- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
czaczaczacza
csendes tag
Van egy Inew v3 hangszóróm ha valakit érdekel.
-
laci laci
addikt
Használ valaki custom romot,melyiket és milyen?
-
raulicio
senior tag
Mivel a maui metás mutatvány után a gps-em mintha gyengébben kapna jelet, szóval gondoltam, hogy visszaoperálom a régi beállítást. A meta toolsban viszint csak "sofware1" fül van és nincs "software 2".
Itt egy kicsikét elbizonytalanodtam, mert ha WG-s beállítást szeretnék rátölteni, akkor azt írja, hogy nem egyezik a taget load-al.Ötlet?
-
soundman1
senior tag
Április óta most jöttem rá, hogy lehet a Myprofiles profilozó progiba beállítani a képernyő feloldást.:-)
Most már a flip tok nyitja zárja a telót direktbe, és a flip kisablakos üzemmódja is megmaradt, egyedül a zárt flipnél rányomott power gombnál nem működik a kisablakos mód, mert ugye egyből a főképernyőre ugrik a teló. Már csak a KitKat hiányzik ehhez a telóhoz.Lesz 4.4-es mentésed a telóról?
Egyéb infó a 4.4-ről?
Az 1.0.7-es needromra feltöltött romod is a legjobbkor jött. :-) -
laci laci
addikt
A fórumtársnak próbáltam segíteni,de az flashtoolra sem reagál semmit.
-
hegitomi
csendes tag
most sikerült bekapcsolnom valami csoda folytán !! most tudok csinálni valamit ?? aki tud segiteni kérem irjon privit !
-
hegitomi
csendes tag
egyébként be se tudom kapcsolni tegnap óta
-
laci laci
addikt
-
Tomix24
addikt
Sziasztok, tulaj lettem. Inew v3. Lenne egy kérdés rögtön az elején.
A gyári töltője 6 óra alatt sem töltötte 100%-ra a telefont(85%-ra). A régi telefonjaink 2-3 óra alatt 100-on voltak. Használható más töltő? Ti nektek jobb a helyzet a gyárival?
-
hegitomi
csendes tag
mi az a flashtool ??
-
hegitomi
csendes tag
nekem 1 órája nem kapcsol már be ugy veszem észre egyre roszabb. mir lehet vele alkotni szted ?
-
RVR400
veterán
válasz
Keeperv85 #5975 üzenetére
1.0.4-től 1.1.5-ig mindegyiken tökéletesen megy a gyári visszaállítás, több telón is. Sajnos ami tegnapelőtt visszajött gariból, az hasonló módon működik. Elsőre elmegy pár perc nyomogatásig, aztán restartol, akkor még beindul, de ott már a árképernyőn megáll, hiába nyomkodod, de pl a Home benyomására rezeg. Aztán restartol, majd a bootlogónál indulgat újra, majd egyszercsak megáll a bootlogo. Aztán gondol egyet kb 20 perc múlva, és újraindul megint a pár perces használatra.
Most nem nyúltam hozzá, csak beindítottam, annyira nyomom meg, hogy megnézzem, hogy volt-e újraindulás, így 5 órája már elvegetál, de nem merem nyomkodni. -
hegitomi
csendes tag
be se tudom kapcsolni sajnos !! kb 30 percenként engedi majd 2-3 perc után le is fagy
-
hegitomi
csendes tag
de nyomtam mert a fentiekben azt javasolták de ugyanugy nem jó !! pl ki irja h messenger alkalmazás leált és le is fagyok kb !
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee #5942 üzenetére
Megtaláltam.
A mentésbe volt, phone.info megnevezésben.Az én LCD driverem: LCD Driver IC : 1-nt35512_HD_dsi_vdo_truly.
-
hegitomi
csendes tag
nem tudok gariról sajna! semmit nem csináltam alapvető dolgokat ettem rá fészbuk, viber
-
hegitomi
csendes tag
nem uj! akitől vettem az vett másik telót.. nekem is jó volt 3 napig aztán mától csinálja ezt
-
hegitomi
csendes tag
nagy nehezen bekapcsolt ! csináltam egy gyári beállitást kb 30 percig volt jó most megint lefagy majd nem tudom kivenni billentyűzárból! meg köszönném ha valaki segitene !!
-
hegitomi
csendes tag
3 napja van nálam és meg se nyikkan nem lehet bekapcsolni :S áhh
-
janek69
senior tag
válasz
hegitomi #5957 üzenetére
A gyári visszaállítás sokmindent megoldhat,csak ments minden adatot.
Ezen felül egy jó tanács: mindig írj firmware verziót,mert én 1.1.1-el indultam és soha nem tapasztaltam ilyet,de vannak itt régebbi motorosok és ha volt ilyen hiba valamelyik firmware.ben,akkor már ők verzió alapján tudni fogják.
Szerintem egyébként valamelyik progi lefagy. -
hegitomi
csendes tag
sziasztok több kérdésem van!
Vaku módban csak akkor vakuzik amikor fényképezek viszont élesitésnél nem amikor kéne! ez mitől van ?
illetve billentyűzárból nem tudom kivenni mindig hiába nyomom a feloldó gombot meg se mukkan... kikell vennem az aksit és ujra bekapcsolnom a telót! elég cink van ezekre megoldás ? köszi -
donx
csendes tag
Sziasztok!
Ma készülök venni egy ilyen készüléket. Van valami, amire oda kell esetleg figyelnem? Két Vodafone kártyával használnám, egy beszéd alapú és egy internet kártya. Milyenek a tapasztalatok?
Előre is köszi! -
soundman1
senior tag
Szépnek szép, a nagyobb ablak praktikusabb is, de így nem védi a telót a tok.
A régi telókon fog menni az általad feltöltendő rom? Gondolok itt az lcd driverére. Én is várok egy "gyári" romig.
Milyen újság van még? A képernyőzár javulásnak örülök. Esetleg jobb gps, erősebb wifi?
-
solyakukac
újonc
Sziasztok!
Ma elestem bringával és nagyon összetörtem az iNew v3-amnak a kijelzőjét. Nem reagál semmire sem. Valaki tudna segíteni, hogy kicserélik e valahol a kijelzőt? Vagy dobhatom a kukába? A válaszokat előre is Köszönöm!! -
erikkire
csendes tag
És az újabb drágább?
-
erikkire
csendes tag
Az új telefonoknak van valami hibája? Pl gondolok arra, hogy volt akinek a középső érintő gomb nem működött mindig, meg ez az óra dolog, hogy nem lehet időt beállítani... És az új teló jobb valamiben amúgy? A nagyobb androidon kívül? Mit kell tudni az újakról?
-
junkpod
veterán
Itt sok szaki mwgfordul, leejtettem feleségem zopo700-asát és most gondom van
http://m.prohardver.hu/tema/zopo_zp700/hsz_252-252.html
Van vkinek ötlete a javításra?
Gondolom érthető ez mekkora gond a jövőmre nézve... Help please! -
RVR400
veterán
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Tud valaki segíteni, hogy Viber-en hívás közben hogy tudok hangosítani a hangszórón?
-
muhaha01
tag
hi,
azt hogy lehet kikapcsolni, hogy ne rezegjen egy rövidet, amikor létrejön a kapcsolat híváskor?
köszi!
-
erikkire
csendes tag
Tegnap a buszon amikor zsebre raktam a telefont, valahogy az alján felgyűrődhetett a fólia (amit tegnap felraktam) és tisztabszösz lett, szóval lekellett szednem -.-" Megnéztem azt a porszívó karcot, ha már lejött a fólia, de nem a műanyag anyaga maradt a képernyőn... Ténylegeaen megkarcolta a képernyőt a MŰANYAG!!!! Fú de nagyon idegea vagyok ezmiatt. Hogy a tű nem karcolta meg pedig hajlásig nyomtam abtűt és úgy huzogattam rajta, de a műanyag meg megkarxolta :'(
Ezt most cseszhetem! :'( :'( Csak nem tudom hogy karcolta meg a műanyag amikor elvileg a fém és a gyémánt tudná megkarcolni nem?!
-
raulicio
senior tag
válasz
janek69 #5927 üzenetére
Ennél: http://www.needrom.com/mobile/mt6582-inew-v3e-kitkat-update/ a legelső letöltés az pontosan egy gyárilag 4.4.2-vel küldött telefonról készített mentés volt, csak a feltöltő egy akkora troll, hogy az nem igaz. Egyfelől az eredeti infót felülírta és nem kiegészítette és feltett még 100 különböző értelmetlen baromságot, mindezt az "official" taggel, hogy véletlenül se lehessen tudni, hogy mi micsoda. Ráadásul még vietnámi is szerencsétlen én annyira tud angolul, mint egy pillangó szenet bányászni.
A probléma csak annyi ezzel is mint a többivel, hogy a korábbi 6 kijelző driver helyett csak kettő van benne így pl az én telefonommal nem működik. Well done inew....
(#5928) muhaha01 válasza janek69 (#5927) üzenetére
Ha a menüből elérhető OTA frissítésre gondolsz, akkor az szerintem elfelejtheted...
-
laci laci
addikt
válasz
junkpod #5925 üzenetére
Az egyik kk rom jó,csak nekem az imei-m nem jók(mindig újra kell írni)és a rommal nem müxik a kézi átírós imei progi.Csak úgy jó,ha volt mentésem az imei-ről.Kérnék annyi segítséget,hogy mit kell néznem ahhoz,hogy melyik verzióval müxik ez a kk rom.Csak akkor szeretném megosztani az infót,hogy teljes és jó leírás legyen.
Janek69.Nem találtam nagyon különbséget a régihez képest.Volt egy progi a beállításokban,hogy nyomtató... -
janek69
senior tag
válasz
laci laci #5923 üzenetére
Egy jól működő rendszernél az ember nehezen kezd neki kísérletezni,pedig nekem szerencsésen a kijelző meghajtóm is jó hozzá. Az aksi kijelzés megjavulna és talán gyorsabb is lenne kk-el,de a sebessége bőven megfelel így is a aksi kijelzést meg megszoktam. Így,hogy ez a fő telefonom még nem kezdek bele,pedig érdekel,mert fogalmam nincs miben más és jobb-e egyáltalán.
-
janek69
senior tag
válasz
junkpod #5920 üzenetére
Úgy van az ahogy te írtad és Laza úr is így gondolta,ha jól olvasom a sorait.
Van egy amin feliratok vannak,nfc,gombok kiosztása...... és ez alatt van a használható rendes fólia,amit nem kell levenni.Egyébként egyik rokonnak úgy sikerült,hogy a feliratossal együtt lekapta azt is. Egyébként könnyű észrevenni,mert az első kamera ki van vágva rajta és az a lyuk meglátszik. -
laci laci
addikt
Akkor jó a rom,nálam,nekem müxik,de ami hibát találtam az az,hogy az imeit nem lehet aktiválni a szokásos módon.Azt nem tudom,hogy a rom telepítés törli-e alapból(nekem már törölt volt)?Valakinek valami ötlete?
-
laci laci
addikt
Felraktam flashtoolal Inew V3e KK version 2 ezt és halott,semmi kép és hang.Valaki már haladt valamerre a kk-tal?
-
kmarci25
veterán
válasz
hegitomi #5907 üzenetére
Megoldás:
Beállítások->Vezeték nélküli és egyéb hálózatok alatt Továbbiak...->Mobilhálózatok->Hozzáférési pontok nevei-> Kiválasztod a vodás kártyádat és ez alapján beállítod.Valószínűleg el van írva az APN neve, ezért nem megy. A nejem telóján ugyanez volt.
-
RVR400
veterán
-
hegitomi
csendes tag
sziasztok ma kaptam kézhez a telót !olyan gondom van hogy vodafonos vagyok és telefonálni tudok illetve minden működik csak mobilnetet hiába kapcsolok nem jön létre a kapcsolat !! valakinek van erre vmi ötlet ??
-
erikkire
csendes tag
válasz
Laza... #5903 üzenetére
De nekem nincs
amit most ráraktam fóliát tűvel felszedtem alul az érintőgomboknál és elkezdtem karcolni az érintőgomboknál erősen tűvel és semmi baja nem lett... Ha lenne fóla összekarcolódott volna... Nem? Vagy lehet lejött a gyári fóliával együtt amimor egy hete levettem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest