Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
lacy86 #12088 üzenetére
Ugyanez a felhasználás. De 30% akksi van még, és 11 óra kijelzőidő... Mióta megvan 15 óra alatt nem volt. De inkább 18, és volt kétszer 20 óra is a fél év alatt.
9.2.1 vissza, megnézem az üzemidőt, és utána majd látom, hogyan tovább. Gondolom Air 2-re is lesz 9.3.1 vagy 9.3.2... -
Werkly
őstag
válasz
univerzita #12064 üzenetére
Feliratokat is kezel a film mellett? Fizetősben melyik a legjobb tudás és price?
-
lacy86
addikt
válasz
Szabikaa20 #12094 üzenetére
Nem lattam jol ( eleg xarul tolti be )
-
univerzita
addikt
A Safari gyors ( Air) müködik rendesen.
-
lacy86
addikt
válasz
Szabikaa20 #12091 üzenetére
Itt 13E238
-
Szabikaa20
őstag
Nekem már fent van!
-
Alex91
félisten
Kiadtak a javitast a link problemara!
-
zolikaDB
veterán
Nekem gyanús az üzemidő Air 2-n, még aznap feltettem a 9.3-at, amikor kijött. Azóta nem jelzett frissítést.
Úgyhogy visszatettem a 9.2.1-et, meglátjuk, h mi okozta az üzemidő csökkenését.
Egyébként mi a különbség a kétféle 9.2.1 között? 13D15 és 13D20 -
aram01
nagyúr
válasz
vadászcsiga #12082 üzenetére
Persze hogy nem, csak megijedtem hogy az itthoni krepált be.
-
lacy86
addikt
Erdekes ez a Safari bug!
Nekem meg rendesen megy
Valamit igen elnezhettek a sracok -
aram01
nagyúr
válasz
vadászcsiga #12075 üzenetére
Átjöttem telefonra és elolvastam a linket. Booking.com fent van. Kezdjem el leszedni az appokat én is?
-
aram01
nagyúr
Töröltem a sütiket. Na most az van hogy beírom a weboldal keresőjébe a kívánt címet mondjuk prohardver kilistázza, de már nem tudok belépni az oldalra.
Azt írja a szoftver frissítése hogy napra kész.Noxy: most az air-ról vagyok Google-ból de hiába klikkelek a linkedre innen sem nyitja meg.
Van még valami ötletének?Szolgáltatóval mi baj lehet? A többi holmi minden további nélkül működik online, telefon tv stb.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok segítsetek lègyszíves nagyon fontos lenne. Nejem air-jén valamiért a Safari lefagy mostanában, nem nyitja meg az oldalakat csak azokat amik az előzmények én vannak, de azokat sem mindig. Linkek re rákattintasz nem történik semmi, leszedte közben a Google keresőjét az is elkezdte csinálni, mi lehet a baj? Lefrissitettem 9.3-ra hátha megjavul, de nem történt semmi. Segítsetek légyszíves mert ez lenne a munkaeszköze de nem tudja használni. Nagyon köszönöm előre is.
-
vaakuum
addikt
válasz
univerzita #12064 üzenetére
Gyorsan ránéztem vele néhány filmre, szépen szedi az asztali W8.1-ről, és gond nélkül le is tudja játszani az eddigieket.
-
-
Werkly
őstag
Olyan videolejátszó van free ami AC3 kodeket támogat? Kösz!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #12041 üzenetére
Nálam tökéletes és érezhetően gyorsabb!Csak kíváncsi voltam,hogy nem e maradok le az új 9.3-ban valamiről ami a régiben hiányozna...
-
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop #12055 üzenetére
Mert valszeg Air 2 van.
De azért lehetett itt ott olvasni, a hűdefasza lett 9.3-ról, oszt jött a pofára esés, a Safari buggal 1ütt. -
Noxy
veterán
válasz
antibes2000 #12053 üzenetére
Már elékszek rá hogy ment e 7 alatt, de ez miatt nem frissítenék.
Sztm ott hibáztál, hogy nem mentél el a 8.3-ig.
Amúgy meg lehet hogy későn kapcsol vissza a wi-fi-re az iPad, amikor az SMS-t kapod az Iphone-ra. -
antibes2000
tag
válasz
antibes2000 #12052 üzenetére
még egy gondolat: néhány SMS-t viszont kapok a Padon. Ezért voltak kételyeim a 8.1-es rendzser követelménynel szemben. Tehát néha működik a dolog 7,1 mellett is.
-
Noxy
veterán
válasz
antibes2000 #12050 üzenetére
"Amik ehhez szükségesek
Az iOS készüléken az iOS 8.1 rendszernek"
Ott van ez az idézet, az általad linkelt oldalon.
Neked meg 7 van az iPad-n. -
antibes2000
tag
sziasztok,
van egy sima AIR-em, azon még 7.1 van, illetve egy 5S, azon 8.3 van. Próbálkozom azzal, hogy SMS-t fogadjak és küldjek a Padon, illetve telefonálásra használjam, de érdekes módon néha megjelenik rajta egy-egy kapott SMS, de általában nem.
Az 5S-en az üzeneteknél próbáltam beállítani a lenti módon, de az üzenetek / szöveges üzenetek továbbítása menüpont nekem nem jelenik meg.
[link]
Lehet, hogy az a gond, hogy csak 7.1 van a Padon?
Vagy én csinálok rosszul valamit? Be kellene még állítani vallamit a Phone-on vagy a Pad-on?
csak az a furcsa, hogy néhány SMS-t megkapok a Padon
Köszönöm a választ.
Anti -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #12048 üzenetére
Sima Air.
Előbb vágnám le az ujjam, mint hogy felrakjak olyan iOs-t, amire nincs JB.
Nem fogok elb..ni kb 300 élő Tv adást + a Netflix-hez hasonló, online full HD, vagy DVD minőségű videó csatornát.
(Kodi)
http://m.itcafe.hu/tema/kodi_xbmc_kiegeszito_magyar_nyelvu_online_filmekhe/hsz_1-50.html
Ez miatt ingyen elcserélném az Apple Tv 3 egy Apple Tv 2-re, mert ezt tudnám JB-ni. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #12041 üzenetére
"9.3-ban újra kezdődik minden, pepitában."
Én meg a 8.3 alól, jókat nevetek.
1X az elcseszett 9.3 frissítésen.
2X meg a Safari böngésző bugján. -
lacy86
addikt
válasz
Szabikaa20 #12040 üzenetére
Air2
Tokeletes, semmi baj nincs vele
-
silmatauki
őstag
válasz
iPad Pro-n használom. Itt nincs a hosszú link-taperolási hiba (persze a Booking sincs felrakva).
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Fel merjem rakni a 9.3-at ipad mini 2 retinára? Hogy tudom kilőni véglegesen a frissítésre figyelmeztető szöveget? Nagyon köszi a választ előre!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szerintem csak a bejelentkezős hibát javították. Én gyorsan visszatértem 921-re, az nálam még nagyjából bug mentes. 9.3-ban újra kezdődik minden, pepitában.
-
Szabikaa20
őstag
Az új 9.3 milyen? Nekem még sikerült az első 9.3-ast felrakni,most nincs vele problémám!Felkell tenni akkor au újat? ipad Air
-
törölt tag
Úgy néz ki megcsinálták, mert ipad mini 1-el nálam is rárakja a frissített 9.3-at ituneson keresztül.
-
zolikaDB
veterán
válasz
univerzita #12028 üzenetére
Továbbá, nekem nincs gondom a 9.3-al...
-
Imy
veterán
A 9.3 akkor ami most jön, az jó? iPad mini 2 retinára menne....
-
lacy86
addikt
válasz
Akkor toljad fel!
-
Hater32
csendes tag
válasz
Nekem is jót. Mindjárt töltöm.
-
zolikaDB
veterán
válasz
vadászcsiga #12025 üzenetére
Air 2 9.3-al nekem naprakesz...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #12022 üzenetére
Most tolom vissza a 9.2.1-et. Úgy néz ki az utolsó pillanatban.
Bugok amiket fentebb írtam gondolom még nincsenek javítva? -
lacy86
addikt
válasz
ipad eddig meg nem jott update!
-
Blackmirror
őstag
válasz
Miben javított ?
Az iPad Mini 2-n rajta van az előző 9.3 , szerintem most várok hogy érdemes e.Most nézem igy is jelzi hogy 9.3 van rajta 1,3gb
-
univerzita
addikt
9.3 javitva!
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #12018 üzenetére
Sajnos ha nincs 9.2.1-es backupod, akkor kénytelen leszel az új 9.3-ig kibírni backup nélkül 9.2.1-en vagy a bugos 9.3-al kihúzni.
Igen, Airre is új build érkezik majd elvben. A linkelt oldalon meg lehet nézni hogy mely készülékekre írja még alá az Apple a 9.3-at, azokra nem feltétlen jön új build, a többire igen. -
vadászcsiga
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #12016 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
9.2.1-et aláírják még?
-
ferikek
aktív tag
válasz
lacy86 #12013 üzenetére
Sajnos ez sem oldotta meg... Most mar egyre tobb weboldalon nem mukodik ha bizonyos kinkekre kattintok. Pl a monilaeram tablet neztenel ha ramegyek arra h teljes nezet, nem csinal semmi. Azt lehet latni h ranyomok, de semmi, hosszu nyomarsa meg minden weboldal lefagy (chrome-ba nincs ilyen)
-
törölt tag
Most próbáltam meg egy ipad mini 1-en újratelepíteni az ios 9.3-at ami ota-n lett rátelepítve.
ITunes-on keresztül mindig azt mondja, h "Hiba lépett fel a .... IPad szoftverének letöltésekor. A kért erőforrás nem található"
Ez akkor szintén a 9.3 frissítés visszavonása miatt van, ergo nem nálam lett eltolva vmi?
A tablet rendesen működik csak szeretem időnként clean installal újratenni, főleg verzió váltásnál (jelen pillanatban online tv-re használom főleg - horizon go, tv go, telenor mytv - tehát sok app nincs rajta) -
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
Air2, tegnap ota a kovetkezo a problemam a safarival: a kepernyo hosszabb megnymasa nem mukodik (pl uj lapon megnyitas), lefagy tole a bongeszo. Mar ujrainditottak tobbszor (az ipad-et is), de semmi valtozas. Ez a funckio mashol mukodik, csak safarinal fagy le tole az eszkoz,
Mi lehet erre e megoldas?
Koszi elore is a segitseget! -
weinmaker
őstag
Akkor lehet, hogy ezért nincs kamera hangom sem?
Most vissza kell állítani, vagy ha megjön a frissítés elég ha azt rátöltöm? -
CharlieDrop
veterán
válasz
vadászcsiga #11997 üzenetére
Nekem sem megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Mini 6 64GB Wifi Pink Újszerű/2025.09.30.Apple Gar./Akku 98%/p4143
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térn
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest