Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most jelzett as ipad aired, hogy felrakhatom a 8-as frissítést. Szerintetek megéri, vagy varjak vele meg?
-
bigdady
nagyúr
Sehogy nem lehet már visszamenni ios 7-re!
Apple kb 2 hete nem irja már alá a 7.1.2-őt... -
StLui
veterán
GoToMeeting appal előadást nézek, egy jó ideig nem zár le a képernyő, de egy óra után kb elkezd lezárogatni, mint amikor nem használom, hang az marad, és ha megnyitom akkor a képet is ugyanúgy kapom, miért lehet ez?
-
func93
senior tag
Vissza lehet meg menni iPad 2-n ios 7-re?
-
Chereiose
addikt
Ha kijön az új, akkor az Air-nek fog csökkenni az ára? Mert ha lejjebb megy akkor elég jó vétel lenne, aztán idővel lecserélném

-
p87
senior tag
Elvileg Oct. 16.-án új iPad bemutató. [link]
Már várom. Remélem megkapják a 2GB RAM-ot és akkor talán váltok. -
szijartg
őstag
FaceTime -> iPhone-mobilhívások! Wi-Fi-n voltak.
Nem is tudtam, hogy van ilyen menüpont
-
szijartg
őstag
Srácok.
Adott egy 5S és egy 4-es iPad. 5S DND módban, és iPad is.
Ma hívtak 5S nem csöngött de iPad viszont igen. Mind a kettőn 8.0.2
Hogy a pék pöcsébe tudnám ezt kikapcsolni? -
megema
őstag
Frissített valaki iPad 4-et iOS 8-ra (8.0.2)? Nálam botrányos lett. A Safari animációi (elforgatás, könyvjelzők görgetése, lapváltó) láthatóan akadoznak. Néha elfelejti, hogy be vannak kapcsolva a Multitasking mozdulatok, aztán gondol egyet és megjavul... Ez úgy 5 perc használatból derült ki, alig van használva az utóbbi időben.
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Nekem olyan gondom lett az iPad 2-vel az ios 8.0.2 telepítése után,hogy ha csatlakozik wifire, majd eljövök otthonról akkor azt írja, nincs szolgáltatás.
Hálózati beállítások törlése után működik rendesen a 3G.
Már telepítettem iTunes móddal is, de nincs változás, eddig semmi gond nem volt vele, átállt a 3G-re magától, de mióta a 8-as van fent azóta minden alkalommal el kell játszanom vele ezt.
Kissé már idegesít a dolog...
Valakinek ötlete?
Köszönöm -
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Milyen Ipad 2 tokot ajánlotok?
Valami ilyesmire gondoltam: [link] -
csordas11
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Próbám szerint nem.
-
csordas11
aktív tag
Hali! Tud valaki megoldást a böngészős problémámra? Olyan böngészőt szeretnék, amiben lehet állítani a betűméretet és szinkronizálja a Chrome-os könyvjelzőimet. Droidon a Chrome böngészőben állítható a betűméret, de Ipadon nem.
-
fejlesztéshez teszteléshez lenne szükségem ipadra, milyet érdemes venni (lehet gond abból, hogy pl a mini-mini retina-air ... valamiben nem kompatibilis (jelenleg főként webes fejlesztéseket kéne tesztelnem)...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
legiaap
üzenetére
Szerintem ez az iPad akkor indult újra élete során, amikor telepítve lett a stock 7-re a 7.1... Elég illúzióromboló lenne, ha ilyen szarságok miatt kellene újraindítanom. Tudok én várni, nem úgy mint a szifonos társaim, akik úgy ugrottak az update-nek, mint gyöngytyúk a takonyra.
-
legiaap
félisten
válasz
Mister_X
üzenetére
Én megvárnam a helyedben a 8.1-et. A béta már kint van. Szerintem max. 1 hónap és kijön hivatalosan. Sok a bug még ebben a 8.0.2-ben. Ma éppen a nagyító nem akart működni, hogy odébb tegyem a kurzort. Restart megoldotta. Vagy ugye a korábban említett 4 újjas task váltó sem úgy működik ahogy kéne néha...stb.
-
Mister_X
nagyúr
Eddig csak az AppStore-ban tolták elém mindenhol, hogy az iOS8 milyen hűde jó, most már a rendszer is noszogat, hogy ugyan frissítsek már 8.0.2-re. Jelenleg. 7.1.2 van fent, megéri váltani? iPad Air 16GB Cellular
-
legiaap
félisten
válasz
szentkuti11
üzenetére
+1
-
func93
senior tag
Mennyire érdemes még első gen. iPad-et venni? Ismerőstől lenne 25k-ért. Mennyire teljesít jól netezésnél ez a 256mb ram?
-
Noxy
veterán
válasz
szentkuti11
üzenetére
Bele is keverednek, mint majom a cérnába.
Lásd a kérdést. -
Noxy
veterán
válasz
kalmarzoli
üzenetére
Olyan nincs, hogy 1-s vagy 2-s.
iPad mini, vagy iPad mini Wi-Fi + Cellular.
Vagy Retina kijelzős iPad mini, vagy Retina kijelzős iPad mini, Wi-Fi + Cellular
[link] -
KZP
őstag
válasz
kalmarzoli
üzenetére
A hátulján ott van apró betűkkel a modellszám, az alapján ki fog derülni.

-
kalmarzoli
csendes tag
Szevasztok.
Kolégám el akarja adni az ipad miniét de még ö sem tudja hogy 1ed vagy 2es hogy lehet megtudni hogy hanyas verzió mert ahogy nézem árba jocskán eltér de kinézetre egyforma.
Köszönet a segítségért... -
legiaap
félisten
Erdőkétől kérdezném, mert tudom te használsz iCab böngészőt. Működik vele a 1Password?
Safariban ha rámegyek a jobb felső sarkoban a plussz jell melletti ikonra (jobb) akkor előjön a 1Password. Ha iCab-nél működik átmegyek rá. -
samgar
őstag
Nekem valamiért nem igazám működik a push 8.0.2 alatt. Valami nem stimmel

-
_Csaba_
senior tag
Nektek szokott olyat csinálni az iPad hogy kiírja hogy nem töltődik?
Gyári Adapter és adatkábel van hozzá. iPhone 5S-em tölti.
iPad Air-ról van szó. -
kispecek
aktív tag
Ipad 4-iOS 8 ha lefele legyintek a főképernyőn, és megnyílik a kereső, akkor fekete fehérre vált, és pixeles lesz a háttérkép...Ennyek ugye nem így kell kinéznie?
Sajnos valami okból kifolyólag, nem tudom a képernyőmentést feltölteni.
-
legiaap
félisten
Akinek van apple tv-je nézzen már meg nekem valamit. iPad-ról kitolom spotify-t és utána a tv kapcsolójával szoktam léptetni másik számra, de most vagy nem igen akar váltani vagy megszakítja a lejátszást és utána mikor belépek az appba akkor iPad-en kezdi el játszani.

Komolyan mondom mi a fenét csináltak az apple-nél ezzel a 8-as szofttal? Nem tesztelték?
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én a maxthon-t használom itt is pc-n is.
-
legiaap
félisten
Bakker k..va idegesítő, hogy a safariban ha itt gépelek nem ugrik oda az ablak ahol írni fogok. Csak ha elkezdek gépelni. Ugyenez van akkor is ha szerkeszteni akarok, vagy belinkelek valamit nem látom hova tette, csak ha elkezdek gépelni.

Szerkesztéskor néha az is előfordul, hogy nem jelenik meg a nagyító, hogy a kurzort arréb vinném. -
samgar
őstag
Erdoke segíts. Elofizettem az office 365-re. Ha esetleg lemondanam hol tehetem meg?
-
erdoke
titán
-
Üdv!
Van egy egész jó laptopom, azonban gyakorlatilag csak filmezésre használom, amit iPaden is tudok csinálni. Ami azt illeti, sokszor olyan nyakatekert pózokban nézem a műsorokat, hogy kényelmesebb is a tablet. Úgy gondoltam tehát, hogy eladom a gépet, mivel az iPad minden igényemet kielégítheti. Az adattárolást kivéve.
Hallottam bizonyos eszközökről, amelyek képesek saját wifijükön keresztül megosztani az adattárolók tartalmát. Mivel semmit nem tudok róluk, azonban az ötlet tetszik, ezért jöjjenek a kérdések.
Mi a neve ezeknek az eszközöknek?
Használható a való életben, vagy csak papíron jó?
Az iOS mennyire szereti őket? Gondolok itt a fájlkezelésre stb. Az iPhone-nal lőtt képeket át tudnám transzferálni rá gond nélkül (akár JB segítségével), vagy inkább csak "olvasni" tudom az adatokat?
2.5"-os HDD-t is lehet rájuk dugni, vagy nem képesek azt meghajtani, és marad a flash drive?
Mennyi idő alatt öli le a wifin keresztüli filmnézés az iPad Mini Retinát, és meddig bírják ezek az eszközök?
Ez az eszköz ugye saját wifit használ, vagyis ő maga "generálja", nem pedig egy már élő hálózatra csatlakozik? Mert sokszor vagyok internet nélküli környezetben, szóval esszenciális lenne, hogy bármikor hozzáférjek.
Mindent összefoglalva, ha arra lenne szükségem, hogy a filmjeimet tároljam valahol, és bármikor meg tudjam nézni őket a tableten, akkor jó megoldás lenne ez? -
Tigi
őstag
válasz
daniel909
üzenetére
Az elején elfelejtettem írni, hogy én nem vagyok Apple Fun és nem is érdekelnek az almás cuccok ezért nem is ismerem őket, valszeg ezért rendeltem rosszat, bár igaz, hogy előtte itt megkérdezhettem volna.
Köszi, de ezek után már én is rájöttem, hogy hogyan keressem.
De természetesen köszi a segítséget.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy minden Ipad megegyezik méretileg?
Mert a lányomnak vettem Ebay-ről egy pandás tokot és nagy az Ipad Air-jére, holott úgy volt hirdetve, hogy mindegyikre jó.Előre is köszi.

üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest