Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Villanás nincs, fényerő azonos a JB-vel, a Play-ből való letöltés hiba nagyon ritkán jelentkezett, akkor is csak úgy, hogy elindult a letöltés, de újra kellett indítanom a letöltést mert nem jött le az app. Most ez utóbbi még nem volt. A képernyő felébredéseim viszont mintha megszűntek volna.
Úgy tűnik az olvasottak alapján, hogy mindenkinél a korábban jelentkező hibák domiálnak KK alatt is, csak egy kettő javult vagy teljesen megszűnt. -
junkpod
nagyúr
válasz
soundman1
üzenetére
nekem csinálta ezt JB is jó-párszor.
GPS-KK: na Waze is és Google Navi is tesztelve, mindkettő teljesen jól működik, városban jól navigál (majd kíváncsi leszek BP belvárosi házak között is, hogy mit ad, de eddig nem panaszkodom).
Aksi fogyasztás-KK: pihenő állapotban képes 0%-ot enni, akár egész éjszaka alatt is, nagyon jó a fogyasztása. Bár szerintem az is benne van, hogy alacsonyabb fényerőn hajtja az autó állapotban a képernyőt. De mindenesetre jobb mint a JB volt.
Viszont van egy olyan, hogy néha "levillan" a képernyő, azaz egy fél másodpercre elmegy a kép, majd visszaadja és folytatódik minden. Nektek nincs ilyen?
-
raulicio
senior tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy play-ből ne lehet letölteni? A letöltés csík elindul, de nem kezdi el a letöltést tehát adat nem jön át.
A mailjeim átjönnek, szóval nem a fiókom a gond, de most már kezd idegesíteni a dolog.
Újraindítás, clear data a play appon, már sok mindent próbáltam de nem segített semmi. Találkozott már valaki ilyennel?Mondjuk attól tartok, hogy ez nem inew specifikus, de hátha van valakinek ötlete.
-
tepimartin
tag
Nekem helyrejött a Gravitybox KitKat alatt a 3.4.0-ás verzióval. Így mostmár bátran ajánlom mindenkinek a KitKat-ot!

-
janek69
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én abban bízom,hogy a gari végéig bírja,addig rendelek ilyet és ha elenged,akkor én teljesen szétszedem,letakarítom a régit és újraragasztom.
-
Mecy_Lacee
senior tag
Engem is utolért a kijelző ragasztás hiba: jobb alsó sarkában elengedte a ragasztás.
Valaki tud már valami biztos megoldást?
Visszaolvastam az előző hsz-eket, de nem találtam semmi megoldást. Van már rá valami? A többiek hogy oldották meg? -
Tomix24
addikt
Srácok, legalább annyit írjatok, a menüből lehet gyári törlést kérni? A gyári állapotot szeretném. Nem buherált a telefon.
-
janek69
senior tag
Van 3.0.4-ás gravitybox és állítólag már sokmindent javítottak.
"use gravity box 3.4.0. it seems many incompatilities have been fixed
" -
btamas92
csendes tag
Sziasztok
Ne haragudjatok, de nincs időm visszaolvasni millió kommentet.
Új romot szeretnék felrakni, speciel a legújabb 4.4.2-t. Erről tapasztalatok?
Vki ha szépen kérem, letudná írni a menetét, és a hozzá kellő programokat, meg hogy egyáltalán fel lehet e rakni a masinámra?
Telóm adatai:
Modellszám: V3-E
Build szám: cxq_inew_v3_v1.0.5 gyárilag ezzel kaptam.
WCDMA 850/2100Nagyon megköszönném, ha vki leírná privátban.
-
Tomix24
addikt
Sràcok, az akkujelzés pontatlan, újraindìtàs segit csak. Lehet javìtani? Pl külsö alkalmazàsok?
5% nàl miért kapcsol ki a telefon? Védi az aksit vagy mi lehet?
Telenor bugra van biztos megoldàs? Pl valamilyen folder törlés?
Màs bajom nincs

-
soundman1
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Még folytatom :-)
Akku érzésre szmútabb, hasonlóan a rendszer üzemeléshez, de nem egyenletesen jelez, bár nálam a 100-86% között nem esik olyan gyorsan. Ha eddig nem esett volna, most észre sem venném.
Gps szokásos 20 perces hidegindítás után teszi a dolgát, másoknál mi lehet a gond nem tudom.
A kisablakban beragadnak a figyelmeztetések, a naptárt még nem tudtam tudtam kivenni, a nem fogadott híváshoz meg kellett nyitnom a gyári tárcsázót.
Az Ezdialhoz fel kellett raknom egy DualSim Selectort, mivel az Ezdial a gyári Sim választóval nem kommunikál. Ez se tökéletes, de a gyári tárcsázó borzalmas. Tényleg az Android a Win útjára lépett. :-(
Van viszont Auto-start management, már csak okosítani kellene, hogy kiváltsa a 3rd programon.
A közelség érzékelőm rettentően érzékeny, állandóan elsötétítem a képernyőm: hamarosan jön az Air-gesture? :-)
A boot hang nálatok is iszonyú hangos, megrecsen a hangszóró a torzítástól.
Ha nincs mobilnetem nem lehet a mobilkapcsolat betűjelét letiltani az értesítési sávról, vagy csak akkor jelezne, ha van 3G?
A Biztonsági mentés és visszaállítás mire jó, mert azzal nem tudom a google szerveiről visszaállítani az apk+data -kat, pedig jó lenne, mert nem kellene a rendszer újra beállításaival és külső backup progival szöszölni.
Ma elindult a Go Notifier is. Soha nem ment ilyen nehezen minden programom új romra.
Az ART-ot a belakás előtt elindítottam, meg is lepődtem, amikor az első apk restore utáni boot alkalmával optimalizálni kezdte a progikat egyesével, mint anno ICS alatt. Az újonnan letöltött progiknál már nem csinálta ezt.
A 4xMSAA beállítást eddig nem tudtam bekapcsolni, most igen, hogy mire jó jó nem tudom, az Antutu egyből kifagyott tőle.
Imei számvesztésem nem volt, eddig mindig volt.Szóval jó lesz ez a KK, várjuk a következő frissítést! :-) Bocs ha hosszú voltam ...
-
R46N4R0K
csendes tag
Sziasztok!
Keresgéltem Touch+LCD kijelzőt, de amit eddig találtam elég drága.
Tudna valaki ajánlani webshopot, ahol olcsóbban meg lehet kapni, mint az Ebay-en?
-
dzsozy01
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ahoy. Én feltettem egyből a Marsapa féle romot és azt mondom,2nap után majdnem minden makulátlan. Gravitybox b*szik rendesen működni,de ez nem rom hiba. Ami viszont kicsit bosszant,hogy a GPS-el valami nem kerek. AGPS,EPO rendben,YGPS nekem is azonnal talál van,hogy 13 holdat is,de nem fixál egyet sem. Tiszta ég alatt elsőre majd 20 perc kellett,hogy feléledjen,de azóta is percek telnek el a fixálásig. Utána eddigi tesztjeim alapján szépen tartja a pozíciót az Ágó,de JB-vel sokkal,de sokkal jobb volt. Amivel még küzdöttem,az az adatok visszaállítása. Titanium Backup,Sms backup,Mybackup Pro, minddel szenvedtem. Wifi AP-ket nem is tudtam visszaállítani,pedig jó lenne,mert volt vagy 30 mentett. Ötlet?
-
junkpod
nagyúr
egyelőre a KK13-as method1 verzióval teljesen süket a GPS-em

YGPS-ben megjönnek gyorsan a piros holdak (tehát van valami AGPS/EPO infó a holdakról) de soha nem fog be egy holdat sem.
Valami használható ötlet? -
soundman1
senior tag
Pár nap utáni tapasztalatok. Alapvetően megérte KK-ra váltani.
Először felment a 1.1.1(recovery miatt)+wipe-ok, utána ment fel a wilsey féle 1.0.13+wipe-ok. IMEI megmaradt, nincs képernyő villódzás, eddig semmi bug.
Gps gyengélkedő maradt: 5-6 holddal. Indulásként: Faster Gps+wifi be+Tartózkodási hely/Csak a készüléken+Ygps, majd 20 perc után 5 zöld hold után nem kínoztam tovább. Ez után Igo már gyorsan gps-t fogott. Lehet, hogy a tartózkodási helynél/Nagyon pontosra kellene állítani, mert akkor gyorsabb lenne az első fix, de akkor minden más proginak is engedélyt adok, hogy a gps-t használja, ezt pedig nem szeretném. Ez utóbbi így működik KK alatt, jól gondolom?
Még egy Bp-i szűk utcás bevetésben kell egy teszt, mert JB alatt nagyon dobálta a jelet.
A flip toknál képernyőzár nélkül is a főképernyőre ugrik egyből, ezt már nagyon vártam. :-)
A wifi mintha stabilabb lenne, korább Beállításokban volt, hogy meg kellett nyitnom a wifit, hogy csatlakozzon a hálózathoz, ill. a Play is nehezen indult el.
Antutu 18000 felettit mér, úgy érzem gördülékenyebb lett minden.
A KK új tárcsázójában nagyot csalódtam, prediktív bevitelt ez sem kapott, az összevont kontaktkezelés szerintem kriminális, így az Ezdial-ra váltottam: prediktív, ezer beállítás, a sim váltást nem tudja csak kezelni, a Miui design pedig bejön nekem.
App permission kikapcsoltam, mivel csak az Alkalmazások értesítés megjelenítése kikapcsolásával lehet eltüntetni az értesítési sávból.
A Myprofiles KK-n nem tudja a repülő módot kezelni, így lecseréltem a Timed togglesra, boot után is működik KK-n, számtalan profil beállítható. -
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
Az esetedből tanulva üresen.
Csak a method1 van fent twrp+ root.
A képernyő felvillanást lehet a naptár applikáció leállítás-tiltásával is megoldani. Utána telepitsd a google naptárat.
(Volt már de nem találom, hogy lehet sd-re másolni pcről?)App permission bekapcsolt ikont hogy lehet elrejteni?
Gps egyelőre még nem talált holdat, lehet kéne neki vmi lokalizáció, de fastergps kifagy. -
janek69
senior tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Az ART-al kapcsolatban valahol láttam egy jó kis listát,hogy milyen sok alkalmazás nem fut vele,így annyira nem is erőltetem,mert útálom amikor valami beint,hogy nem hajlandó futni.

-
tepimartin
tag
válasz
janek69
üzenetére
Az az igazság, hogy én mind a két lépést végigcsináltam, tehát a CWM-es KK van fent ami ezek szerint deodexelt. Szóval nekem az van fent és mégsem jó a gravitybox és az ART. Kíváncsi lennék valaki tapasztalatára még akinek CWM-es verziója van fent.
Valaki a Marsapa féle KK v2-őt próbálta már? Az ha minden igaz 900/2100-as és a Gravitybox előtelepített, tehát gondolom működhet rendesen minden.
-
tzsolti81
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Kb 1 hónapja használok egy inew v3-at! Minden tökéletesen működik rajta! Rendeltünk egy másikat és a 3gt nem tudjuk beállítani vodafone-os kártyával! Hálózat módnak nem lehet GSM/WCDMA-t kiválasztani csak 2g/3g! Találkozott már vki ilyennel???
-
junkpod
nagyúr
Android 4.4.2 loading... done.
Getting root... accessed.
Changing to ART... done.
...
Hello world! -
janek69
senior tag
-
janek69
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ja és miután visszarakod a mentést nyomj egy factory resetet,mert visszaállít mindent,vagyis én is így tettem és a telefon továbbra is 900/2100-asnak mondta magát,holott a KK 850/2100-as modem file-al van. Nem tudom okozhatott volna-e ez gondot,de szeretem ha nincs ilyen keveredés,mert utána ha valami hiba van,nem tudod mihez is kezdj. Egyébként én azt vettem észre,hogy a KK-nál sokkal stabilabb az adatkapcsolat és jobban kezeli a váltást a 2g/3g közt. Olyan területen lakom,ahol a fák miatt a 2G térerőm egészen jó ellenben a 3g jelszintje viszonylag kicsi, ezért sokat kapcsolgat 2G és 3G közt. A JB gyakorlatilag nem is kapcsolt 3G-re. Persze nekem ez most azt jelenti,hogy itthon tiltom a 3G-t,mert meg van az a hátrány,hogy jobban eszi az aksit.
-
junkpod
nagyúr
végre sikerült MTK Droid-ot csatlakoztatni, a driver volt rossz. LG lcd driverem van de ez már mindegy is.
Ha az imeit akarom menteni akkor az NVRAM backupot kell indítani?mennék tovább aa kitkat felé vezető úton.
-
raulicio
senior tag
válasz
tepimartin
üzenetére
persze ez így rendben is van, de amikor már 13. romot rakod fel a telefonodra, akkor picit egyszerűbb ha minden a külső sd-n van.
-
diego65
csendes tag
Némi tapasztalat megosztás, hátha valaki hasznát veszi. Az én telóm 1.08-cal érkezett, majd a német GPS-fixet használtam sokáig gond nélkül. A kitkat megérkezésekor rászántam magam, és felraktam a Kevin féle romot, de mint mások is írták, a GPS az istennek sem akart fixálni, így pár napos próbálgatás után gyalulás következett. Mivel nem volt belakva a telefon, kipróbáltam az előző verziók közül néhányat, nekem a Marsapa ROM V5 jött be leginkább, korrekt, nagyon jól megcsinált ROM, és a GPS is jól működik benne. Aki esetleg nincs beájulva a KitKat féle romoktól, azoknak ajánlom, próbálják ki ezt. Jelenleg a Wilsey féle V3 1.0.13 deodex ROM van a telefonon, ez úgy látszik jó lesz. Megy a GPS, jó a töltés, egyedül a pop3 kukával nem tudok mit kezdeni, mivel nagy mennyiségű levelet kapok folyamatosan, ráadásul több mail fiókba, és kicsit macerás állandóan duplán törölgetni. Erre esetleg tud valaki valami beállítást? (A szerverről nem lehet törölni, mert PC-ről is olvasom a leveleket, tehát ez nem megoldás.
-
-
mdav88
aktív tag
válasz
janek69
üzenetére
Wisley féle
Method 1, működik is minden szerencsére
De ha jól értelmezem update-elték a romot, lehet van benne változás... -
janek69
senior tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Az ART állítólag gyorsabb,de wilsey azt írja,hogy napi használatra nem igazán kell,főként,hogy nem is minden alkalmazás képes futni vele.
Valaki írta,hogy a gravitybox nem csinál meg bizonyos dolgokat,talán pont te.
Elolvastam az odexed és a deodexed ROM-ok közti különbséget és az jött le nekem,hogy az odexed az adott hardverre optimalizált,talán kicsit gyorsabb,ellenben a deodexed társa meg teljesen moddolható,pont azt hozták példának,hogy akár az óra színét is változtathatod. Wilsey 2 ROM-ot tett fel az egyik a flashtool-os stock odexed rom, a másik a CWM-es deodexed. Tehát lehetséges,hogy a deodexed ROM-al mindent tudna a gravitybox,de engem ezek a moddok éppen nem érdekelnek így marad az odexed egyenlőre. -
tepimartin
tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Megtaláltam. Átkapcsoltam, újraindítottam. Visszaállt sajnos dalvik-ra.

-
tepimartin
tag
válasz
janek69
üzenetére
Én nem tartom szarnak hogy a KK nem írja a külső SD-t. Konkrétan pozitívumként mondanám. Legalább az SD kártya nincs telepakolva mindenféle mappákkal. Én azért vettem / fogok venni 16 GB belső tárhellyel rendelkező telefont mert tudtam, hogy nekem ez bőven elég arra, hogy belakjam. Alapból az alapértelmezett írási lemeznek én mindig a telefon memóriát adom meg. Régi telómba alig volt belső hely, ext3 partíciót kellett használnom, meg át kellett helyeznem mindent az SD-re, hogy egyáltalán tudjak valamit csinálni. Aztán történt valami az SD-vel és csak szívtam mert elveszett mindenem. Szóval én ezt különösen jónak tartom.
Az ART-ra hol lehet átkapcsolni? Illetve mitől jobb ez mint a Dalvik cache?
-
raulicio
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
röhögni fogsz de az SD kezelés az nem hiba hanem feature a KK-ben.

Konkrétan a nem gyártó által telepített programok nem írhatják a külső sd-t.
A képernyő felvillanás nekem nem jelentkezik, de már te is hozzászokhattál volna hiszen minden jb romban is benne volt ez a hiba.
Nekem a legnagyobb bajom, hogy érthetetlenül lassan tudom csak tölteni a telefont és miután letöröltem a francba a download managert az üzemidő is tűrhető lett. Már csak a media servert-t kéne elintézni, de az valami system móka.
Laci laci:
Én raktam cwm-et a kitkatra, tehát megy a kettő együtt. Kicsit ugyan az első recoverybe bootoláskor megijedtem mert totál szétesett a kép, mintha éppen tönkremenne az egész telefon, de aztán működik. Azt hiszem a 6044-eset raktam fel.
-
-
janek69
senior tag
-
janek69
senior tag
válasz
tepimartin
üzenetére
A GPS kétségtelenül sokkal jobb,de én azért tudok hibát mondani jó sokat.
1. A képernyő villogása: graviti box-al javítható
2. A GPS minden bekapcsolásakor kérdez (idegesítő): van xposed modul rá,de nem az igazi.
3. Ezt jó lenne ha kipróbálnád: Kapcsold át dalvikról ART-ra,hogy megy-e? nekem nem és megoldást sem tudok.
Hirtelen ennyi. -
janek69
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Valami nagy gebasz van a te gépeddel,mert amikor először írtad,hogy nem lehet a needromrol letölteni én akkor is folyamatosan szedtem le egy firmware-t és azóta is használtam már,tehát semmi gond a needrommal.
Ja az IMEI-vel meg nemtom mi a szar bajod van. Én az MTKdroid toolsal lementettem és azzal vissza is tettem,de a Mobile uncle is visszateszi,de ha az sem menne,akkor amikor jó,akkor lemented totalcommanderrel vagy amivel akarod és utána visszamásolod. -
-
raulicio
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
lacikám...
Kb háromszor írtam le eddig neked. Fogod a flashtool-t berakod a acatteredet, ami majd betallózza neked szépen a romot. A recovery résznél betallózod külön azt a recovery-t amit szeretnél felrakni, majd mielőtt a downloadra mész kiveszed a pipát a recovery-n kívül minden más elől. Ja, download only módban csináld, ha jó recoveryt akarsz feltenni, akkor így működik majd.
-
laci laci
addikt
válasz
tepimartin
üzenetére
H.lyén tettem fel a kérdésemet.Szoftveres beállításokra gondoltam.Mit állítottál be a szoftveren....nekem sajna cserélnem kell a twrp-t cwm-re.mármint mikor volt wipe data

MINDENKINEK:Még mindig nem lehet letölteni a needromról!Miért?
-
tepimartin
tag
válasz
laci laci
üzenetére
Az wilsey féle KK-t használom. Hogy érted, hogy beállításokat röviden leírni? Attól, hogy a Bluetooth meg a hangok hogy vannak beállítva más nagyon nem lesz az akksi használat. Automata fényerőállítást használok, és GO Launchert. Emellett CleanMaster-t és a feleslegesen futó alkalmazásokat mindig kilövöm. De jó hír, hogy azóta is 58 %-on vagyok.
-
laci laci
addikt
válasz
tepimartin
üzenetére
Kérlek a beállitásokat tömören leírnád?Ja és melyiket raktad fel.
MINDENKI:Hogy tudnàm a flashtoolnál kicserélni a twrp-t cwm-re? -
tepimartin
tag
válasz
janek69
üzenetére
Én viszont most már nem bánom, hogy feltettem a KitKat-ot. 10 Mp alatt 6 holdra fixál a GPS-em (eddigi legjobb eredmény). Beállítottam a gravityboxot, hogy ne villogjon a kijelző majd egyszer lemerítettem kikapcsolásig, majd wipe cache, majd feltöltöttem teljesen. Ez volt tegnap reggel, azóta alig akar merülni. Ezt úgy mondom, hogy tegnap egész nap wifi be volt kapcsolva használtam a GPS-t, használtam a 3G-t is és most van 58 %-on. Ami még csoda nálam, hogy reggelre ugyan annyin volt mint ahogy este eltettem (59%). Most kíváncsiságból bekapcsoltam a wifit, a 3G-t, a GPS-t és a Blutooth-t, hogy 59 %-ról mennyi idő alatt merül le. Egy óra alatt 1 %-ot merült.
Más bajom jelenleg nincs a KitKat-tel, már jól belaktam, tehát most tökéletes. Telenorról nem tudok nyilatkozni mert nem telenoros vagyok. Én azt ajánlom, hogy tegyétek fel, mert megéri ha a Gravityboxot valami alternatív megoldással tudjátok helyettesíteni. -
janek69
senior tag
válasz
Tomix24
üzenetére
2 Megoldás van. 1. Ha nem rootolt,akkor rootolod a telót és keresel itt a forumban kb. 2 percet és kb. 2 perc alatt meg is oldod.
2. Úgy tűnik,hogy a kitkat megoldotta és azt teszel fel,bár nekem még nem egyértelmű,hogy jobb-e valamivel a KK. Idegesítően megváltoztattak benne olyan dolgokat is,amik az előző verziókban kiforrottak voltak. -
Tomix24
addikt
Srácok, a telenor hiba nem lett javítva gyárilag ugye?
Hogy lehet elkerülni? Sajna a 20-ason van a net, és 30-ason a hivàsok zöme. De a 20-on is jön hìvàs...Màs. A line chat progi késve jelez. Csak akkor , amikor a képernyöt megnyitom. Hirtelen beömlik... Másnál is ez van?
-
teo027
tag
Tudtok ajánlani olyan helyet BP-en ahol vehetek mini csavarhúzót a V3 szétszedéséhez?
Van egy órás csavarhúzó készletem, de az óriás ehhez képest.. -
R46N4R0K
csendes tag
Sziasztok,
Az érintő ragasztása elengedett és amikor próbáltam megragasztani, valami megsérülhetett, mert a teló alsó fele nem reagál az érintésre. A felső fele működik, gond nélkül.
Elkezdtem touch screen-t keresni, de mindehol csak LCD-vel egyutt talaltam, pedig annak semmi baja, így nem adnék ki érte 20ezret.
Tud valaki csak touch screen-t eladót? Vagy csak egyben cserélhető?
-
justnow
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Akkor mi a teendő!
Érdekes a dologban az, hogy két nappal ezelőtt feltettem a wisley féle fájlokat, működött a mellékelt recovery is.
Egy nappal később már nem tudtam belépni a recoverybe.Most visszatértem a JB-hez. Itt van működő recoverym. Visszatettem egy korábbi JB-es backupot.
Hogy tudom feltenni ebben e helyzetben a KITKAT-ot?
-
balaaa88
aktív tag
válasz
justnow
üzenetére
Nem is kell a 2-es method a rootoláshoz. SPFlashTools-al felteszed a flashelhető változatot firmware upgrade módban; azután recoveryebe belépsz (ha akarod, wipe data / cache) majd restart. Ekkor kérdezi a TWRP, hogy akarsz-e root-ot. Akarsz. Rendszer elindul, SuperSu app .apk-ját felteszet telóra és kész a root.
-
-
Odzse
tag
Sziasztok,
Ma olyant kezdett csinálni a telóm,hogy kétszer kérdez rá a híváskezdeményezésre. Tehát rányomok a híváslistán a hívásra.Rákérdez,hogy melyik simről akarom indítani a hívást.Kiválasztom,majd nem történik semmi.Aztán megint rányomok,megint feldobja a sim választót és ha kiválasztom,akkor kezdeményezi a hívást.
Találkozott már valaki hasonló problémával?
Köszi

-
janek69
senior tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Nekem a gravitybox megoldotta a felvillanást. Kijelző módisítások >> Lecsatlakozás bekapcsolja a ki... pipa be reboot és nem villan fel többet.
-
mr_neww
újonc
sztok, itt egy leírás a v3-ról: http://breaking.hu/inew-v3-a-2013-as-ev-legjobb-kinai-telefonja/206
nekem 3 hónapos, gyári, hibátlan. kösz mindenkinek a sok tudnivalót. -
erikkire
csendes tag
Sziasztok. Ugye mondtam, hogy a képernyőt alul elengedte a ragasztó. Kicsit feltudom szedni a képernyőt alul, hogy hangyányit belássak. Nagyon kicsit... Hova nyomhatok ragasztót, és a sziloplaszt jó a célra? Köszönöm a segítséget, ha valaki eltudná magyarázni, hova rakhatom a ragasztót, hogy ne legyen semmi gond

-
laci laci
addikt
Van két darab kijelző kerettel együtt,ha kell valakinek...
-
laci laci
addikt
válasz
tepimartin
üzenetére
-Wipe cache partition
-Wipe data / factory reset
-Advanced --> Wipe dalvik cache
-Mounts and storage --> Format / system,format data.
Ezek után telepíted a progit(rom) és minden jól csináltál akkor kb. 2-3 után (boot) működik.A needromon most mi van,nincs letöltés...
-
laci laci
addikt
válasz
tepimartin
üzenetére
Cwm-es vagy flashtool-os rom?Vagyis csináltál wipe...?
-
tepimartin
tag
Alakul ez a KitKat, nekem most egész jól funkcionál a gravityboxot leszámítva. Egy gondom van még. Az akksi nagyon merül. Szerintem azért merül ennyire mert a kijelzőm az folyamatosan felvillan. Lezárt állapotba állandóan felvillan, elsötétül majd kb 15 mp múlva ismét felvillan. Ezt ki lehet küszöbölni valahogy? Van ötletetek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"

Állítsd 3G-re

Visszaolvastam és úgy csináltam,de nem sikerült.aztán a tc-ben cseréltem ki,de úgy sem sikerült.Azért köszönöm.