Hirdetés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz
lordring #22232 üzenetére
Nekem is iPad 2018 van csak a 64 GB imádom. Ujjlenyomat nem sok van rajta nekem nem okoz gondot kb. 2 naponta törlöm de nem vészes könnyen lejön. Fólia nekem nincs rajta mondjuk lehet ember függő is ki mennyire zsíros vagy nem az. Haver átjött nyomkodja utána picolhattam. Pedig Gyuros szálkás a tag. Lol.
-
nbence94
tag
válasz
lordring #22232 üzenetére
Lehet kapni olyan folyadékot, ami elvileg zsírtaszítóvá teszi a felületet. Ugyan én még nem próbáltam, de szerintem be fogok szerezni valamit mert én az iPad 2018-amat smart case-szel és üvegfóliával használom, és sajnos a képernyőt napi szinten le kell törölgetnem Clean-nel, annyira begyűjti az üvegfólia a lenyomatokat ... van valakinek ilyesmivel tapasztalata? tudom hogy az üvegfólián nincs ez az oleophobic réteg mint a gyári kijelzőn ,de minden nap takarítgatni hogy szép legyen elég macera..
-
erdoke
titán
válasz
lordring #1957 üzenetére
A Camera Connection Kit tökéletesen beolvassa a képeket SD-ről. Sőt, nekem a 30-PIN=>Lightning átalakítóval is simán megy a régi Kit az új iPadekben.
A pendrive hiába is működne (sok nem megy egyébként a magas áramfelvétel miatt), azon is csak képeket keres a tablet. PC nem kell, de net nem árt, felhőből szinte minden megoldható. Vagy egy ilyennel: QNAP QGenie: mobil NAS és még sok más -
legiaap
félisten
válasz
lordring #1957 üzenetére
Milyen kamerád van? Keress rá a storban hátha van hozzá app és vezeték nélkül is rá tudsz csatlakozni és így áthúzni a képeket.
Ha nincs app, akkor kártyaolvasóre keress rá és vegyél egyet.
Ha smart kamerád van akkor arról is feltudod tenni a képeket felhőbe, amire lesz app az appstore-ban.
Utolsó lehetőség wifi-s adathordozó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 2-in-1 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 13" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest