Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gPéter
tag
A kézírás-felismerés csak akkor működik, ha angolra van állitva az ipad?
-
sid87
senior tag
Nekem még mindig nem ajánlotta fel a frissítést
-
kezo0
addikt
iPadOS 14 alatt is megmaradt az a bug, ami a 13-as megjelenése óta megvan: hiába kapcsolom be a beállításokban, hogy a kamera HDR-ben fotózzon, de mentse a normál képet is, minden exponáláskor csak 1 db fotó készül – és az sincs megjelölve HDR-ként, mint régen. Így még azt sem tudni biztosan, hogy az az 1 db fotó akkor most a HDR vagy a normál változat-e.
-
DaveNo1
veterán
válasz
norbertoth #30092 üzenetére
Elérhető!
-
norbertoth
senior tag
IOS 14 alatt a kép a képben yt-nál is van vagy csak lesz majd valamikor?
-
SharpSA
veterán
válasz
bollokcs80 #30073 üzenetére
Nekem a hangszórók nem egészen világosak az Air 4-en. Úgy láttam a képeken, hogy alul és felül is van 2-2 rács. Akkor most 4 hangszórós lett, vagy legalább fekvő módban is jobb és bal oldalon szól a hang?
-
kalanchoe
senior tag
Csak nálam fordultak elő bugok, amikor egyes ikonoknak vagy widgeteknek a méretei kisebbek lettek a többitől? [kép] GM-ben először úgy tűnt, hogy kijavították, de úgy látszik, megmaradt a probléma. Csak jobb lesz a stabil verzióban.
-
kalanchoe
senior tag
Nekem is sikerült kb. 20-30 perc alatt (de még lehet kevesebb) feltenni a GM verziót, szóval nem hiszem, hogy annyira durván lassú. Nyilván, iTunes-szal sokkal hamarabb felmegy, de az is időt vesz igénybe, nekem könnyebb, hogy elindítom készülékről, aztán magának megoldja, akár az éjszaka során.
-
TELJES VERZIÓS 14 LETÖLTŐ LINKEK
Tegyél magaddal jót, és ne OTA (telefonon) frissíts, hanem iTunes-szal méghozzá úgy, hogy előre letöltöd az IPSW-t és betallózod.
-
Årpi
őstag
Hát én rárendeltem az új iPad 8 32GB-osra diákkedvezménnyel 126 volt. Lehetne 64 gigás, de pár alap appon kívül (Facebook, Discord etc.) minden streamelve lesz rajta, ha lesz szóval még le tudom nyelni. Épp gondolkodtam a vásárlásán (persze akkor még iPad 7), de az A10->A12 upgrade meggyőzött végleg.
-
Alex91
félisten
válasz
parandroid #30072 üzenetére
Premium termek hasznaltan is premium aron
.
(Egyebkent a hasznalt NAS piac is nevetseges, csillagaszati arakkal...)
-
tanulo1
csendes tag
Üdv. Vettem egy ipad mini 5 tablettet. Régen volt egy iphonom regisztráltam egy gamil.com os emailcimmel annó. Viszont most nem engedi újra aktiválni, végülis semmit nem enged, ezt írja az tapblett is, és az https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid oldal is. (Ez az Apple ID nem érvényes vagy nem támogatott) Kérdésem az lenne hogy tudok e ezzel kezdeni valamit? Ezt az email címet használom( amit nem enged), nem szeretnék fölöslegesen új mail címet csinálni. Köszönöm a válaszokat.
-
válasz
a bemutatón is lehetett látni hogy:
air 4 = pencil 2
csóró ipad = pencil 1 -
btudos
nagyúr
válasz
Egész pontosan csak azt támogatja, egyébként elmondták a bemutatón is.
-
bollokcs80
Korrektor
Amúgy az Air4-hez még annyit, hogy az már támogatja a második generációs Pencilt is. Nem hangsúlyozták ki sehol, most olvastam egy cikkben.
-
parandroid
félisten
Most főleg arra, hogy meg kell várni, amíg a piac átárazza a régi modelleket a használt piacon, most, hogy az új ipad8 az ipad7 eddigi árán jelent meg.
Nem tudom, Mo/n eddig hogy volt, a német ebay egy vicc, MM-es akciókban olcsóbban lehetett ipad7-et venni, mint amennyiért magánszemélyek ebayen hirdetgették. Az ipad6, és ipad7 között meg volt talán 50 eur difi a használt piacon, sokszor annyi sem (ugye a 6-osokra már garancia sem igen volt).
p
-
BlackSoft
addikt
Hali,
Adott egy iPad 6th gen. Egy nap elérte egy fekete képernyős halál. De nem a szokásos. Minden működik, csak épp kép nincs. Időnként egy-egy rendszerművelet hajlamos valami jelet küldeni neki, amitől megtörténik a wake screen, és akkor van kép, minden király. Ez addig tart, míg véletlenül a kijelzőt le nem zárod gombbal. Onnantól kezdve ismét felébreszthetetlen a kijelző.
Na már most én mindjárt arra gondoltam, hogy valami zárva tartja. Rájöttem, hogy a mágneses megoldás, amit a smart cover is használ, az nem működik. Ebből arra gondoltam a készülék úgy kap jelet a szenzortól, hogy becsukott állapotban van az ipad, így nem ébreszt kijelzőt semmilyen esetben sem, kivéve néhány rendszerértesítés, ami után ha lezárom, akkor visszakerül abba az állapotba, hogy várja a jelet a szenzortól, hogy kinyitották a tokot, de ez persze sosem fog bekövetkezni, mert zárt állapotról küldi a jelet folyamatosan.
Igazam lehet, és így egy digitizer csere (a hozzáragasztott szalagkábel része a mágnes szenzor) megoldja a problémát? Mert akkor potom 7ezerért hozza már az árukereső a első részt.
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Az új iPadOS-en a Jegyzetekben lehet két újjal nagyítani (Apple Pencil használata mellett szeretnék)?
-
sid87
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam veszek Anyámnak egy használt iPadet, ebben kérnék egy kis segítséget.
Hol érdemes nézni, mire kell figyelni? Csak tetris szintű játékkal szokott játszani, meg messenger és netezés amire kell. 2017-es sima iPad jó lehet?
Köszi!
-
wm2
őstag
Új Pro meg A14X vagy Z? Lesz vagy 400+k huf. De megvárom.🙂
-
sasa134
addikt
Jól gondolom, hogy az Air3 vs ipad8 viszonylatban az Air sokkal jobb a szabadtéren való használatra (kijelző olvashatósága)?
-
tl-x
addikt
Akinek fent van már iOS 14-ben van már XCode?
-
kalanchoe
senior tag
válasz
bollokcs80 #30054 üzenetére
Ha tárhely nem fontos, jobb az Air. Nekem kellett a 128 giga, ezért választottam a 7-et. (Nyolcra meg nem hiszem, hogy váltok, mert még pár hetes, meg az eddigiek alapján több, mint elégnek bizonyult az ereje)
-
Alex91
félisten
válasz
Air3 tunik jobb valasztasnak...
-
válasz
Várd ki a teszteket is szerintem.
-
sasa134
addikt
válasz
Jó kérdés, ugyanezen dilemmázok...azért az a 128gb jól hangzik, másik oldalon ott a kijelző. Árban 30-40Eur különbség van az iPad 8 javára...nehéz döntés.
-
bollokcs80
Korrektor
Nagyon szórták ki a simát meg az air3-at több helyen is, emagnál, MM-nél, stb. van, de ott meg nem nagyon akciós.
Szerintetek mostani felállásban melyiket érdemes venni? Ipad 8 128 vagy Air3 64 GB? A jobb kijelző, kamera és egyebek miatt az utóbbira hajlanék ha elcsípem jó áron. -
sasa134
addikt
Azt nézem, hogy itt nálunk az apple.de-ről már le is került az Air3.... Ez így szokott lenni? Akkor hivatalosan direktben az Apple-től nem is tudom már megvenni?
Bíztam abban, hogy kap vmi leárazást/akciót, de egyelőre a re-sellereknél sem látom ezt az árakon... -
-
twi452
senior tag
Ha mindig várok sosem lesz semmim 😄
Rajzolni szeretnék rajta szóval a 12,9-es lett végül.
Erre nekem az utánajárások után úgy tűnik hosszú-hosszú évekig bőven jó lesz a 2020-as.
Cipelni nem tervezem mindig mindenhova így vigyázni is könnyebb rá ha csak az asztalon lesz kb 🙂
A következő pro meg ha tényleg nagy dobás lesz akkor arra tényleg rámenne a gatyám is 🙂
Itt is már azon agyaltam, hogy ebből egy pc-t is építhetnék egész jó képernyős táblával.
De úgy érzem nem fogom megbánni, aki rajzol rajta attól rosszat nem hallottam még, hogy megbánta volna vagy ilyesmi 🙂 -
DaveNo1
veterán
Leakek amúgy annyira bejöttek, hogy akkor már az új iPhone-ról is tudni mindent.
-
twi452
senior tag
Jó bemutató volt.. a 40 perces watch reszelés második felében már kezdtem inkább böngészni és olvasgatni aztán sikerrel járt az apple és meggyőzött, hogy ugorjak bele egy iPad pro-ba 😄
Egy ideje érlelődött bennem már ez csak megvártam hátha letesznek egy olyan ajánlatot az asztalra ami jobban megfelel nekem és a pénztárcának de végülis csak kihúzták belőlem a nagy pénzt 👍😄
Hétvégére elvileg már én is csatlakozom a táborhoz életem első apple termékével 😅 -
M3aN
senior tag
Hát akkor a másfél hete vásárolt iPad 7 a kereskedőnek visszaküldve, mint elállás, és az új iPad 8 megrendelve
-
Csabee.
nagyúr
Nekem tetszik az új Air. Pro 10,5" -ről átváltok majd ha lehet rendelni!
Kíváncsi leszek a bekapcsoló gombos ujjlenyomatra, mennyire lesz kényelmetlen a korábbihoz képest.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
Gergőke88 #30031 üzenetére
Szerintem ez egyénfüggő. Én 32GB-os iPad 6-ot használok és 16GB szabadon van. Filmeket netflixen és a saját Plex médiaszerveremen nézek, zenére spotify van.. Viszont hosszabb business tripek alkalmával töltök rá néhány részt vagy filmet amit szívesen néznék ha szar lenne a net. Szóval nekem tökéletesen elég a 32GB de azt is megértem ha valaki mindent lokálisan tárolna, nem vagyunk egyformák. Nekem jó lesz az új iPad, fél éven belül veszem.
-
Gergőke88
addikt
válasz
bollokcs80 #30027 üzenetére
Azért általában egy iPad nem útközben van használva, hanem otthon/munkahely/iskola tehát olyan helyen ahol van wi-fi.
Zenét tárolni? Ott az apple music/tidal/spotify.
lehet én látom rosszul.... -
Gubu0101
veterán
Nekem az Air 3 ra meg is jött a végleges 14,most töltöm
-
DaveNo1
veterán
256-os új air 300k, 256-os 11-es pro 360k...azért ez így eléggé wtf árazás.
-
2020ban meg 135.000ert 32gb tarhelyet adni jo nagy trogersag, itt ulok, itt a kartyam de baszki mar megjnt nem veszek mert ez a tarhely keves a 128as meg baromi draga...fakk
Nezzuk a jo oldalat megerkeznek a 70-80ezres ipad 7ek a piacra -
Chereiose
addikt
válasz
bollokcs80 #30017 üzenetére
Hát igen azért a 32gb-ot még mindig erőltetni kicsit gáz már, ilyen tekintetben meg végül is sokat nem nyúltak hozzá a 7-hez képest.
Air már brutál, emlékszem az 1 és 2-es Airnél az volt az úgymond belépő szint ami meg is érte, most meg lényegében azt a kijelző technikát csak kb 2x áron kapod meg.
Van itthon egy air 2-es, korrekt masina még mindig egyébként azt is, nem brutál lassú.
-
Almacska
csendes tag
Ami tökre bejön, hogy a 8 gen 135-től már a tiéd lehet. legalább ez tényleg megtartotta a low cost mivoltát.
-
bollokcs80
Korrektor
-
-
Chereiose
addikt
Na csak megszívtam azzal, hogy nem vártam az Ipad 8-ra
2 hónapja vettem a 7-et, ennyi várást megért volna az A12 chip miatt. Na mindegy, igazából tartalomfogyasztásra ez is elég, nagy különbséget nem látnék, max az időtállóság miatt lett volna jó, ha már 2 év hűségre vettem. Igaz ha meg drágul valamennyit az új a régihez képest akkor meg a 7 jó árban volt.
Na cumi, ugyanúgy 135k maradt az ára az újnak, sokat nem fog érni ez a 7 úgy látom
-
Almacska
csendes tag
Air 4-hez már a 2 genes Pent kell venni.
-
törölt tag
Kar hogy pont minihez nem nyultak, ott jobban kellett volna az aires design. Air majdnem pro lett, akkor kovetkezo kiadasban valami nagyot fognak guritani, ha ennyi funkciot lehoztak. Remelem macos mode dockolva
-
-
kalanchoe
senior tag
USB-C lesz az Airben végre.
-
Gergőke88
addikt
Milyen fasza lenne nagy méretben az air.
10.9 lesz akkor? -
Almacska
csendes tag
Remélem pár helyen kiakciózzák az Air 3-at
-
DaveNo1
veterán
WoW, A14-es proci.
Azt hittem meghagyják iPhone eventre, és ebben csak A13 lesz.
-
tényleg ott a bumszli bekapcsológomb, gondolom akkor ujjlenyomatos lett
-
DaveNo1
veterán
Na itt az új air.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Ipad Air 4 Space Gray Gps+Cellular Lte,10,9 Retina, Új gyári kijelzővel!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Onyx Boox Palma (Gen 1) E-book olvasó - GARANCIA
- iPad 7th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4125/
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest