Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Akkor viszont egész jól írsz magyarul

Alex91
Hozzád ki szólt? -
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De nem vagyok magyar és nem jártam magyar iskolába.Ha jártam volna akkor tudnék és úgy is írnék.
-
Alex91
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem magyar. Es gondolom, mivel te magyar vagy szoren ulod meg a lovat...
Es igen, ekezet nelkul fogok forumozni, es sajna a helyesirasom is hagy nemi kifogasolni valot...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Sokan fórumoznak a határ túloldaláról, ezert kérdezem. Ha magyar vagy írj úgy.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nagyon látszik hogy nem?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Magyar vagy?
-
Moonstone
csendes tag
Sziasztok,
Alkalmazás kérdést is feltehetek itt? Egy jó és kipróbált képregény-nézegető alkalmazásra lenne szükségem, de nem találok...
Köszi előre is!
-
llaszlo
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Jó módszer. Kösz, hogy megosztottad.

Viszont ha van wifi, akkor eleve kábel nélkül csatalkozik az iTunes. -
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Úgydöntöttem hogy megszegem a uborkaszezont és a tehetösseb iPad felhasználóknak (akik nem a ,,fapados 16G-ás)hanem a32 vagy netán 64- est megtutták venni és nemszorulnak rá külsö adathordozóra ha filmet akarnak tenni iPadra.Nos akik VLC-ét használnak a filmnézésre és rámásolják a filmet a VLC-be. Eszt általába iTunes-al (10% szereti 40% eltüri 50% utálja) és inkáb más egyszerübb módszert választanak( iTools,ifunbox stb). Viszont a VLC- vel eszt sokkal egyszerübben meg lehet oldani. Ha belépünk a VLC be a menü részben otvan a Wifi Upload. Ha eszt megjelölve átvalt narancs szinre és megad IP címet. Eszt ha bemásoljuk a sám.gép böngészöjébe akkor megnílik a VLC Wifi Upload. Jobb oldalon van a + és ezzel tudunk filmeked hozzáadni. Majd elindul a másolás. A VLC- ben könnyü megtalálni a filmet.A menüben a legelsö ablakba van a film.Tehát nemkel kábellel oszekötni a két gépet és elég praktikus. Eszt azoknak írtam akik VLC-t használnak és eszt a módszert nem ismerik. A helyesírásért elnézést kérek( ismertek).
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére

-
Tenager18
senior tag
Veszek valami puha törlőkendőt

-
KZP
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Azért jobb félni...
Nekem is volt már Gorillás telefonom, nem is egy. Puha, neoprén tokban volt tartva, nagyon vigyáztam rá, mégis lett rajtuk az idő múlásával 1-2 hajszálkarc...
-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi. Utánanézek valami speckó törlőkendőnek én is. Nem szeretnék még hajszálkarcot sem a kijelzőn, nagyon vigyázok rá

-
Tenager18
senior tag
A kijelző könnyen karcolódik ? Nem vettem még hozzá fóliát, így kb hetente óvatosan zsepivel át szoktam takarítani a kijelzőt, elég ujjlenyomatos.

-
Tenager18
senior tag
Köszi mindkettőtöknek, működik

-
Tenager18
senior tag
Hát nem megy
Nem kell valami programot a gépre telepíteni, aminn keresztül működik a dolog ?? -
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi szépen, meg is nézem

-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Ez meg is van. Megtalálom a PC-m, csatlakozok, nem is kéri az IP címet, egyből bead egy üres ablakot, felül hogy keresés. De itt semmit nem talál
Mit cseszek el ? -
Tenager18
senior tag
Valaki leírná, hogy kell VLC-vel filmet streamelni PC-ről ? Még sosem csináltam.

-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem tudom, de engem ami úgy igazán egyedül zavar most úgy unblock az iOS-ben, hogy az értesítéseim nem up to datek. Sokszor nem jön át FB-n értesítés, ha igen késve, vagy csak alkalmazásikonon látni. A másik, ha megnézem egy eszközön az üzenetet, e-mailt bármit akkor az nem frissül a többi készüléken, minden készüléken meg kell nyitni az appot, hogy frissüljön, pedig be van kapcsolva az, hogy háttérben frissüljön az alkalmazás.
Erre vajon van valami tweak ami orvosolja?
Egyébként iPad-re vannak külön Tweakek? iPhone-ra elég sokat ismerek, de gondolom a nagyobb kijelző miatt több a lehetőség a fejlesztőknek is.
Meg például olyan Tweak is jó lenne, amivel könnyen tudnám ki-be kapcsolni egy-egy alkalmazás számára a wifit iPaden, hogy pl. ha csak beszélgetni akarok valakivel és mobilnetről osztom meg a netet, ne kezdjen el minden frissíteni a háttérben és húzzon le több 100 MB-ot.
-
Vasinger!
nagyúr
Egyébként innen mindenki ezt a JB-t használja?
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kikapcs nekem mindíg rendben van.
-
legiaap
félisten
-
válasz
Cathrine
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy 1 hibás pixel miatt kicserélik! Ezt nem tudom. Hívd fel őket előtte, ha nem esik utadba. Csak annyit tudok, hogy garanciális készüléket (jellemzően) nem javítanak, hanem cserélnek.
Nekem elszíneződött kijelző miatt cseréltek valamikor januárban egy 4-est.
-
Tenager18
senior tag
Kérdés, akinek JB-zve van az Ipadje : Nektek is van olyan, hogy néha majdnem 2 percig tart a bekapcsolás ? Máskor meg gyorsan bebootol ( Ipad 4 ).
-
Cathrine
tag
Sziasztok!
Nem régen alaposabb szemrevételezés után találtam egy pixelhibát az Ipad Air-emen. Még bőven garanciális, de az lenne a kérdésem, hogy hova érdemes elvinni?
A másik dolog, hogy a kijelzőt védi fólia, ezt vajon rá tudom húzni az Apple-re, hogy adjanak egy másikat?
-
xors
senior tag
Sziasztok itt is feltenném a kérdést, hátha pontosabb választ tudtok adni tapasztalatok alapján.
Szerintetek érdemes még iPad 3 -ra beruházni? Ősszel tervezek iPad -et venni, úgy gondolom, hogy a mini az tényleg mini, nekem kell a 10coll itthon netezéshez, filmezéshez. Azt néztem, hogy az ipad 3 és 4 az kb ugyanaz, csak ugye a 4nek már lightning csatlakozója van. Mint írtam főleg netezésre használnám ott viszont nem szeretném hogy akadozzon. Meg persze egy vagyont sem szeretnék rá kiadni (70ezer környékén nézelődök használtan), elég nekem a wifis modell 16 vagy 32 GB -os kiszerelésben.
A rizsa mellett a lényeg: megéri ősszel iPad 3 -at venni szerintetek? -
weinmaker
őstag
Sziasztok! Megint video problémám van. Próbáltam i-tunes-al feltenni pár letöltött videót, ami elvileg sikerült is, de mégsem jelenik meg se a videók között, se a kamera roll-on.
Hogyan tudok úgy feltölteni videót, hogy megjelenjen a kamera roll-ban is, hogy imovie-val tudjak belőle szerkeszteni?
Már régebben egyszer sikerült, de most nem akar. Lassan szétvágom a kis kedvencemet
-
erdoke
titán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Én a magentás 5776-ot használom, az 6-8 órát is kibír, és LTE.
A külföldi használatot valami 6 euróért megoldottam... -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ezek Huaweies cuccok nálunk mind szolgáltatófüggök. Ha független mifi hotspotban gondolkodsz én ezt ajánlom ilyet használok már egy éve és merem ajánlani, igaz nem LTE, de 21Mbps elég a mobilnetezésre szerintem. Ráadásul 6-7 óra az üzemideje, és baromi erős az antennája, olyan helyen is fogott nekem 3G jelet, ahol más mobilnetes eszköz nem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Chereiose
üzenetére
Ez nem rossz dolog, a 4 óra üzemidő tényleg nem sok, de nekem elég lenne. Azt meg tudnád nézni, hogy másik kártyát beletéve megy e a cucc, vagy függő?
Bodz:
Az szép, én az 5c-m üzemidején lepődtem meg múltkor buli után hazajövet 350 képet lőttem, 3G-vel végig ilyen eredményt hozott:kép
De csak hogy ON is legyek, Air is jól bírja: [link]
Akksira egy szavam se lehet IOS terén. Airnél 3 nap után nyúlok töltőhöz, félelmetes...
-
Bodz
nagyúr
válasz
Chereiose
üzenetére
Az jó ha elég a 4 óra neked.
Nálam 9-et kell kihúzni, ezt mondjuk simán teljesíti a telefonom (THL T11).Más. Mintha a 7.1.2 óta gyorsabban merülne a mini, de csak egy kicsit, lehet képzelődöm. A már említett 9 órát simán végig bírta régebben aktívan nyomkodva, netezéssel, kis játékkal, de most már úgy 8 óra után nyúlnom kell a töltőért.
-
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ja és asszem 21 megabites, szóval annyira lassú nem lesz valószínűleg

Én se látom már értelmét, jó lesz a wi-fis verzió
-
Chereiose
addikt
Egy furcsa kérdés, ugyanis a közeljövőben szeretnék majd Ipad Air-t venni, viszont nem tudom, hogy 3g-set vagy csak sima wi-fi-set. Azért kérdéses, mert pont most lett mobil netünk, ilyen kis wi-fi adapteres a vodafone-tól, amire rá lehet csatlakozni, havi 8 giga. Szerintetek, így, hogy megvan ez a kis adapter, akkor már nem érdemes 3G-set venni? Csak mert nem tudom, hogy így wi-ifről ugyanolyan gyors lenne-e, mint ha benne lenne egy sim kártya.
-
lordring
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Megvettem a Mobile Lite Wireless G2-t, remek. Szépen kezeli az USB eszközeimet és a fényképezőt is, akár USB-n, akár SD kártyaként.

Köszi a tippet!
-
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Írtam privátot, próbáld ki azt

-
Noxy
veterán
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Nem, nem sértettél meg, de ilyen jellegű hsz-l, csak magadat égeted.
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
valakinek esetleg van megoldása arra hogyan tudok képeket (raw, jpeg) Nikon DSLRről iPad air-re másolni? Raw iPhotoban szerkeszthető ugye?
Néztem most hogy ha routerre kötöm akkor vezérelni pl tudja a fényképezőt, de a mentést nem tudom h támogatja e az apple (androidon láttam h ezzel a módszerrel nem csak remote megy hanem menteni is tud) -
Noxy
veterán
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Nem, de ezt már nem kellene még1x leírni.
Ha oda adja neked vaki az autóját, az még nem lessz a te tulajdonod, csak te birtokolod. -
Ragnar95
félisten
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Nem vesznek el, megmaradnak, frissíteni pedig ígyse-úgyse fogod tudni őket a jelszava nélkül. Akkor vesznek csak el, ha restore-olsz.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hogy sarkítsam a dolgot, az iPad a konzol, míg az androidos tabletek a PC. Van erősebb belőlük, van gyengébb, de a széles hardverkínálat miatt nem igazán vannak optimalizálva a játékok, míg az iPaden nem sokszor van gond a futással, mivel ahogy fentebb is írtak, valóban foglalkoznak azzal, hogy normálisan megírják a szoftvereket. Nem kell emiatt szórakozni a CPU-val, a memóriaürítéssel, meg hasonló dolgokkal. Felesleges a nyers hardvererőt összehasonlítani. Ha megelégszel a stock játékokkal, szóval nem akarsz Doom 3 BFG-zni tableten, hanem elég a store kínálata, akkor én is az iPadre szavazok. Ami a méretet illeti, a 16 gigás sokszor lehet kicsi, mivel a felhasználható tárterület 12 giga körül mozog, s egy-egy komolyabb játék 3 giga is megvan (pl. X-Com), de ha van egy számitógéped, vagy egy normális neted, akkor nincs probléma: az iTunes tárol mindent, amit megvettél, sőt a könyvtárad is frissen tartja, és az AppStoreból is lehúzhatsz mindent újra. Szóval ha nincs pénzed a 32 gigásra, akkor sincs semmi sem elveszve.
Ami a fizikai méretet illeti, mindenkinek más a preferenciája. Itt a fórumon is sokan a Minire esküsznek, mert mobilisabb, mint az Air, míg másoknak az az etalon. Nagyon ajánlom, hogy térj be egy almás boltba, és tapogasd végig őket. Bármelyiket is választod, nem jársz rosszul.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Igen.
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok!
Most kerültem az iPad tulajok táborába. Első iPhone és iPod óta használok Apple cuccokat. Ezt (3g) használtan vettem és az előző tulaj add vele vásárolt progikat is amiket nyilván meg szeretnék tartani. Ha kilépek az ő felhasználói fiókjából akkor elvésznek a programok?
Köszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem a hardver hibája, ha 1-1játék gyengébben fut, hanem a gyengén megírt játéké. Márpedig ha most nem sikerült megírniuk normálisan, nem valószínű, hogy a metalt alkalmaznák majd, de lehet, hogy neked lesz igazad, ki tudja.
Viszont nagyon ritka, hogy egy játék gyengébben fusson, mivel a legtöbb fejlesztő az iOS fejlesztésbe öli a legtöbb pénzt és energiát, mivel ebből van a legnagyobb bevétele is. -
Szabikaa20
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Azt beszélik hogy az iOS 8-al jön az A8-is...

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem kell valami programot a gépre telepíteni, aminn keresztül működik a dolog ??