Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
csipszikutya
üzenetére
-
csipszikutya
senior tag
sziasztok!
van lehetöség valahol a beállitásokban megnézni, hogy hány töltési cikluson esett át a készülék? (legfrisseb ios)
vagy létezik rá valami app? (beállitásokba kutakodtam, de nem találtam).
illetve, "mini laptopot" varázsoltam az air-böl, és igy ~98%-ban kiváltottam a laptopot. hogy a legideálisabb használni a "gépet":
1. töltön van mint egy rendes laptop
2. feltölt, lehuzom és használom
mind ezt annak a fényében, hogy nem sürün hagyja el a szobát a gép. ha el is vinném hagyom merülni amig ne szol, hogy áramot kér.
melyik megoldás kiméli jobban az aksit, ha 3 honapos a gép és még 2-3 évig használnám, minimum.köszönöm!
-
domerator
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nyugi...
-
domerator
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ja... így minden világos.

-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Bakker...majdnem!

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
3210-re gondoltam

-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nokia 3310?

-
vadászcsiga
félisten
válasz
domerator
üzenetére
Meg ám, most nem mondok márkákat mert beindulna a flame de aki képben van a másik oldalon az tudja miről beszélek.
Ragnar
Nem fogok most ezen vitázni, ha van kedvük majd mások megteszik, bár te aki csak műszaki áruházak polcain lattal más rendszerű telefont nem is értenéd meg
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezt azért így erősen túlzásnak vélem, de úgyis megtudtuk már tőled, hogy én egy elvakult Apple fan vagyok, te meg egy teljesen pártatlan droid felhasználó, úgyhogy úgy legyen

-
domerator
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
iPhone megvan?

-
legiaap
félisten
Na ma meg nyomogattam az Air 2-őt. Hát elég gyors.
-
sompetike
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én is

-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Értem. Akkor nincs gond.
-
bok92
addikt
Töltés közben az adapter igencsak forró. Ez általános/normális jelenség, vagy lehet cserélni ?

-
Noxy
veterán
válasz
California1
üzenetére
Az Apple-tol vetted, vagy a GSM boltból?
Ez itt a qrva nagy különbség?
Mert ugyi a törött kijelző nem igazán tartozik a garanciális problémákhoz.
Aktiválás után beviheted az Apple-hoz bármilyen problémával.
Kivéve, ázott, törött stb.. problémával. (de ezt nagyon gyorsan eltudják dönteni) -
Noxy
veterán
válasz
galaktikus
üzenetére
OTA nem restore, hanem frissítés. Minden marad a régiben csak az iOS frissül.
Szűz telóhoz elég ha a nyomsz egy teljes visszaállítást, vagy iTunes recovery mode.
A többit látni fogod az iPhone-n az akció után. -
California1
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
24-én 4kor jeleztem a boltnak ahonnét rendeltem hogy mi tortent, le is fotoztam el is küldtem.Aktivalni 25én aktuvaltam miután beszéltem az Apple-el. Mondvan a bolt mondhatja hogy megcsinaltatja ,akkor meg érdemes tudni mi lehet meg rossz...amúgy a teljes fólia rendszer fent van ,abszolúte nincs hasznalva
-
galaktikus
aktív tag
Állandóan olvasom a fórumot, aztán ragad rám 1-2 dolog, de azért annyira nem vagyok penge mint Ti, néha nem árt a megerősítés.. Ilyenkor mindig az van bennem, hogy azért megkérdezem, hátha tudtok valami más okosságot is.. megértem ha idegesítő, de ha nem kérdezném meg rosszul érezném magam..

De ha már a kérdéseknél tartunk. OTA is lehet nyomni a restrore-t vagy dugjam rá a macbookra és iTunes-on keresztül? Hogy érdemes ezt csináni? Nem akarok semmilyen biztonsági mentést visszatölteni, hanem szűz gépet akarok belőle csinálni mint amikor először kézbe vettem.
-
Noxy
veterán
válasz
galaktikus
üzenetére
Ja, meg is válaszoltad, de akkor miért kérdezed?
Ha meg ezután sem OK, akkor gariba vissza. -
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy tesóm kapott karira egy Air 2-őt, és a naptár állandóan crash-el..
De annyira, hogy egyáltalán nem működik. Rányomsz és ki is dobja abban a pillanatban 10/10-ből.
iOS update már megtörtént, és ugyanúgy fennáll a hiba. Mi a rákot csináljak? Nem akarom ezért gariztatni a gépet ha nem muszáj.. Restore-t nyomjak vagy mi?Nagyon köszönöm a választ előre is!
-
Noxy
veterán
válasz
California1
üzenetére
Az hogy össze van törve nem volt elég neked?
Tök felesleges volt a home gombal szórakozni. -
Tibee86
nagyúr
válasz
California1
üzenetére
Nem mindegy, mivel még mindig cserélnek, nem javítanak. És mint ahogy az előbb írtam, simán mondhatja ezután a bolt, hogy megkaptad, elkezdted használni, összetörted, majd szeretnéd kicseréltetni. Míg ha nem aktiválod, ez a verzió kevésbe jöhetne szóba.
Kíváncsi vagyok mint fog mondani a bolt, de szerintem ez az aktiválás nagy hiba volt. -
Tibee86
nagyúr
válasz
California1
üzenetére
Az látszik rajta, hogy valami ráesett, vagy oda lett verve valamihez.
Az Apple javaslatát nem értem, ha beaktiváltad az szerintem csak ront a helyzeten, mert mondhatja a bolt, hogy ezt már te okoztad, hivatkozva arra, hogy ha töretten bontottad fel, akkor minek kezdted el használni. -
Winne
nagyúr
válasz
California1
üzenetére
Most, hogy be lett kapcsolva nem indult el vele a garija?
-
California1
őstag
nem vettem le róla semmit , tisztan látszik hogy ez nem leejtés,atvetelkor ugyebár a futár csomagolásaba volt amin nem latszott semmi. Lefotoztam a dobozt is es ott is látható a home gomb kornyeken van kis beszakadas.Felhívtam ma az Apple-t kikértem a velemenyuket,azt javasoltak kapcsolják be indítsam el.Mondvan van e egyéb baja...igazuk lett sajna a home gomb ahol kapta az utest nem tökéletesen mukodik es a hangszórók is mikor hang van rezonáló hangot adnak. -
Chereiose
addikt
GTA San Andreas mentést hogyan lehet átvinni Iphone 5-ről Ipad Air-re? Találtam a mentésnél egy olyat, hogy "cloud not available", tehát gondolom felhővel kell átvinni, de hogyan kell?

-
Ragnar95
félisten
Azért a bolthoz kell fordulnia, mert hibás kézbesítés/csomag esetén a futár áthárítja a felelősséget és csak a feladó reklamálhat, az átvevő fél nem.
Nekem mint írtam a másik topikban ugyanez volt DPD-vel és egy HP nyomtatóval és a DPD egyből elhajtott, hogy csak a HP reklamálhat, én nem. Szerencsére a HP nagyon korrekt volt és egyből küldték a csereterméket. -
-
válasz
California1
üzenetére
Én a "másik topikot" még nem olvastam.
Annyit javaslok, hogy ne vedd le róla a fóliát, így egyértelműbb lesz, hogy szállításkor keletkezett a sérülés. Első körben a bolthoz fordulnék, látom, fotó készült. Keresd fel őket mihamarabb, akár már szombaton.
Szerk. Sőt, küldj nekik emailt még ma a fotóval, hogy lássak, hogy már a fa alatt törött volt.
-
Noxy
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Nem értem se itt se a másik topikban, hogy miért a boltot veszi elő mindenki, amikor ott van a dugig pakolt futárkocsi. Nem ő vette át személyesen a boltban, utána meg otthon leejtette.
Ez a bolt, meg a futár cég meccse lessz. -
runner 125
nagyúr
válasz
California1
üzenetére
Ez egyértelműen nem bizonyítható helyzet. Csak a bolt rugalmasságán fog múlni, ha segít neked, de elhajthatnak azzal is, h ők bontatlan fóliázott, sértetlen dobozban küldték ki, leejthetted te is.
Nehéz sajnos bizonyítani, mindenesetre én drukkolok. -
Tibee86
nagyúr
válasz
California1
üzenetére
Nem fog tudni senki itt se okosabbat mondani, mint a másik topikban.

Mindenképpen a bolttól függ, hogy hogyan áll a dologhoz. -
California1
őstag
Üdv urak!
Tegnap csatlakoztam egy iPad Mini 2es géppel a táborhoz.23-ÁN jött meg és úgy ahogy volt a futár csomagjából ki sem bontottam . 24-én ment a fa alá akkor mar a kis fehér dobozban. Ajándékozás bla bla és mikor kibontjuk a fóliából a dobozt és nyitjuk ki akkor látjuk össze van törve a kijelző........
Azt hittem hogy..... gondolhatjatok.
Szóval a home gombnál kapott pár ütést , valaki mar találkozott ilyennel?
Neten rendeltem egy olyan boltból ahonnét mar sok telot vettünk hibátlanul.
Azonnali csere ez vagy javitás? Mi a véleményetek?
Elöre is köszönöm ha irtok.
-
bok92
addikt
Mással is megesett az, hogy egyes weboldalak megnyitása után a böngésző ( nem csak a safari...) átirányít a YouTube oldalára?
és nem értem, hogy miért... -
samgar
őstag
Gyerekek, hasznalja valaki ipaden az inboxot? A telefonon hasznalom, mert a legeltalaltabb email kliensnek tartom. Ipaden miert nem fut teljes kepernyon? Hiszen most 16-an is volt ra frissites.
-
weinmaker
őstag
Írtam a fejlesztő cégnek, és udvariasan válaszoltak, hogy már dolgoznak a problémán, és bocsánat hamarosan lesz update a zenei programokhoz, szóval ez jó.
-
Winne
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
A dobozon a kettesen van alma.

-
joey04
titán
válasz
runner 125
üzenetére
Ott van rajta a képe, és az air2-n nincs némító kapcsoló
-
runner 125
nagyúr
Hi
Ha, jól néztem az Air 2 dobozán is csak az Air felirat szerepel. Mely részből látni egyértelműen, legegyszerűbben h Air 2-ről van szó?
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Legalább iOS 7 óta az AppStore egy ún. webapp, ha jól tudom. Ezért is függ a sebessége az internet eléréstől, ill. az Apple szervereinek (lokális) terheltségétől. A nyelv szempontjából ez azt jelenti, hogy szerver oldalon kell megoldják, és minden apró változtatást le kell fordítaniuk, ha nem akarnak keveredést. Márpedig variálásból van bőven az AppStore-ban.
-
szamovar
tag
Édesanyámat karácsonyra meglepjük egy mini retina készülékkel. Nem volt még kezemben apple cucc, ezért ma bekapcsoltam és beállítottam a legfontosabbakat(wifi, apple id, icloud, email...stb). 1-2 programot is szeretnék rátenni, ezért beléptem az app store-ba. Minden magyarra van állítva, de az alkalmazás angol. Letöltöttem a tunin-t, hogy tudjon zenét hallgatni, de az is angol. Hogy lehet ezeket magyarra állítani?
-
-
oba
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
nyilván hatalmas programozói képesség kéne ahhoz hogy beletegyék az iosbe a vissza lépés lehetőségét korábbi verziókra... pont az ilyen helyzetek miatt... igen, rohadt mindegy hogy kinek a hibája hogy épp nem megy az adott app x verzió alatt vagy esetleg teljesen alap dolgok válnak 3-4x lassabbá ugyanazon az eszközön az új rendszer alatt... hagyhatná, hogy vissza lépj ha akarsz...
vagy akkor írja ki nagy betűkkel a frissítés előtt hogy 2-3 éves eszközöd van ami tökéletesen működik a jelenleg rajta lévő iosel, de ha frissítesz akkor a settings app megnyitása is hosszú hosszú másodperceket fog igénybe venni... visszalépni nem tudsz... vegyed az újat, ami twice as fast és egy ideig megint fluid lesz minden totál alap cput és egyéb hardvert egy lepkefingnyit sem megterhelő művelet (#sarcasm) -
weinmaker
őstag
Igen, közben utána olvastam. Sokan beszívták a zenészek közül, és megy a hajcihő. A legszebb az egészben, hogy ezek nem a párszáz forintos, hanem több ezer forintos alkalmazások. Remélhetőleg lesz akkora nyomás a fejlesztőn (úgy néz ki lesz), hogy kiadják a frissítést. Ráadásul ezek nem is kis cégek.
Csak mondjuk addig nem tudok zenélni

-
silmatauki
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
"Viszont pont ezért vannak a beta-k, a fejlesztőnek mostanáig fél éve volt felkészítenie a programját iOS8-ra, az az ő sara, hogy nem tette meg, az Apple-nek ehhez semmi köze, hiszen nem is lát bele a forráskódba és nem is feladata belelátni...
"Esetleg lehet írni a fejlesztőnek, hogy kompilálja le a kódot iOS SDK 7 alatt, és úgy rakja ki. Nem kizárt, hogy "vakon" lefordította SDK 8-cal (XCode 6+) az appot és úgy rakta ki az AppStore-ba. Én is megszívtam ezt, mert az Apple nem minden source-szintű változásról írta meg, hogy iOS8-as kompilálásnál mindenképp át kell írni / ki kell egészíteni (lásd pl. lokációelérés). Ha ugyanez szivatta meg az appod fejlesztőjét, valszeg egy sima, immár régi SDK-s fordítású újrapublikálás (ami átmegy pár nap alatt) segít. Ekkor az iOS8-as cuccok iOS7 emulációval futtatják a "régi" binárisokat, így rájuk nem lesznek érvényes a "natív" iOS8+ kódra érvényes változások.
-
joey04
titán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Igazad van, bár hozzáteszem hogy nekem volt olyan, hogy egy adott alkalmazás nem indult valamelyik ios verzión, de miután jött egy frissítés ios-re (az alkalmazásra nem) már jó volt. Szóval ha igaza nincs is, reménykedhet, mert 2 frissítés is várható pár hónapon belül ha jól tudom, az egyik talán még idén.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
weinmaker
üzenetére
Akkor most elmagyarázom, hogy is működik ez, mert látom, fogalmad sincs róla.
Minden egyes szoftverfrissítésnél változtat az Apple a szoftveren kisebb-nagyobb mértékben, nem csak hozzátesz új funkciókat, változtat a régi kódon is, ergo nem biztos, hogy minden program tökéletesen fog futni, hiszen azok a régi szoftverre készültek.
Viszont pont ezért vannak a beta-k, a fejlesztőnek mostanáig fél éve volt felkészítenie a programját iOS8-ra, az az ő sara, hogy nem tette meg, az Apple-nek ehhez semmi köze, hiszen nem is lát bele a forráskódba és nem is feladata belelátni...
És még egyszer mondom, az általad használt kiegészítő szintén nem támogatott az Apple által, így nem elvárható az Apple-től, hogy garantálja a működését, ez a fejlesztő feladata... -
weinmaker
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Na ja. De ios 7.1.2 alatt minden tökéletes volt. Akkor hogy is van ez?
Azt várná az ember, hogy működik minden tovább.
Ez azért nem hozzáállás az apple részéről, nekem ne is akard megmagyarázni. Ez vicc.
Vagyis sajnos nem az, mert teljesen használhatatlan lett az eszköz amit vettem, arra amire használnám. -
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy beszéltünk róla, de tényleg nincs semmilyen lehetőség, hogy visszatérjek 7.1.2-re, mert így lőttek az egésznek amiért vettem az ipadet. Ios 8 alatt az audiobus nem kompatibilis egy csomó zenei programmal amit használok, vagyis nem tudok zenélni vele.
Ráadásul sokkal nehezebben ismeri fel a külső hangkártyát.
Rendesen sikerült elbaszni ezt az ios 8-at, én vagyok a vadbarom állat, hogy feltettem rá!

-
Ragnar95
félisten
válasz
csipszikutya
üzenetére
Vagy átkonvertálod mp4-be is iTunesszal átrakod vagy letöltesz egy normális lejátszó appot, pl nPlayer és azzal lejátszod az xvid-et.
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Filmet, hogy kell rárakni a tabletra? xvid formátumban van. itunesal simán felmásoltatom? kell-e konvertálni? milyen programot szedjek le, hogy le is játsza?
Köszi
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Ez a modell megegyezik ezzel a modellel? Nem butított benne semmi, minden ugyanaz, ugye?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az a baj, hogy akkor is kéne annyit írnom,h ld. aláírás

Mondanám,h 1. hsz-be kéne, de sokan azt sem képesek elolvasni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- reMarkable 2
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és nem értem, hogy miért...