Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs.sz
tag
vajon ha 2017 pro-t adok le az apple-nél akku cserére, akkor másik 2017-est adnak, vagy neadjisten újabbra is van esély ? mert az apple nem javít ipadet, hanem komplett eszközt cserél, legalábbis mintha ezt mondnanák.
-
gaben88
őstag
iCentre azt mondja, hogy iPad-ben nem cserélnek hivatalosan akkumulátort. És más hivatalos oldalon se nagyon látok hivatalos árat. Az ilyen iCentrum és Smart Clinic nagyon gáz?
-
Cyberbeni
addikt
iStyle nem olyan rég 3-4 hetet mondott egy iPhone 8 akksi cserére. Ha elég az, hogy kapsz egy év garanciát a javításra és nem kell mindenképpen hivatalos szervíz, akkor pl iCentrum-nál az iPhone SE akksi cserét meg is lehetett várni, az iPadra 1 napot írnak a ragasztó miatt.
szerk: iStylenál pl az iPad Pro 10,5-re nem is írnak árat, hanem le kell adni bevizsgáltatni és ha nem kéred a javítást, akkor is 6900 Ft-ot ki kell fizetni.
-
gaben88
őstag
iPad Pro 10.5-ben ti hol cseréltetnétek aksit Budapesten?
-
Vesa
veterán
Egy indoor bike-ot szeretnék BT-n összehozni az iPad-el, de nem látják egymást. Sem az iPhone, se az iPad. Ellenben az ótvar Androidos telefon azonnal látja és csatlakozik is. A bicó computere iOS kompatibilis természetesen, szóval látnia kéne. Sima iPad (9 gen), 16.1.1-es IpadOS-el.
Mit lehetne ezzel kezdeni azon kívül, hogy felrobbantom az egészet?
Androidnál is a "Ritkán használt eszközök" címszó alatt látja, de ott látja és párosítható, aztán már természetesen a fő eszközök között marad és működik. iPad-en ilyen opciót nem találok, csak ON/OFF lehet kapcsolgatni a BT-t, de ott nem jelenik meg az eszköz. Restart már volt ezerszer mindkét eszközzel, OS frissítve, de semmi. Nagyon frusztráló, nem tudom hasnzálni. Nincs valami developer mód, vagy mittudomén, amivel kicsit kevésbé fapad a BT az iPad-en?
-
Zizmand
aktív tag
Sziasztok!
Idősebb személynek segítenék tablet vásárlásban és úgy gondolom, hogy iPad lenne számára a legideálisabb megoldás.
Felhasználás módja: internetezés, facebook, youtube, ennyi, semmi más.
Amiket nézegettem: iPad5, iPad6 és iPad7. Ha tetszene neki, szerintem 2-3 évig simán használná még.
Használtan lenne vásárolva, de melyiket érdemes 2022-ben? -
umfrider
senior tag
Samurai-ba küldtem akkucserére, össz 45 nap volt a javítás. Sajnos első alkalommal gyári hibás akkumulátort kaptak, de természetesen cserélték.
Szerelési minőséggel meg vagyok elégedve, bár én nem adnék vissza összeragasztózott hátlapú és oldalú gépet. Továbbiakban, nem a kommunikáció mesterei. istyle-ban nem tudom mennyi, de 12,9” gen 2. 25.000 volt. Arányosítás miatt írom.
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Párom iPad 8-a leesett a konyhakőre pont háttal, tokban. A kijelző megadta magát, teljesen fekete, csak az apple logo környékén van egy fehér négyszög.
Gondolom kijelzőcsere. iSamurai ajánlható? Futárral is lehet hozzájuk küldeni-elhozni a cuccokat? -
CharlieDrop
veterán
válasz
Lalikiraly #42076 üzenetére
16.2-Ben lesz benne rendesen a hírek szerint.
-
Sziasztok!
Az lenne a probléma, hogy barátomnak az M1 ipad pro ján.
A külső kijelző éppen működik, de sem az új 16:9 es mód sem a shitfscreen nem megy.Nektek pl ipad 9 el működik külső kijelző?
-
Ronaldohun
tag
válasz
umfrider #42058 üzenetére
Nekem ugyanilyen tabletem van. 1 hónapos, max. 8-9 órát bír (100%-ról 10%-ig merítve). Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 80%-ban este használom egy éjjeli lámpa mellett, vagyis a fényerő többnyire minimumon van. Amúgy youtube-on vannak fent akkuidő tesztek. Emlékszem egy olyanra, amin folyamatosan videót játszanak le a készüléken, ott valami 6 óra üzemidő rémlik.
Megvan, ez volt az (5h 57min, csutkára lemerítve)
[link] -
umfrider
senior tag
Néha játszom LOL-lal, semmi jelentőssége az ultra grafikát 60 fps-sel bekapcsolni, mert teljesen ugyan olyan minden…
Üzemidőben nagyon meg voltam elégedve a 2017-es pro-val. 500 ciklust bírt az akku 80%-ig. Természetesen a romlás rohamos volt. 80%-os akkuval kb 4 óra a képernyőidő.
-
válasz
Malfroy #42064 üzenetére
Játék is függ azért a beállításoktól, már ahol van. Ha akku idő számít akkor érdemes korlátozni az fps-t, úgy nem dolgozik “feleslegesen” a hardver.
Amúgy a 2018-as pro gyakorlatilag alkalmatlan 100%-os fényérőre, mert indokolatlan módon melegszik tőle az LCD vezérlő panel, ami az alsó káva mentén melegíti a gépet. Ennek ellenére jó hogy benne van és nem fogták vissza szoftveresen a fényerőt, mert így rövid időre ki lehet használni. Ez nem egy Apple move, de örvendetes. -
umfrider
senior tag
válasz
Malfroy #42068 üzenetére
Épp ment 10 db frissítés, amikor képernyőfotóztam
Írom: 11:30-kor lehúztam, 100%-on volt. 14:32-kor készült a képernyőkép. Azaz 2 ó 58 perc telt el. A statisztika alapján 33p a képernyőidő, 34p a képernyő kikapcs. Ez szummázva 1 ó 7 perc. Vagy csak tökre nem tudom leolvasni amit szeretnék. Tényleg nem értem.
Ennyit szeretnék látni: 100%-ról mondjuk lemerül 20%-ra, ránézek, írja ki, hogy mennyit volt bekapcsolva a kijelző és pontosan mennyi idő telt el a töltés óta. Utóbbi adatot nem írja, ki kell számolnom
-
umfrider
senior tag
Használ valaki 12,9” M1 pro-t?
Nem túl régóta van meg, de nem vagyok megelégedve az üzemidejével. Kb olyan, mintha a korábbi 12,9” gen 2 pro 1/3-át tudná. Nagyon nagyon kevesnek érzem.
Volt ma egy meetingem google meets-en. 50-55 p
37%-rol 17%-re merültem, úgy, hogy 30 perctől levettem a fényerzőt kb 75%-ra
Lehet, hogy a jelenleg legfrissebb szoftver befolyásolja? -
-
kchris78
veterán
Hogy lehet azt megoldani hogy ha van egy iPadem és rajta vannak a szokásos appok akkor a telefon mellett párhuzamosan minden messenger/stbstb üzenerte ne csörögjön fel az is? Nyilván kiirtani nem szeretném az értesítéseket mert ha azt használom lássam ott dolgozva hogy jön valami... Melyik lehet az az értesítésfajta ezekre az appokra ami legjobb átmenet? (most PC-n dolgozva jelez a PC, jelez a telefon és az Ipad is
többféle app üzenetre: messenger, slack...).
-
Kikike
tag
Múltkor téma volt a dokkoló. Ma kipróbáltam az enyémet: “BlitzWolf® BW-TH8” iPad Pro 11’ M1 chipes. Képet és hangot is rendben átvitte. (Természetesen csak tükrözte az iPad kijelzőjét).
szerk.: VGA kimeneten -
kchris78
veterán
[link] Ha valakit érdekel, kicsit körülnéztem azért és én szerintem ez eredeti Apple cucc, gondolom nem viszi már senki és megmaradt... Jóáron
. Istyle meg hasonlók 22e...
-
-
moleculez
veterán
Leejtettem a Pencil2-t, letört a hegye. Beletört a nyaka amin a menet van. Nagy nehezen kicsavartam, új hegyet raktam rá (volt itthon) de nem működik. Kuka?
-
kchris78
veterán
válasz
TechN7ne #42039 üzenetére
Majd írok tapasztalatokat
. Még nincs minden fenn nem vettem birtokba teljesen... Telefon 13PM, 16.1-ig nem mertem én se upgrade-elni, aztán meg IPSW-fájlból tettem fel a 16.1-et
.
Ja és a legfontosabb hogy a zasszonynak még el kell mondani, a mondás az volt utoljára hogy nem kell már tablet mert minek.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kchris78 #42036 üzenetére
Én iPadOS 15.4-en hagytam a iPad 8-at ami szintén A12 3gb ram.
Teljesen használható ,iPadOS 16-ot eddig nem mertem még rá rakni.iPad Pro M1-em is 15.5-ön van még ,egy álom a folyékonysága a rendszernek nem merek kockáztatni ,sztem teljesen felesleges is míg működik mindem alkalmazás.
Olyan mint az elején egyik apple eszköz sem lesz frissítve. -
Biqci
aktív tag
válasz
kchris78 #42036 üzenetére
Én ezt rendeltem az E-Bay-ről, csak smart tok, de nekem tetszik és elég jól véd, szerintem...
-
kchris78
veterán
Na hello, újra csatlakoztam az iPad tulajokhoz
. Mini5, a mini6 helyett, azt gondoltam hogy már nem lesz ilyen régi dizájnú apple készülékem de lett
. Nem adok 200 ropit egy 6-osért, az 5ös 100 volt.. Főleg mai helyzetben. Végigújtam az összes piaci oldalt és végül találtam egy Cellulart patika állapotban 100-ért... Magánszemélytől. Remélem ebben még lesz 1-2-3 év támogatás ebben ha jól emlékszem nem is az első Bionic (A12) CPU van. A 3GB mondjuk nem a legvaskosabb...
-
nonsen5e
veterán
Van más is aki olyan tokkal használja az ipadet amibe nem lehet ceruzát belepakolni?
Mit tapasztaltatok, mi a legjobb módja úgy a pencil szállításának? Eddig mindig belepakoltam a gyári dobozába, de az kicsit "eh" megoldás.
Tokból nem szívesen vennék másfajtát, ipad 9-hez a smart cover volt az egyetlen ami nem nagy bumszli műanyag/szilikon bevonat az egész tablet köré, de úgy tűnik valamit valamiért.
-
Aureal
őstag
Aki olcsón [bőr tokot] keres, easyboxba appból rendelve ingyenes a posta! Most jött meg nekem, teljesen korrekt, méretpontos cucc, merem ajánlani!
-
umfrider
senior tag
Végre visszajött hozzám a gen 2 pro 12,9. Közben megvettem az M1-et. Egymás mellett a kettő, hihetetlen. Önmagában meg voltam elégedve a régebbi modell kijelzőjével, de így, hogy mindkettőt látom, óriási az előrelépés. Nyilván gördülékenységben, működésben is szintén, de megjelenítésben ilyen nagy ugrásra nem számítottam.
Szerettem a korábbi tab méretet, mert pont akkora volt, mint egy A/4, az új dizájn viszont semmiképp sem kompromisszum hordozhatóságban.
-
moleculez
veterán
Az én voltam, sztem a BT nem erre való ma már.
De az almás cuccokon soha nem is lehetett ilyet. Hogy a régi Javas telóról hogy lehetne kimenteni a képeket? Sztem kábelen gépre. Vagy ha van benne microSD akkor arra, és akkor onnan. Emailben elküldeni őket esetleg, tudom nagyon prosztó megoldás, de na'.
-
-
Aureal
őstag
Nem android, sima java alapú Samsung S5611.
(Megjegyzem a telón csak bt. van, tehát nyilván evidens azon a legegyszerűbb a fájlcsere. Ergo az ipad miért is használ bt. átvitelt a kiegészítőkhöz stb.? Azért nem egy floppy kategória még elavultságban, max ha vki 4k videókat akarna rajta dobálni. De nyilván javás telóról pár 2-3 m.pix. fotót átküldeni icloud archiválásra nem múlt századi igény volna még.) -
-
Aureal
őstag
Egy mezei telóról szerintetek miért nem lehet fotót, zenét stb. átküldeni ipadre bluetoothon?
Párosítani engedik egymást, megtörténik a jelkódcsere, de a Samsung sem találja utána az ipadet, az ipad meg azt írja, hogy nem támogatott eszköz és törli a listából.
-
-
Szotyi222
aktív tag
válasz
Dreadloord #41994 üzenetére
🤔 tipp : Biztonsági mentéssel rajt maradt a korábbi verzió is , ha vissza akarnád állítani
-
kchris78
veterán
ipad mini 5 megéri használtan? vennék 6-ot de annyira drága és funkcionalitás szerint az 5 is elég. Sebesség ilyesmi. normál felhasználás fórumozás... Mennyi ios frissítés várható? (de ha nem jön be ezen már nem sokat vesztek... elnézve az air2 árát)
Egy más jellegű kérdés: van ipadre olyan böngésző ami mutat konzolt/dev mode tabot?
-
merqree
őstag
válasz
CharlieDrop #42001 üzenetére
Hogy mi az összefüggés nem tudom, de az egyiken tökéletesen működik. Laikusként nekem port, nem több. De hogy így meg legyen “különböztetve”, sosem gondoltam volna.Köszönöm Neked és a fórumtársaknak!
-
Skiccer
csendes tag
Sziasztok. iPad Air2-re nincs gyári ios 16 támogatás, de ha jól látom, akkor fel lehet rá tenni. Érdemes? Tudtok ajánlani megbízhatóoldalt, ahonnan letölthetem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 6 13" M2 128G Cellular Újszerű/2025.09.23.Apple Gar./p4141
- iPad 10th. 64GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4126
- Ipad Air 4 Space Gray Gps+Cellular Lte,10,9 Retina, Új gyári kijelzővel!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- RÉSZLETFIZETÉS 12 RÉSZLETRE ELÉRHETŐ Acer Predator Helios 18
- AKCIÓ! ASUS Vivobook Pro 16X OLED 4K notebook - i7 11370H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest