Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
Nemrég vásároltam egy Ipad 2018 128GB verziót, előtte évekig egy Ipad Mini 1-et használtam. Az újjal nagyon meg vagyok elégedve: gyors, sokáig bírja, egész jó fotókat csinál, stb. Amitől viszont kikészülök: a régi minihez képest sokkal rosszabban viseli az ujjlenyomatokat. Képernyőtisztítás után 10 perccel már tele van ujjnyomokkal, amik ráadásul normál használatnál is folyamatosan látszanak. A régi minin zárolt képernyőnél volt csak látható a sokk ujjlenyomat és jóval ritkábban kellett takarítani. Nem tudom a laminálás hiánya miatt van-e ez, de már frászt kapok tőle. Valamilyen nagyon vékony jó minőségű fólián gondolkodom, mert így jelentősen rosszabb élmény használni a gépet.

-
lordring
aktív tag
BUÉK!
Tud valaki olyan hangoskönyv-lejátszó alkalmazást, ami kezel NAS-t ( Kingston Mobilelite WG2)
és van benne alvás időzítő?
-
lordring
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Megvettem a Mobile Lite Wireless G2-t, remek. Szépen kezeli az USB eszközeimet és a fényképezőt is, akár USB-n, akár SD kártyaként.

Köszi a tippet!
-
lordring
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
A Kingston Mobile Lite Wireless G2 és a QNAP QGenie elvileg csak akkor érhető el az Ipaddel, ha van wifi jelen?

-
lordring
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Megnézem ,köszi a tippet!
-
lordring
aktív tag
Nyaralás előtt 1 azaz egy nappal behalt a droidos tabletem, de fullra. Mivel nem volt garis, és sietnem kellett, telefonos tapasztalatom alapján vettem egy Ipad minit, wifis változatot. A retinás nem ért meg plusz negyvenet nekem, mivel az előző tablethez képest ennek a képe is gyönyörű. El is mentem nyaralni, és a böngészés, filmnézés egyebek terén tökéletesen hozta is amit vártam. Viszont nagyon meg voltam lőve a következővel: mivel 2 hétig gyakorlatilag nem volt a közelemben PC, így nem tudtam egyáltalán elvégezni olyan dolgokat, ami egy droidos tableten gond nélkül megy:
- a fényképezőről átteni a képeket (erre elvileg van kamera kit)
- USB pendrive-t beolvasni (elvittem egy halom filmet/könyvet)Van olyan eszköz , ami a fentieket egyben megoldja? Vagy kell vennem egy külön kamera kitet/SD kártya olvasót, meg külön valami külső merevlemezt?

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Baldur's Gate 3
- Milyen autót vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest