Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
bluekoli #28089 üzenetére
Egy 3 év biztosan van még benne. Masszív, erős ketyere. Filmes állományok szerkesztésénél van már némi hátrány, abban az új Pro (A12X) nyilván jobb de még itt is jól teljesít. Esetleg az új AIR-t vehetnéd még fontolóra, de az A12 nem sok új pluszt ad és én inkább a 4Gb ramot preferálnám. Véleményem szerint a 2017-es az eddigi legjobban eltalált Pro széria.
flimno: ott valami más gond lesz szvsz.
-
btudos
nagyúr
válasz
#95561216 #28094 üzenetére
Nem mondom, hogy nem lehet egyszerűen eljutni a határaiig, de alap felhasználásra - böngészés max. 2-3 tabon, mellette megy a Spotify, Messenger, esetleg valami dokumentumot olvasok/szerkesztek a felhőből, plusz nyilván Youtube meg Netflix néha - a mai napig használható.
Többször elgondolkodtam már rajta, hogy cserélni kéne, de a Pro-ra nincs szükségem, az aktuális Air nem éri meg, a Mini kicsi, az alap iPad-ben meg nem laminált a kijelző, ami engem a laminált után irritálna. Szóval amíg bírja, és nem jön valami tuti vétel, marad az Air 2, nekem megfelel.
-
Ádám16
addikt
válasz
btudos #28091 üzenetére
Azért az nagyon komoly előny az Apple részéről, hogy egy 6 éves cucc így teljesít. Van egy iPad 5-öm, és elég furcsa érzés, hogy nem késztet váltásra.
Szerintem a legtöbben nem használják többre az iPadjüket, mint én: szörf, üzenetek, zene, közösségi app-ok, fotók nézegetése, filmezés. És még az üzemidő is nagyon ott van. -
btudos
nagyúr
válasz
bluekoli #28089 üzenetére
Évekig. Én most is egy iPad Air 2-t használok, normál használat mellett a gyenge akksit leszámítva nincs kifogásom. Split screen módban azért már érezni a korlátait, de nem csoda, idén ősszel 6 éves modell lesz, 2 GB RAM-mal. Ehhez képest a 10.5-ös Pro egy űrhajó, sokáig használható lesz még.
-
bluekoli
tag
A 2017-es 10.5"-os iPad Pro szerintetek meddig használható még?
-
mSchumi87
senior tag
Koszi csak egyszerub a fenti panelbe kikapcsolni mint maszkalni a bealitasokban
kicsit fura ez, nem is ertem mire jo ez hogy sajat magat bekapcsolja naponta kinek vagy mire jo ez. De biztos meglehet szokni
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok uj vagyok ios teren, az miert van hogy kikapcsolom a wifit de az masnap magatol bekapcsol? Hol tudom azt bealitani hogy csak akkor kapcsoljon be amikor en akarom ugyan ez van a bluetoothal. Koszi
-
törölt tag
-
kkdesign
senior tag
Alirol Baseus amit én speciel nagyon szeretek. Most 10.2es ipademen ezt használom ha kell hogy allva is megtamassza a tabletet, ha nem akkor pedig xpro smart tok mert ebben meg az a pluszban jó, hogy ugy is vonzza a magnes a fedlapot amikor tamaszto haromszoget képez igy pluszban stabilitast ad. A Baseus tok 2017es sima ipadhez tartozo variansa kb masfel ev utan kezdett el megfáradni( hatlapja muanyag) de sajat felhaszbalasombol hozva a peldat nekem amig meglesz a 10.2 addig ez a 2 tok boven kihuzza 🙂
-
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Azon gondolkodtam, hogy a 3. generációs iPad Pro-ra lecsapnék (11"), ha már itt van az új, annak pedig talán beesik az ára. Szerintetek mennyire reális, hogy ilyen 220-230k körül meg lehet venni majd a 3. gent (11", 64Gb, Wifi)?Másik kérdésem pedig az lenne, hogy 11"-os iPad Pro-hoz van valami normális Smart Cover szerű tok? Nem feltétlen gyárira gondolok, de nem is biliműanyag kategóriára. Sajnos a Nomad nem gyárt iPadre tokot jelenleg, gyárit meg egyébként nem is találtam.
-
válasz
#07746304 #28065 üzenetére
Húzd lefelé amíg előjön a dokk, aztán mégtovább, mint a slideover előhozás, vagy csak katt a kis sávra alul középen.
Ha pedig az appswitcher felfelé húzós teljes bezárásra gondolsz, akkor jobb gombbal az is megy, valamiért s balra nem akar. Ez működik a youtube appban is. -
törölt tag
Kérdés: Felismeri az egeremet, de egérrel hogyan lehet bezárni az alkalmazásokat?
-
Süvi
őstag
Lenovo Yoga Mouse van nekem. Eddig tényleg olyan volt, mint az ujjam, de most máshogy működik nálam. Remélem be tudom állítani, ill. gondolom az appokban is jön majd a támogatás.
-
Süvi
őstag
válasz
Alex91 #28061 üzenetére
"A Multi-Touch-kézmozdulatok az iPadhez készült Magic Keyboardon és a Magic Trackpad 2-n lehetővé teszik, hogy görgessen, legyintéssel váltson az alkalmazásterületek között, megnyissa a Főképernyőt, hozzáférjen az Alkalmazásváltóhoz, nagyítson és kicsinyítsen, koppintással kattintson, másodlagos (jobb gombos) kattintást végezzen, illetve legyintéssel váltson a lapok között
A Multi-Touch-kézmozdulatok Magic Mouse 2-n való használatával görgethet, másodlagos (jobb gombos) kattintást végezhet, valamint legyintéssel válthat a lapok között" -
Alex91
félisten
Hogyan lehet egy Magic Mousnal beallitani a kepernyo gorgetest?
-
kátú
őstag
Hát fent az új verzió, mostmár sokkal sokkal jobb aZ egér használat, de a görgetés nem az igazi, nehézkesen megy kicsit
-
Antonio
senior tag
Sziasztok féltetételezem a kérdésem elcsépelt, de egyszerűen elvesztem, mar nem értem hol mit kellene alítanom. Nemrég vettem ipad pro-t wifis. Próbáltam a kontaktokat szinkronizálni az iphonommal.
Ez részben sikerült. De észrevettem hogy a kontakt lista nem teljes. Az ipad kontaktjaiban kevesebb a telefonszám. Eddig naívan azt hittem hogy az icloudba az összes telefonszám benne van. Hol hogyan lehet azt megcsinalni a telefonon hogy az összes telefonon latható telefonszám (kontakt) felszinkronizálódjon az iCloud ba. Es az akkor az ipad en is latható lesz.
koszonom -
Ugyanaz mint a beta volt, pedig reméltem javítanak pár dolgot.
-
Tölthető az iPadOS 13.4.
-
Tölthető az iPadOS 13.4
-
bostone
addikt
Az új ipad pro megjelnési ideje mikorra várható a hazai piacon?
-
Ne felejtsük el hogy egy 5 ezer forintos bt bill és ugyanennyibe kerülő egér is működik vele.
Itt a lényeg, hogy sok weboldal és program kezelhetővé válik a valódi egér mutató miatt.
Az apple féle bill tok meg fogyni fog ilyen áron is mert könnyű, instant, nem kell tölteni és bedugni és még jól is néz ki. -
Süvi
őstag
válasz
koxkids #28048 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, sok felhasználónak otthonra szerintem már ki tud váltani ez a koncepció egy laptopot.(Mondjuk a billentyűzet árából szerintem egész jó üzleti használt gépet lehet majd venni
). Inkább úgy fogalmazok, hogy aki otthonra főleg csak tartalomfogyasztás és némi tartalomkészítés miatt vett Apple eszközöket pl Air-t, az már jobban jár egy ilyen kombóval, többet ad.
-
Nagyon tetszik ez az irány!
[iPad Pro Cursor with Craig Federighi - YouTube] -
-
Sumptuous
senior tag
Mikor szokott jönni az update? Csak kíváncsiság, nem türelmetlenség ..
-
Black Dragon
addikt
-
kuntics
aktív tag
sziasztok!
ipad pro 10.5-öt adott már be valaki szervízbe white spot hibával? Április közepén jár le az 1 év gari,még lehet előtte elvinném,ha van értelme. Még nem olyan zavaró,csak nem tudom,hogy idővel romlik-e a helyzet.
Applecare-t egyébként érdemes venni? Apple honlapon nem sikerült vásárlási lehetőséget találnom,istyle honlapján viszont lehetne venni.
-
Sziasztok!
Adott egy Air2 a legfrissebb OS-el, és kezdi döcögősre venni a figurát. Azon gondolkodtam, hogy holnap jön a 13.4, így azt egy tiszta telepítéssel felteszem. Nagyon régen volt újrahúzva.Mit tanácsoltok, hogy tegyem? Állítsam vissza biztonsági mentésből, vagy egy teljesen új iPad-ként?
Lehet a "Beállítás újként"-et választanám, és manuálisan felteszem a használt appokat. Egy kérdésem viszont lenne, ilyenkor leszedi iCloud-ból a fotókat, jelszavakat ilyesmi? Hogy tanácsos ilyenkor eljárni, hogy használja az iCloud biztonsági mentést, de az alkalmazásokat ne töltse le?Köszi!
-
Sumptuous
senior tag
Létezik olyan app, amivel egy SMB megosztás alatt lévő zip-ben tárolt xml fájlt szerkeszteni tudom, majd a szerkesztés végeztével azt felülírja az archívumban? Gépen ez csodálatosan működik a 7zip és notepad++ alkalmazásokkal, de mit használjak az ipaden erre? Az sem baj ha fizetős. Gondolom egy alkalmazás nem lesz rá elég.
-
birorichard
őstag
válasz
lmaresz #27921 üzenetére
Engem inkabb a folyamatosan latszodo status bar, ami zavar, nem hiszem h jot tesz a kijelzonek. :/ Multkor irtam nekik, meg akartak magyarazni, h az en ipad-em hibas... Reset-eljem, hatha megjavul. Mondtam, oke vagy kijavithatjak, mert szar az alkalmazas, de nem sikerult meggyoznom.
Netflixen talan van ilyen funkcio, idonkent megkerdezni, h nezem-e meg.
-
kátú
őstag
Valaki tudja, hogyan lehet kikapcsolni (ha kilehet) a Chromeban a billentyűzet feletti +sávot, ahol kicsi kulcs és bankkártya ikon van???
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok ha vasarolok e-konyvet rá tudom varázsolni ipad mini-re? Vagy mindenkép az apple féle konyvek appal kell megvennem? Koszi
-
jófejsrác
senior tag
Hogy különböző egérgombokra lehet parancsokat adni. Az én egeremen 11 programozható gomb van
(MX610).
Nincs magic mouse a birtokomban, de tök menő volt ahogy lapozott az alkalmazás váltó menüben jobbra-balra simogatással.
Igazából így, hogy simán köthető monitorra egy billel és egérrel egyre közelebb van ahhoz, hogy az embernek elég legyen egy ilyen a mindennapokhoz. -
szecska24
tag
Sziasztok! Béta buildet csak az éves 99 USD Apple Developer Program tagoknak lehet telepíteni, vagy más mód is? Egérkezelést javítása miatt szeretném kipróbálni...
-
wm2
őstag
válasz
lugosi #28018 üzenetére
Ez nem Mac. Itt nincs ekkora ugrás.🙂 De 2Gb-nál is ment a “minek az a 4”. Lehet nem tetszik, de nem is kényszerítenek a megvételére senkit (ez a konstrukció egyébként sem a face/insta tábort célozza meg). Egyébiránt a probléma inkább a “professzionális” appokkal van. Sok a fapados (pl. Photoshop) aminek illene már végre felfejlődni a hw-hez és kihasználni. Amiket zenei téren említettem azt a 10-12-13 simán elbírná.
-
wm2
őstag
válasz
csabiks #28007 üzenetére
Kizárólag emiatt van még laptopom. Egy őskövület vaio Arrandale i3-al, ami kb. tízezer forintot ér. Azért ez elfér. Semmi másra nem használok PC-t már.
Viszont ez az iPad úgy tűnik inkább a grafikára lett kihegyezve és talán (ha igazak a pletykák [macrumors]) az A14 iPad Pro 8Gb rammal is elérhető lesz. Sztem megvárom, mert nem hajt a tatár. Annyit megér. Főleg, hogy a 10.5 bőven kiszolgál még mindig. Amit nem bánnék viszont, az egy Audacity iOS ill. teljes FLAC integritás, hogy ne kelljen Wav/Alac-be konvertálni feszt (a mixekhez, pl. Garagebandben). Mondjuk a Hokusai app nem rossz erre a célra, de még mindig nem tud annyit, mint egy Audacity. Én, mint zenész mást nem is kérek.
-
csabiks
senior tag
jo ez az uj ipad, mar csak egy nativ torrent kliens kene 😁
-
kkdesign
senior tag
válasz
szabonagyur #28003 üzenetére
Hat ez jo kerdes, en amiota tudom hogy ujjlenyomat taszito reteg van rajta en szimplan regi szemuvegtorlomet fogtam be es szarazon vagy max ralehelek. De lehet van itt mas aki erre jobb tanacsot tud adni
-
kkdesign
senior tag
válasz
szabonagyur #27999 üzenetére
szerintem szimpla takaritás utáni maradék
vmikor a fólia előtt le lett mosva, csak éppenséggel olyan szuerrel ami nem párolgott el totálba, hanem nyomot hagyott.
-
csabiks
senior tag
válasz
szabonagyur #27999 üzenetére
az uvegfolia ragasztoja? probaltad letorolni? vagy esetleg az ujjlenyomattaszító réteg jonne le
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automobilista 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad 10 64GB Wifi Megkímélt/2025.05.08. Apple gar./Akku 98%/p4124
- IPad Pro 12.9" M2 - 2022, 6. generáció - 11 ciklus - garancia
- iPad Mini 6 64GB Wifi Pink Újszerű/2025.09.30.Apple Gar./Akku 98%/p4143
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest