- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
vadászcsiga #48387 üzenetére
Pedig el fogja, és azt fogja mondani hogy ő hozzá se nyúlt....
(Tapasztalat)
-
tboldi
nagyúr
válasz
vadászcsiga #33789 üzenetére
Magát a Lightning csatlakozót és a mögötte rejlő chipet licencelniük kell a tartozékgyártóknak az Apple-től, ezt fel is kell tüntetniük a dobozon.
-
tboldi
nagyúr
válasz
vadászcsiga #33787 üzenetére
Szerintem inkább a licenc miatt.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
vadászcsiga #32654 üzenetére
Köszi.
Érdekes, hogy PC-ről meg gond nélkül megy... -
devil-k
nagyúr
válasz
vadászcsiga #31829 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
vadászcsiga #30836 üzenetére
Utólag már nekem is összeáll, túl szép volt az ajánlat....
Lényeg family sharinggal fel tudtam rá tolni a dolgokat. Tado olyan, mint egy régi Androidon (nem olyan küllemű, mint az Új androidon/iOS-en de megy, az a lényeg)
Most már csak egy dolog nem akar menni, vannak könyveim a gogle driveomon, vagy emailban elmentve.
vagy le akarok tölteni egy újat a canadahun.com-ról. Rákattintok hogy letöltés, de csak pörög az oldal nem történik semmi...Kell valamit engedélyezni?Túl Androidos/PCsen gondolkodom, de hát inkább azt használtam (bár van 10-éve Macboook white-om és g4-es Mac-em is)
-
válasz
vadászcsiga #30832 üzenetére
Nem adtam érte szerncsére egy új 4-es mini árát......
Már van youtube, gmail, sajna google drive-om nem volt.... ha a tado nem megy akkor majd valami jó ebook reader kell, aztán akkor végül is használni tudom ( Tescos Open dottot is csak könyv olvasásra használom)
(felesegemnek is van gen 5 Ipadja most jut az eszembe
, ő nagyon szereti, azt használja majd mindjárt megpróbálom a tadot)
-
válasz
vadászcsiga #30821 üzenetére
Nem tudom mi számít olcsónak, új árhoz képest igen, ahhoz képest, hogy teljesen használhatatlan nem
Van egy TESCO Opendott tabeletem új ára volt 15 000FT, még most is használható, ez viszont semmire sem...
Hardverében nem jobb, de az alkalmazások futnak rajta.
Annyi szerncsém van, hogy 10 éve volt egy iPhone 3s.em és akkor társult apple id-hez néhény dolog, így azokat legelább fel tudom rakni, de ha nem lenne, akkor semmi sem menne fel
Elég idétlen az Apple szisztémája, miért nem kínája fel az utolsó kompatibiist lagalább?
Olyat valahogy nem lehet, hogy pl a tado appot (ingyenes) a fiam újabb iphonján, leveszi, ere meg rákerül a régebbi? (talán maj enfedi használni)
-
HellGreg
őstag
válasz
vadászcsiga #29402 üzenetére
Most vettem eredetit, 10 ezerért csak kábelt, délután 5-kor raktam fel 20%-nál, most van féltízkor 62%-on.
-
_flamer
aktív tag
válasz
vadászcsiga #29235 üzenetére
Valóban könnyű volt rátalálni!
Amennyiben te csináltad, nagyon szuper munkát végeztél
-
tl-x
addikt
válasz
vadászcsiga #29235 üzenetére
Tok Secret!
-
_flamer
aktív tag
válasz
vadászcsiga #29232 üzenetére
Jól néz ki. Azt lehet esetleg tudni, hogy honnan rendelted?
-
válasz
vadászcsiga #28821 üzenetére
Az nálam is jelentkezett már egyik nap 2018 pro
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
vadászcsiga #28819 üzenetére
Jogos, bekapcsolás után.
-
válasz
vadászcsiga #28288 üzenetére
És ott leírják, hogy hülyefocvis ne vegyél most ipadet, mert jövő héten kijön az új?
Ha tudod a választ, akkor lécci segíts!
(Nem nyitottam meg a topikot tavaly május óta, nem követem az apple újdonságait.) -
HeRkeD
friss újonc
válasz
vadászcsiga #27730 üzenetére
Nem használom az fb-t egyébként , nem tudom ezeket.
-
Downsampling
senior tag
válasz
vadászcsiga #27617 üzenetére
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
vadászcsiga #27617 üzenetére
Amilyen teszteket eddig néztem róla, ott a Type C-vel felszerelt modellek gyönyörűen kezelték a külső meghajtókat (akár többet bedugva egy Hub-ba is), szóval meg van ez oldva, csak ugye egyszerűbb egy 3 fillérbe kerülő alkatrész (Type-C port) helyett egy 2,7 fillérbe (Lightning port) kerülő alkatrészt beletenni a hétköznapi modellekbe, hogy akinek ez esetleg fontos lenne, az bátran elkölthet még plusz 200 ezerrel többet egy Pro-ra.
A fotó és kamera iparban ugyanez megy. Egy 3 filléres mikrofon/fejhallgató csatlakozón szívóznak, hogy vedd meg nyugodtan a kétszer annyiba kerülő drágább modellt.
-
Downsampling
senior tag
válasz
vadászcsiga #27612 üzenetére
Na, nekem pont ezzel nem működik… Sem a telóm, sem az iPad 2019
-
csabiks
senior tag
válasz
vadászcsiga #27612 üzenetére
az alis 1500 forintos átalakitok is tokeletesen mukodnek!
-
|AP|
veterán
válasz
vadászcsiga #27529 üzenetére
az egeret sikerült megoldanom, már csak az í<>0 para van. Többet tényleg nem ér nekem a dolog, drágább cuccot nem vennék ennél.
Ha meg annak a megoldására is lenne valakinek ötlete, akkor teljesen jó lenne ennyiért.
Csak kíváncsiságból: a gyári magic keyboarddal nincs ilyen gond? Hiszen ez nem a billentyűzet hibája, hanem ipad OS gond
-
Madwe
nagyúr
válasz
vadászcsiga #27381 üzenetére
Jobb felső tabokat szétdobó gombbal tudsz privacy módba menni.
Első körben ne használj google-t keresésre akkor, hanem használj DuckDuckGoGo-t. Az sokat lendít ezen
Beállíthatod defaultnak is, h urlből az keressen.
-
válasz
vadászcsiga #27293 üzenetére
-
*Mukeey*
addikt
válasz
vadászcsiga #26932 üzenetére
Naaa, azért a Samu S szériás tabjai elég jók. De kétségtelen, az ipad az ipad, a szoftverek stb nagyon ott vannak.
-
Madwe
nagyúr
válasz
vadászcsiga #26901 üzenetére
Több ablak, ugyan arra jó mint gépen. Ha nem kell ne nyiss meg új ablakokat
? S akkor ha rányomsz nem is jön elő.
Több sessiönt tudsz indítani, pl egyikben vannak nyitva a munkával kapcsolatos tabok, másikban a szórakozás böngészés stb. Vagy ahogy fentebb is írták van egy oldalra méretezett session amit appok mellett használsz s van egy másik amiben teljes képernyős dolgokat hagysz nyitva. Nyilván nem mindenkinek kell, s nem gyakran, ettől még jó h van, ha nem kell ne használd, miért zavar?
-
válasz
vadászcsiga #26899 üzenetére
Én referencia képeket szoktam így kirakni Procreate mellé. Mint mondtam, zárd be és nem is fogod látni többet amíg nem akarod.
-
válasz
vadászcsiga #26896 üzenetére
Akkor zárd be ami nem kell.
Magától nem fogja új ablakban nyitni csak ha te erőlteted rá.
De hogy értsed, ez például akkor lehet hasznos, ha mondjuk van egy Safari ablakod az egyik oldalon, mellette pedig mondjuk a jegyzetek, ezt elrakja így és ha nyitsz egy új Safari ablakot akkor az mehet teljes képernyőn. -
Alex91
félisten
válasz
vadászcsiga #26896 üzenetére
Ez a multitask...
-
válasz
vadászcsiga #26893 üzenetére
Ugyanaz mint desktopon a több ablaknak.
-
ricogsm
őstag
válasz
vadászcsiga #26718 üzenetére
Ok bocs , toroljétek pls
-
NGA
addikt
válasz
vadászcsiga #26713 üzenetére
Anyukámnak vettem air 1-et, teljesen jó 12-vel
-
koma106
senior tag
válasz
vadászcsiga #26713 üzenetére
A 11-et én kihagytam (láttam, hogy mennyire lassú a 10-hez képest) és egy évig nem mertem 12-re frissíteni. 1-2 hete végül frissítettem és teljesen elégedett vagyok vele. Szóval szerintem frissíthetsz. A rendszer sebessége elég jó, nem zavaró, csupán az alkalmazások indulnak egy picit lassabban, de az is elviselhető. Abszolút használható maradt a gép és a 12 újdonságai miatt nekem megérte. Persze az iPad mini 5-ömhöz képest ég és föld a sebesség.
-
ricogsm
őstag
válasz
vadászcsiga #26582 üzenetére
Köszi , Rábukkantam véletlenül
-
Serpiko
addikt
válasz
vadászcsiga #26236 üzenetére
Köszönöm!
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #26233 üzenetére
A megfejtése a feladványnak IOS--->ISO
-
Serpiko
addikt
válasz
vadászcsiga #26229 üzenetére
Ázsia centereben merre keressem?
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #26229 üzenetére
A minőségbiztosítás mindenek felett
-
Wakuz
lelkes újonc
válasz
vadászcsiga #26024 üzenetére
En is , Apple mindig nagyon jól tartotta az árakat .
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #25794 üzenetére
Nem sajnos, csak az USB-C-s Ipad-ek, de szerintem Apple MJYT2ZM/A is vinné., de akkor már inkább az USB 3.0 kamera adapter.
Én egyébként évek óta használok egy ilyet, 32 GB-ig megfelelő, annyi, hogy USB 2.0-ás sebesség, hiába festették be kékre
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #25789 üzenetére
Nekem otthon egy hasonló kártyaolvasóm van, szintén a tükrös Nikonhoz vettem.
Nem tudtam még kipróbálni az Ipaddal, de úgy gondolom, hogy Lighning USB3 kamera adapterrel menne. -
*Mukeey*
addikt
válasz
vadászcsiga #25782 üzenetére
Nem nagyon megy lightningon a pendrive felismerése.
-
Ádám16
addikt
válasz
vadászcsiga #25483 üzenetére
Mondjuk ez igaz, a 11 sem volt romhalmaz majdcsak 1 év után a megjelenéstől számítva, amikor már kb. jött a 12.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #25479 üzenetére
Én kötözködök?
Kicsit olyan vagy mikor szembe megy fel valaki az autópályára és azt mondja, hogy minden hülye rossz irányba halad. -
válasz
vadászcsiga #25479 üzenetére
minden tiszteletem a tiéd, de nem teljesen értem amit csinálsz:
1) megkérdezed hogy jó e a frissítés
2) mondjuk hogy jó
3) egyből mondod hogy márpedig akármennyire jó úgysem frissíteszmi a f.?! minek jöttél egyáltalán ide? minek kell ez a keresztes hadjáratod hogy te kezdj el győzködni minket a TE igazadról? senki nem mondta neked saját magától hogy frissítened kell, ezt a labdát te dobtad fel a kérdéseddel...
amúgy az hogy a romhalmaz 11en maradtál az külön megér egy viccet. 12.0-t kipróbáltad (tehát a legelső kiadást!) vagy esetleg egy bétát, és az alapján leírtad az egész 12-t. A valaha volt legjobb iOS-t....
hát bazze... ez olyan mintha a csúcsát bedugnád egy pillanatra, és ennyiből megállapítanád hogy ez nem is olyan jó és neked ez nem is kell
konkrétan én aki a frissítések mániákus követője vagyok elgondolkoztam rajta hogy 12.4.1-en hagyom minden eszközömet, mert innen már csak lejjebb vezet az út. És tényleg oda.
7Pluson elveszítettem az üzemidőm 20-30%-át. Watch S4-en is ugyanennyit vagy még többet. iPad Pro-mon bugok sorozata. mindezt úgy hogy a 12 már kiadáskor is full jó volt, de én már beta3-4tól mindet raktam fel azonnal mert teljesen stabil volt.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #25476 üzenetére
Ki sem próbáltad úgy mondasz véleményt. Már 12 is jobb volt a 11-nél.
De ugye te a fejedben vetted, hogy minden frissítés csak ront a helyzeten.
De emlékeim szerint tavaly is lefutottuk ugyanezt a kört.
Vettük. Te sosem frissítesz. -
Cyberbeni
addikt
válasz
vadászcsiga #25472 üzenetére
A 12-nek pont az volt a lényege, hogy sokmindenen optimalizáltak a 11-hez képest.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
vadászcsiga #25461 üzenetére
Sokkal jobban fut, mint iOS12
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #25466 üzenetére
Ebben az esetben viszont nem teljesen értem a kérdést.😊
Vagy ez ilyen önmegnyugtatás akart lenni?
2017-en is tökéletesen fut egyébként. -
törölt tag
válasz
Hónapok óta fent a béta, pöpec.
-
kchris78
veterán
válasz
a multitask funkciokhoz lehet majd keves a 2GB RAM. Azert a pro-ba tobbet tettek, ami lenyeges.
-
galaxys80
veterán
válasz
Csúnya lenne ha nem menne rajta.
-
válasz
egészen nyugodtan frissíts
jobb proci van a 6. generáció 2018 iPad-ben mint a 9.7" iPad Pro (2016) ban márpedig ezen is full jól fut
és nem csak döcög, hanem teljesen jól szalad még nálam is a Pro-n
-
Urgot
tag
válasz
El döcög rajta még
-
válasz
vadászcsiga #24580 üzenetére
Még nem volt apple garanciális javítási ügyem, de ahogyan az oldalukat olvasom inkább a szervizelés a fő cél, mint a csere.
Persze lehet hogy tévedek .Na meg a hiba típusa is adhat okot hogy szervíz vagy egyszerű javítás. "Gondolat".
-
Drageez
csendes tag
válasz
vadászcsiga #24576 üzenetére
Azt gondoltam, hogy oda vihetem, de az tuti több nap. Ha megpróbálom valamelyik istyleba bevinni, hamarabb visszakaphatom?
-
Drageez
csendes tag
válasz
vadászcsiga #24573 üzenetére
Igen. Mediaban vettem. Hova vigyem? ☹️ Köszi!
-
Drageez
csendes tag
válasz
vadászcsiga #24573 üzenetére
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy egy SE és egy 7plus van még, azokon jó ☹️
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #23553 üzenetére
Az rendben van, de az eredeti kérdező nyaralási videókat akart áttenni offline. Innen indult a dolog.
Online meg itt is 1000 lehetőség van.
Őszintén szólva én utoljára Nokia-n küldtem valami polifónikus csengőhangot bt-n. -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #23541 üzenetére
Mert egy androidos telefon és tablet között ezt, hogy oldod meg offline?
Mert ugye mire a nyaralás alatt felvett videókat átszenvedi BT-n, addigra éppen haza is érhet. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #23147 üzenetére
de ahogy a kolléga írja, jelentkezz be az Apple id-el és töltsd le a kívánt appot
Azt elfejtettem írni, hogy ez egy ezeréves iTunes, amit csak a 8.3 JB IPad miatt tartok egy Win7-s gépen.
Akad még a családban JB-t 8.3 iPhone is.
Ha jól tudom lassan 2 éve nincs az iTunesban AppStore. -
atus72
őstag
válasz
vadászcsiga #23142 üzenetére
Próbálom értelmezni amit mondtál. Tegnap még feltettem (windows) a 10.7es iTunes-t, ebben ahogy
olvastam már nincs AppStore, ezután felraktam a 10.4-est, ebben visszajött az App Store lehetőség,
de nagyon furán működik mert tudok böngészni az appok közt de például a fent leírtakat nem találom meg!
Amik feljönnek alkalmazások azoknál meg nincs get/download lehetőség, eleve a kereső mintha nem is keresne az app-ok között csak a music/podcastokban, szóval totál fura az egész, meg nekem is az iOS lelkivilága
Megköszönném ha kicsit részletesebben leírnád hogy mit kellene tennem hogy iOS 9.3.5-ön (iPad 3)
tudjak régi alkalmazásokat telepíteni.
A. -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #22713 üzenetére
Engem aztán hidegen hagy, hogy mivel használod. Tudom, hogy neked ez a fétised.
Attól még szerintem a legfosabb ios volt a 11. Főleg iPad-en. -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #22710 üzenetére
Mondtam, hogy az egyik legszarabb ios.😏
Nem is egyszer volt ilyen nálam is.
12 óta egyszer sem fordult elő. -
kezo0
addikt
válasz
vadászcsiga #22706 üzenetére
-
galaxys80
veterán
válasz
Ios 11?
-
bigsee
addikt
válasz
Nekem tudott ilyet, de leszokott róla!
-
Madwe
nagyúr
válasz
vadászcsiga #22549 üzenetére
A control centernél se kapcsolod ki, csak lecsatlakozik... a setingsben tudod csak kilni, de restartnál visszajön, ahogy a wifi is. Semmi akkuidőt nem visz el, cserébe igy airdrop stb kb folyamat biztosított, ezért van ez így már régóta.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #22005 üzenetére
Jah! Azt hittem tudod...
Egyenlőre jó az ingyenes...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #21934 üzenetére
Szia!
Ma megvettem a 2018-at.Igazi fellendülés az Airhez képest!Kerdés mindenkihez: Hogyan csalom elő alulról a vezérlőt vagy hogy hívják? iOS12
-
mouzrr
őstag
válasz
vadászcsiga #21872 üzenetére
A net sebességével nem volt baj soha, speedtest is rendesem mért es bongeszo meg a videok is mentek rendesen.
-
mouzrr
őstag
válasz
vadászcsiga #21867 üzenetére
Én több helyen is direkt próbáltam, de mas nettel se lett gyorsabb. Aztan ujrainditottam, jo lett. Egy ido utan megint lassu volt, de mar par napja gyorsan szed le mindent szerencsere.
-
mouzrr
őstag
válasz
vadászcsiga #21858 üzenetére
Nem hinném hogy amiatt lenne a dolog. Nálam bármilyen szolgáltatós nettel csinálja ezt néha. Még megosztott mobilnetről is.
-
hszilard666
veterán
válasz
vadászcsiga #21848 üzenetére
De legalább a dokumentumok mappa nálunk megmaradt!
-
moleculez
veterán
válasz
vadászcsiga #21801 üzenetére
Sorry nem láttam, hogy ennek a threadnek van előzménye🤭
-
moleculez
veterán
válasz
vadászcsiga #21796 üzenetére
Muszáj iCloud? Az összes cloud szolgáltatás elérhető iOS-en. Ondrive, Google Drive, Mega etc...
-
lindermen
senior tag
válasz
vadászcsiga #21796 üzenetére
Nem tudom esetleg Flickr létezett e 5.1 rendszerre?
-
vegyszer
addikt
válasz
vadászcsiga #21792 üzenetére
Engem is a chrome-mal Csak akkor eresztett be, hogyha asztali nézetet kértem. De ott is halott a dolog...
Keresem még a megfejtést. -
wm2
őstag
válasz
vadászcsiga #21790 üzenetére
“Minden iOS 5 vagy Mac OS X 10.7 felhasználó 5 GB-nyi ingyenes tárhelyet kap az iCloud szerverein. Ebbe, a korábban megvásárolt iTunes tartalom (zenék, könyvek, videók, programok) nem tartoznak bele.
Új készülék vásárlása után, majd az adott Apple ID-val való bejelentkezéskor a korábban vásárolt tartalmak letölthetőek és telepíthetőek rá.”
-
z67
őstag
válasz
vadászcsiga #21784 üzenetére
Böngészőben is megnyitható.
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #21784 üzenetére
Hát, ez látod lehetséges...
-
R a y
senior tag
válasz
vadászcsiga #21766 üzenetére
Nem pálya
-
wm2
őstag
válasz
vadászcsiga #21748 üzenetére
Igen. Csak egy opciót kellene beletenni, hogy tudjam középre tolni, ha akarom. Amúgy 10-ről toltam 12-re. Én semmi gyorsulást nem érzek. Vagy ha van is, nagyon minimális (iPad Pro 10,5).
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #21733 üzenetére
Én is azt veszem úgy néz ki...
Pro-t akartam,de az jóval drágább és nem biztos,hogy kihasználnám.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #21728 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet...Plusz pár kép.Na meg a fiam játékai és nincs is hely...
Akkor a 32gb se olyan sok nem?Mennyi ott a szabad hely? 28gb körül?
-
csabiks
senior tag
válasz
vadászcsiga #21723 üzenetére
nalam (pro 10.5) , pont hogy jobb lett a dokkrol valo felhuzas, korabban alig tudtam ugy felhuzni hogy ne jojjon elo az alkalmazasvalto, most sokkal jobb, sokkal hatarozottabban es hosszabban kell felhuzni, hogy elojojjon, az ora engem is zavar, a billentyuzet bugos, de sebessegben jobb, en maradok ezen.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #21685 üzenetére
Szóval nincs tapasztalatod.
Ha eddig nem volt ilyen ,akkor nyilván ezután sem lesz....
Nincs ezzel gond, csak tapasztalat híján nem kellene erőltetni a javaslatokat. Még akkor sem, ha te már master felhasználó vagy és nem koca. -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #21666 üzenetére
Akkor lehet mondani, hogy tapasztalat, ha használtad a 12-őt is.
Így van?21669
Okos ötlet az elmúlt évek legrosszabbul sikerült rendszerén maradni.... -
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #21669 üzenetére
Mondjuk én feltenném a 12-őt biztos!
11 nem jól sikerült szerintem.
-
1eske
tag
válasz
vadászcsiga #21669 üzenetére
Áh értem, akkor nincsen visszaút.
Igazából 10 és 12 között annyira sok új funkció nincs ami megérné a kockázatot. Tehát oké, ott a dock meg a kicsit másmilyen UI, de ezek annyira nem mozgattak meg. Inkább az alkalmazások inkompatibilissé válása ami aggaszt, mert sok appot nem enged felrakni se, mondjuk az alapok így is működnek szerencsére.
-
1eske
tag
válasz
vadászcsiga #21662 üzenetére
Biztosan? Régebben volt rá módszer hogy pár hétig engedte az Apple, hogy visszarakj régebbit, de akkor lehet csak eggyel korábbi verziót lehetett?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #21666 üzenetére
Én is Ipad 2018-at szeretnék!Milyen amúgy Airhez képest?Néztem teszteket a 2017-nél jóval jobb....Gondolom Airt már hasonlítani se lehet hozzá...
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #21662 üzenetére
Szinte kivétel nélkül az a tapasztalat eddig, hogy gyorsult a 10 és 11-hez képest.
Szóval nem értem, hogy miért is írod ezt. -
bigsee
addikt
válasz
vadászcsiga #21397 üzenetére
Sorry, nem tudtam, hogy átjárás van két profil között.
-
xors
senior tag
válasz
vadászcsiga #21398 üzenetére
Na sikerült hurrá
Harmadszorra feljött egy olyan gomb, hogy restore & update, na azzal megoldódott!
-
Syl
nagyúr
válasz
vadászcsiga #21375 üzenetére
Beállítások, Fiókok és jelszavak, Alkalmazás- és webhelyjelszavak - innen törölted a google.com-ot?
-
válasz
vadászcsiga #21375 üzenetére
összes google alkalmazást töröld
ha van egy google amiben be vagy jelentkezve akkor a többinél is fel fogja ajánlani
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #21367 üzenetére
www.sport247.live
Ezen van sok, jó minőség és csak egy felugró reklámablakot kell kikapcsolni.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #21327 üzenetére
Beáll.., kisegítő lehetőségek, interakció, vi..vonás megrázással.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga #21314 üzenetére
Összegezve: nekem már a 10-essel is lassú volt, 11 nem rontott rajta - mondjuk azon nehéz is lett volna.
9 sem volt fényes, azzal is átkoztam, talán kicsit jobb. Talán...Aku idő is drasztikusan romlott 8.4 óta, első verzióváltás -2 óra volt instant.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga #21304 üzenetére
En azt irtam, hogy ugyan olyan lassu. Nekem mar 10.x-el is foldhozvagosan lassu volt. Ne forgassatok ki a szavaim, nem azt irtam.
Amivel vettem, 8.4 az volt elvarhato szinten, azota vannak napok, hogy nem is hasznalom, mert csak felhuz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest