Hirdetés
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Na itt 8.0.2. Ezzel minden rendben lesz remélem, de ahogy olvasom az ausztrálok szívnak.
-
StLui
veterán
-
csordas11
aktív tag
Az új magyar nyelvű diktálási lehetőség a siri-ben csak a 3g-s ipadeken működik?
Nem találom a mini 2 32gb-os gépemen ezt a lehetőséget!
Help! Please! -
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hogyan? Jb kizárt nálam
-
bigdady
nagyúr
Hali
Létezik ipadre vmi szülői felügyelet alkalmazás vagy valami? Gyerek youtubeon talal már mesét de ott bárhováodakeveredhet ahová nem kéne. Van valami rá?
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Viszont jó, hogy írtad, mert én eddig csak a drágább pro-t néztem és lehet, hogy jó lehet az olcsóbb classic is.
Ha lehet hozzá pótfejet kapni, lehet meglepem a párom.
Neki tetszenek ezek a színek (lány)
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez pont az az adonit márka amit ajánlottam, csak le lett oltva

-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én meg felvenném az előadást, időnként képeket és megjegyzéseket csatolva hozzá. Van olyan app bőven, ami időpontban tartja az extra hozzáadott tartalmat.
-
Lamberd
tag
Sziasztok!
Újra iskolás lettem, és matekhoz, fizikához és rajz tantárgyakhoz keresek tollat max. 5000 ft ig.
Nem érintő ceruzát keresek, hanem amivel rendesen tudok jegyzetelni matek órán, vagy szabad kezes rajzokat csinálni.Tudtok ilyet ajánlani Retina minihez.
Előre is köszi.
Lambi
-
Süvi
őstag
"Szakmai "Cikk: "Nehogy frissítse az IOS8-at!"
"a mobileszköz nem találja a térerőt, és az ujjlenyomat-felismerő TouchID funkció sem működik"
Akkor Ipadra mehet?

-
törölt tag
Muhaha így lenne ötösöm a lottón
DD -
StLui
veterán
válasz
szentkuti11
üzenetére
Nekem leszedte iPad-en, és mikor telepítésre kattintok: A frissítés nem ellenőrizhető mert ön nem kapcsolódik az internethez!
Pedig amúgy van net rajta, FB, Chrome működik -
daniel909
addikt
válasz
szentkuti11
üzenetére
BKevésbé laggol azaz folyamatosabb eddig de csak fel órája van fenn de határozottan folyamatosabb. Kép feltöltés megy és safarin fixeltek a performancet.
-
aizen92
addikt
válasz
szentkuti11
üzenetére
És tényleg! Holnap felrakom. nekem retina mini. Neked melyik van?
-
szentkuti11
addikt
Megjelent a 8.0.1. Ha valaki felrakja, ne habozzon megírni, hogy történt-e pozitív-negatív változás. Én még maradok a 7.1.2-n, amíg nem lesz tökéletes a 8.x.x.
-
Hooper
őstag
sziasztok
iOS8 hiba hogy az i5 és az AIR valami döbbenetesen nehezen találja meg egymást bluetoothon?
illetve már korábban is volt h az airdrop csak ujra indítás utnán működött a 2 eszközöm között.
De most egy a hívás/sms kezelés miatt folyamatosan be van kapcsolva mind2n a kékfog, de ha megszakad a kapcsolat akkor utánna kb képtelen megtalálni ujra.
Ha ki be kapcsolom a kékfogat akkor nem javul meg, csak ha vmelyiket újraindítom. -
aizen92
addikt
Why Your iOS 8 Wi-Fi Is Weird and How to Fix It - Lehet, hogy halottnak a csók, de hátha használ valamit.
-
StLui
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
csak wifis, és igen be van, más működik is, tehát eléri a netet
bakker, most újra kipróbáltam és indult
Nem tudok angolul, csak néhány szó és kész. Eddig annyira jutottam ezzel a Hey Siri lehetőséggel, hogy utána bediktáltam, hogy start facebook, vagy start messenger, stb, és elindította az adott appot, de utána mire lehet még használni? Arra rájöttem, hogy a hey siri-t az app elindulása után újra be kell mondjam ahhoz, hogy valamilyen utasítást adjak neki. Egyáltalán, most akkor ha angolul is, de akkor működik nálunk is a Siri, nem kell átállítgatni területi beállítást vagy ilyeneket, vagy csak ilyen alap dolgokat lehet egyelőre vele csináltatni?
-
StLui
veterán
Amikor bekapcsoltam a "Hey Siri"-t működött, úgy is hagytam, de most nem reagál, pedig töltőn van, újraindítást már próbáltam, Siri angolon, billentyűzet, rendszer magyaron van, de ez sem változott.
-
daniel909
addikt
Köszi

-
daniel909
addikt
Droidos berogzodes hogy bezarogatom az appokat amiket mar nem használok. De ennek ios alatt semmi értelme ugye? Szóval lehet nyitva minden nem fog jobban merülni..?
-
nofi
addikt
Kindle app használók!
Nem tudom érint-e valakit, én nem egy órát keresgéltem mire rájöttem, miként lehet saját szótárat hozzáadni az alkalmazáshoz, hogy olvasás közben, három koppintással fordítsuk le a kijelölt kifejezést. Gyárilag ez ugyan egy koppintással működik, de mindig csak az alap (angol) nyelven ajánlja fel, így a szótárváltás miatt kell még két pillanat. Amazonon egyetlen (angol-magyar) szótárból találtam Kindle verziót, de a review-k is lehúzták, ráadásul, mint említettem, alapértelmezettnek úgy sem lehetne beállítani. A Kindle topicban javasolt .prc formátumú szótárat akartam, felvarázsolni az iPad-re, de közel sem olyan egyszerű mint egy Kindle célhardveren.
Valamilyen intéző programmal meg kell nyitni az iPad könyvtárszerkezetét (iExplorert használtam) és ott a Apps > Kindle > Library > Ebooks könyvtárat nézzük meg, illetve mentsünk el egy képet róla. Ezek után indítsuk el a Kindle appot, töltsünk be egy könyvet és próbáljunk meg kikerestetni egy szót. A trükk, hogy ne az alap beépített nyelven, hanem kattintsunk egy olyan szótáropcióra, amit biztos soha nem fogunk használni. Ekkor letölti az új szótárat az alkalmazás valamilyen "blablabla.azw" néven. Ismét nyissuk meg a könyvtárat és látni fogjuk, hogy egy új file került oda. Másoljuk ki a nevét kiterjesztéssel együtt, majd töröljük ki. Most fogjuk a .prc szótár filet-t, húzzuk át és szimplán nevezzük át arra amit az előbb töröltünk. Így a korábban kiválasztott nyelv helyett, a saját szótárunkat fogja használni az alkalmazás. -
Konflikt
addikt
Air-en SHSH-t nem lehet menteni? mert hibat dob. elozokon eddig mindig ment. koszi.
-
válasz
hampidampi
üzenetére
van pár ilyen app még, pl az otp smartbank is kilép, otpay is stb.
-
hampidampi
őstag
iPad Air: Bad Piggies iOS8 alatt nem indul el. Eljut a Rovio feliratig, aztán kivág a home screenre. Már próbáltam újraindítást és újratelepítést, de nem javult meg.
Azért elég szégyen egy ekkora cégtől (mármint a Rovio). -
Süvi
őstag
Valakinek van tapasztalata ezzel a termékkel?
Üzemmódok:
EZAir – Az EZAir funkció nagyon hasonló az AirPlay-hez, Apple készülékekről streamelhet filmeket, fotókat, zenéket (iPhone és iPad) közvetlenül a HDTV készülékér...Tényleg működik vagy csak kamu?
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert itt többeknek ezt javasolták, pedig nem arra panaszkodtak, hogy lefagyott az iPad, hanem csak gyors merülésre. Ezért nem értettem, miért nem jó a kikapcs...
-
Lamberd
tag
válasz
Lamberd
üzenetére
Sziasztok!
Nekem a wifivel sincs gondom. Igazából semmi változást nem érzek. Minimálisan valtozott a Safari , a levelezésben is kicsi változás van. Elég készülék függőek a hibák a társaságba van vagy 10 apple készülék egy sima minivel vannak gondok a többin semmi gond.
Szerintem elhamarkodott a fórum alapján dönteni, mert általában akkor fórumozók ha gondom van a több ezer elégedett felhasználó nem jön ide hogy minden rendbe.
Lambi
-
roland091
senior tag
na sikeresen befrissítettem az ipad mini retinám
tökéletesen működik egyenlőre, szerintem kicsit gyorsabb is lett legalábbis az animációk, wifi probléma nem jött elő -
törölt tag
Idegrohamot kapok már h folyton befagy a swipeolás

Remélem hamarosan javítják mert ez így gáz! -
roland091
senior tag
sziasztok, tudom még friss az élmény de retina minivel van valakinek tapasztalata ?
szívesen kipróbálnám már a 8-at de még anno i4-emet hazavágta ios7 azóta bennem van a félsz

-
StLui
veterán
próbálok azóta is belépni a Documents 5-ból OneDrive-ba, amin van kétlépcsős azonosítás, de nem tudok, failed-et ad. Valószínű azért mert iPad-re az külön kell kódot kérnem, simán OneDrive appba azzal be is tudok lépni, de itt nem adja ezt a lehetőséget, csak az authetticator által generált 5 számjegyű kódot várja, azt ha meg beírom kapom, hogy failed, próbáljam később, ez megy napok óta. Van valami tipped?
-
erdoke
titán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nincs gondom se az iPad Airen. Se az 5S-en a WiFi-vel. Itthon mindkettő frekvencia aktív, és a készülékek váltogatnak köztük attól függően, éppen hol vagyok.
Valahol olvastam, hogy a beállítások visszaállítása hozott rendbe néhány rakoncátlankodó készüléket. Ezeket egyébként is érdemes átnézni frissítés után, mert az iOS8 az összes helymeghatározást aktiválta. Le kell görgetni a legalján lévő rendszer beállításokhoz is, azok közül mind aktív, és soknál lila iránytű figyel.
-
KZP
őstag
Miért jobb a Home+power, mint egy sima kikapcsolás, majd bekapcsolás? (Az elhúzódó kikapcsolásról beszélek.)

-
StLui
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Elég gáz valóban, az appok készítői részéről...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Minden főverzió frissítésnél előfordul ez, hiszen elég nagy változásokat hoz 1-1 frissítés és ez az alkalmazások működésére is hatással van. Egyes-egyedül a fejlesztőkre nézve gáz, h itt volt az egész nyaruk + 1 hétnyi GM, h iOS8 kompatibilissé tegyék az appjaikat és nem tették meg...
-
Gadgetfan_
senior tag
Már több emailt is kaptam különböző szolgáltatóktöl, hogy ne frissítsek iOS8-ra, mert egyelőre az alkalmazásuk, nem működik megfelelően rajta.
Azért ez elég gáz... -
atees
őstag
Nem megy az 5ghz se ipaden se iphoneon.... B meg!
-
válasz
aizen92
üzenetére
Nincs mit

Lehet, hogy túlzásnak tűnik, de azt javaslom, hogy aki a továbbiakban is stabil 5 GHz-es wifit akar használni, semmiképpen ne frissítsen iOS 8-ra. Lehet, hogy nem lesz baj, de a panaszok mennyisége alapján nagy kockázat. Még AirPort Extreme-mel sincs rendben.iPhone-oknál nem tudom, mi a helyzet, talán nem olyan nagy számban érintettek ebben.
-
aizen92
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
De mindenesetre köszönöm a kutatást

Itthon ezt meg tudom oldani, de egyetemen és melóban már nem éppen..... -
-
StLui
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
TP-Link 1043ND, szerintem ez csak 2,4
-
aizen92
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Azért azt ők sem gondolhatják komolyan, hogy 2.4n használjuk....
-
-
StLui
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Én csak wifin használom és semmi gondom vele
-
-
aizen92
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Valami hasonlót én is tapasztalok néha, azt hittem, hogy a wifirouteremmel van gáz, de akkor mégsem.
Elég gáz.
-
Sziasztok!
Lett itt valakinek gondja a wifivel frissítés után? Apple fórumban rengetegen panaszkodnak erről.
-
Lamberd
tag
Nekem hiba nélkül felment retina minire, nincs lassulás nincs lag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- BestBuy ruhás topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Synology NAS
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- reMarkable 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Háát az ciki..

végig se olvasom inkább.

Azért ez elég gáz...