöm...
a mini 1nél klasszisokkal gyorsabb,stabilabb. nem zár be semmit, sose volt újraindítva.ezt a samut meg konkrétan ajándékba adta a t-comos előfizu mellé a szolgáltató, listaára meg talán 23eFt. és komolyan mondom, hibátlan. üti vágja, birja.
mini1et egyszer ejtette el, eltört a kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kompakt vízhűtés
- Egy vagyont veszít a streamingszolgáltatásán az Apple
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad Air 6 13" M2 128G Cellular Újszerű/2025.09.23.Apple Gar./p4141
- IPad Pro 12.9" M2 - 2022, 6. generáció - 11 ciklus - garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térn
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- RÉSZLETFIZETÉS 12 RÉSZLETRE ELÉRHETŐ HP AY7E1EA
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest