Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ARCADIA
újonc
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Megértettem és tiszteletben tartom! Még egyszer köszönöm a gyors és határozott segítségetek!
-
ARCADIA
újonc
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm, hála Nektek ez a része sikerült. Bár frissítette magát IOS 8.0-ra. Remélem ez nem probléma a további Jailbreak-elésnél. Most már csak a kérésem, kérdésem második része maradt, hogyan tudom rárakni és futtatni a játékokat, ennek mi a módja?
Előre is köszönöm Mindnyájatoknak! -
ARCADIA
újonc
Nagyon köszönöm gyors válaszod, remélem nem veszed zokon, hogy ha még feltennék pár kérdést. Mivel úgy látom, hogy ott vagy a témában (természetesen, ha nem érsz rá vagy csak unod a kezdő, mint én együgyű kérdéseit és nem válaszolsz, is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és szántál rám pár percet).
Tehát: mivel pár napja ismerkedem még csak ipad-emmel , amit válaszban leírtál egyenlőre még számomra kemény dió, bár idővel talán majd én segítek ilyen témában másoknak. Nem igazán értem azon kívül, hogy bedugom és rácsatlakozom az iTunes-ra, utána mi a teendő? Ebben szeretném, ha adnál egy leírást, vagy egy tutorial-ról szóló linket.
Azért is mertem belevágni a Jailbreak-ba, mert szeretnék játékokat futtatni (ingyenesen), amiket a Ncore-ról töltök le. Annyi már világos, hogy APK-fileba vannak feltöltve a játékok, de a letöltésük után merre, hogyan, hány méter - tehát maga a játékok felmásolása és futtatása a ipad-on számomra még nagyon nem világos. Ezért kérnélek meg, hogy pár mondatban, vagy a már előbb említett tutorial-okban vagy megadott linkekben, vagy a linkek elérhetőségében segíts.
Tudom, hogy így ünnepek alatt kisebb dolgod is nagyobb annál, hogy engem korrepetálj, de még egyszer tisztelettel szeretnélek megkérni, ha kedved vagy időd engedi segíts elindulni ezek az ipad-es dolgok világában.
Még egyszer köszönöm fáradtságod és segítséged. Szabolcs -
ARCADIA
újonc
Szevasztok ! Kérlek segítsetek ...Jailbreak-eltem az ipad minimet,de egy idő után eltünt róla a Cydia ..Próbáltam újratelepíteni ,de a Pangu meg sem mozdult ,és azt gondolom itt követtem el azt a hibát ,hogy megpróbáltam így ebbe az állapotába visszaállítani (összes tartalom ,beállítás törlésével....Azóta nem tudom visszaállítani gyári beállításokat mivel csak a töltés ábrája pörög-pörög körbe..Csak úgy tudom leállítani ,ha egyidejűleg nyomom a ki-be kapcsolásgombját és az alsó kör alakú gombot...Így most se jailbreak ,sem pedig ,ha el akarom adni nem tudom alaphelyzetbe állítani . Nagyon örülnék ,ha bárki tudna mihamarabb segíteni...7.1.2 verzióju és 6.02.00 Firmware... Ennél boldogabb Új évet Mindnyájatoknak !

Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest