- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Másnál is volt már olyan, hogy bedugta tőltőre az iPad-et (Air) és alig töltötte reggelre fel valamennyire? Este dugtam be és 22%, pedig egy este alatt 100%-ra szokta tölteni
Mi lehet a gond? Folyamatos töltöttséget jelez szóval a kábel nincs megtörve szerintem, meg alig mozgatom a kábelt, fix helyen van
Létezne hogy az akksi mondta volna fel a szolgálatot 1 év alatt??? Próbáljam meg tölteni esetleg az iPhone töltőjével tölteni? Már ha azzal lehet...
-
Noxy
veterán
iCloud-ban sincs mentés?
Be volt kapcsolva? Ha nem akkor 2 szarvas hibát is elkövetett.
Amúgy meg ezt innen nem lehet meg mondani. Vagy sikerül a frissítés az iTunesnak, vagy nem. Sikertelen frissítés esetén, csak az iCloudban mentést lehet vissza rakni, ha van egyáltalán. -
Hooper
őstag
Sziasztok!
frissítés közben ha kikapcsol az eszköz és utánna itunest kér, majd ott kiirja h hiba történt, ami frissitéssel vagy visszaállítással orvosolható, de frissítésnél is kikapcsol akkor buko van?visszaállítás nem megy mert nincs mentés.
Haverom akarta felrakni ipad minijére az uj fw-t és lefagyott.
Van esetleg valami megoldás h ne vesszen el mindene?
-
holapito
tag
Tudnátok mondani valami tokot ipad air re ami nem kínai és nem 10 ezer forint és még elegáns is és nem 10 ezer kilométerről kell berendelni ?
-
ede006
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy használ-e valaki ilyet:
Én most tettem szert egy ipad air 2-re, amin már van egy gyári smart case, de ha esős idő van akkor ez talán jobban megóvná, illetve kevésbé nézik ki /akarják kivenni/ veszik ki az ember kezéből szerintem.
Mik a tapasztalatok amennyiben esetlegesen használ valaki ilyet?
-
SoldierL
senior tag
Újra tettem a win7-et a laptopon, azóta nem ismeri fel az ipadot Se az Ifunbox és a Syncios sem. Itunes felismeri és szinkronizálja, de ez a két másik program is fontos lenne. Az ifunbox folyton azt irja ki, hogy telepitsem fel a legujabb itunes-t. A legfrisebb van vent. Mit tegyek srácok? Mi lehet a gond?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #5482 üzenetére
Tárhelyet nem írja ki, ráadásul az újabb iPadeknél a színben sem vagyok biztos, mert iPhone 5S óta az iPhone-oknál a fekete helyett is fehéret mutat.
A gari meglétét lehet csak csekkolni mostmár kb. -
weinmaker
őstag
Végre! Remélem a zenei szoftverekkel nem lesz baj, de maga a gép sokkal jobb lett. Valóban a gesztusok most mar úgy mennek ahogy elvarom, nem úgy hogy akad össze-vissza.
Holnap zenei teszt, és ha az is megy akkor az alma kap eyg piros pontot.
Mondjuk alapból ezt varná az ember, de a 7.1.2-ota csak szívás volt, most újra jó. -
válasz
Mister_X #5477 üzenetére
Teljesen OK a frissítés, akkuidő rosszabb biztosan nem lett, 13 óra használattal esett 16%-ra.
Mondjuk én ritkán szoktam panaszkodni a frissítésekre és a 7.1.2-vel se volt semmi lényeges bajom.
@szabogabor: feketéhez feketét lőnék, de magam a fehér iPadet preferálom, ahhoz könnyebb más színű tokot választani: volt már kék, zöld, narancs, jelenleg fekete, az újhoz olívabarnát vettem.
-
válasz
vadászcsiga #5473 üzenetére
Köszi a választ (és obalix-nak is).
Én is ezen két szín között vacilálok, a piros túl rikító. Egyelőre a sötétkék felé hajlok, de még változhat. -
jófejsrác
senior tag
Köszönöm a gyors választ
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok
ha valaki előzetesen elkéri tőlem a serial numbert, mert meg szeretné venné tőlem az ipad-et akkor azzal valamit árthat nekem?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5478 üzenetére
Meg az utánalevő videó - ezek szerint nem sikerült belevinnem a "meglepődést" a mondatomba a ?! és a
használatával
-
Mister_X
nagyúr
Pozitív vélemények egy frissítésről?!
Lehet mindjárt én is rányomok az update-re...
-
oba
addikt
válasz
szabogabor10 #5472 üzenetére
a feketében az a jó hogy minden szín illik hozzá
-
shai-hulud
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom köztetek ki használ külső (bluetooth) billentyűzetet, de megkérdezem, hátha lesz válasz.
Láttam itt a fórumban Rapoo billentyűket…
Kérdésem, hogy használ-e valaki ilyet (Rapoo E6300) vagy esetleg más szériát, és ha igen Mo-n vette magyar kiosztással (pl. PCland)?
Tényleg magyar-e, mert a képeken angol…
Valamint ha angolt veszek esetleg Ali-ról occcó pici piiizér, akkor azt felül lehet címkézni magyarra… esetleg?Válaszokat előre is köszönöm.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10 #5472 üzenetére
Fekete. Attól lesz szigorú
-
Na, továbbra se hallottam pattogást.
Egyébként szerintetek fekete iPad-hez milyen színű Apple Smart Case illik legjobban? A Midnight Blue tetszik, de nem tudom, feketéhez mennyire vágna. -
nbence94
tag
iPad 2 éés
iPad Mini 1 is nagyon kellemes sebességűnek tűnik videó alapján iOS 8.1.3-mon. Ezekután mondja valaki, hogy direkt teszik tönkre a régi modelleket. -
SLYM
veterán
Kijött az ios 8.1.3 Új erőre kapott tőle az iPad 3-am. Hihetetlen mennyire begyorsult tőle a gép. El se hiszem
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
#05304832 #5467 üzenetére
Érdekes. Nálam kizárólag scrollozgat, illetve ha én scolloznék, akkor helyette néha zoomol, mintha egy ujjal fogná valaki (gondolom ő), gépelésnél pár gombot folyamatosan nyomogat, egykétszer lehuzta a noticentert is(!). Lehet a hiba ugyanaz, csak máshogy hibás. Majd írd be légyszi, mit mondtka a szervizben,. csak kiváncsiság.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Varlaisaran #5463 üzenetére
Szerintem ez valami touch screen(Digitizer) hiba..Kitudja milyet raktak bele!
-
Varlaisaran
senior tag
Üdv,
Egy Ipad2, aki touch csere óta néha összevissza nyomkodja magát, scrollozgat, noticentert húzkodja le (selftouch). Ha elkezdi, akkor általában hiába nyomkodom, lezárás-feloldással szűnik csak meg, egy esetben kétszer is kellett, mire észheztért. 8.1.2, a JB léte-nemléte irreleváns, mindegyikkel előfordul. Ha elkezdi csinálni, és hagyom, piszkálom, akkor megesik hogy 1-2 perc után magától helyrejön, de ez ritka, vagy én nem vagyok vele türelmes, és inkább lezárom-kinyitom.
Ez így minek néz ki szerintetek? Selejtes touch, esetleg fellazulhatott valami csatlakozó? Netán nem ismert valami hasonló bug ios8+ alatt? -
legiaap
félisten
Jól van jelentem a Spotlight search még mindig szar néha. Még jó hogy elvileg javították.
-
-
bongeszo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5435 üzenetére
Eddig semmi. Pedig próbálgattam előhozni a videóid alapján, de nem sikerült.
Ahogy hallok egyet is jelzem! -
mrkorooo
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5456 üzenetére
Gondolom nem is tudod milyen, mikor nem toltoget ujra semmit
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10 #5454 üzenetére
Air-em van nekem ne mondd, de ilyen malőr soha egyik ipaddel sem volt
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5453 üzenetére
Az se rossz.
Mit vegyen helyette, sima Air-t? -
válasz
vadászcsiga #5453 üzenetére
Nem rossz gép azért, hidd el. Nyilván vannak hibái, de szerintem a legszebb kijelzős (bár én mindig SAMOLED ellenes voltam) és legjobb anyaghasználatú táblagép a piacon. Ráadásul messze a legtöbb alkalmazás van rá. Androidos táblagépet pont ezért (is) soha nem vennék. Surface Pro 3 is fasza, de szerintem inkább munkára való.
-
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5443 üzenetére
Leszedtem töltőről elindítottam, és "helyreállt". Full gyári, nincs jailbreak nálunk
Nincs esetleg eseménynapló valahol?
-
Noxy
veterán
válasz
KaiotEch #5440 üzenetére
Valszeg recoverybe ragadt.
Ha már sikerült mégis rányomni az opcióra, és a készülék az alma logónál áll, akkor tegyük recovery módba: nyomjuk le egyszerre a home és power gombokat, és tartsuk lenyomva, míg a készülék kijelzője villan egyet, majd engedjük el mindkét gombot, és újból nyomjuk le a home gombot, és tartsuk lenyomva, míg az USB-kábel + iTunes logós kép meg nem jelenik. [link]
Ezután iTunes visszaállítás.
Ha így sem megy akkor szerviz. -
KaiotEch
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5441 üzenetére
Szó nincs jailbreakről. Úgy hozta ide a tulaj, hogy állandóan újraindulgat, csináljunk vele valamit.
-
KaiotEch
nagyúr
Sziasztok. Van egy iPad Air nálam, de nem akar betölteni. Elindul a gép, alma logó megjelenik és csak karikázik a végtelenségig. Próbáltuk az boot hangnál megnyomni a shift-et(safe mode), végigment a csík de ezzel sem járunk sikerrel. Van vmi más megoldás a szervizen kívül?
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5438 üzenetére
Nem passziv szinezodes, azert annyi eszem nekem is lenne :"D
Nyomasra, az a vicces, es nem csak akkor ha hatoldalon nyomom, sima kijelzo nyomasra is
Pedig nagyon jo ez a tok, 100000% ig meg vagyok vele elegedve... -
-
-
mrkorooo
aktív tag
Na erre valaki tud valamit mondani:
Adott Air2, nem szinezodik,nem zorog semmi.
Adott 1 roocase origami tok
Addig meg ez a 2 komponens kuldon van semmi gond, de ha talakoznak az ipad szinezodik -
Ez a Continuity és Handoff qrva jó. Tökéletesen működik iPhone és iPad között.
Bár kicsit fura, hogy az iPad is csörög, de nem zavar. -
SoldierL
senior tag
Kinek hogy muzsikál a 8.1.3-as frissítés? Ha jól tudom ezt 2 hétig vissza lehet tenni 8.1.2-re?
-
holapito
tag
Üdv emberek ma tulajdonosa lettem egy ipad air 2 nek 4gsnek az ipad2 után.Első kérdésem lenne hogy tudnám benne megcsinálni hogy elmentse a jelszót pld hardveraprón ?
eddig elmentette ipaden és telefonon is de az új valahogy nem akarja előhozni az autómatikus kitöltést
-
SoldierL
senior tag
válasz
Ragnar95 #5423 üzenetére
Köszi a tippeket, az egyikre már irtam is. Én is ahogy a legtöbben azért játszanék is a Mini Retinán. Leginkább multizni szeretek a Modern Combat 4.-5.-el. Vagyis multiznék ha nem dobna ki mindig meccs közben! Mind a két utolsó résznél ez van. A 4. hiba üzenet nélkül kidob, az 5.-nél meg lefagy a kép és a hang megy tovább. Más játéknál nincs ez szval jó a tab. Csak azért mégis idegesítő! Nem egy NAVON tablet, hanem egy Apple.
Ahogy látom alig frissítenek, vagyis ritkán ezért érdekelne, hogy másnál is jelentkezik e ez a probléma, vagy csak nálam.
-
oba
addikt
ha rámegyek a szoftverfrissítés menüpontra, akkor ellenőrzi ugye hogy van frissítés... nade nekem az csak forog, forog, és semmi... ez mitől lehet? taig féle jb okozhatja? ios 8.1.1 és ipad 4
-
SoldierL
senior tag
Légyszi valaki mondja már meg nekem, hogy hól van olyan magyar fórum ahol kibeszélik az IOS játékokat és azok hibáit?
-
Ketrec
csendes tag
Sziasztok. A napokban fogok egy ipad air-t venni. Annyi a dilemmám, hogy nem tudom eldönteni hogy a space grey, vagy a silver(alias fehér) legyen. Szerintetek melyik az elegánsabb élőben, illetve a szennyeződések, sérülések(pl hajszálkarc) melyiken látszanak kevésbé? Eddig 2 ipadom volt egy ipad 1, és ipad 2-m mindkettő fekete volt, ezért gondoltam hogy jó lenne egy kis változás. Ti melyiket ajánljátok?
-
Azért is furcsa ez, mert általában a hangszóró bekapcsolásakor jelentkezik, de valakinek például Touch ID-s feloldásnál is rendszeresen...rettentően rejtélyes az egész jelenség, mindezt csak tetézi, hogy az Apple semmilyen közleményt nem ad ki az ügyben...nem is értem, mit gondolnak. Egyszerűen szégyen ez egy ekkora vállalattól. Borzalmasan állnak hozzá a kellemetlen ügyekhez.
-
legiaap
félisten
Egyáltalán van itt valaki akinek tökéletes az Air 2-je?
-
-
legiaap
félisten
válasz
szabogabor10 #5410 üzenetére
Elgondolkodtam a cserén de szerintem vagy refurb Air-t kapnék helyette vagy nagy valószínűséggel ugyanolyan pattogósat. Nem tudom lenne-e értelme így a cserének.
-
-
legiaap
félisten
Na meg volt az első pattanásom Air 2-n. Elindítottam egy zenét Spotify-ban, mikor PATTT!!!
Ez a szoftver update nem orvosolta akkor ezek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!