Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
Az a biztos, hogy rákérdezek az AQUA-nál, ahol vettem, hogy honnan szerzik be. Remélem meg tudják mondani. Aztán az alapján döntök.
De amúgy tényleg felhívnék valaki aki tényleg képben van, de nem tudok hirtelen senkit sem, aki igazán képben lenne.
Esetleg innen a fórumról nem tud valaki egy mindentudó Almás embert?
-
Ragnar95
félisten
-
Vasinger!
nagyúr
Na leírom mire jutottam iPad gari ügyben:
Apple ügyfélszolgálat semmit se tud, de tényleg. Csak hebegett, habogott össze a csaj, nem is hallott semmi 3 hónapról, se 1 évről. Többet tudtam erről, mint Ő, pedig neki ez a munkája. Mást is megkérdezett, az se tudta.
Na akkor felhívtam az Almárium Pro-t ott gyakorlatilag azt mondták amit Ragnar95 is mondott, hogy ha Mo. beli beszerzés, akkor van rá csak 1 év gari hosszabbítás, de az is csak 3 hónapon belül, de annyira határozatlan volt ez a csávó is, hogy azt hittem lecsapom a telefont...
Jó hogy ilyen tájékozottak ezek az emberek, lehet ha lesz egy kis időm akkor felolvastatom velük a jogszabályban leírt törvényeket, hogy mit is mond ki pontosan, csak nem volt időm rá....
-
ImpersonatoR
addikt
Van egy Asus Rt-n16 os router -em de max 5 mb /sec el tudok a sima Air -emre másolni.
Az mennyire reális vagy valamit rosszul állítottam be a router -ben?
Air 2 nel ilyen 8-9 Mb/sec re emlékszem : /
Vagy ennyivel jobb benne a wifi vevő? -
D@niel
addikt
Sziasztok,
Most érkezett meg a kis retina mini, pörög a gép rendesen
4s-el hogyan kell megoldani, hogy bejövő hívásnál a mini is csörögjön? vagy hogy az sms-eket is lássam az iPaden?
hivatalos instagram app jól látom, hogy nincs, csak kliensek?
köszi! -
asztali icloud alkalmazásban kiszedtem a pipát a szinkronizálástól, utána vissza, ez megoldotta azt, hogy leszedte a könyvjelzőket újra a Firefoxomból.
de továbbra sem látom őket akkor, amikor megnyitok egy üres lapot a Safariban.
eddig ikonok ott voltak a lapon, csak rá kellett böknöm melyiket kívánom megnyitni. -
Ragnar95
félisten
Igen, kötelező,de ez alól jó ideig ügyesen kibújt az Apple, mostmár nem tudnak/akarnak valamiért. Bár ez iPhone-nál volt leginkább, mivel azt nem forgalmazták függetlenül itthon hivatalosan, iPadnél asszem az elejétől kezdve él az újraindulás.
Na igen, ez lehet a baj, hogyha az Apple rendszerében nem indul újra, akkor nem sokra mész vele, hogy a bolt újraindítaná.
@matthew@: igen, az, szerepel az Apple weboldalán is, ha rákeresel hivatalos viszonteladókra. -
Ragnar95
félisten
Apple honlapján csekkold, hogy ott mit ír rá, bár ebben az esetben lehet, hogy az sem mérvadó, mert csak a belső rendszerben szerepel.
Amúgy attól függ, kiállított darabra a bolt vállal-e eladástól számított +1 évet...
Semmiképp nem javítanak iPadet, minden esetben cserélik.
Vasinger!: ezek hivatalos infók, asszem iStyle honlapján is fent van vagy iCentre-én, bár lehet, hogy ennyire nem részletesen van leírva. -
Winne
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz
@matthew@
üzenetére
Valamit itt nagyon félreértettetek

2 eset van:
1. hátralévő gari > 90 nap -> az új készülékre a gari marad ugyanaz, mint a régire volt
2. hátralévő gari < 90 nap -> az új készülékre a csere napjától számítva 90 nap él.
Ha pedig hivatalos magyarországi beszerzés, akkor mindenképp +1 év jár a csere napjától.
Vasinger!: nem, mert ha nem hivatalos viszonteladó, akkor arra az Apple szerint nem a magyar hatályos jogszabályok vonatkoznak, mivel az eredeti eladás nem Magyarországon történt. -
-
Vasinger!
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz
Virag.h
üzenetére
1. Hivatalos magyarországi beszerzés esetén minden cserénél újraindul az 1 év, egyéb esetben csak a csere napjától számítva 90 nap gari jár a készülékre, de ugye ha több, mint 3 hónap volt hátra az eredeti gariból, akkor az eredeti az érvényes.
2.Kösd gépre a készüléket, iTunes áthúzza az appot a telóról, majd gépről rakd át iPadre. -
1: A fent említett garancia hosszabátís pontosan hogy működik?
2: iphone-on van egy itube alkalmazás amit már nem találok az store-ban. Gondolom törölték. Van rá megoldás hogy ipad készülékemen is rajta legyen?
-
@matthew@
őstag
Media Markt hivatalos forgalmazó?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger!
üzenetére
Attól függ, hogy az Aqua honnan szerezte be, de feltételezem, külföldről és akkor nem indul újra.
Hívd fel az Apple-t, kérdezz rá, az a biztos.
iCentre-nél asszem 1 hét körül van a javítás, iStyle 3 nap, de őket nem ajánlom, mert ők szórakoznak az emberrel a leginkább, Almárium megbízható, de nem tudom, mennyire gyorsak. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
üzenetére
Tanulok jelenleg, de annyira összenőtt velem, hogy nehezen tudnám nélkülözni, röviden leírva.
focvis:
Köszi, akkor az Almarium Pro-t kipróbálom, 1-2 nap még beleférne.
Na most kiderült, hogy nem Extreme-ben lett véve, hanem az Aqua-ba, ami nem APR. Tehát ebben az esetben nincsen +1 év, csak 3 hónap?

Ragnar95:
Véleményed így? Mo.-n lett véve, rendes boltból, de nem APR. Így 3 vagy 1 év hosszabbítás lesz?
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
"Mennyi idő alatt cserélik, illetve kapok e addig cserekészüléket?"
Tavaly gariztattam itteni ajánlás alapján az Almarium Pro-nál iPad 4-et.
Ha délelőtt viszed, akkor jó eséllyel másnap kapod az új (refurb?) készüléket, rossz esetben 2 nap múlva.
Nem kapsz ideiglenes cserekészüléket.
Abszolút elégedett voltam velük (West-Enddel szemben).Többi kérdést nagyjából passzolom.
Szerk.: mintha csak akkor adnának +3 hónapot, ha ennél kevesebb van hátra a gariból. A plusz 1 évet talán a hivatalos forgalmazótól vett iPadre adják, nekem olyanom még nem volt, vélhetően nem is lesz. Extreme Digital nem tudom, hogy hivatalos forgalmazó-e.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy gyors, de annál fontosabb kérdésem lenne:
Ha 3 napon belül viszem gariztatni az iPadem, akkor még 3 hónappal a lejárta előtt leszek, így elvileg 1 év hosszabbítást kapok, igaz? Ma felfedeztem 2 pöttyöt a kijelzőn, ami nem kosz, hanem valami beszivárgás.
Szerintetek ezzel le lehet gariztatni?
Az a helyzet, hogy az iPadem az első számú munkaeszközöm, nagyon sokat használom, így nem sokáig tudnám nélkülözni. Mennyi idő alatt cserélik, illetve kapok e addig cserekészüléket? Extreme Digitalban lett véve. Oda vigyem, vagy APR-be? Ha APR melyik a legjobb?
Válaszokat előre is köszönöm!
Nagyon fontos és sürgős lenne.

-
Winne
nagyúr
válasz
silmatauki
üzenetére
Rendben, köszi.

-
@matthew@
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Hát még friss az iPad így nem sok minden van rajta, úgyhogy akkor az lesz sztem

-
@matthew@
őstag
Frissíteni OTA-n érdemes vagy iTunes-on keresztül? Anno olvastam erről vmit de nem emlékszem mi volt a konklúzió

-
atees
őstag
Sziasztok! I4rol hogy tudom megallapítani, hogy gyári független??
-
Urak, giga help kellene, egyszer csak eltűntek a Safarim kezdő képernyőjéről a kedvencek.
Ha a bal felső sarokban a "nyitott könyv" ikonra kattintok, akkor megvan a fele (ami az asztali Firefoxomban a kedvencek és nem a könyvjelző eszközsáv tartalma) de ennyi.
Régen az asztali gépemről szinkronizált könyvjelző eszközsáv mappáit és kedvenceit is átvette, és azt az üres Safari nyitólapon feldobta. Most meg üres, és úgy vagyok vele kivágom mindjárt a p.ba...
Hogy kapom őket vissza? -
llaszlo
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére
Nem kell, csak állítsd át a címet. És kész. Én az első után amikor felszámolta az áfát cupertino-nál, akkor egyből váltottam Alaskara.
-
llaszlo
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére
Alaskában 0% az áfa. Így mindig annyit számláz le amennyi ki van írva az app árának. Én az USA ID-t egy ilyen címmel használom. A magyart meg csak hébe-hóba, hogyha belefutok egy olyan appba amit csak a HU storeban lehet letölteni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
silmatauki
üzenetére
Mondjuk ez erősen szubjektív...
Nekem az általad leírtak közül 1db tweakre sincs szükségem, amíg volt is JB, teljesen más tweakeket használtam.
Jelenleg ami vízválasztó lenne, az a BioProtect lenne, de iPadre meg az sem érdekes. -
silmatauki
őstag
Jó – eleve Air-esként reklámozza az Apple Store:
http://store.apple.com/us/product/MGTM2ZM/A/ipad-air-smart-cover-black
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem vitázom JB pro vagy kontra. Mindenesetre azért leszögezem, hogy a JB előnyei (NoSlowAnimations, f.lux, Display Recorder, PasswordPilot stb.) mellett nincsenek számottevő hátrányok az egy szem sima upgradelhetőség (itt legjobb új gépként felsetupolni a gépet) kivételével. Instabilitás? Max. akkor, ha az ember ész nélkül telepíti nyakra-főre a témákat. (én egyet se telepítettem, hanem "csak" a fenti tweakeket + pár egyebet. Nem is instabilak az iPad-jeim.)
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt hittem, a langyos, langyos, meleg, meleg viccet sütöd el...

-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Jó ez (MGTM2ZM) a gyári tok a alap Air-hez?
Air2-t láttam rajta a boltban.

-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Biztos ő Tim jobb keze, onnan a sok biztos infó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
A 8.2 asszem az Apple Watch támogatás miatt jön ki.
Szerk. Na meg a Health fícsörök miatt (nem tudom mi a magyar neve, "egészség alkalmazások"?) [link]
Szek2. bocs, hibajavítások is lesznek.
-
@matthew@
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Akkor az kimarad

silmatauki: nekem a JB nem fontos, 2 éve van iPadem, sosem volt rá szükségem. Még nem frissítettem, de nekem pl a 8 ami rajta van teljesen bug mentesen megy, 5 ujjas gesztusok is egyből minden szépen, aksiban amúgy ahogy olvastam szintén jobb a 8.1.3
-
@matthew@
őstag
Időjárás widget csak akkor használható, ha be van állítva a helymeghatározás?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
silmatauki
üzenetére
Nem éri meg. A sima működes többet ér
-
@matthew@
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Rendben, akkor hnap le is frissítem

-
@matthew@
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Közben már emailen keresztül lezongoráztam gyorsan

iPad 4-et eladtam, most jöttem haza az Air-el, nagyon tetszik, gyors, könnyű és szép is
iOS8 (alap, tehát nem 8.1.3 vagy nem tudom mi a legújabb)van rajta, érdemes feltenni a legújabbat? Vagy még próbálgassam így pár napig? Illetve 8.2/8.3 mikor jön ki? -
Süvi
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
és silmatauki: Köszönöm Nektek.
Hát persze a Document 5, az a legjobb doksikezelő a világon, azt használom cloudok szinkronizációjára, csak nem jutott eszembe, hogy erre is lehet. Az volt a 2. alkalmazás, amit megvettem
-
silmatauki
őstag
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnél kérni.
Néhány bizalmas .pdf fájlt szeretnék rátenni az Air-re.
Felhő, email kizárva.Hogyan tudnám ezt megtenni?
Köszönöm
-
Az iphone-on van egy csomó sms. Ezeket tovàbbítani lehet valahogyan az ipadre?
-
@matthew@
őstag
iBooks tartalom, pl PDF-ek, amiket én tettem fel, azt iCloudba fel tudom varázsolni?
-
Ragnar95
félisten
válasz
antibes2000
üzenetére
A szerviz semmit nem csinál a refurb készülékekkel, azok ugyanúgy a gyárból érkeznek fóliásan és úgy 0 perces, hogy mióta javítás után kijött a gyárból, senki nem használta.
A legtöbben nem tudják, mi az a refurb, ezért írnak az eladók újat általában. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Uhh tényleg már olvasni sem tudok

-
drzozo
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Azt írja az eladó, hogy:
"Garanciában cserélték, vadonatúj, használva nem volt még 0 perces a készülék.Teljes készülékcsere volt, természetes hogy kipróbálhatod. Ha bármi történne vele a 10 hónap garanciaidőn belül, akkor egy teljesen új készülékre cserélik ki az iStyle, iCentre vagy az Almárium hivatalos szervízekben."
-
Ragnar95
félisten
Semmit gyakorlatilag.
Annyi, hogy nem teljesen új, egyszer már meghibásodott és ekkor megjavították a hibás alkatrészt, kicserélték az akksit és a borítást, ha sérült volt, de ugyanúgy jár rá a gari, mint az újra, csak a tudat más, hogy nem 100%-ban új.
Annyi még, hogy nem magyarországi beszerzés, mert akkor újraindult volna az 1 év gari, de ez semmit nem befolyásol a gari újrainduláson kívül. -
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Végül,is én is ezt írtam!

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nem vesz fel többet az iPhone mint amit tud, ugy van ahogy Ragnar mondja. A 6 es 6+ en sem tudtam
-
drzozo
senior tag
Szerintetek ez az Air 2 ennyiért megéri? Az eladó elmondása szerint garanciában cserélt készülék. Ha meg szeretném vásárolni, mire kell odafigyelnem?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
1A-t vesznek fel az iPhone-ok a 6 és 6plus kivételével, azok már 2.1-et is fel tudnak, így azok valóban gyorsabban töltődnek iPad töltővel, mint a sajátjukkal, de 6 előtt nincs jelentősége, mert max 1A-t vesznek fel.
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Köszönöm. Még annyit hogy az Ipad üzenetek alkalmazàsban ha küldök üzenetet vagy kapok akkor az az Ipad én is megjelenik(sima WiFi-s). Lehetséges a màr meglévő üzeneteket beimportàlni az Ipad-be?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Virag.h
üzenetére
Igen lehetséges!Mert több ampert tud felvenni!Úgyis csak annyi ampert vesz fel amennyire szüksége van!Szóval egy 200A heggesztötrafóval is töltheted úgy is csak 0,5 vagy 1 Ampert vesz fel vagy kitudja pontosan mennyit...
Természetesen a voltoknak egyezniük kell 5V azthiszem... -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tehàt akkor Iphone töltő - Ipad - nem
Ipad töltő - Iphone - igen?Lehetséges hogy ezàlltal gyorsabban tōltődik az Iphone?
-
Kleroo
veterán
Köszi. Egy apró kis félreértés kapcsán elhappolták előlem. 75k lett volna

-
Az Ipad -hoz kapott tőltő lehet használni iphonhoz? Vagyis biztonságos? Ugyan ez fordîtva is?
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ezt gondolom 1:1-ben nem jelentenéd ki.