Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz
Tibee86 #4097 üzenetére
hát nem tudom én most ipad air 2-t akartam, de nagyon nem tetszenek ezek a panaszok,meg ki is próbáltam és tényleg.
a képernyő problémával meg a rezonálással még nem is volt bajom, de ez a pattogás is...
beírod keresőbe hogy ipad air 2 pop noise vagy pop sound és csak az apple oldalán találsz legalább 10 témát indítva 20 oldal hozzászolással, mindenki arra panaszkodik hogy pl 3 óra alatt 10szer, valakinek 5 perc alatt 3szor hangosan pattog és hiába cseréltetik ugyanaz.
úgy tűnik maradok a szétunott androidnál
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szabogabor10 #4092 üzenetére
Mert lehet ritka, mint a fehér a holló, és csak szokás szerint túl van misztifikálva a "hiba"... Az itteni tulajok se igen panaszkodnak erre.
A 6+ hajlik, rossz a kamerája stb., mégis viszik, mert ha néhány selejtes is, a legtöbb nem, szerintem itt is hasonló a helyzet.
Tegnap megint megnyomkodtam kicsit, írták páran, hogy ha erősebben nyomják a hátlapot elszíneződik a kijelző, feszegettem rendesen, de nem sikerült előidézni. -
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
szabogabor10 #4094 üzenetére
A processzor nem tud kattogni, meg úgy semmi más sem egy ilyen tabletben a hangszórón kívül. A hangszóró lehet hardveren hibás, de erre kis esélyt látok. Tehát azért az iPadben nem relék dolgoznak már, erre akartam kilyukadni
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
szabogabor10 #4092 üzenetére
Ez lehet egyszerű szoftveres hiba is, ugyanúgy mint a rezonálás. Mind a kettő orvosolható szerintem frissítés útján, kérdés megteszi e ezt az Apple vagy majd csak az iPad Air 3-ban...
-
válasz
tepenzed #4090 üzenetére
Így igaz. A legbosszantóbb, hogy az Apple érthetetlen módon semmi infót nem tett közzé ezzel kapcsolatban, így senki nem tudja, mi okozza ezt, és hogy súlyos, konstrukciós hibáról lehet-e szó (valószínűleg igen). Ilyen magas hibaaránnyal azonnali visszahívást kellett volna elrendelni, és újratervezni a gép belsejét.
-
tepenzed
őstag
válasz
szabogabor10 #4088 üzenetére
sajnos gyakori probléma a gépeknél szintén, hogy random pattogás hangot hallani értintéskor,szövegdoboz használatakor,töltőről levételkor. Sajna elég sok panasz olvasható ezzel kapcsolatban is..
-
bok92
addikt
válasz
szabogabor10 #4088 üzenetére
Mintha egyszer hallottam volna, de az is lehet,hogy az más volt. Azóta sem volt semmi...
-
-
Chereiose
addikt
Ipad Air-re megéri a 10K-s Ozaki tok? [link] Ez eléggé tetszik, lehet érdemes lenne venni egyet. Használ valaki ilyesmi ozakit?
Esetleg hol lehet még kapni tokokat( Ebay-eset rendeltem már, de egy rendeset is akarok)
-
Nem véletlen írtam, hogy nincs tapasztalatom az újgenerációs készülékekkel, így nyilván a hibákat is eszerint, fenntartással kell kezelni. A kolléga azonban direkt rákérdezett az ilyenekre, szóval nem véletlen említettem meg őket. Az Air 2 nálam nem ezek miatt bukó, hanem szimplán a mérete miatt, a Minit tartom ideálisnak.
-
bok92
addikt
A kijelző gond az csak egy felfújt valami... A vibrálás viszont jelen van, de az már egyéntől függő "probléma". Van akit zavar van akit nem, jelen esetben engem nem...50% hangerő felett érezni inkább, de már akkor is elég hangos a készülék. Ha valakit nagyon zavar akkor ott a fülhallgató vagy BT hangfal. Vagy másik tabletet kell keresni.
-
erdoke
titán
válasz
Vasinger! #4069 üzenetére
Ezt most arról írom, összességében úgy működik, ahogy tervezhették. Nekem állva túl kicsik a karakterek, és javításokat sem ajánl fel. Suhintással és autokorrekcióval gyorsabban gépelek a gyárin. Számomra az is zavaró, hogy tele van pakolva minden billentyű apró hintekkel, már hogy amit Option után érsz el.
Fektetve valamivel jobb, de így is több a mellégépelés, az egész hozzászólás megírásának a felét az vitte el. -
Mondjuk azt fontos megemlíteni, hogy az Air 2 esetében néhányan panaszkodtak a következőkre: kijelző elszíneződés a hátlap bizonyos pontjának az erős megnyomásakor, valamint zenehallgatás során a készülékház rezgésére. Hogy ezek mennyire igazak, illetve hogy mennyire vannak túlspilázva, nem tudom, a legújabb generációhoz még nem volt szerencsém.
-
válasz
FZOLI96 #4074 üzenetére
Ha hordozni szeretnéd egykézben, akkor Mini 3, bár szerintem jobban jársz a Mini 2-vel. Olcsóbb, a hardver tekintetében pedig megegyezik (-Touch ID). Ha inkább lakásban/ülve használnád, akkor Air 2 (a két giga memória sokat dob rajta). Tárhely tekintetében a 16-ot hanyagold, szerintem az elég kevés, bár ez függ a felhasználótól. Ha jól tudom, 32 gigás már nincs a legújabb szériából.
-
FZOLI96
csendes tag
Air 2 vs Mini 3! Kb ezek.
-
FZOLI96
csendes tag
Sziasztok! A legújabb iPad-okból szeretnék választani, lehetőleg a legjobbat. Valakinek valami ötlete, esetleg tapasztalat? Elönyök,hátrányok? Egy cégem van és erről könnyebben tudnám végezni a feladatom, mint a telefonomról. Előre is köszönöm!
-
Peddy789
őstag
Ma kipróbáltam egy alap felhasználási körben az ipad minit.
Toalett közben Index, de egyszerüen nembirtam lefele görgetni mert nemtudta betölteni az egész oldalt, laggolt, és kelett vagy 2-3sec mire elkezdte betölteni az alsó részt, de akkor meg már nem tudtam visszamenni az oldal tetejére...
Ez tényleg ennyire szar?
-
Vasinger!
nagyúr
Valóban, nem sok jót olvasni róla. A Skype-os bug eddig minden külsős bill.-nél megvan, tehát nem tudsz küldeni üzenetet Skype-ról csak alap bill-ről.
erdoke:
Ha megnéznéd most ezt az új verziót teljes hozzáférés nélkül azt megköszönném!
Főleg azokra rákoncentrálva amit értékelésben írnak róla.
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki megvette ezt a billentyűzetet? HuKey
Most jött hozzá update és már úgy néz ki mint a gyári, csak magyar ékezetekkel. Az érdekelne, hogy mennyire működik bugmentesen.
-
erdoke
titán
válasz
Tibee86 #4062 üzenetére
A két eszköz között helyi hálózaton megy, után nyilván a GSM hálón. Ez konkrétan iOS-OSX korlátos, Windows PC-ről vagy droidos tábláról nemigen tudsz az iPhone-on keresztül kimenő hívást bonyolítani.
(#4060) kiki22
Külföldön WiFi hotspotot használok, ami a helyi kártyáról WiFi-re osztja a mobilnetet. -
mrkorooo
aktív tag
válasz
Ragnar95 #4053 üzenetére
Elnézést hogy a te hsz-edbol idéztem ,lövésem nincs hogy kell pontosan idézni itt.
De a válaszokat köszönöm azt hittem valami durvább dolog ezt a JB
JB után olyan dolgokat meg tudok csinálni hogy pl a Fb hangokat kicserelem az általam kiválasztottra? Vagy pl a Gmail App hangokat? -
kiki22
senior tag
Szia!errol a funkciorol en is tudok igy hasznalom a retinas ipadem.csak akartam venni meg egy keszuleket mondjuk egy minit ugy ,h magaba telefonalasra meg netezesre hasznalni.mert kulfoldon melozok es utazas kozben valamivel elutni az idot.a roming draga kint meg van 15 euros kartya amiben van 2000 perc ,sms,mb
-
BAM007
tag
Sziasztok!
Használt wifi-s iPad vásárlása előtt állok, de nem igazán tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem.
Felhasználás: böngészés (Safari), Facebook-Viber-WhatsApp-iMessage, YouTube-SoundCloud-Mixcloud.
Tehát játékok, nagy felbontású videók, nem érdekelnek, de a fent említett programok akadás mentesen fussanak.
Mivel volt már Apple termékem, így tisztában vagyok azzal, hogy bizonyos idő és frissítések elteltével belassul a készülék.
Én egy iPad 4-re gondoltam, hogy legalább 1-1,5 évig gond nélkül tudjam az általam leírt célokra használni.
Erre elég lehet akár egy iPad 2 vagy iPad 3 is?
Előre is köszönöm!
-
univerzita
addikt
válasz
Ragnar95 #4050 üzenetére
Nézd én nagyon elismerem a tudásod iOS téren beleértve JB. Én nem a Camera Kitte utaltam hanem a Lazika fórumtárs kérdésére,, Az lenne a kérdésem,hogy megoldhato valahogy, hogy pendrivot csatlakozni hozzá?" Erre válaszoltam.Aki ilyen eszközt vásárol úgyis a gyártó oldalán megnézi hogy működik és milyen fájlokat kezel saját applikáción belül. 1-évvel ezelőtt ez lOS felhasználóknak elképzelhetetlen dolog volt. ( Mivel elég drága kevesen fogják megvenni.) De már van.
-
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita #4045 üzenetére
És ezek közül melyik is gyári megoldás?
Csak mert végig Camera Connection Kitről volt szó ezelőtt...
Amúgy az első termék meg sem jelent még, de ha a 2. meg is jelent, akkor is max a saját appján belül éred el a rárakott fájlokat, ergo nem teljesértékű külső háttértárként funkcionál... -
mrkorooo
aktív tag
Azt valaki megmondja nekem hogy mi van ha JB elem a cuccot ?garit vesztek stb
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!3 g modulos ipadal lehet sima telefon hivast inditani?
-
univerzita
addikt
válasz
Ragnar95 #4044 üzenetére
www.leefco.com/ leef- ibridge vagy www.sandisk.com/products/ mobile/ixpand. Megjelölnéd nekem a gyártó oldalán hol írja hogy JB-vel müködi? App Store-ban olyan appok vannak amiket nem JB-kelt késülékekhez használunk. Megnéznéd eszt:SanDisk iXpand a Storban . De van más gyártó:istick.co. Ehez is van app a Store-ban
-
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita #4038 üzenetére
Ahhoz, hogy direktbe pendrive-ot dugj rá, kell JB, a wifis megoldások másik körbe tartoznak...
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Nekem ilyen van: Sandisk Connect Media Drive, ez picike, de olcsó és bővíthető és nagyon kicsi helyet foglal el.
-
Korábban nekem ezt a két eszközt ajánlották: LaCie Fuel és Kingston MobileLite Wireless G2.
A Lacie Fuel tetszett igazán, de mivel OSX-et követelt meg, és látszólag nem megy a Windows-zal, nekem kiesett. A Kingston nem fogott meg, és most lusta vagyok végigolvasni a cikket, hogy rájöjjek, hogy miért nem jött be.
Egyébként tartalomfogyasztásra bárkinek nyugodt szívvel ajánlom az iPadeket, de ha fájlkezeléssel, és külső perifériákkal is szeretne szórakozni, akkor semmiképpen sem. Lehet a linkelt cuccokhoz hasonló eszközökkel szórakozni, vagy JB-vel máshogy, de szerintem túl macerás a dolog ahhoz, hogy megérje. Persze mindez csak a személyes véleményem.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
ArrayOfLilly #4019 üzenetére
A shortcut működik, de csak akkor, ha szókezdő pozícióban van és vagy várni kell utána vagy space és visszatörlés. Szóval korántsem tökéletes megoldás. :-(
-
Ragnar95
félisten
válasz
tepenzed #4031 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, hogy elegek-e a gyári iOS által nyújtott lehetőségek vagy többre vágysz és vállalsz bizonyos kompromisszumokat a JB miatt.
mkv lejátszásához nem kell JB, millió program le tudja játszani az mkv-kat, pl az nPlayer is, ami a legjobb videólejátszó jelenleg az AppStore-ban. -
tepenzed
őstag
egy új ipad air 2-t érdemes jailbreakelni vagy hagyjam a fenébe? engem mondjuk az mkv lejátszás érdekelne, az hogy torrentről leszedhetek programokat viszont abszolút nem
-
Ragnar95
félisten
Lehet, de JB kell hozzá, ráadásul csak a FAT32 és HFS+ fájlrendszerek támogatottak és főleg a lightning csati megjelenése óta a legtöbb pendrive túl sokat fogyaszt a lightning csati áramleadásához képest, így nem is lehet használni a CameraConnectionKittel sem.
univerzita: ez mondjuk nem igaz, JB után bármilyen fájlt meg lehet nyitni, JB nélkül meg a pendrive-ot úgysem ismeri fel. -
válasz
univerzita #4024 üzenetére
Ez érdekes! Nem találom az árát, lehet hogy még nincs is ára?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok. Ipad vasarlasan gondolkozom bar nem tudom iphone melle van e ertelme venni. Igazabol laptop helyett kene. Az lenne a kerdesem,hogy megoldhato valahogy, hogy pendrivot csatlakoztatni hozza? Koszi
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
univerzita #4012 üzenetére
És az mi?
Nekem ez nem segített -
ArrayOfLilly
aktív tag
Igen, ilyesmin én is gondolkodtam, de én keyboard mappingben gondolkodtam, arra nem találtam módot.
Az ötleted zseniális, azt kipróbálom, mondjuk nem oo-ra, mert azt angolul hasznàlja az ember, de majd valami hasolnót kitalálok. :-)
Köszi az ötletet, beszámolok a végeredményről.
-
válasz
ArrayOfLilly #4016 üzenetére
A shortcutok működnek ilyenkor is? Ha igen, mi lenne, ha beállítanád, hogy például az "ii" í legyen? a kérszeri o pedig 0?
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Vasinger! #4011 üzenetére
Az megvan. Sőt, nekem megvan a táblázat is, ha kell valakinek. Tökéletes a magyar kiosztásom, minden a helyén van, csak mivel fizikailag nincsen helye a 0-nak és az í-nek, ezért azokat simám nem érem el. Azokhoz kéne valami billentyűkombináció.
Én végigpróbáltam cmd+minden bill., opt+minden bill., cmd+opt+minden bill, ezeket fn mellett, és nem láttam. De lehet, hogy csak én vagyok a béna.
-
LLam
senior tag
frisített valamelyik ipad2 tulaj a 8.1.1-re? tényleg megoldotta a sebesség gondokat?
-
Alex91
félisten
Aki halozatos medialejatszot keres ingyen, annak ajanlom, hogy nezze meg a BUZZ Player-t!
Ez viszi a feliratot is...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
ArrayOfLilly #4008 üzenetére
Esküszöm, hogy nem találom, volt egy Logitech-es link, ahol egy bill. kombinációt kellett benyomni és azután jó lett minden eszközön és teljesen magyar kiosztással rendelkezett utána a bill.
Annó ezt néztem, de valamiért törölték innen...
-
mrkorooo
aktív tag
Lehet torrentezni ipadon ? Ha igen a letöltött filmet meg tudom nyitni a Dragon Playerrel?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ArrayOfLilly #4008 üzenetére
Tuti beugrok valami APR-be trollkodni, hogy vajh' miként megy-é a japán input
De amúgy tényleg kíváncsi lettem, PC-n használom rendesen.
-
bongeszo
aktív tag
válasz
legiaap #4005 üzenetére
Ott lesznek ahol a normális qwertz billentüzeten is vannak. Az ios jól fel van készítve a billentyüzetre, pl a virtuális billentyüzet képe teljesen eltünik, tehát nem kavar be amikor használod a bt-st.
Én amúgy egy gyári Apple, német kiosztású bt-s billentüzetet használok és tökéletesen müködik a magyar karakterekkel. -
legiaap
félisten
válasz
bongeszo #4002 üzenetére
Még egy kérdés és abba hagyom a billentyűzetes témát. Szóval átváltom a virtuálisat magyarra és akkor a logiteché is az lesz. Viszont a virtuálison nem látszódnak az ékezetes karakterek. Akkor azokat hova teszi?
Kár hogy erről nincs sehol sem egy videó vagy leírás a neten. Már mindent megnéztem.bok92: Remélem nem lesz ekkora batár, mert ez már nem tablet kategória. Max. 11-et még elviselnék, de amúgy a mostani Air fizikai mérete tökéletes nekem. Az lenne a legjobb ha a fizikai méret maradna de a kijelző nőne vagy ha nem is maradna akkor nagy nagyon kicsit nőne meg.
-
bok92
addikt
"iPad Air Plus" [link] Vajon mennyibe fog kerülni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Onyx Boox Palma (Gen 1) E-book olvasó - GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB 5G - Csomagolásbontott, akár beszámítással
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad 10 64GB Wifi Megkímélt/2025.05.08. Apple gar./Akku 98%/p4124
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest