Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
unicumnext
üzenetére
Nincs valami weboldaluk ahol meg lehet nézni, vagy árak ...stb?
-
weinmaker
őstag
válasz
consono
üzenetére
Ha picit komolyabb munka is bejátszik, fényévekkel jobb egy macbook. Melóra én is azt használom. Ipad-et csak minimális apró szarokra, de arra is szenvedés, és 10x annyi idő kb. Tényleg csalódás lesz. Akkor lenne igazán érdekes, ha olyan szintű oprendszer futna, mint a macbookon (elvileg az M-es proci bírná). De addig csak tartalomfogyasztásra jó sajnos.
-
weinmaker
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Vagy ha léteznek is eléggé butított formában. Komolyabb melóra sajnos alkalmatlan, hiába m procis.
-
weinmaker
őstag
Ez a negyedannyiért wines gépet sajna nem igaz. Egy m1-es procis macbook air már nagyon jó teljesítményt nyújt, az akku brutál sokái bírja. Majd próbálj ki egyet. Én lassan 2 éve váltottam, előtte kizárólag windows-os gépek voltak a prémium kategóriából. Köszönöm szépen, nekem tökéletes az apple, és egyetlen porcikám sem kívánja vissza.
-
weinmaker
őstag
válasz
Acula M.D.
üzenetére
Amit én próbáltam billentyűzetet, ott volt egy fn-el együtt lenyomható billentyűzet jel valamelyik számbillentyűn és azt lenyomva váltott magyar és angol között. Én csak így tudtam nullát írni. Vagy kézzel előhhívva az ipad billentyűzetét és arról.
-
weinmaker
őstag
válasz
Acula M.D.
üzenetére
Úgy, hogy átváltasz addig angolra, majd visssza. Máshogy én sem tudtam.

-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Van valami program, amivel gyorsan és egyszerűen tudok idegen ipadra könyveket feltenni? -
weinmaker
őstag
válasz
alba-regia
üzenetére
Igen, úgy látom, hogy az újraindítás után nem merül annyira. Azért remélem javítják..
-
weinmaker
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sziasztok! Nagyon rég jártam erre, mert semmi gondom nem volt manapság. A mostani pedig ahogy gyorsan elolvastam az elő pár hozzászólást beigazolódott, hogy nem nálam van a baj. A z utolsó frissítés óta valami ésszerűtlenül merül az ipad. Teljes töltés után, úgy, hogy egyáltalán nem használtam lement 71%-ra nagjából 1 nap alatt. Máskor meg használattal olvasás, böngészés egy hetet is lazán kibírt. Szóval valami bitang árulás lehet almáséknál.

-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Az létezhet, hogy régebben megvett iGrand Piano app, amit ipadra vettem, mert akkor még nem volt iphone-om, fizetősbe kell letölteni iphone-ra ha azon is használni szeretném? -
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Androidról váltottam, és van amire nem találtam megoldást. Az addig oké, hogy tudok zenét tenni a telóra, de azt hogyan lehet megoldani, hogy megmaradjon egy adott könyvtárban, és ne ömlesztve kezelje. Teszem fel, hogy van egy 90-es évek válogatásom egy ilyen nevű könyvtárban, és azt szeretném, hogy a telón is így találjam meg, ne a többi szám között össze-vissza.
Van erre megoldás?
-
weinmaker
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Értem, köszi!
-
weinmaker
őstag
válasz
Alex91
üzenetére
Nem teljesen. Mivel gyorsan kellett megoldanom, mert mentem futni, így letöltöttem a telómra az apple musicot a google playről, de nem ez kell. Én a saját zenelejátszómban szeretném elindítani a letöltött számokat, mert ott különböző fejhallgatókhoz és hangfalakhoz, különféle hangzásbeállítás van elmentve.
Vagyis én a letöltött zenét valami sima mp3-ban szeretném.Illetve a kérdés az amazon alexával kapcsolatban továbbra is él

-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Előfizettem az appla musicra. Régóta használok ipadet, de leginkább netezésre és könyvolvasásra, így nem vagyok egy spíler a témában. Nektek valószínűleg nagyon egyszerű, de én elakadtam. Letöltöttem egy albumot és szerettem volna rátenni az androidos telómra, hogy futás közben hallgassam. Fájlként át is tudtam tenni, de a lejátszóm nem játssza le. Gondolom nem jó a formátum.
Hogyan lehet ezt egyszerűen megtenni.
Illetve mit lehet az ellen tenni, hogy amazon alexához is hozzá lehessen rendelni, mert azt mondta, hogy az én régiómban ez nem elérhető.
Előre is köszi a segítséget! -
weinmaker
őstag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy régebben használtam az appzap programot, de mar sajnos nem megy egy ideje. Tudtok ra valami alternatívát?
-
weinmaker
őstag
Annyiban segítsetek légyszi, hogyha eladom a ipad4-em, akkor elég ha gyári visszaállítást csinálok, vagy kell még valamit, hogy a vevőnek szűz gépet adjak?
-
weinmaker
őstag
Na azt hiszem el is döntöttem én is

Nem veszek használtan air 2-t, inkább egy vadi új ipad. Szerintem jobban megéri. -
weinmaker
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Nekem zenéhez kell, megvettem sok zenei programot, szóval igen, felejtős.

-
weinmaker
őstag
Ugye jól sejtem, hogy a 16gb-os air2-t nem szabad megvenni? Túl kicsi a memória. A jelenlegi ipad 4-em 64-es, de azon a fele szabad
Csak mert sok 16-os air 2-t hirdetnek. -
weinmaker
őstag
Sziasztok! Egy ipad 4-et mire érdemes lecserélni most?
-
weinmaker
őstag
Megkérdezném még egyszer hátha:
Be lehet azt állítani ipaden safarin, hogy a facebookot ne akarja állandóan alkalmazásban megnyitni? Már nagyon unom, régebben ilyet nem csinált.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Be lehet azt állítani ipaden safarin, hogy a facebookot ne akarja állandóan alkalmazásban megnyitni? Mar nagyon unom, régebben ilyet nem csinált.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Segítsetek légyszi ha tudtok. A legújabb frissítés óta ha bekpacsolom, akkor még egyszer kéri, hogy nyomjam meg a gombot. Ezt ki lehet kpacsolni, vagy van valami trükk? Mert így feleslegesen amortizálódik a gomb. Eddig nem is volt ilyen.
-
weinmaker
őstag
Srácok másnál nem jelentkezik amit írtam billentyűzet probléma?
-
weinmaker
őstag
Siasztok! Nem tudom volt e már, de miért takarja le a billentyűzet mikor feljön a beviteli helyet. Így gyakorlatilag vakon kell gépelni. Eddig ilyen nem volt. Lehet ezen állítani valamit, vagy ez a legújabb ios vívmánya

-
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi! De ezzel nem biztos hogy ki vagyok segítve, mert ettől még el tudja érni gondolom, ha belelép véletlen. Vagy rosszul gondolom? Androidon simán be tudom állítani, hogy vendég, és csak azt tudja használni ami a vendégnek engedélyezett.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Azt hogy tudom megoldani, hogyha odaadom a gyerekeknek az ipadet, akkor csak a megadott programokat (játékok) tudják megnyitni, de ne tudjanak máshol garázdálkodni?
Előre is köszi!
-
weinmaker
őstag
Akkor lehet, hogy ezért nincs kamera hangom sem?

Most vissza kell állítani, vagy ha megjön a frissítés elég ha azt rátöltöm? -
weinmaker
őstag
Na ez most már kezd piszok bosszantó lenni. Átnéztem a beállításokat is, de sehol nem találtam, hogy hol lehetne beállítani a kamera hangot. Nincs lenémítva az iPad, és fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. Ez a jelenség, a frissítés után jött elő.

-
weinmaker
őstag
Srácok a kamera hang hiányára valami ötlet?
-
weinmaker
őstag
Nálam eltűnt a kamera hang, ez mitől lehet?
-
weinmaker
őstag
Rákerestem, hogy mi ez a night shift, de kiderült, hogy ipad4-re semmi

-
weinmaker
őstag
Viszont állat jó! Semmiért nem cserélném le, pedig telefonban androidos van. Egyszerűen nem összehasonlítható. Én először egy ipad 3-at vettem 16Gb-os verziót, és annyira megtetszett, hogy rá pár hónapra lecseréltem egy ipad 4 64gb-os típusra. Mondjuk én zenéléshez, és rengeteg dologhoz használom, és egy csomó zenei program egyszerűen nincs is androidra. Illetve itt nincs olyan, hogy lefagy, meg társai, ami jelen felhasználásnál nem utolsó szempont. Egy percig sem bántam meg, hogy megvettem, pedig én is szívtam a fogam először

-
weinmaker
őstag
Nálatok jól megy safariban a facebook? Nálam ma tisztára meghülyült. Összeugrik fél oldal szélességre, és akadozik is rendesen. A többi összes oldal meg jó.
Mi a fene lehet? -
weinmaker
őstag
Na sikerült!
A megoldás, ha valakinek ilyen baja van.
Megadtam a saját apple id-met a régi ipadon, és úgy beléptem a régi gépről a storeba.
Kiválasztottam az ibookst, és amikor elkezdi letölteni figyelmeztet, hogy csak régebbi mehet rá, és akarom-e letölteni.
A downloadra kattintva lejön a gépen lévő ios-al kompatibilis verzió.
És lám működik is
Köszi azért a segítséget!!!!!!!
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Ezen a változaton ilyen nincs. Nekem ott egy szürke ceruza ikon van csak.
Közben túrtam a googlet, és jó sokan szívnak ezzel a problémával, hogy a régebbi gépre nem tudják feltenni a régebbi ibooks-t.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Nyertél! Működik, köszi!
Bár azért azt nem értem miért nem lehet rátelepíteni olyan verziót az ibooks ból ami menne 5.1 alatt is.
Érdekes. -
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
De nem azzal van baj, hogy a könyvet nem tudom átmásolni, bár ugye még azt sem próbáltam, hanem, hogy nem lesz mivel megnyitni, mert nincs ibook

-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
okés, megvan.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Igen be lehet.
-
weinmaker
őstag
Közben gondoltam kitolok vele, és leszedtem egy régebbi ibooks-ot ami elvileg menne rajta 2.1-es, és ifunbox-al akartam telepíteni, ugyanúgy 70%-nál vége és error.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Lehet hozzá csatlakozni, és le is töltöttem az előbb, majd az ifunboxal meg fel akartam, de 70% hibával megállt.
-
weinmaker
őstag
Szétvág az ideg mostmár. Az itunesban mutatja a főképernyőket az ipaden, és kiírja, hogy 49 alkalmazás, de oldalt mellette egyetlen egyet hoz.
A windowsos gépen meg az itunes, mobil application mappában kettőt.
Vagyis a gépre nem szinkronizálja le az appokat, ha jól gondolom. A régebbi itunesban ott volt az összes alkalmazás oldalt.
Utálom ezt a nyomorult szart!
Vagyis imádom az ipadem, és semmilyen androidos tabletért nem adnám oda, de ez az egész bűvészkedés egy kalap fos, egy undorító sz@r! -
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Feltettem az i-funboxot, és csatlakoztattam mindkét ipadet.
Az ibook egyiken sem jelenik meg, az enyémen sem, amin pedig rajta van.
Most akkor hogy a francba tegyem rá az ipad1-re
? -
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi! Egy próbát megér

-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Hol keressem a c meghajtón? Illetve az nem baj, hogy az ipad 1-en az ios csak 5.1-es?
Nem teljesen értem, hogyan tudom rátenni, de azért megpróbálnám.
Az a durva, hogy most per pillanat semmit sem tudok letölteni rá az appstore-ból, mert már minden ios7-et kér.
Így van egy használhatatlan készülékem
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Hogy te miket nem tudsz

Vagyis a saját ipad4-el le tudom szedni (bár azon rajta is van).
És akkor az ifunboxal meg feltöltöm az ipad1-re? -
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Nincs sajnos. És feldobta, hogy töltsem le, de mikor leokézom meg szól, hogy ios7 kell neki

-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Van a családban egy ipad1-es amin ios 5.1.1 van, és azt írja a szoftver naprakész.
Szeretnénk rátölteni egy e-book olvasót, de a store-ban ugye már mind minimum ios 7-et igényel. Ilyenkor mi van? Hogy lehet rátölteni valami olyan e-book olvasót ami működik is? -
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De az valszeg eredeti, csak akciósan vette

-
weinmaker
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Jól mondod. Nekem volt többféle utángyártott is, ami tökéletesen működött 7.1-ig,utána viszont vége. Megvettem a gyárit drágáért, viszont az működik is

-
weinmaker
őstag
Srácok vigyázzatok az utángyártott kábelekkel mert nagy valószínűséggel nem fog működni. Nekem is volt, és az IOS 7.1.2-től vége lett. Csak eredeti kábellel megy, azzal viszont tökéletesen.

-
weinmaker
őstag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Haha! Nekem már megvan több mint egy éve, de zenét nem nagyon tettem rá. Nekem katasztrófa az itunes

Androidin minden sokkal egyszerűbb.
Ettől függetlenül nem adnám az ipadet, mert imádom, de a fájlkezelés a világ fosa. -
weinmaker
őstag
Sziasztok! Valaki feltette már az új frissítést? Vélemények?
-
weinmaker
őstag
válasz
nbence94
üzenetére
Én csináltam pár zenét, és a videóklipet is az ipadel raktam össze. A kisfiamnak csinaltam par zenei alapot. Ha érdekel, akkor itt van pár
http://youtu.be/52qDY80cKX8
http://youtu.be/rEImi9-qAHM
http://youtu.be/APH2XKwNuFMMielőtt leszólnátok, ez semmi komoly csak játék a gyerkőccel

-
weinmaker
őstag
Végre! Remélem a zenei szoftverekkel nem lesz baj, de maga a gép sokkal jobb lett. Valóban a gesztusok most mar úgy mennek ahogy elvarom, nem úgy hogy akad össze-vissza.
Holnap zenei teszt, és ha az is megy akkor az alma kap eyg piros pontot.
Mondjuk alapból ezt varná az ember, de a 7.1.2-ota csak szívás volt, most újra jó. -
weinmaker
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Sajnos 8-tól kizárólag a gyári kabelek mennek. Én is cseszhettem az ebayes olcsó kabelt, és vennem kellett gyárit, bar lehet, hogy mar 7.1.2-től is, mar nem emlékszem.
Az biztos, hogy most már csak a gyári kábelek mennek, és jailbreak alatt sem megy a sima
-
weinmaker
őstag
Amúgy én még most sem értem, hogy nem tudja valaki megoldani, hogy fel lehessen tenni egy 7.1.2-t rá.
Ez csak egy szaros hardver, biztosan rá lehetne tenni valahogy, illetve tutira van is olyan aki meg tudja csinálni
-
weinmaker
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nálam is érezhetően többet ment 7.1.2-vel, és tökéletes használta a külső focusrite hangkártyát, most meg szarakodik a felismeréssel, és van, hogy 4-5 nekifutásra sikerül csak működésre bírni. Ha tehetném egyből visszatenném a 7.1.2-őt.
-
weinmaker
őstag
Én továbbra is attól vagyok kiakadva, hogy nem tudják azt megoldani, hogy a youtube menjen a háttérben. Gyalázat. Volt egy app ami tudta, de most már hogy frissült az ios azzal sem megy. Nevetséges, vagy inkább szomorú

-
weinmaker
őstag
Mesélje el legyen szíves egy hozzáértő, hogy hogyan is működik a diktálás az új ios-ban.
Vagyis addig okáé hogy diktálok, és elég jól felismeri, de hogyan lehet vesszőt, pontot, vagyis írásjelet tenni, vagy törölni? Vagy azt csak kézzel lehet? Vagy ha nem jól ismerte fel, akkor lehet hangutasítással töröltetni egy karakter, vagy az adott szót?
Illetve ez képes működni mondjuk messengerben is? Illetve van-e arra lehetőség, hogy netán ki is mondja, vagy felolvassa az érkező üzenetet?Bocsi ha sokat kérdeztem, és lerágott csont, illetve, ha van erről valami összefoglaló írás, akkor egy link is tökéletes lenne.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
weinmaker
őstag
Írtam a fejlesztő cégnek, és udvariasan válaszoltak, hogy már dolgoznak a problémán, és bocsánat hamarosan lesz update a zenei programokhoz, szóval ez jó.
-
weinmaker
őstag
Igen, közben utána olvastam. Sokan beszívták a zenészek közül, és megy a hajcihő. A legszebb az egészben, hogy ezek nem a párszáz forintos, hanem több ezer forintos alkalmazások. Remélhetőleg lesz akkora nyomás a fejlesztőn (úgy néz ki lesz), hogy kiadják a frissítést. Ráadásul ezek nem is kis cégek.
Csak mondjuk addig nem tudok zenélni

-
-
weinmaker
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Na ja. De ios 7.1.2 alatt minden tökéletes volt. Akkor hogy is van ez?
Azt várná az ember, hogy működik minden tovább.
Ez azért nem hozzáállás az apple részéről, nekem ne is akard megmagyarázni. Ez vicc.
Vagyis sajnos nem az, mert teljesen használhatatlan lett az eszköz amit vettem, arra amire használnám. -
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy beszéltünk róla, de tényleg nincs semmilyen lehetőség, hogy visszatérjek 7.1.2-re, mert így lőttek az egésznek amiért vettem az ipadet. Ios 8 alatt az audiobus nem kompatibilis egy csomó zenei programmal amit használok, vagyis nem tudok zenélni vele.
Ráadásul sokkal nehezebben ismeri fel a külső hangkártyát.
Rendesen sikerült elbaszni ezt az ios 8-at, én vagyok a vadbarom állat, hogy feltettem rá!

-
weinmaker
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Igen, ezt én sem értem, hogy miért nem tehetek vissza egy régebbi verziót, ha nekem az a jó.
Ezt simán hagyniuk kellene, hogy eldöntsem mit akarok feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de azért köszi!