Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Van bárkinek tapasztalata az alábbi tokkal:
[link]
Esetleg hasonló tokot ismertek?Köszönöm szépen!
-
Infuse
-
V.Stryker
nagyúr
VLC helyett van valami normális videó lejátszó filmezni ipadra?
-
Noxy
veterán
válasz
mcsm88 #34090 üzenetére
nem kompatibilis az app, vagy az ios verzíó alacsony.
Erre írtam ezt: #34086 Ez csak azokkal az app-l megy, amik az Ios 9.3.5 megjelenésekor már léteztek. Az Ios 9.3.5 után kiadott app-l már nem.
A többi apphoz ami nem megy, később másik (újabb) iPad-t kell majd venned. -
mcsm88
senior tag
Lehet én nem fogalmaztam egyértelműen, de az FBReader-t és a VLC-t tudtam telepíteni, de sok mindent nem. Vagy azt írja, hogy a készülékkel nem kompatibilis az app, vagy az ios verzíó alacsony.
A két fő dolog amire kell, az megvan. A többi jelenleg nem érdekes, de lehet később jó lenne. -
tl-x
addikt
válasz
mcsm88 #34084 üzenetére
Azzal lehet még trükközni, hogy egy másik készüléken letöltöd az új app-ot és aztán ha van korábbi verziója a megvásároltak között letölthető az régi ipaden. Pl nekem iPad minire kellett volna a remote desktop. Kiírta, hogy 13-as kell neki. Letöltöttem iPhone-on aztán az iPad már le tudta szedni a korábbi verzióját.
-
mcsm88
senior tag
válasz
btudos #34083 üzenetére
De az appstore-ban az első app letöltéskor valamiért kért itunes regisztrációt.
Megoldottam úgy, hogy pc-n csináltam meg az itunes fiókot. Így már ment az ipad-ról az appstoreban a letöltés.
A szegényes kínálat annyira nem érdekes. Ios 9.3.5 van rajta, sok app nem települ, de csak filmet néznék rajta meg ebookot olvasnék. FBReader-t és VLC-t le tudtam így szedni, ezek meg bőven jók erre.Ios-en egyébként nincs lehetőség régebbi verziós appok letöltésére és telepítésére olyan módszerrel, mint androidon az apkmirrorr-al?
-
btudos
nagyúr
válasz
mcsm88 #34081 üzenetére
Az iTunes Store és az App Store nem ugyanaz, erre azért figyelj, nem biztos, hogy ugyanaz vonatkozik mindkettőre. Neked egyébként az App Store kell ha alkalmazást szeretnél telepíteni, de elég szegényes lesz a kínálat, kevés app van, amihez nem kell iOS 9-nél újabb rendszer.
-
mcsm88
senior tag
Ez is ipad 2.
Az apple oldalán ez van írva:
"Bizonyos elavult hardvertermékek már nem használhatják az iTunes Store-t
Ha készüléke elavult, akkor előfordulhat, hogy az adott eszközön már nem használhatja az iTunes Store-t, még a szoftver frissítése esetén sem
Ellenőrizze, hogy készüléke elavultnak minősül-e."És az ellenőrző listában ott az Ipad2, hogy már világszinten elavultnak minősül.
Lehet neked azért van még srore-od, mert már a fiókod azelőtt megvolt, hogy ez a szabály be lett hozva. De nekem új fíókkal menne.
-
tl-x
addikt
válasz
mcsm88 #34079 üzenetére
Nekem van még itthon iPad 2 ami 10 éves azzal még megy a store. És a korábban vásárolt alkalmazások előző verzióit is vissza telepíti. Amúgy ha van még egy újabb iPad azzal tudsz vásárolni és letölteni és aztán annak az iTunes fiókjával lépsz be a régi ipaden akkor a megvásároltak közt megjelennek és ha van korábbi verzió hozzá akkor letölthető.
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Megkérdezem újra, hátha valaki tud segíteni.
Van egy régebbi ipad, ami már nem használhatja az iTunes Store-t.
Hogy lehet megoldani, hogy appokat tudjak felrakni rá? Így csak azok az appok vannak, amik gyárilag fent vannak az Ipaden. -
bostone
addikt
Mintha több nő közül lehetne választani...
Az üzletek akciózzák a 2020 pro modelleket, a hívők áttérnek az M1-re, így a használtpiacon is találni jó ajánlatokat.
Igaz, hogy "csak" a 2018-as verzió fejlesztett változata, de még így is az egyik legerősebb bika a vásárban.
Valójában csak a szemem kívánja... -
tl-x
addikt
válasz
V.Stryker #34069 üzenetére
Én is nagy gondolkozásban vagyok. Nagyobb ipad pro a mostani 7-es helyett vagy egy MacBook Air. Van itthon pc és céges laptop is Windows-al. Mac Mini nem férne már el pedig használtan elég jó árban van. Procreate, PHP amit most használok a gépeken és majd iOS programozást szeretnék tanulni ahhoz meg kellene a Mac.
-
HardRic
addikt
válasz
bostone #34065 üzenetére
Mindenre ami nem munka.
@#34066 moleculez: Van céges Dell böhöm laptop munkára (aminél az M1 iPad erősebb, lol, pedig az egy 800 ezres gép) meg a Surface is megvan a tv alatt csak kevesebbet lesz használva. Amúgy hónapok óta kb mindent iPhone-on csinálok ami nem filmezés, úgyhogy itt csak nagyobb képernyőre váltottam lényegében. -
-
Gergőke88
addikt
válasz
Petya2900XT #34053 üzenetére
Aréna pláza Icentre: a nagy pro kint volt
-
OCTAMD
őstag
válasz
hszilard666 #34056 üzenetére
Szerencsejáték meg az Apple is függőséget okoz
-
jófejsrác
senior tag
válasz
hszilard666 #34056 üzenetére
Teljesen aterzem. Annyira akartam magamnak macbookot, hogy először vettem egy 2017es Airt - 2 hónap utam eladtam. Utána 2 év elteltével vettem egy 2018as Airt - na ő 1 hétig sem bírta . Egyszerűen az asztali pc , iPhone és iPad pro melle nekem haszontalan. Emellett viszont tok jó érzés volt leülni eléjük és csak úgy netezgetni. Szerencsére mindkét gépet vagy ugyanannyiért vagy picivel többért sikerült továbbadni.
Viszont a magic keyboardnak már érzem nem sokáig tudok ellenállni -
hszilard666
veterán
válasz
Szerintem igen. Ma behúzódtam az istyle mammutba mert a blahán fáztam, és kint voltak már az új imacek és a 12.9 es pro is. Vagyis csak következtettem a pro évjáratára, de már a fehér keyboard-dal
vannak displayen, szóval szerintem az új volt az.Hát igen. Az állandó fogyasztási kényszerért én a kapitalizmust hibáztatom. Én is észrevettem magamon hogy kényszerből vettem dolgokat, amik aztán nem tettek boldoggá. Iskolapélda erre a 2019 es 16” TB os pro-m, amit imádtam. 20p ig. Utána meg nyomásnak éreztem hogy semmi hasznosat nem csinálok vele, csak filmet nézek. Viszont nagyon jó érzés volt eladni!
Véleményem szerint a mértéktelen fogyasztás társadalmi probléma, és kellene ezzel kezdenünk valamit.
-
HardRic
addikt
válasz
Én is így voltam, úgyhogy 0% THM OTP részlet lett belőle 😀 Szerintem egy Airrel is ellennék, főleg hogy ez a 120Hz ilyen motion blur mellett kb semmit nem ér, de na. Nem nyugodnék tudva, hogy van jobb xd
-
Petya2900XT
aktív tag
Üdv,
Tud valaki infót arról,hogy a hivatalos resellerek kihelyezték-e már az új M1-es Prokat kipróbálásra?
Elszaladnék megnézni hátha kiszeretek belőle, annyira overkill lenne netezésre meg tartalomfogyasztásra,de “csalódott” lennék ha egy Air-el távoznék.
(Nézzétek el nekem megfogalmazást,nem vet fel a pénz, de az ilyen eszközök megjelenése után előjön a kisgyerek belőlem és a “legnagyobbat” akarom.) -
V.Stryker
nagyúr
Köszi ,restart után jó lett. Mondjuk nem tudom mi a franc van vele, de minap a netflixről nem tudtam folytatni a filmlejátszást, úgy sem, hogy le volt töltve a film. AppleTV-n gond nélkül ment. Ott is restartolnom kellett.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki megnézné,hogy a youtube appban a jobb felső sarokban lévő kereső ikonra mit reagál a program? nekem csak egy nagy fehérség jelenik meg.
-
updog
őstag
Sziasztok!
iPadet szeretnék venni (1-2 spéci ios-only app miatt), viszont így full outsiderként csak annyit látok, hogy minden évben kijött minden modell IS.
Mondjuk ebből a felhozatalból (amazon.de ipad <300EUR (de inkább <100.000 ft
) mit lenne érdemes megvenni? (lehet refurb. vagy akár használt is, nyilván itthonról is akár apróról). Egyetlen cél van vele: 8", még inkább 10"-on bírjon 2-3 óra képernyőidőt wifivel minimális böngésző esetleg 720p/1080p youtube ésvagy hasonló videók belső tárhelyről történő lejátszása mellett, és persze azért ne legyen idegesítően lassú (korából, elhasználtságból, konstrukcióból, bármi egyéb okból fakadóan). Köszi előre is!
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Van egy régebbi ipad, ami már nem használhatja az iTunes Store-t.
Hogy lehet megoldani, hogy appokat tudjak felrakni rá? Így csak azok az appok vannak, amik gyárilag fent vannak az Ipaden., -
g@bo
nagyúr
üdv urak
ipad air 4 2020 eddig kikapcsolt, és be is ha a mágneses tok lapját fel/lehajtottam, ezt a tulajdonságát megunta, vajh miért?
-
moleculez
veterán
Air4 + PS4 controller+ Grid
-
Divinity
őstag
válasz
Maxxy10 #34007 üzenetére
+1, nem fog saját maga ellen menni az Apple, inkább csak apróbb csiszolásokat várok én is de desktop kategóriás appokat, pláne komolyabbakat még nem. Pláne, hogy a rendszer is alkalmatlan rá, ez nem oda vissza működik, hogy M1 macen mennek akkor nem nehéz portolni M1 iPad-re sem, közbe meg kb lehetetlen
Az biztos, hogy valami vegyítés az irány de szvsz még évek mire oda jutunk, addig meg minek adjon el egy gépet mindenre ha a kettő is elmegy? -
tyuxy
tag
Sziasztok
jelentem sikerült beszereznem egy 11ipad pro 2020at szóval mostantól aktívabb igyekszem majd lenni itt is
egy gyors kérdés így előre üveg vagy puhább fóliát szerezzek be vagy esetleg hydrogel?? -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad 7th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4125/
- iPad Mini 6 64GB Wifi Pink Újszerű/2025.09.30.Apple Gar./Akku 98%/p4143
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest