Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz erdoke #45911 üzenetére
iPadOS 17.5 confirms new display technology for next-generation iPad Pro
Úgy tűnik, új Apple Pencil is lesz, ami “szorítgatós” gesztusokat tud majd.A legjobb aláírás a héten
-
-
erdoke
titán
válasz Mezga Aladár #38579 üzenetére
Az iPaden akarsz hálózati tartalmat fogyasztani? Erre sok alkalmazás van. Én mindenre (letöltött/stream) az nPlayert használom már sok éve. Még régen vettem meg, azóta ezt a verziót átkeresztelték nPlayer Plus-ra. Van belőle alap és Lite verzió is.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz dauphin #13600 üzenetére
A vásárlásaid nem vesznek el – ha automatikusan nem aktívak, akkor lesz olyan lehetőség benne, hogy "restore purchases" –, de a játékmeneted igen.
Az is lehet, hogy egy bug a játékban, és a következő frissítéssel javítják.Letörlöd az iPadről, utána vissza tudod tenni az AppStore-ból. Csak rányomsz a kis felhőre, amiből nyíl mutat lefelé, és annyi.
-
erdoke
titán
válasz univerzita #12729 üzenetére
Nem javították a Safari újratöltős bugot sem. Bezárok egy fület, aztán egyszer csak felugrik holtából és újra betölt. Néha az ellenkezője történik, a megnyitott fül tartalma eltűnik, és a böngészési történetben sem látható.
-
erdoke
titán
Össznépi ajándékként jött szóba ballagásra olyan kölyöknek, aki rajzolgatni, tervezgetni is szeret. Tehát idő már nincs sok. BIztos helyről szeretnénk, de az almás webshoptól azért olcsóbban. Ahogy néztem, a toll és a fedő is kijön az árkülönbözetből, ha máshol veszi az ember...
-
erdoke
titán
válasz andreas9109 #11714 üzenetére
Sok alkalmazás frissítése megy a háttérben? Ha ez a gond, tiltsd le az automatikus frissítést, és egyenként nyomj a telepítésükre.
-
erdoke
titán
válasz Maxximus #11456 üzenetére
Nincs mit.
Egyébként az Outlook app működik, de felhőn keresztül machinálja az adatokat, ezért sok cég még nem szereti, nem engedi át rajta az Excahnge forgalmat. Nem tudom, hogy tervben van-e hagyományos, szeparált Exchange szerver támogatást tenni bele. Végül is csak a felvásárlással öröklött megoldásokat alkalmazzák, részben átgyúrhatják, ha szükséges.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz silentkiller #10104 üzenetére
Az egyik lányom használja így, szerintem mennek az üzenetek mindkét eszközre. Hívásnál nem tudom, hogyan működik a dolog.
-
erdoke
titán
válasz istvan170 #9939 üzenetére
Van itt is appos topik: iOS alkalmazások
Illetve ha befürödnél egy alkalmazással, visszakérheted az árát, bár nem szeretik, ha valaki sportot űz ebből.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz #05304832 #9791 üzenetére
Nekem van iPad tapasztalatom az összes készülékkel iPad 2-től, és iOS 4.3 óta.
Szerintem a leginkább problémás vas az iPad 3, nem igazán bírja a retina felbontást. Már iOS 6 alatt sem volt tökéletes. Újabb OS verziók alatt persze az iPad 2 is hasonlóan problémás az 512 MB RAM miatt.
OS szinten a 7 volt legrosszabb. Valamilyen szinten érthető, az volt a legnagyobb ugrás. A 8.0 és a 9.0 se hozza a szintet, ezeket mind .1 verzió után lett volna szabad csak kiadni.(#9795) agabe
Az biztos, hogy az iPad 4 iOS 6-tal brutál volt.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz Hegyirabló #7396 üzenetére
Hardveresen megegyezik a 2011. márciusában kiadott iPad 2-vel, tehát csatlakoznék az előttem javasoltakhoz.
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz Getadam #7337 üzenetére
Az azonos ID-val futó, megfelelően beállított iPhone-ra érkező SMS-eket tudja fogadni, illetve azon keresztül küldeni is tud. Sőt, ugyanígy a normál mobil hívások is működnek rajta. BT távolságon belül kell lennie a két eszköznek, nem elég a WiFi (szerintem, de nem néztem még, milyen messze vannak, amikor csörög az iPad).
Nálunk azonos ID-n szépen működik az én telefonom az én iPademmel és az asszony telefonja az ő iPad-ével, gehát 4 eszköz ugyanazzal az ID-vel, de csak a kiválasztott párral csörög/SMS-ezik.A legjobb aláírás a héten
-
-
erdoke
titán
válasz pszichiater #7096 üzenetére
Teljesen jó a 8 az iPad 4-en. A 3-ra már nem mondanám ugyanezt.
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz runner 125 #6581 üzenetére
Viszont az ingyenest végre leszedi kód nélkül.
-
erdoke
titán
válasz Daffchy #6512 üzenetére
Rengeteg normális TeCső app van, ahogy filmes alkalmazás is akad bőven. A VLC jelenlegi verziója egy fos, elsősorban azért, mert nem fizetik ki a licenc díjakat a Dolby-nak (AC3). Zenére ott a Spotify, 1600 Ft egy hónapra, és akkor jó minőség, plusz egy valag offline szám 3 eszközön.
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #5944 üzenetére
Azt hittem, a langyos, langyos, meleg, meleg viccet sütöd el...
-
erdoke
titán
válasz h1ght3chzor #5883 üzenetére
Olyan, mint a dobozos Windows, belül van egy kód. Azzal lehet(ne) online hozzárendelni a készülékhez, de nekem még mindig fel kellett hozzá hívnom almásék zöld számát...
-
erdoke
titán
válasz h1ght3chzor #5876 üzenetére
Az utolsó pár darabot akciózták annyiért az Edigitalban úgy 1,5-2 éve.
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #5716 üzenetére
A Mail appban nincs lehetőség megosztásra, tehát nem vágom, mi értelme az esemény és emlékeztető létrehozásának. Engem továbbra is ez érdekelne leginkább, de nincs megoldás.
-
erdoke
titán
WD lejátszók általában 25-30e között szoktak lenni. Egyébként van médialejátszós topik, ahol az utolsó néhány tucat hozzászólásban mindig megvan, mit érdemes mostanság venni.
(#5573) -Solt-
Az Apple TV nem alkalmas rá. Legalábbis engem nagyon zavar, ha a film szappanoperává áthúzva megy.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz silmatauki #5176 üzenetére
Elhiszem. Az SD kártya olvasása viszont működik átalakító és 30 pines CCK segítségével.
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #5107 üzenetére
Én ugyan csak 4.3-mal kezdtem, de nekem nem tűnt fel, hogy akkoriban jobb lett volna a magyar bevitel. Az angol viszont sokat javult azóta.
-
erdoke
titán
válasz silmatauki #5078 üzenetére
Nekem már az Air 4-hez képesti gyengébb üzemideje is zavaró egy kicsit...
-
erdoke
titán
válasz silmatauki #5076 üzenetére
Kérdés, mikor hozzák ki azt a gépet, és mennyiért. Miatta nem vettem most Air 2-t, pedig speciális helyzet adódott, a főnököm rábólintott, hogy lecseréljem az Air-t (!).
-
erdoke
titán
válasz Mister_X #4901 üzenetére
Ha kipróbálod angolul, utána mar szeretnéd magyarul is, ha úgy működne. Hosszas tanítgatás után egyébként elég jó hatásfokkal lehet ékezet nélkül gépelni. A szoftver is tanul némi ragozást, én pedig hogy mely szavak értelmesek ékezet nélkül is..,
SwiftKey nem pálya, elküldi a fejlesztőhöz, amit gépel az ember.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz silmatauki #4824 üzenetére
amikor legutóbb próbáltam (még iOS 7 alatt), ment az nPlayerrel az MKV AirPlayre. Sőt, ha elég erős volt a WiFi kapcsolat és nem túl magas bitrátájú a film, NAS-ról streamelve is vissza tudta adni Apple TV felé.
-
erdoke
titán
válasz -Scarface- #4800 üzenetére
A downgrade nem fog menni, nem engedi az Apple.
Szerk: Sorry, nem láttam az utolsó pár hozzászólást az oldaltörés miatt.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #4747 üzenetére
A 14 napos elállás nem népi kezdeményezés, hanem az EU online vásárlásokra vonatkozó hatályos szabályozása. Ugyanaz, ami miatt indoklás nélkül vissza tudod küldeni a neten rendelt cuccokat.
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #4530 üzenetére
Legalább iOS 7 óta az AppStore egy ún. webapp, ha jól tudom. Ezért is függ a sebessége az internet eléréstől, ill. az Apple szervereinek (lokális) terheltségétől. A nyelv szempontjából ez azt jelenti, hogy szerver oldalon kell megoldják, és minden apró változtatást le kell fordítaniuk, ha nem akarnak keveredést. Márpedig variálásból van bőven az AppStore-ban.
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz silmatauki #4423 üzenetére
Otterbox Defender tokkal megy a Qi? Újat mondtál. Vagy csak az iPhone-hoz való dokkolónak kellene vele menni? Egyébként kb. másfél centit lehet állítani az autós dokkolómon szélességében, csak a vastagsága lenne gond.
Apple cuccaim vannak, tehát működnek keresztben, de ugyanazt a töltőállomást használom minden máshoz is. A microUSB a legnagyobb rakás fos, amit valaha kitaláltak, annál még a 30 pines is jobb volt, mert ki tudtam tapogatni, melyik irányba fordítva kell bedugni.(#4413) vadászcsiga
Csak ilyen témákban találkozunk, úgyhogy praktikusan átugorhatod a hozzászólasaimat. Ha kevés időm lesz, én is átugrom majd a tieidet, nem biztos, hogy fel fog tűnni...
(#4414)
Ha számodra jogi kérdésekben a Google a mértékadó, akkor költözz az ő országukba, bármerre is legyen az.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #4411 üzenetére
Leszarom a Google-t, nem mérvadó, ha a hazai, vagy bármilyen más jogi szabályozásról van szó. Az, hogy esetleg ők a hazai szabályozást szarják le, vagy rád bízzák/sózzák, hogy majd tájékoztatod a hívott felet a beszélgetés elején, megint csak irreleváns.
Az előbb elfelejtettem írni, hogy tokkal használom az autóban az i6 dokkolót, de ha elhagyom a tokot, vagy vastagabb át veszek, kb. 10 mp alatt átállítható a szélessége. Apple cuccokhoz kb. ötvenszer annyi minőségi tartozék közül lehet választani, mint a népszerűbb droidos csodákhoz.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz silmatauki #4408 üzenetére
Magyarországon sem legális a másik fél tudta nélkül, de több országban is ugyanez az EU-s szabályozás. Nem véletlenül mondja be minden szolgáltató automata ügyfélszolgálata, amikor felhívod. Tehát vagy szart sem ér a wikis bejegyzés, vagy nem jól értelmezed.
(#4404) silmatauki/B]
Tehát te mindig leellenőrzöd a hívott fel aktuális helyzetét (ami szintén nem legális a tudta nélkül), mielőtt rögzíted a beszélgetést?"Szerinted. Az emberek 99,9%-a szerint meg nem. Ha igaz lenne, amit írsz, akkor soha nem hozták volna létre az ablakos multitask operációs rendszereket"
Az bizony szép szám, de most hallom először. Mutasd a statisztikát, ahonnan vetted, vagy hagyd abba a kisujjból szívogatott adatokkal dobálózást."fizikai erőhatás kell a dokkolóba való betételhez / onnan kivételhez"
Lehet, hogy le kellene járnod gyúrni is a sok ablakos multitaszkolás mellett? Nincs szükség számottevő erőhatásra. Ismétlem, van több dokkolóm itthon és Qi pad is. Ellenben te szemmel láthatóan az egyiket még nem próbáltad, csak megint megy a hasra ütögetés.
Nincsenek eltört kábelek, elhajtott dugók és hasonlók. Van 2009-es microUSB-s dokkolóm, amit azóta is használ a sógorom, semmi gond vele.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz silmatauki #4402 üzenetére
Hivásrögzítés szinte minden országban illegális, esetleg a másik fél előzetes tájékoztatása mellett megengedett. Lőrés képernyőn a két ablakos multitasking igen vicces lehet, szerintem meg az iPad minire is fölösleges. Sőt, legtöbbször a normál iPaden se használnám. Annál is inkább, mert az agyunk is sokat veszít a hatékonyságából, ha meg kell osztani a figyelmet.
Most vettem egy Qi töltőt, vezetékes... Pont ugyanannyi rádobni a telefont a dokkolóra.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz silmatauki #4165 üzenetére
Szerintem folyamatosan javul pl. a 4S sebessége, a 8.1.1 és a 8.2 béta egészen tűrhető. Mutass olyan 2011-es droidos telefont, ami ennél jobban futtatja a legfrissebb, 5.0.1 OS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest