Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
markknight
üzenetére
Egyébként nem kéne bezárni az appokat. Felesleges.
-
-
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Hát az biztos, hogy iPad-en talán még jobban van értelme a home gomb elhagyásának.
-
-
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Nos igen.

Szerintem nagyot lesnék, ha a Pro után kezembe venném.
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Mire szoktad használni?

-
válasz
hszilard666
üzenetére
Ha ez egy 1st gen iPad, akkor az akku kuka valszeg.
-
Ja még valami, ami nincs az új iPad-ben: gyorstöltés. Ez rendkívül hasznos ficsőr a Pro-mon.
-
-
-
válasz
ittakary
üzenetére
Szerintem maradok a mostani 10,5-esnél.
Egyébként annyira nem vagyok benne biztos, hogy Face ID-s lesz. Miért? Mert iPad-nél lehetetlen, hogy ne oldják meg, hogy fektetve is fel lehessen oldani. És ha lehet hinni a pletykáknak, hogy az idei iPhone-okban még a 1st gen Face ID lesz, nem hiszem, hogy idén bekerül az iPad-be. -
-
-
-
-
-
-
-
Egyszerűen nem értem, miért nincs még mindig gyári bőr Smart Case az új Prókhoz. A sleeve nem helyettesíti. Teljesen más a szerepe a kettőnek. Szilikon tok nálam alapból nem játszik, így most csak egy éjkék bőr Smart Cover van a gépen. Ilyen színű nagyon minőségi, tartós bőr back case kéne jobb híján. De nem nagyon találok. Shame on you Apple.
-
-
-
-
Nektek a Notability-ben nem nagyobb a Pencil input lag-je idei iPad Pro-n, mint a gyári Notes appban? Nekem mintha kicsit nagyobb lenne. Sőt, az MS OneNote-ban még nagyobb.
Írtam nekik, csatoltam 2 slo-mo vidit a jelenségről, ha nem ismerik el a különbséget, lehet kérek refund-ot, bár 10 dolcsi nem a világ vége, és egyébként hasznos az app. -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
univerzita
üzenetére
A Proban nincs 3D touch, csak egy Apple Pencil-t kezelő kijelző.
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
A 4k kijelző szerintem teljesen kizárt. Nem fognak jobb gépet csinálni az iPad Pronál. A vakut is erősen megkérdőjelezem. Óvatosan kezeljük a pletykákat.
Az új rMBP-kről is ezerrel mennek már a pletykák, emlegetik a Touch ID-t, annak mondjuk tényleg örülnék, csak azt is nehezen hiszem el.
-
-
-
-
-
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nem. Legalább Mini Retinát (2013) érdemes venni.
-
-
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na ezt nem is tudtam eddig. És iPhone-on is működik. Köszi a tippet.
-
-
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hardveresen a Mini 3 erősebb. Az én régi iPad 4-emen már néha csúnyán belaggol az iOS 8. Mindennapos használatnál már tuti idegesítene.
-
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem is ott marad, iPhone-on is. Elég idegesítő.
-
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Air 2 is csinálja. A Chrome és a Safari ugyanazt a motort használja, azért hibás az is.
Viszont a Puffin Browser egyik eszközömön se csinálja. Úgyhogy szerintem inkább az Apple háza tájékán nem okés valami. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A diagnosztikai log szerint ez egy EXC_CRASH (SIGABRT) exception, ami már pár éve jelen van az iOS-ben. Jó kérdés, hogy ezt jelen esetben a Safari, vagy weboldalhiba váltja ki.
-
-
válasz
runner 125
üzenetére
Tényleg...valamit mindig el kell baszniuk...
-
válasz
csipszikutya
üzenetére
Nekem is ilyen. Messenger bug, talán javítják majd.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem eddig sem volt, úgyhogy nem tudom.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én eddig úgy tudtam előhívni, hogy váltogattam a tabokat Safariban, 2 ujjal zoom-olgattam...de most nem akar nem működni.

-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Úgy néz ki, javították. Nálam se működött eddig gyakran a kijelölés, főleg Safariban.
-
Végre nem jelenik meg az "Undo typing" üzenet a Safariban, ha véletlenül kicsit megrázom a gépet. A vicc, hogy nem csak gépeléskor jött elő, hanem mindig, amikor a Safari volt megnyitva. Baromi idegesítő bug volt. (Air 2)
Egyébként kicsit gyorsabban nyílnak meg az alkalmazások, és a többujjas gesztusok végre teljesen folyékonyak lettek. Air 2-n azért ez eddig is elvárható lett volna. -
-
-
-
-
-
-
válasz
silmatauki
üzenetére
Én már megvettem, és nagyon nem bántam meg.

-
-
-
-
-
-
Nagyon tetszik, hogy iPad Air 2-n 2 hét 1 nap alatt egy low memory bejegyzés sincs a diagnosztikai naplóban...iPad 4-en Safari miatt majdnem minden napra jutott belőle. Rengeteget számít a +1 GB. Óriási hiba, hogy iPad Air-ből kimaradt.
-
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi a választ (és obalix-nak is).

Én is ezen két szín között vacilálok, a piros túl rikító. Egyelőre a sötétkék felé hajlok, de még változhat.
-
Na, továbbra se hallottam pattogást.

Egyébként szerintetek fekete iPad-hez milyen színű Apple Smart Case illik legjobban? A Midnight Blue tetszik, de nem tudom, feketéhez mennyire vágna. -
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem rossz gép azért, hidd el. Nyilván vannak hibái, de szerintem a legszebb kijelzős (bár én mindig SAMOLED ellenes voltam) és legjobb anyaghasználatú táblagép a piacon. Ráadásul messze a legtöbb alkalmazás van rá. Androidos táblagépet pont ezért (is) soha nem vennék. Surface Pro 3 is fasza, de szerintem inkább munkára való.
-
-
-
-
Ez a Continuity és Handoff qrva jó. Tökéletesen működik iPhone és iPad között.

Bár kicsit fura, hogy az iPad is csörög, de nem zavar.
-
Azért is furcsa ez, mert általában a hangszóró bekapcsolásakor jelentkezik, de valakinek például Touch ID-s feloldásnál is rendszeresen...rettentően rejtélyes az egész jelenség, mindezt csak tetézi, hogy az Apple semmilyen közleményt nem ad ki az ügyben...nem is értem, mit gondolnak. Egyszerűen szégyen ez egy ekkora vállalattól. Borzalmasan állnak hozzá a kellemetlen ügyekhez.
-
-
-
-
Az iPad 4-emet én se mertem frissíteni 7.1.2-ről, de az Air 2-n döbbenetes gyors a 8.1. Még alkalmankénti pici akadások sincsenek, mint a másik gépen. Többújjas gesztusok is mindig működnek.
-
-
-
-
Tényleg találkoztam olyan géppel, ami már a tartástól is elszíneződött.
Na egy kis beszámoló: szerencsére az én gépem csak akkor színeződik el, ha erősebben benyomom. Ez pozitív. Tetszik, könnyű, gyors, pattogást EDDIG nem tapasztaltam.
Nem állítottam vissza mentést, új iPad-ként állítottam be, és beléptem az Apple fiókomba. -
-
-
Na megjött az Air 2. Írok majd róla.

-
válasz
silmatauki
üzenetére
Igen. Nekem a 15"-os notebook-om nagyon nem kényelmes se fekve, se ölben tartva. Olvasáshoz, szórakozáshoz mindenképp jobb egy tablet szvsz. Munkára meg egyértelműen notebook.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest